Movie Center

دنیا فنی زاده عروسک گردان کلاه قرمزی امروز صبح فوت کرد.
تراژدی قضیه زمانیه که مشخص میشه ایشون بدلیل سرطان عضله ی دست راست فوت شدن. همون دستی که کلاه قرمزی رو میگردوند و ما رو میخندوند...

طرحی هنری از فیلم Kong: Skull Island، این فیلم قرار است 10 مارس 2017 اکران شود.
----------------------------------------------------------------------------------------------

تصاویری از فیلم Logan، این فیلم 3 مارس 2017 اکران می شود.
--------------------------------------------------------------------------------------------

تصاویری از فیلم های Alien: Covenant، Blade Runner 2049،The Mummy و John Wick: Chapter 2 منتشر شد.

تاریخ اکران فیلم ها:
Alien: Covenant (May 19, 2017)
Blade Runner 2049 (October 6, 2017)
The Mummy (June 9, 2017)
John Wick: Chapter 2 (February 10, 2017)

'Screener Season' is Here, But Where are the Piracy Leaks? - TorrentFreak
البته مطلبش مال 10 روز پیشه ولی تو این فاصله‌ی 10 روزه هم اتفاق خاصی نیفتاده :D

new years resolution ه pirate ها این بوده که دیگه کاره خلاف نکنن مثل اینکه :D .

-
من اومدم HarryPotter هارو بدم یکی ببینه خودم دوباره نشستم دیدن چقدر لذت داد بهم . کاش cursed child هم فیلم میشد .

تریلر Alien: Covenant رو دیدم کاش که نمیدیدم. اقلا مرگ دو نفر نشون دادن . این چه وضع تریلر ساختن که قسمت مهم فیلم رو میذارن اونهم تو اولین تبلیغ فیلم. گرچه نمیشه تا اومدن فیلم نظر داد ولی به نظر سطح انتظارات رو باید خیلی پائین بذاریم چون از تریلر مشخص بود تکرار مکرراته.

new years resolution ه pirate ها این بوده که دیگه کاره خلاف نکنن مثل اینکه :D .

-
من اومدم HarryPotter هارو بدم یکی ببینه خودم دوباره نشستم دیدن چقدر لذت داد بهم . کاش cursed child هم فیلم میشد .

می شه خیالت راحت
بعد از سری Fantastic Beasts می رن سراغ این

(برای من کرکتر شماره 1 محبوبم تو گیم شاهزاده ایرانی بود فیلمش نسبت به بازیش اصلاااا خوب نبود , ولی جدای از گیم میشه گفت ای تقریبا بدک نبود.)
خراب کرده دیگه چه فرقی داره ؟ حالا چون یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه بدتر خراب کرده پس این اشکال نداره یا خیلی ایراد نداره ؟! /:) اصل موضوع اینه هم پرنس رو خراب کرد هم فعلا با توجه به نمرات داغون و شروع فروش داغون تر مثل اینکه این رو هم خراب کرده. البته باز پرنس لااقل متای متوسطی داشت و کم و بیش نظر های منتقدین و بیننده ها رو هم جلب کرده بود. ولی اساسین رو بعید میدونم . حالا باز باید هفته های اینده رو هم دید .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
(برای من کرکتر شماره 1 محبوبم تو گیم شاهزاده ایرانی بود فیلمش نسبت به بازیش اصلاااا خوب نبود , ولی جدای از گیم میشه گفت ای تقریبا بدک نبود.)
خراب کرده دیگه چه فرقی داره ؟ حالا چون یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه بدتر خراب کرده پس این اشکال نداره یا خیلی ایراد نداره ؟! /:) اصل موضوع اینه هم پرنس رو خراب کرد هم فعلا با توجه به نمرات داغون و شروع فروش داغون تر مثل اینکه این رو هم خراب کرده. البته باز پرنس لااقل متای متوسطی داشت و کم و بیش نظر های منتقدین و بیننده ها رو هم جلب کرده بود. ولی اساسین رو بعید میدونم . حالا باز باید هفته های اینده رو هم دید .
:D

آره اونم گند زده. ولی خب فاجعه نیست گندی که تو پرنس زدن. برای همین گفتم خیلی بهش سخت نگیرید . در کل ویدیو گیم ها اصلا مناسب برای بازی نیستن

حالا خدا به داد اقتباس هایی برسه که بازی اشون خودش از نظر چهارچوب های شخصیت پردازی و داستان پردازی مثل فیلم ها بودن مثل آنچارتد و لست

فیلمای پرچمدارای امسال نسخه ی خوبشون اومده؟اون فیلمایی که نامزد اسکار میتونن بشن و کلا کمپینشون زیاده.
نه زیاد . 3 چهار تاشون اومده . ولی مشکل این جاست اومدن فیلم یک طرف زیرنویس شدن اش یک طرف

ولی تا جایی که من میدونم از بین فیلم های مهم امسال این ها اومدن و اون هایی که من منتظرشون هستم به خاطر تیم بازیگری یا کارگردانی و...(چه اسکاری چه غیر اسکاری )

American honey
light between oceans
trespass against us
tony erdman
nocturnal animals

loving (که این مورد رو شانسی با کیفیت خوب تو یکی از سایت های مهجور دانلود فیلم پیدا کردم و گویا کسی هنوز خبر نداره فیلم اومده . تو سایت های مهم و شناخته شده ندیدم و بالطبع به این خاطر هنوز زیرنویسی هم ازش نیومده )

کره چرا فیلم خدمتکار رو نفرستاد برا اسکار آخه !؟ 8-|:o البته برا ما که بد نشد یکی از رقبای سرسخت کنار رفت ! :D
چون یک فیلم بسیار خوب دیگه اشون رو فرستادن age of shadows فیلمی با rotten tomatoes 100%
در کل خطری از جانب کره از اول هم فروشنده رو تهدید نمیکرد، مهم تونی اردمان بود که متاسفانه همچنان در لیست هست
کره تا الان هیچ وقت کاندیداتوری اسکار هم نداشته حتی وقتی فیلم های کارگردان های بزرگشون مثل کیدوک رو فرستادن، به نظر میرسه سینمای کره هرچقدر هم خوب باشه مورد توجه آکادمی قرار نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or