اگه این کار رو بکنند شکست دیگری در کارنامه ubisoft ثبت خواهد شد . اونایی که با این سری زندگی کردند میدونند که اسپلینتر سل یه بازی مخفی کاری است یعنی شماره 1 تا 4 . با اینکه شخصا شماره آخرش رو دوست داشتم ولی دیکه بوی سم فیشر رو نداشت. مخصوصا صداشموضوع اینه با توجه به کارگردان و نویسنده ای که انتخاب شده، احتمال اینکه یه ریپ آف از رو سری بورن باشه خیلی بیشتره تا اینکه به سورس متریالش پایبند باشه. هرچند از شماره پنجم به بعد، بازی خودش بیشتر شبیه بورن شده بود تا عناوین کلاسیک. با این تفاسیر، انتخاب هاردی چندان هم انتخاب بدی نیست. من مشکلم فقط با لهجه بریتیشش هست
ساخت فیلمش با بازی تام هاردی در دستور ساخته
از جرج کلونی نچسب تر هم مگه داریم؟ همون تام هاردی بهترهنقش سم فیشر فقط به جرج کلونی میخورد هم از لحاظ چهره و هم از لحاظ سن وسال و همینطور صداش خیلی به سم فیشر نزدیکتر بود . جدا از این که تام هاردی بازیگر خیلی خوبیه و خودم یکی از طرفداراش هستم از همه ی مشخصات بالا که بگذریم ظرافت بازی کردن تو این نقش رو نداره منظورم اینه که روحیه نسبتا خشنی داره برعکس کلونی و همچنین سم فیشر
May the force be with youکری فیشر در سن ۶۰ سالگی در گذشت ...
هنوز که اساسین رو ندیدیم . ولی شما احتمالا مکس پین و رزیدنت اویل رو فراموش کردید . که اینقدر پرنس رو فاجعه می دونید. گندی که این دو فیلم به بازی هاشون زدن به حدیه که پرنس شاهکار محسوب میشهخوب اینم عنوان بعدی که به شاهزاده ایرانی و فرقه اساسین میپیونده. تام هاردی بازیگر خوبیه . ولی برا سم فیشر خیر.
دوستان گفتن جرج کلونی که خوب میخوره , تام کروز هم میخوره فقط یجورایی کلیشه ای میشه !
بهترین گزینه کنسلی پروژه هست تا خیال همه دوستداران سم فیشر و اسپلینترسل راحت بشه.
پ.ن : فقط یوبی سافت هست که میتونه دو عنوان با پتانسیل فوق العاده ش (مخصوصا فرقه اساسین که بستر تاریخی هم داره و دستشون باز تره) چنین فیلم هایی تحویل بگیره و بده.
نظرت قابل احترام ... ولی انصافا حرفت به اندازه همون شکلکی که گذاشتی خندار بود و یه جورایی جواب خودتو دادیاز جرج کلونی نچسب تر هم مگه داریم؟ همون تام هاردی بهتره
در مورد مکس پین به شدت باهات موافقم یعنی اگر بازی رو 100 حساب کنیم فیلمش 1 هم نبود ... بازییی که هنوز 3 ماه یه بار بازی میکنم . فیلمایی که از رو بازی ساخته میشند رو دو جور میشه بررسی کرد . یکی اینکه میزان وفاداری به بازیش رو بررسی کرد یا اینکه به عنوان یه فیلم مستقل دیدش . در مورد مکس پین به عنوان یه فیلم مستقل هم تو دیوار بود ولی باز رزیدنت اویل به عنوان یه فیلم مستقل حداقل سرگرم کننده بودهنوز که اساسین رو ندیدیم . ولی شما احتمالا مکس پین و رزیدنت اویل رو فراموش کردید . که اینقدر پرنس رو فاجعه می دونید. گندی که این دو فیلم به بازی هاشون زدن به حدیه که پرنس شاهکار محسوب میشه
(برای من کرکتر شماره 1 محبوبم تو گیم شاهزاده ایرانی بود فیلمش نسبت به بازیش اصلاااا خوب نبود , ولی جدای از گیم میشه گفت ای تقریبا بدک نبود.)هنوز که اساسین رو ندیدیم . ولی شما احتمالا مکس پین و رزیدنت اویل رو فراموش کردید . که اینقدر پرنس رو فاجعه می دونید. گندی که این دو فیلم به بازی هاشون زدن به حدیه که پرنس شاهکار محسوب میشه
چی مثلا ؟ معروفش ها !حالا این فیلم AC واقعا بد بوده یا فقط فروشش کم بوده !؟
آخه بعضا دیده شده فیلم هایی رو منتقدا تحویل نگرفتن و کم فروش کرده ولی بیننده خوشش اومده!
واقعا چشه AC مگه؟
همون که بخش زیادیش تو حاله خراب کرده؟
کلا؟