Movie Center

چیزی که این جا بحثه این نیست که کمپانی ها در ساخت فیلم یا بازی نباید از جای دیگه کپی برداری کنن . بحث به نظر من نحوه بیان این قضیه بود . که گویا برداشت شده فیلم مذکور به خاطر شباهت های فضای داستان (حالت نیمه آخر الزمانی اش - دختر و مردی که باهم همراه میشن و ارتشی که در مقابل این ها قرار داره ) با اون بازی کوبیده شده و در مقابل یک فردی هم اومده جواب داده و طرفدار های بازی رو به چالش کشیده . این به نظرم اشتباهه . هم مارول کارش رو بلده هم ناتی داگ . پس زیاد به این جو های الکی نباید توجه داشت .
کم کار نداشتیم از ویدیو گیم ها به شکل غیر مستقیم الهام گرفتن . نمونه ی اخیرش وست وولد . کم بازی هم نداشتیم که از آثار سینمایی الهام گرفته باشه مثل هوی رین . یا همون لست . پس به نظرم بهتره این مسائل پیش پا افتاده رو جدی نگیریم و از فیلم و بازی لذت ببریم .

داستان‌های مختلفی در طول تاریخ شامل یک مرد و یک بچه‌ی تحت حفاظتش و ماجراهای اونا روایت شدن و این تم محدود به یکی دو اثر نیست. اما خب این که این فیلم تو فضاش (یا حداقل همون یک نمای تو اون عکس) از TLOU الهام گرفته یا نه برمیگرده به تصمیماتی که موقع ساخت این فیلم تو فاکس گرفته شده و خیلی ربطی به مارول و تاریخچه‌ش نداره. هرکسی هم میتونه نظر متفاوتی درباره‌ی این که برداشتی از TLOU شده یا نه داشته باشه. نظرش هم محترمه.
اما اون قسمت بولد شده و این دیدگاه تحقیرآمیز نسبت به کل یک مدیوم به اندازه‌ی حرف اونایی که ویدیوگیم رو یک سرگرمی بچگانه و چیپ میدونن چندش‌آوره.
از اونجایی که حداقل در سال های گذشته چنین دیدگاه غلطی نسبت به ویدیوگیم تا حدی زیادی وجود داشته (و احتمالا خیلی‌هامون هم کم و بیش باهاش برخورد داشتیم) فکر میکردم حداقل گیمرها بدونن این جور برداشت کلی چقدر مسخره و اشتباهه. و هیچ وقت فکر نمیکردم توی یک فروم راجع به ویدیوگیم چنین دیدگاه condescending ای نسبت به مدیوم دیگه‌ای ببینم.
فرق هست بین الهام مستقیم با استفاده از یک سری موضوع. به هر حال حس خیلی خیلی مشابهی به من می‌داد و خیلیای دیگه.

در مورد اون تیکه بولد شده هم من دارم تقریباً یک چیزی که عیانه رو میگم. کامیک‌های امثال Marvel و DC و به طور کلی ناشرهای بزرگ اصولاً کارهای فاخری نیستن چون نگاه ساخت یه سری هست که ازش پول بشه درآورد و در بیشترین تعداد سری چاپ شه و در درجه بعدی تولید محتوا اولویت داره، شاید فضاسازی و اون شخصیت‌ها جذابیت داشته باشن(بنده خودم کامیک میخونم) ولی محتوای اون صرف محتواش و داشتن لایه‌های داستانی(منظورم فلسفی و اینا نیست، پرداخت مناسب داستانی) کمتر دیده میشه و تازه وضع توی کامیک‌ها بسیار بهتر از اقتباس‌های فیلماشونه. اگر هم دقت کرده باشی راجع به کل مدیوم نظر ندادم راجع به غول‌های مدیوم نظر دادم. وضعیت اینا هم درست مثل بازی‌های AAA فعلیه.

• Like
Reactions: Easy_GoiiN
راستش از نظر من صنعت گیم یک چیز احمقانس... شاید تعداد ادم ها از نظر سنی زیاد باشه اما ادم یک چیزایی میبینه حالش بهم میخوره.. نمونش کود هست دقیقا از mw1 دارن گندتر و گندترش میکنن هم زمان فروشش بیشتر میشه...
مشکل گیم سوداور بودن الکیشه که باعث میشه شرکت بیشعوری مثل ea میلیونن ها
فقط از یک گیم مود فیفا در میاره حتی سروراشو درست نمیکنه..
البته نمیشه شاهکار هایی مثل gta یا un4 رو نادیده گرفت اما کامینونیتی این ها همه بچه 10-11 ساله هست.. مخصوصا کود. البته بچه 11 ساله چیزیش ایراد نداره اما لوس میکنه...
ببینید نمونه ای که آوردید گوشه ای از این صنعته . همیشه پول پرستی در کنار هنر خالص بوده .نمونش همین فیلم های سوپر هیرویی که اکثرشون یک فرمول رو دارن فقط کاراکتر ها عوض می شن . یا فیلم های درپیت که به زور دو تا بازیگر ساخته میشن و بعضا فروش هم می کنن . ولی ما نمی تونیم بگیم کل صنعت سینما احمقانه است و به نظرم یکم زیاده روی کردید درباره این قضیه .ما همان طور که فیلم های خوب در سال های اخیر داشتیم فیلم های مزخرف هم داشتیم . تو بازی هم همین بوده . درسته که این نسل کم کاری بوده ولی نمی تونید بگید کلا مسخره است . ما کم کارای فوق العاده داشتیم ؟ من شخصا نمی تونم صنعتی که نابعه هاییم مثل کوجیما و کن لیواین داره و کارهایی مثل متال گیر-ویچر-بایوشاک-لست - آلن ویک-هوی رین -آنچارتد و خیلی کارهای دیگه داشته رو احمقانه بدونم .

Untitled.png
بالاخره روند تولید فیلمی براساس بازی The Division به مرحله مهمی رسید و کارگردان این فیلم مشخص شد.در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اطلاعات منتشر شده، Stephen Gaghan قرار است کارگردانی و نویسندگی این فیلم را برعهده بگیرد. Stephen Gaghan برای فیلم Traffic برنده جایزه اسکار شد. همان طور که قبلا اعلام شده بود، حضور Jessica Chastain و Jake Gyllenhaal در این فیلم اقتباسی تایید شده است.

آخرین فیلم اقتباسی از روی بازی ها، فیلم Assassin's Creed است که بر روی پرده های سینما در حال نمایش است. اما متاسفانه این فیلم از لحاظ تجاری نتوانسته است فیلمی موفق شود و از طرف منتقدان نیز به شدت طرد شده است.

لینک منبع

الان یکمی فکر کنید
مارول با این همه کارکتر هایی که خلق کرده، با Universe های عظیمی که داره، با این قدمتی که داره، نشسته ببینه نیل و بروس توی ND چی کار می کنن کپی کنه؟؟؟!!
مارول قبل از این که سونی وجود خارجی داشته باشه داشته کمیک منتشر می کرده
مشکل از ملته که توهم ورشون داشته هر وقت یه دختر بچه رو با یه مرد می بینن تلو تلو می کنن

پ.ن: این فیلم هم یک نگاه بندازید: The Road، سال 2009، رمانشم با همین اسم سال 2006 جایزه گرفته

آقا جان شما یک درصد احتمال نمیدی که کارگردان این فیلم برا یک ثانیه شده چیزی درباره TLOU دیده باشه و از فضای بازی خوشش اومده باشه و خواسته تو فیلم آینده ش پیاده کنه؟!!! بحث اینه فضا تریلر تا اونجایی که دیدم خیلی شباهت داشت!
چه ربطی به قدمت مارول داره؟!!! از مارول به صورت ویژه دستور فرستاده شده که هیچ الهامی از چیزی گرفته نشه چون ما قدمت داریم؟!!! واقعا مارول به طور مستقیم و برا این چیزای کوچیک اصلا تو کار ساخت دخالت میکنه؟!

مارول با این همه کارکتر هایی که خلق کرده، با Universe های عظیمی که داره، با این قدمتی که داره، نشسته ببینه نیل و بروس توی ND چی کار می کنن کپی کنه؟؟؟!!

والا من از کامیک بوک سر در نمیارم و نمیدونم واقعا اینکارو کردن یا نه، ولی کلیت حرفت چیز عجیبی نیست. مثلا GoW با اون عظمت... کوری به راحتی میگه تو ریبوت از TLoU الهام گرفتن. یعنی الهام گرفتن یا تحت تاثیر قرار گرفتن یه چیز خیلی خودآگاهی نیست. حداقل نه به این شکل. یه کاری میاد، تاثیر زیادی میزاره، سلیقه مخاطب رو عوض میکنه و استانداردهارو جا به جا میکنه. در نتیجه خیلی چیزهایی که بعدش میان ناگزیر به سمت فضای جدید مابعد اون محصول میرن. TLoU هم تا حدی این شرایط رو داشت و واقعا بازی تاثیر گزاری بود. در نتیجه چیز عجیبی نیست که مارول یا حتی گنده تر از مارول بیاد ازش العام بگیره. یعنی اصلا به بزرگی تاثیر گیرنده ربطی نداره و قرار نیست هرکسی که خیلی خفن شد و با سابقه دیگه درهای تاثیر پذیری رو بروی خودش ببنده و بگه من چون از همه قدیمی ترم پس راه خودم رو میرم و قرار نیست به پاپ کالچر و سلیقه مخاطب توجهی نداشته باشم.

آخرین ویرایش:
بالاخره روند تولید فیلمی براساس بازی The Division به مرحله مهمی رسید و کارگردان این فیلم مشخص شد.در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اطلاعات منتشر شده، Stephen Gaghan قرار است کارگردانی و نویسندگی این فیلم را برعهده بگیرد. Stephen Gaghan برای فیلم Traffic برنده جایزه اسکار شد. همان طور که قبلا اعلام شده بود، حضور Jessica Chastain و Jake Gyllenhaal در این فیلم اقتباسی تایید شده است.

آخرین فیلم اقتباسی از روی بازی ها، فیلم Assassin's Creed است که بر روی پرده های سینما در حال نمایش است. اما متاسفانه این فیلم از لحاظ تجاری نتوانسته است فیلمی موفق شود و از طرف منتقدان نیز به شدت طرد شده است.

لینک منبع
از یک طرف جای خوشحالی داره از یک طرف نگرانی
خود بازی واقعا داستانی نداشت . صرفا یک ایده بود و گیمپلی حرف اول رو میزد توش. برای همین دستشون بازه برای خلق یک داستان و از یک طرف هم احتمال این که خیلی راحت تبدیل به چیزی بشه که هیچ شباهتی با بازی اش نداره زیاده . امیدواریم این یکی خوب در بیاد . استیون گیگان هم نویسنده قابلی بوده و برای فیلم نامه ترافیک جایزه برده. حال باید دید کارگردانی اش جطوره

lead_large.jpg

تیم میلر در حال مذاکره اولیه برای ساخت بازسازی فیلم ترمیناتور

جیمز کامرون قرار است خودش تولید کننده نسخه 2019 فیلم ترمیناتور باشد و ممکن است به همراه تیم میلر کارگردان فیلم ددپول این فیلم را بازسازی کند.در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات منتشر شده از سوی وبسایت «دد لاین»، جیمز کامرون در حال مذاکره با تیم میلر است تا کارگردانی این فیلم را بر عهده بگیرد. این وبسایت اضافه کرد که، چیز زیادی از فیلم جدید ترمیناتور نمی دانند اما هر چیزی که هست این بازسازی ادامه دو فیلمی خواهد بود که خود کامرون آن را کارگردانی کرده است یعنی The Terminator و Terminator 2: Judgment Day و قرار است تیم میلر این فیلم را کارگردانی کند زیرا خود جیمز کامرون سرش با ادامه ساخت فیلم Avatar گرم است.

آخرین قسمت این سری فیلم ها به نام Terminator Genisys، با بودجه 155 میلیون دلاری فقط توانست در سطح جهانی 440 میلیون دلار فروش کند.

لینک منبع

فرق هست بین الهام مستقیم با استفاده از یک سری موضوع. به هر حال حس خیلی خیلی مشابهی به من می‌داد و خیلیای دیگه.
آره من هم اصلا منکر این نشدم که ممکنه الهام گرفته باشن. اینجا بحثی نداریم با هم.

در مورد اون تیکه بولد شده هم من دارم تقریباً یک چیزی که عیانه رو میگم. کامیک‌های امثال Marvel و DC و به طور کلی ناشرهای بزرگ اصولاً کارهای فاخری نیستن چون نگاه ساخت یه سری هست که ازش پول بشه درآورد و در بیشترین تعداد سری چاپ شه و در درجه بعدی تولید محتوا اولویت داره، شاید فضاسازی و اون شخصیت‌ها جذابیت داشته باشن(بنده خودم کامیک میخونم) ولی محتوای اون صرف محتواش و داشتن لایه‌های داستانی(منظورم فلسفی و اینا نیست، پرداخت مناسب داستانی) کمتر دیده میشه و تازه وضع توی کامیک‌ها بسیار بهتر از اقتباس‌های فیلماشونه. اگر هم دقت کرده باشی راجع به کل مدیوم نظر ندادم راجع به غول‌های مدیوم نظر دادم.
با اینجای حرفت مشکل دارم :D
این که کمپانی‌ها اولویتشون این باشه که محصولشون بفروشه که درسته، ولی خب این اصلا به این معنی نیست که هر اثری که از کمپانی‌های بزرگ درمیاد کم ارزش و بی اهمیته و فقط آثار ایندی میتونن خوب باشن. حرفت همینقدر اشتباهه که بگیم از ابتدای تاریخ هالیوود تا الان کل آثاری که از استودیوهای بزرگ (MGM,Universal,Paramount,Warner و ....) در اومده کم ارزشه چون این استودیوها اولویتشون پوله. همون طور که این استودیوها فیلمایی دارن که امثال هیچکاک و کوبریک و ولز .... ساخته، از اون طرف هم دی سی واچمنی رو داره که آلن مور نوشته و مارول Xmen ی رو داره که کریس کلرمونت و جان برن تولید میکردن. حالا اینا نمونه‌های خیلی شاخص تاریخی بودن، همون طور که الان هم فیلمای خوبی از طرف استودیوهای سینمایی عرضه میشه کمیک های خوبی هم داره از ناشرای بزرگ بیرون میاد.
اشتباهت احتمالا از اینجاست که فکر میکنی آثار سوپرهیرویی کلا نمیتونن شاخص باشن پس DC و مارول که فقط آثار سوپرهیرویی دارن کار فاخر ندارن (که همین هم اشتباهه، همین DC تو دهه 90 کلا یک زیرمجموعه به راه انداخت به اسم ورتیگو برای آثار جدی تر و با حال و هوای متفاوت تر از یونیورس اصلیش، و اون مجموعه هم خودش لیست بلند بالای آثار شاخصش مثل Sandman نیل گیمن رو داره.)
شاید آثار متوسط (و یا حتی پایینتر) خیلی زیاد باشه توی یک مدیومی (مثلا کامیک بوک) و تعدادشون نسبت به آثار خوب خیلی خیلی بیشتر باشه ولی این دلیل نمیشه که وجود اون آثار خوب رو به کل منکر شیم.
آثار استودیویی خوب هم داریم، متوسط هم داریم، ضعیف هم داریم.
آثار ایندی خوب هم داریم، متوسط هم داریم، ضعیف هم داریم.
Don't generalize :D
وضعیت اینا هم درست مثل بازی‌های AAA فعلیه.
اینو هم خیلی متوجه نشدم، الان یعنی بازی‌های AAA خوب از ناشرای غول نداریم؟ مشخصه که داریم و نیازی هم به مثال زدن نیست پس میخوام بدونم منظورت چی بوده.

Marvel اگه کمیک هاش نقاشی های حضرت مسیح هم باشن از لحاظ قدمت یعنی نمیتونه از یک چیز جدید الهام بگیره؟!
چه ربطی به قدمت مارول داره؟!!! از مارول به صورت ویژه دستور فرستاده شده که هیچ الهامی از چیزی گرفته نشه چون ما قدمت داریم؟!!! واقعا مارول به طور مستقیم و برا این چیزای کوچیک اصلا تو کار ساخت دخالت میکنه؟!

در نتیجه چیز عجیبی نیست که مارول یا حتی گنده تر از مارول بیاد ازش العام بگیره. یعنی اصلا به بزرگی تاثیر گیرنده ربطی نداره و قرار نیست هرکسی که خیلی خفن شد و با سابقه دیگه درهای تاثیر پذیری رو بروی خودش ببنده و بگه من چون از همه قدیمی ترم پس راه خودم رو میرم و قرار نیست به پاپ کالچر و سلیقه مخاطب توجهی نداشته باشم.
دوستان من تکرار میکنم:D
قضیه اصلا ربطی به مارول نداره، فقط و فقط مربوط میشه به استودیوی فیلمسازی فاکس
فاکس الان میتونه فیلم موزیکال بسازه که توش ولورین آواز بخونه و برقصه، اصلا مارول این وسط هیچ کاره‌س:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sina_unl
چرا هرچی زیر نویس میگیرم اینطوری؟
Control Panel>Clock Language and Region>Region and Language>Administrative>Change System Local

اونجا Persian رو انتخاب کن و اوکی بزن. سیستم ریستارت میخواد ازت. ریست کن درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or