Movie Center

الان که یه پیشنهاد خوب دادن به کریگ از اونورم تهیه کننده باند براش همینطور داره Play جور میکنه تو برادوی کلا کریگ خیلی دوست داره نقش های جدی بازی کنه حالا بعده این play احتمال داره قبول کنه پیشنهادو یعنی امیدوارم قبول کنه :D .
Daniel Craig ‘offered $150 million to return as James Bond’
بدترین انتخاب تام هاردی یه بازیگر 1بعدی مثل حامد بهداد ( حداقل این صداش خوبه آهنگ هم میخونه :D ) خیلی نقش هاش شبیه همه . اون کارکتر pl4yboy بودن ه باند هم نداره به نظرم . بعد خوده کریگ ادریس البا بهترینه
با بعضی از حرفاتون موافقم . ولی خب شما this means war رو ببینی احتمالا نظرت عوض میشه . بعد اون فیلم قشنگ با خودت میگی تام هاردی میتونه جیمز باند خوبی بشه

حتی دیدن 720p تو لپ تاپ و مانیتور 15 اینچی هم حیفه DVDscr که مسخرس همینجوریش...
برای فیلم دیدن حداقل 720p کیفیت و یه صفحه 20 و خوده ای اینچ به بابا لازمه.حالا هوم تیاتر و دالبیش رو هم فاکتور گرفتم تازه
ولی خب 32اینچ و دالبی + فیلم HD ایده آله :D اونایی که اینجوری فیلم میبینن میفهمن چی میگم:D
نه آقا من خودم یه لپ تاپ 15 اینچی دارم تازه full hd هم نیست ولی با همین کیف دنیا رو می کنم :دی تو تلویزیون 42 اینچ هم چندبار 1080 دیدم با اینکه خب مزیت های خودشو داره ولی نمی دونم چرا بعد از یه مدت خوابم می گیره :دی ولی تو لپ تاپ دوتا فیلم پشت سر هم می تونم ببینم.

با بعضی از حرفاتون موافقم . ولی خب شما this means war رو ببینی احتمالا نظرت عوض میشه . بعد اون فیلم قشنگ با خودت میگی تام هاردی میتونه جیمز باند خوبی بشه
مهم ترین شخصیت جیمز باند یعنی calm بودن و اون چارمینگ بودن نداره . تام هیدلتون مثلا خیلی خوبه از این نظر ولی jb متریال نیست ( شاید هست من دوس ندارمش :D ) . نمیدونم منظورم متوجه میشی یا نه

اونم دیدم ولی هاردی از نظر من جانی دپ جدیده بی روح و تکراری ایشلا که بتونه از این یکنواختی در بیاد .

الان جاتون خالی Everybody Want Some!! ریچارد لینکلیتر رو دیدم. لامصب خیلی حال داد :دی مدت ها بود همچین feel-good movie ای ندیده بودم.
چقدر این لینک لیتر بینظیره... اصلن فیلماش جورین که حاضرم 3 ساعت بدون پلک زدن بشینم تقابل کاراکتراشو ببینم.

شدیدا هم تو جشنواره ها و فصل جوایز بهش کم لطفی شده. خیلی دوست دارم یجوری برای بست پیکچر نامزد شه لااقل
فیلمنامه- کارگردانی- بازیگرا همه عاالی بودن.

اقا بیشتر نمیگم سریع برین ببینین. تضمینی

12.JPG

23.JPG

دل تورو تو توییتر یک رای گیری نمایشی گذاشته برا این که آیا مایلید هل‌بوی 3 رو ببینید یا نه. (گزینه هاش Yes و Hell Yes ان:D) گفته اگر تو 24 ساعت 100 هزار رای جمع بشه با ران پرل من (بازیگر نقش هل‎بوی) و مایک میگنولا (خالق این کاراکتر) میشینن صحبت میکنن در این باره.
حرف و وعده‌ای که داده که نسبتا فرمالیته‌س ولی خب خود این قضیه به نوعی خبر خوبیه، چون احتمالا قراره این رای گیری بهانه‌ای باشه برای نشون دادن به سران استودیوها که این فیلم خواهان و طرفدار داره و ارزش سرمایه گذاری و پول خرج کردنو داره.(مشابه اتفاقی که برا فیلم ددپول افتاد) به خصوص الان که فیلم هل‌بوی 3 یک جورایی در محافل کامیک بوکی نقشی مشابه Half-Life 3 رو پیدا کرده :Dبه احتمال زیاد تعداد رای‌ها هم بالا خواهد بود.
خلاصه این که الان میشه امیدوار بود که Hellboy 3 ساخته بشه.:D

مهم ترین شخصیت جیمز باند یعنی calm بودن و اون چارمینگ بودن نداره . تام هیدلتون مثلا خیلی خوبه از این نظر ولی jb متریال نیست ( شاید هست من دوس ندارمش :D ) . نمیدونم منظورم متوجه میشی یا نه
اونم دیدم ولی هاردی از نظر من جانی دپ جدیده بی روح و تکراری ایشلا که بتونه از این یکنواختی در بیاد .

آره موافقم. هیدلستون تو نایت منیجر نشون داد. یعنی می تونه نقش یک آدم چارمینگ رو بازی کنه . شاید بزن بهادر هم باشه ولی نمی تونه شمایل آشنای باند های کلاسیک رو بازسازی کنه ولی خب نسخه بچه خشگل جیمز باند دانیل کریگ رو می تونه بازی کنه. البته امیدوارم نخوان صرفا باند خشن کریگ رو با یک بازیگر جوان تر ادامه بدن و برگردن سر جیمز باند های کلاسیک مثل کانری و مور

• Like
Reactions: M1sChief
View attachment 70685
LOGAN - Official Red Band Trailer 2 (2017) Hugh Jackman X-Men Wolverine
720p
جدیدترین تریلر منتشر شده از فیلم «لوگان». تاریخ اکران 3 مارس
خيلى خوب بود. من هميشه نگرانيم سر بازى بچه ها تو فيلمه مخصوصا وقتى كه بخوان ابرقهرمان بشن بنظرم خيلى لوس بازى ميكنن تو اينجور نقشها:D ولى اين اصلا اينطور نبود و از اين بابت راضى ام.
٣ مارچ تازه اكران ميشه، خدا داند كى كيفيت خوبش بياد!:-<
پ.ن: (ويرايش)

آخرین ویرایش:
اوه اوه ، بالاخره یه ولورین ناب سینمایی قراره ببینیم ، پرفورمنس ها هم عالییی بود تو همین یه تریلر .
یه ددپول 2 یا یه لوگان , و یک دانه Star Wars VIII ( کارگردان این قسمت رایان جانسون ـه دیگه خودتون میدونین چه غولیه ،قسمت Ozymandias بریکینگ بد کار ایشون بوده )بیاد من دیگه هیچی نمیخوام از فیلمای فانتزی

تریلر لوگان چ شبیه تلو بود یجورایی انگار ی نیم نگاهی داشتن به بازی در حدی که ادم دلش میخواد هیوجکمن نقش جولو بازی کنه8->:D

همین دیگه کم مونده بود Marvel به اون عظمت و X-MEN به اون قدمت رو بچسبونن به TLOU :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or