Movie Center

کاملا حق داره batman forever (عجب اسم ضایعی هم داره ) یه اشغال تموم عیاره واقعا دی سی چی تو کلش بود که فیلم رو از زیر دست برتون کشید بیرون داد دست شوماخر
هرچی باشه در مقایسه با فیلمی به اسم بتمن و رابین یه شاهکار محض تلقی میشه:D
من نمیدونم چه فکری کردن bu*t angle و nip*le گرفتن از کلونی:D

هرچی باشه در مقایسه با فیلمی به اسم بتمن و رابین یه شاهکار محض تلقی میشه:D
من نمیدونم چه فکری کردن bu*t angle و nip*le گرفتن از کلونی:D
سگ زرد برادر شغاله:D شوماخر انگار نمایش عروسکی ساخته یه چیزی تو مایه های خونه مادر بزرگه یا دون دون:D
اون بتمن و رابین که دیگه فاجعه قرن بود انگار تمام بازیگر ها تو حالت مستی بازی می کنند تنها کسی که واقعا حس می شد داره عمدا مسخره بازی در میاره چون می دونه تو چه فاجعه ای بازی می کنه آرنولده:D با وجود اینکه خیلی شیفته نولان نیستم ولی خدا پدرش رو بیامرزه که بتمن رو نجات داد:D

امسالم اسکار مثل پارسال خشکسالیه؟ یا قراره بالاخره یه رقابت قوی ببینیم؟ پارسال از بین بد و بدتر و بدترین برنده رو انتخاب کردن امیدوارم امسال از بین خوب و خوبتر و خوبترین انتخاب کنن.
بابا پارسال که این همه فیلم خوب اومد :دی

دقت کردین اعتبار و آبروی DC کامیکایی ک میتونن شاهکار باشن تو عرصه سینما با سیاست های غلط وارنر دارن یک ب یک ب تباهی کشیده میشن؟!
شخصیت سوپر من ی شروع فاجعه بار با زک اسنایدر داشت و شخصیتی با اون همه قابلیت نماد ناامیدی و ضعف میشه ک دقیقا بر عکس اون چیزی هست ک ی ابر قهرمان باید باشه.............
ب عنوان ی فن دو اتیشه هر چیزی ک ابر قهرمان ها مربوط باشه شدیدا نگران DC Comics و اینده ی اون تو صنعت سینما هستم و فکر میکنم شکست بدی مقابل marvel میخوره اونم با این روال فوق العاده ای ک مارول داره طی میکنه تو معرفی یک ب یک قهرمان هاش ب سینما و مخاطبین داره و زمینه سازی برای معرفی کتاباش داره
در هر صورت مسئله بزرگه و پیچیده ای هست و حرف های زیادی راجبش دارم ولی فعلا ب همین بسنده میکنم و ب عنوان حسن ختام میگم ک Lustice League اینده هم با زک اسنایدر اپیک فیلی بیش نمیشه........

• Smile
Reactions: IMANOKA
Untitled.png
طبق اطلاعات منتشر شده، به نظر می رسد فیلم بعدی از سری فیلم ایکس-من، براساس کمیک New Mutants در حال ساخت است و همچنین ستاره اصلی آن James McAvoy بازیگر نقش Professor X خواهد بود. داستان New Mutants در مورد گروهی از جهش یافتگان نوجوان است.

منبع
-----------------------------------------------------------------------------------
Willem Dafoe ستاره معروف دنیای سینما، به بازیگران فیلم اقتباسی Murder on the Orient Express ملحق شد. او قرار است نقش مسافری با نام Mr. Hardman در این فیلم را داشته باشد.

منبع

View attachment 70143
طبق اطلاعات منتشر شده، به نظر می رسد فیلم بعدی از سری فیلم ایکس-من، براساس کمیک New Mutants در حال ساخت است و همچنین ستاره اصلی آن James McAvoy بازیگر نقش Professor X خواهد بود. داستان New Mutants در مورد گروهی از جهش یافتگان نوجوان است.

اینم شده مثل CoD ای دیگه معلومه همیشه هست :D . first Class هم داستان mutant های جوان بود حالا فرق داره new mutant(اسپین اف xmen حساب میشه)با fc ولی خدایی همش تکراره یه مدت نسازن بهتره

• Like
Reactions: yonestm
دو روز تا گلدن گلوب.
فروشنده یا تونی اردمن؟!
تنها نکته ی مثبته این جشنواره ی گلدن گلوب اینه که خیلی طرف ایران و فرهادیه.اون فیلم قبلیشم که اسکار تحویل نگرفت اینا کاندید کردن.
یادش به خیر،همین دیروز بود که با معادی رفتن رو سن و گفت تنک یو مایک بارکلی :))

دو روز تا گلدن گلوب.
فروشنده یا تونی اردمن؟!
تنها نکته ی مثبته این جشنواره ی گلدن گلوب اینه که خیلی طرف ایران و فرهادیه.اون فیلم قبلیشم که اسکار تحویل نگرفت اینا کاندید کردن.
یادش به خیر،همین دیروز بود که با معادی رفتن رو سن و گفت تنک یو مایک بارکلی :))

Elle هم تعریفشو شنیدم موضوعشم مشتی ـه واسه این جایزه ها

تونی اردمان که من دیدم زیاد خوشم نیومد البته بخش زیادی مربوط میشه به اینکه فرهنگ اروپا و چیزی که تو فیلم حاکم هست رو درک نمیکنم. اسپویل نیست ولی مثلا یک سکانس داره نیکد پارتی هست و پدره میاد دخترش رو لخت مادرزاد میبینه کنار دو سه نفر دیگه حالا من هر چی با خودم کلنجار رفتم نفهمیدم پدره اون صحنه ناراحت شد خوشحال شد ( با توجه به سکانس بعدیش ) در کل خلاصه یکسری چیزا سخت بود درکش برای من.
یا کلا اصل داستان درباره سرد شدن روابط خانوادگی و این حرف ها هست وقتی مشکلاتی که تو فیلم پدر و دختره با هم دارند رو با مشکلاتی که خودم ( خودمون ) تو خانوادهای ایرانی دیدم و مقایسه میکنم برام مثل یک فانتزی میمونه و میگم کاشکی مشکلات همه فقط همینا بودش. ( طبقه فقیر و این حرف ها رو مثال نمیزنم منظورم کاملا مرتبط با خانواده های متوسط هر دو جامعه هست )

بچه ها این نسخه HDTS که از The rouge one اومده رو کسی دیده؟ قابل تحمل هست؟ کم نداره که؟
راستش تا حالا چندین نسخه اومده، و اگر از تورنت بگیری اکثرشون هم همراهشون یک فایل نمونه‌ی چند دقیقه‌ای هست که می‌تونی اول اونو بگیری و اگر از کیفیتش راضی بودی خود فایل اصلیشو دانلود کنی و تماشا کنی.
من خودم رلیز DDR رو گرفتم و دیدم و کیفیتش برای یک نسخه‌ی پرده‌ای خوب بود. (حجمش 1.35 گیگه) تنها مشکلاتش یکی این بود که زاویه‌ش یکم کجه و گوشه‌های پرده تو کادر نیستن، و یکی دیگه هم این که نوشته‌هاش به یک زبان دیگه‌س، که البته خیلی مهم نیست چون اکثرا فقط اسم سیاره‌ها و توضیحاتشون پایین تصویر میاد :D

• Like
Reactions: nzehtabvar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or