Movie Center

View attachment 70072

طبق اعلام بن افلک کارگردان فیلم The Batman؛ همچنان هیچ فیلمنامه کاملی برای این فیلم نوشته نشده و در صورت راضی نبودن او از فیلمنامه و داستان، وی این فیلم را نخواهد ساخت.

منبع
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
طبق اعلام رسمی کمپانی دیزنی، شخصیت Doctor Strange با هنرنمایی Benedict Cumberbatch در فیلم Thor Ragnarok، حضور خواهد داشت.

منبع
این دخالت وارنر بروز میرسونه:>

• Like
Reactions: Cj_sa
تو کلا با چی حال نمیکنی اونو بگو :D
با خیلی چیزا! :-"
مثلا بین بازی ها...با اکثر FPSـها ( و RPG :-")... در حدی که اصلا هیچ علاقه و انگیزه ای ندارم که برم طرفشون:-" ... تقریبا نصف بازی های امسال رو شامل میشه:-"
ولی کلا من با AC حال میکنم! :-" هرکاریم هم کنند فایده نداره:-" ، گویا فقط با دیدن لباس اساسین ها، عقاب، هیدن بلید و برادرهود وارد فاز دیگری میشوم:-"

• Like
Reactions: all4u
View attachment 70072

طبق اعلام بن افلک کارگردان فیلم The Batman؛ همچنان هیچ فیلمنامه کاملی برای این فیلم نوشته نشده و در صورت راضی نبودن او از فیلمنامه و داستان، وی این فیلم را نخواهد ساخت.

منبع
قبلا هم گفته بود که در ازای کل پول تو دنیا هم حاضر نیست یک فیلم بتمن متوسط بسازه.
من حس می‌کنم بیشتر از این که واقعا امکان کناره گیریش از ساخت فیلم وجود داشته باشه داره وارنرو تهدید میکنه که تو کارش دخالت نکنن که اتفاقی که برای BVS و سوساید اسکواد افتاد برا فیلمش نیفته.
الان کاملا موضع قدرت دستشه، هم این که بازیگر این نقشه، و استقبال خوبی هم ازش شده و استودیو نمیتونه کنار بذارتش. نمیدونم که قراردادش برا چندتا فیلمه و این که میتونه از بازی کردن این نقش تو فیلمای بعدی خودداری کنه یا نه (اگر فرضا با وارنر به مشکل بخورن) ولی خب از اونجایی که تقریبا محبوب‌ترین و مورد استقبال‌ترین جنبه‌ی BVS بوده زیاد به نفع وارنر نیست که برنجوننش.
فیلمنامه‌ی این فیلم رو با همکاری جف جانز داشتن مینوشتن، و جف جانز هم مدت نسبتا زیادی بود که گم و گور شده بود :D و هیچ خبری ازش نبود، دیگه کمیکی نمینوشت، و مشخص بود تمام وقتشو داره رو DCEU و فیلمنامه بتمن میذاره و فیلمنامه هم احتمالا تا جای خوبی پیش رفته (اصلا خود افلک تایید کرده بود که بهار 2017 فیلمبرداری شروع میشه!)
خلاصه این که نگران نباشین، فیلم حتما ساخته میشه، و به دست افلک هم ساخته میشه و فیلم خوبی هم میشه :D

View attachment 70072

منبع
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
طبق اعلام رسمی کمپانی دیزنی، شخصیت Doctor Strange با هنرنمایی Benedict Cumberbatch در فیلم Thor Ragnarok، حضور خواهد داشت.

منبع

کل بدبختی های DC از وقتی شروع شد که خواست از روی مارول اسکی بره و DC Extended Universe رو شروع کرد (البته قبلشم مواردی مثل Green lantern و Superman IV و ... رو داشت اما خوب بتمنش به این خفت و خواری نیفتاده بود)
و بدتر از همه این که طنزی که توی فیلم های مارول هست هم داره کپی می کنه توی فیلم هاش

از همین الان Fail شدن Justice League مشهوده :D

آخرین ویرایش:
دوستان Alien Covenant مگه دنباله Prometheus نیست؟
مگه آخر Prometheus شخصیت اصلی (که یه زن بود) قرار نشد با فسبندر برن دنبال پیدا کردن خداها و خالق های انسان ها؟ الان من بازیگر های Alien Covenant رو نگاه کردم اون زنی که تو Prometheus نقش اصلی بود خیلی نقشی نداره ظاهرا و یه زن دیگه جایگزیتش شده. داستان چیه؟
خير ربطي نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

از همین الان Fail شدن Justice League مشهوده :D

در کمال احترام، فکر کنم بیشتر از این که مشهود باشه که فیلم فیل میشه یا نه (که اصلا نمیدونم از کجا میخواد تا الان مشهود شده باشه) واضحه که خیلی‌ها از همین الان تصمیمشون رو گرفتن که نظرشون راجع به فیلمی که هنوز چندین ماه مونده تا انتشارش قراره چی باشه.
مثال از این موج هیت نسبت به DCEU یا اسنایدر هم فراوونه، یکی از موارد آخریش این که قبل از عرضه‌ی Rogue One اسنایدر یکی از تریلرهای BVS رو که با المان‌های استار وارز (لایت سیبر و ...) ادیت کرده بود به اسم Dark Side Knight v Superjedi: Dawn of the Alliance منتشر کرد، و بعضی سایتا چنین ری‌اکشنی نشون دادن:
15439705_1195603670559579_2272276687332812251_n.jpg

وقتی برای یک ویدیوی فان و کوچیک همچین جبهه‌گیری‌ای میشه، مشخصه که وقتی فیلم هم بیاد حتی اگر شاهکار هم باشه بازم یک عده‌ای چه حرفایی قراره بزنن.

در کمال احترام، فکر کنم بیشتر از این که مشهود باشه که فیلم فیل میشه یا نه (که اصلا نمیدونم از کجا میخواد تا الان مشهود شده باشه) واضحه که خیلی‌ها از همین الان تصمیمشون رو گرفتن که نظرشون راجع به فیلمی که هنوز چندین ماه مونده تا انتشارش قراره چی باشه.
مثال از این موج هیت نسبت به DCEU یا اسنایدر هم فراوونه، یکی از موارد آخریش این که قبل از عرضه‌ی Rogue One اسنایدر یکی از تریلرهای BVS رو که با المان‌های استار وارز (لایت سیبر و ...) ادیت کرده بود به اسم Dark Side Knight v Superjedi: Dawn of the Alliance منتشر کرد، و بعضی سایتا چنین ری‌اکشنی نشون دادن:
View attachment 70077

وقتی برای یک ویدیوی فان و کوچیک همچین جبهه‌گیری‌ای میشه، مشخصه که وقتی فیلم هم بیاد حتی اگر شاهکار هم باشه بازم یک عده‌ای چه حرفایی قراره بزنن.

همون فان بودن Justice League برای فیل شدنش کافیه :)

View attachment 70077

شما چجوری فیلم ساخته نشده مطمئنی فیلم خوبی میشه و به همه خاطر نشون میکنی که فیلم ساخته میشه حتما و عالیم میشه؟؟؟!!!
بچه ناف لس آنجلس و هالیوود هم که هر روز تو استدیو های فیلمسازی میره و میاد هم همچین اطمینانی نداره و به مردم نمیده!

همونقدر که شما پیشبینی میکنی بقیه هم پیشبینی میکنن اما یه فرق هست، اونایی که پیشبینی میکنن فیلم افتضاح میشه دارن بر اساس شواهد قبلی این یونیورس سینمایی DC ( BVsS و SS )حرف میزنن اما پیشبینی شما صرفا از روی علاقه شخصی و از رو هواست!

• Like
Reactions: MOEIN MPM
شما چجوری فیلم ساخته نشده مطمئنی فیلم خوبی میشه و به همه خاطر نشون میکنی که فیلم ساخته میشه حتما و عالیم میشه؟؟؟!!!
بچه ناف لس آنجلس و هالیوود هم که هر روز تو استدیو های فیلمسازی میره و میاد هم همچین اطمینانی نداره و به مردم نمیده!

همونقدر که شما پیشبینی میکنی بقیه هم پیشبینی میکنن اما یه فرق هست، اونایی که پیشبینی میکنن فیلم افتضاح میشه دارن بر اساس شواهد قبلی این یونیورس سینمایی DC ( BVsS و SS )حرف میزنن اما پیشبینی شما صرفا از روی علاقه شخصی و از رو هواست!

اتفاقا برعکس گفتی، من تو پستم کاملا دلایلم رو برای پیش‌بینی‌ای که کردم آوردم و بر اساس علاقه‌ی شخصی هم حرف نزدم، بر اساس سابقه‌ی کاری افلک حرف زدم که دو تا اسکار برای فیلمنامه نویسی (مشترکا با مت دیمون برای Good Will Hunting) و بهترین فیلم (آرگو) داره، گلدن گلوب و جایزه بفتا و انجمن کارگردانان آمریکا برای بهترین کارگردانی (آرگو) داره، جوایز دیگه‌‌ی خود آرگو برای بهترین فیلم به کنار.
برا فیلمای قبلیش هم یادم نمیاد اینقدر تاکید کرده باشه که کیفیت فیلم براش مهمه، اگرم کرده باشه که خب به حرفش عمل کرده. تا الان تنها فیلمش که کاملا تحسین نشده همین Live By Night بوده.
اینا ربطی به علاقه‌ی شخصی نداشتن، فکت بودن.
این با Bandwagon hate ی که برا این فیلما هست فرق داره، اگر کسی میگفت "احتمال داره وارنر باز هم موقع ساخت جاستس لیگ دخالت کنه و این به ضرر فیلم بشه" حرفتو قبول میکردم که داره براساس شواهد قبلی میگه، ولی وقتی یکی میاد میگه "جاستس لیگ فان شده و این باعث میشه فیل بشه" یا مثلا وقتی یک نفر دیگه میاد حرف دروغ نقل قول میکنه برای کوبیدن این فیلما، این بر اساس شواهد قبلی نیست.
جالبه که برا مثال‌هایی که زدی دلیل اصلی این که اینقدر اوضاع بدی داشتن دستکاری‌های وارنره نه چیز دیگه، و مثلا من آف استیل رو که وارنر توش دخالتی نداشته و ازش استقبال بهتری از اون دو تا شده (هرچند بازم universally praised نیست، یک عده دوسش دارن و یک عده دوسش ندارن ولی هیچ کس فاجعه محسوبش نمیکنه) مثال نزدی.
اگر قراره در مورد جاستس لیگ تخمین بزنیم باید بر اساس کارای زک اسنایدر تخمین بزنیم، که من آف استیل رو توضیح دادم و BVS هم اگر اون نمره ها رو دریافت کرده به خاطر بلایی بوده که وارنر سرش آورده، نمیگم نسخه Ultimate ش شاهکاره ولی اون نسخه ای که خود کارگردان ساخته بوده قطعا از نسخه اکران شده بهتره، و اگر اون نسخه اکران میشد این اندازه ایراد ازش گرفته نمیشد (چون ایرادات کمتری داره)
سوساید اسکواد هم که وارنر از مرحله‌ای بنیادی‌تر از تدوین شروع به دستکاری کرد و فیلم اوضاعش خرابتر از BVS شد.
این هم خودش یک دلیل دیگه برای اینه که تخمین منطقی بزنیم که فیلم بتمن افلک چنین مشکلاتی رو نخواهد داشت، چون تو اون پستم دلیل آوردم که چرا وارنر احتمالا تو پروسه‌ی ساخت فیلم اون دخالت نخواهند کرد. پس بازم تخمین منطقی بوده، نه بر اساس علاقه شخصی یا از رو هوا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or