.SamueL.
کاربر سایت
امیدوارم یه درمان قطعی واسه سرطان پیدا شه الکی الکی همه دارن میرن از دست این بیماری
تراژدی قضیه زمانیه که مشخص میشه ایشون بدلیل سرطان عضله ی دست راست فوت شدن. همون دستی که کلاه قرمزی رو میگردوند و ما رو میخندوند...دنیا فنی زاده عروسک گردان کلاه قرمزی امروز صبح فوت کرد.
فیلمای پرچمدارای امسال نسخه ی خوبشون اومده؟اون فیلمایی که نامزد اسکار میتونن بشن و کلا کمپینشون زیاده.
'Screener Season' is Here, But Where are the Piracy Leaks? - TorrentFreakوالا هر سال تا این موقع DVD SCR ها میومد نمیدونم چرا امسال نیومده
'Screener Season' is Here, But Where are the Piracy Leaks? - TorrentFreak
البته مطلبش مال 10 روز پیشه ولی تو این فاصلهی 10 روزه هم اتفاق خاصی نیفتاده
new years resolution ه pirate ها این بوده که دیگه کاره خلاف نکنن مثل اینکه .
-
من اومدم HarryPotter هارو بدم یکی ببینه خودم دوباره نشستم دیدن چقدر لذت داد بهم . کاش cursed child هم فیلم میشد .
(برای من کرکتر شماره 1 محبوبم تو گیم شاهزاده ایرانی بود فیلمش نسبت به بازیش اصلاااا خوب نبود , ولی جدای از گیم میشه گفت ای تقریبا بدک نبود.)
خراب کرده دیگه چه فرقی داره ؟ حالا چون یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه بدتر خراب کرده پس این اشکال نداره یا خیلی ایراد نداره ؟! اصل موضوع اینه هم پرنس رو خراب کرد هم فعلا با توجه به نمرات داغون و شروع فروش داغون تر مثل اینکه این رو هم خراب کرده. البته باز پرنس لااقل متای متوسطی داشت و کم و بیش نظر های منتقدین و بیننده ها رو هم جلب کرده بود. ولی اساسین رو بعید میدونم . حالا باز باید هفته های اینده رو هم دید .
خراب کرده دیگه چه فرقی داره ؟ حالا چون یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه بدتر خراب کرده پس این اشکال نداره یا خیلی ایراد نداره ؟! اصل موضوع اینه هم پرنس رو خراب کرد هم فعلا با توجه به نمرات داغون و شروع فروش داغون تر مثل اینکه این رو هم خراب کرده. البته باز پرنس لااقل متای متوسطی داشت و کم و بیش نظر های منتقدین و بیننده ها رو هم جلب کرده بود. ولی اساسین رو بعید میدونم . حالا باز باید هفته های اینده رو هم دید .
نه زیاد . 3 چهار تاشون اومده . ولی مشکل این جاست اومدن فیلم یک طرف زیرنویس شدن اش یک طرففیلمای پرچمدارای امسال نسخه ی خوبشون اومده؟اون فیلمایی که نامزد اسکار میتونن بشن و کلا کمپینشون زیاده.
چون یک فیلم بسیار خوب دیگه اشون رو فرستادن age of shadows فیلمی با rotten tomatoes 100%کره چرا فیلم خدمتکار رو نفرستاد برا اسکار آخه !؟ البته برا ما که بد نشد یکی از رقبای سرسخت کنار رفت !