Movie Center

Untitled.png

جیم کری یکی از چهره‌های بسیار سرشناس هالیوود امروز 55 ساله شد.
نام کامل :James Eugene "Jim" Carrey
تاریخ تولد: January 17, 1962
محل تولد: Newmarket, Canada
جوایز: Won 2 Golden Globes. Another 43 wins & 89 nominations

بیوگرافی: جیم کری با نام «جیمز یوجین کری» به‌دنیا آمد. پدرش ساکسیفونیست جاز بود و به همین دلیل از کودکی در نمایش‌ها و برنامه‌های کمدی حضور داشت. با بی‌کاری پدرش وضعیت خانوادهٔ نامساعد شد و وی مجبور شد بعد از مدرسه در یک کارخانه کار کند. به همین دلیل دبیرستان را رها کرد و پس از مدتی کارگری، در 19 سالگی از تورنتو به لس آنجلس نقل مکان کرد.در هالیوود مدتی اجراهای کمدی تک نفره را در کلوب‌های شبانه تجربه کرد و آرام‌آرام وارد سینما شد.
اگر جری لوییس جایگزین ستاره‌های کمدی سینمای صامت بود جیم کری هم همان خصوصیات را از وی به عاریت گرفت و به آنها روح زمانه و سینمای مدرن دهه 1990 را دمید. در کمدی‌های جیم کری پرده دری‌های اخلاقی و شوخی‌های گاه وقیح به شلوغی و طنز بزن و بکوب جری لوییس و هم دوره‌هایش اضافه شده‌است.هرچند در این سالها آکادمی، او را حتی شایستهٔ نامزدیِ دریافت اسکار هم ندانست، اما او، هم از سوی کانون‌های منتقدان و هم از سوی جشنواره‌ها و هم در مراسم اهدای جوایز سالیانه مورد تقدیر قرار گرفت.
با بازی در فیلم خیره‌کنندهٔ «درخشش ابدی یک ذهن پاک» تجربهٔ جدیدی را پشت سر گذاشت و نشان داد که در غیرکمدی نیز می‌تواند خوش بدرخشد.کری با دو چهرهٔ متفاوت و حرکات مخصوص به خود در آسمان سینمای امروز ستاره‌ای محبوب است و همین دو چهره باعث می‌شود وی بازیگر مطرحی در سینمای معاصر به‌شمار آید.

آقا تو رو خدا فیلم های جدید رو DVDscr نبینید! حیف نیست؟
نچ :D Arrival رو دیدم خیلی هم لذت بردن واقعا هم پشیمون نیستم کلا هم اونچنان جلوه ویژه ای نداشت که بخوام چیزی رو از دست بدم La La Land هم منتظر زیر نویسش بیاد ببینمش .
در کل اگه واقعا دنبال لذت بردن باشی دیگه کیفیت تصویر اونچنان برات مهم نیست البته بسته به موضعش ممکنه تاثیر گذار باشه ولی خوب بازم میشه کنار اومد واسه خودم که اینجوری ....

نچ :D Arrival رو دیدم خیلی هم لذت بردن واقعا هم پشیمون نیستم کلا هم اونچنان جلوه ویژه ای نداشت که بخوام چیزی رو از دست بدم La La Land هم منتظر زیر نویسش بیاد ببینمش .
در کل اگه واقعا دنبال لذت بردن باشی دیگه کیفیت تصویر اونچنان برات مهم نیست البته بسته به موضعش ممکنه تاثیر گذار باشه ولی خوب بازم میشه کنار اومد واسه خودم که اینجوری ....
به همون عالی که همه میگن بود ؟ همین طور چند دقیقه اخرش که میگن خیلی عجیب غریبه
در کل چطور بود ؟

Untitled.png

در میان بازیگران متفاوتی که هواداران تقاضا دارند آن‌ها را در لباس محبوب جیمز باند ببینند، تام هاردی نیز حضور دارد. بازیگر محبوبی که بسیاری از طرفداران جیمز باند دوست دارند او، نقش جیمز باند بعدی دنیای سینما را در فیلم بعدی این سری به نام Bond 25 (که البته به طور رسمی هنوز نام‌گذاری نشده است) ایفا کند. بازیگری ثابت شده در ژانر اکشن، که سابقه حضور در مجموعه سینمایی اکشن مکس دیوانه (Mad Max) را نیز دارد. تام هاردی مسلما ظاهر، لهجه و مهارت‌های لازم برای یک جیمز باند موفق را دارد.

به تازگی وب‌سایت دیلی بیست در گزارشی نظر هاردی را مبنی بر اینکه او دوست دارد که چه کسی فیلم بعدی جیمز باند را کارگردانی کند، جویا شد. هاردی هم کریستوفر نولان، کارگردانی که سابقه همکاری با وی را در دو فیلم شوالیه تاریکی برمی‌خیزد (The Dark Knight Rises) و دانکرک (Dunkirk) دارد، پیشنهاد کرد. هاردی گفت:

«می‌دانی، یک ضرب‌المثل بین ما در صنف بازیگران یا شاید در جامعه هم‌سالان من وجود دارد که می‌گوید، اگر درباره چیزی صحبت کنید، به طور خودکار از رسیدن به آن باز می‌مانید. بنابراین من اصلا نمی‌توانم مستقیما درباره این موضوع اظهار نظر کنم! چرا که اگر من کوچک‌ترین اشاره‌ای به آن بکنم، همه چیز خراب خواهد شد! اما در لفافه بگویم کریستوفر نولان، کارگردان معرکه‌ای برای فیلم بعدی جیمز باند خواهد شد. به خاطر اینکه دنیل کریگ در چهار فیلم قبلی فوق‌العاده بود، و آنچه که سم مندز و باربارا براکلی نیز در فیلم‌های قبلی انجام دادند، فوق‌العاده شگفت‌انگیز بود، پروژه بسیار سختی در انتظار کارگردان بعدی این مجموعه خواهد بود. کنجکاوم که در قسمت بعدی این مجموعه چه خواهد شد، و فکر می‌کنم زمانی که شما از شخصی همچون کریستوفر نولان نام می‌برید، در واقع دارید شخص بسیار قدرتمندی را وارد دنیای جیمز باند می‌کنید، که می‌تواند ایده‌های جدیدی با خود به همراه بیاورد و دوباره داستان‌هایی پرمحتوا و عمیق خلق کند.»

همکاری مشترک نولان و هاردی اگر چه می‌تواند باعث موفقیت مجموعه جیمز باند شود، اما هنوز رسمی نشده است.

منبع

الان که یه پیشنهاد خوب دادن به کریگ از اونورم تهیه کننده باند براش همینطور داره Play جور میکنه تو برادوی کلا کریگ خیلی دوست داره نقش های جدی بازی کنه حالا بعده این play احتمال داره قبول کنه پیشنهادو یعنی امیدوارم قبول کنه :D .
Daniel Craig ‘offered $150 million to return as James Bond’
بدترین انتخاب تام هاردی یه بازیگر 1بعدی مثل حامد بهداد ( حداقل این صداش خوبه آهنگ هم میخونه :D ) خیلی نقش هاش شبیه همه . اون کارکتر pl4yboy بودن ه باند هم نداره به نظرم . بعد خوده کریگ ادریس البا بهترینه

• Like
Reactions: arash1996
آقا تو رو خدا فیلم های جدید رو DVDscr نبینید! حیف نیست؟
حتی دیدن 720p تو لپ تاپ و مانیتور 15 اینچی هم حیفه DVDscr که مسخرس همینجوریش...
برای فیلم دیدن حداقل 720p کیفیت و یه صفحه 20 و خوده ای اینچ به بابا لازمه.حالا هوم تیاتر و دالبیش رو هم فاکتور گرفتم تازه
ولی خب 32اینچ و دالبی + فیلم HD ایده آله :D اونایی که اینجوری فیلم میبینن میفهمن چی میگم:D

attack-on-titan.jpg

طبق گزارشات منتشر شده از وبسایت «دد لاین»، کمپانی وارنر بروس می خواهد فیلمی براساس انیمه و مانگا Attack on Titan بسازد. این کمپانی در حال مذاکره است تا بتواند حق ساخت فیلمی براساس این انیمه مشهور را بگیرد. لازم به ذکر است که تولید کننده سری فیلم های هری پاتر و Fantastic Beasts and Where to Find them آقای David Heyman قرار است ساخت این فیلم را بر عهده بگیرد.

منبع

View attachment 70607

طبق گزارشات منتشر شده از وبسایت «دد لاین»، کمپانی وارنر بروس می خواهد فیلمی براساس انیمه و مانگا Attack on Titan بسازد. این کمپانی در حال مذاکره است تا بتواند حق ساخت فیلمی براساس این انیمه مشهور را بگیرد. لازم به ذکر است که تولید کننده سری فیلم های هری پاتر و Fantastic Beasts and Where to Find them آقای David Heyman قرار است ساخت این فیلم را بر عهده بگیرد.

منبع

واقعا ادم زرنگیه دنبال حق ساخت Cursed Child هم هست heyman کلا از دنیای هرپاتتر یه career خیلی خوب داره میسازه برای خودش :دی . انیم من خیلی کم دیدم ولی AOT واقعا جذبم کرد فکر کنم فیلمش هم جالب بشه .

• Like
Reactions: leonk13
الان که یه پیشنهاد خوب دادن به کریگ از اونورم تهیه کننده باند براش همینطور داره Play جور میکنه تو برادوی کلا کریگ خیلی دوست داره نقش های جدی بازی کنه حالا بعده این play احتمال داره قبول کنه پیشنهادو یعنی امیدوارم قبول کنه :D .
Daniel Craig ‘offered $150 million to return as James Bond’
بدترین انتخاب تام هاردی یه بازیگر 1بعدی مثل حامد بهداد ( حداقل این صداش خوبه آهنگ هم میخونه :D ) خیلی نقش هاش شبیه همه . اون کارکتر pl4yboy بودن ه باند هم نداره به نظرم . بعد خوده کریگ ادریس البا بهترینه

اولا اون 150 میلیون واقعا فضایی به نظر میرسه. فکر نکنم جدی باشه.
دوما قسمت بلد شده :| کلا خط اخر خیلی نظرت زیادی شخصیه :دی ولی انصافا قسمت بولد شده برای تام هاردی ضعفه و اونوقت ادریس البا مناسبه؟ :|

اولا اون 150 میلیون واقعا فضایی به نظر میرسه. فکر نکنم جدی باشه.
دوما قسمت بلد شده :| کلا خط اخر خیلی نظرت زیادی شخصیه :D ولی انصافا قسمت بولد شده برای تام هاردی ضعفه و اونوقت ادریس البا مناسبه؟ :|

اتفاقا هاردی فوق العاده بازیگر 1بعدیه منم نمیگم فقط تو این سایت که خیلی ها مثل من فکر میکنن تو نقد ها هم بخونی همینه الان نقش تو TAB00 با لجند با مد مکس با دراپ فرقش چقدره ؟! او خشک بودن لهجه بد تو ایران خیلی hype شده نمیدونم واقعا چرا :D . ادریس البا اتفاقا استیلش خیلی میخوره به pl4yboy بودن چنا فیلم ببین ازش میبینی برعکس هاردی بازیگر خوبیه ولی خوب بیچاره hype نشده .

الانه هاردی منو یاده 3 4 سال پیشه جانی دپ میندازه . دپ هم بازیگر بورینگه نصف فیلم هاش نقش جک اسپارو رو بازی میکنه :D .

150 تا برای 2 تا فیلم ها, مرد مومن برای 1فیلم مگه دیوانه ان اینقدر پول بدن :D

• Like
Reactions: yonestm

پوستری جدید از فیلم Beauty and the Beast منتشر شد. تاریخ اکران 17 مارس
------------------------------------------------------------------------------------------

بنری جدید از فیلم Kong: Skull Island منتشر شد. تاریخ اکران 10 مارس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or