Movie Center

طبق اطلاعات منتشر شده، داستان فیلم Tomb Raider در مورد پیدا کردن پدر لارا کرافت است که آیا مرده است یا زنده.تهیه کننده این فیلم می گوید تم اصلی این فیلم در مورد بازگشت به ریشه ها است.این فیلم با هنرنمایی آلیسیا ویکاندر در نقش لارا کرافت سال 2018 اکران خواهد شد.

لینک منبع

ولی بنظرم یکی از بهترین قسمت های کل مجموعه همون رقص بود.کاملا مشخص بود بعد از اینکه رولینگ نظر مردم شنیده فهمید که در مورد رابطه هری هرماینی اشتباه کرده و مطمئنا همچین صحنه مهمی بدون نظر مثبت رولینگ برداشت نشده.
درست خاطرم نیست ولی فک کنم یه مصاحبه هم از رولینگ خوندم که گفتش در مورد رابطه هری و هرماینی اشتباه کرده

نگفته اشتباه کرده. گفت اول که کتاب رو مینوشته تصمیم داشته هری و هرماینی با هم باشن، اما بعدا به این نتیجه میرسه که رون و هرماینی بیشتر به هم میان و باید یکی رو برای هری پیدا کنه. یعنی برعکس اول چنین تصمیمی رو داشته و بعدا پشیمون میشه و میشه اینی که هست.

• Like
Reactions: dark_knight
نگفته اشتباه کرده. گفت اول که کتاب رو مینوشته تصمیم داشته هری و هرماینی با هم باشن، اما بعدا به این نتیجه میرسه که رون و هرماینی بیشتر به هم میان و باید یکی رو برای هری پیدا کنه. یعنی برعکس اول چنین تصمیمی رو داشته و بعدا پشیمون میشه و میشه اینی که هست.
گفتم دقیق یادم نیست شاید اشتباه کرده باشم:D
ولی تنها دلیلی که هرماینی و رون برای هم انتخاب کرد این بود که سر رون بی کلاه نمونه

میون بحث دوستان در مورد کتاب و فیلم هری پاتر یه موردی هم هست که من تو گلوم گیر کرده و میخوام بگم اونم فیلم مریخی هست که به لعنت خدا هم نمی ارزید. بعنوان کسی که کتاب رو دوبار خونده میگم واقعا از فیلم مریخی حالم بهم میخوره. این امتیازای بالای فیلم هم بیشتر حرصم رو درمیاره.

به مناسبت 15 امین سالگرد شروع فیلم‌های ارباب حلقه‌ها مجله‌ی امپایر بازیگرای فلوشیپ رو جمع کرده و ازشون خواسته با همدیگه مصاحبه کنن.
اینجا یک تیزری از سوالاشون هست:
Lord Of The Rings at 15: the Fellowship interview each other
مصاحبه‌های کامل قراره تو شماره بعدیش چاپ شن.

اقا این فیلم passengers، جدای دو تریلرش که هردو و بشدت دوست داشتم، یک تیزر داده چند وقت پیش بنام gravity loss . شدیدا توصیه میشه! عالیه. ۱دقیقه هم نیست!

گويا اندرو گازفيلد قراره اسكارو بگيره امسال
تريلر سايلنس عالى بود، كل فيلم يه طرف گارفيلد يه طرف.
گاسلينگ هم عاليه شنيدم تو لالالند اما حيف ه اندرو نگيره:(

بحث سینما و کتاب جداست اصلا دلیلی نداره یه فیلمی که ازروی یک رمان یا کمیک ساخته شده کاملا وفادار به رمان یا کمیکش باشه مدیوم سینما کاملا متفاوته
شما ببینید کوبریک تو فیلم درخشش کتاب رو شخم زد ولی این کارش باعث نشد فیلم بدی بسازه

• Like
Reactions: TheGodfather
مشکل بیشتر اینجاست که کتاب هایی که میخونیم و بعدا فیلم میشه یک سری چیزهای نادری هست که اتفاق میفته. مثلا اینجا یکی هری پاتر یا LOTR رو خونده با یک سری کتاب دیگه ولی وقتی از تعداد معدود کتاب هایی که خونده فیلم ساخته میشه بهش برمیخوره چون احساس وابستگی و تعلق درش ایجاد میشه. اما یک بیننده ی حرفه ای سینما هیچوقت نباید تو این شرایط قرار بگیره که بخواد چنین مقایسه هایی با کتاب بکنه. من مطمئنم تمامی ماها یا حداقل 95% از اقتباس های کتاب بدمون میاد برای اینکه هنوز تشخیص اقتباس یکم سخته برامون (شایدم اونقدر تعداد کتاب هایی که خوندیم کم هست که اندک کتاب هایی رو هم که خوندیم برامون خیلی ارزشمندند)
مثلا من 3 روز پیش To Kill a Mockingbird رو دیدم و اصلا ازش خوشم نیومد برای اینکه کتاب خیلی بهتر توصیف کرده بود. درحالیکه یکی از بهترین اقتباس ها تلقی میشه. یا هفته ی پیش Pride & Prejudice رو دیدم که رسما از یک کتاب satirical و comedy of manners اومدن فیلم سنتیمنتال عاشقانه و رومنس ساختن.

بحث هری پاتر کیفیت فیلم هاش و اقتباس از کتاب و . . . شد گفتم منم بیام نظرم رو بگم. :D

اولین کتابی که قبل دیدن فیلمش خوندم (اون موقع فکر کنم هنوز اکران نشده بود!) شاهزاده دورگه بود. با اینکه طبق صحبت تعدادی از دوستان که زبان انگلیسی شون بسیااار خوب هست و کتاب ها رو زبان اصلی خونده بودن و ترجمه خانوم اسلامیه رو خوب نمیدونستند. منتهی باز هم کتاب به مراتب بهتر بود از فیلم بود که خیلی از موارد رو نداشت و نقض کرده یکسری قوانین رو کلا. 1- غیب ظاهر شدن تو هاگوارتز غیر ممکن وامتحانش ممکنه به نتایج فاجعه باری ختم بشه , که تو فیلم جناب دامبلدور وهری خیلی راحت خودشون رو غیب و ظاهر میکنن . 2- نبرد آخر کتاب که به کل از فیلم حذف شده بود ! اون هیجانی که تو کتاب بود و اتفاقات هیچکدوم نبودن.محفل ققنوس , مرگ خوار ها و . . .
3- نحوه شروع رابطه جینی و هری , که کلا از علاقه و رابطه شون چیزی جز اون ... ندیدیم ! تو کتاب کاملاتوصیف شده درگیری های ذهنی هری و درگیری با خودش در مورد علاقه ش به جینی و بعد شروعش تو اون جشن و . . .
این ها رو الان یادم بود.
درسته , بحث کتاب و سینما جداست و مو به مو در آوردنش امکان پذیر نیست.منتهی اقتباسش اگرم درست وفادار نیست به کتاب لااقل فیلمهای خوبی باشن. مثل ارباب حلقه ها

آخرین ویرایش:
View attachment 68806
لیست بازیگرانی که طرفداران میخواهند آنها، نقش دامبلدور جوان را در قسمت دوم «موجودات شگفت‌انگیز و زیستگاه آن‌ها» بازی کنند.
یه سری که سنشون بالا هست. به نظرم جیمز مک اوی گزینه خوبیه، مایکل فاسبندر هم همینطور اما فاسبندر فرم صورتش خیلی جدیه به بدمن بیشتر میخوره.

گويا اندرو گازفيلد قراره اسكارو بگيره امسال
تريلر سايلنس عالى بود، كل فيلم يه طرف گارفيلد يه طرف.
گاسلينگ هم عاليه شنيدم تو لالالند اما حيف ه اندرو نگيره:(
فعلا که معلوم نیست با یه تریلر نمیشه نظر داد
تو فیلم مل گیبسون هم بازی خوبی داشته
تا الان که اکثر پیش بینی ها کیسی افلک شانس اول
دوم دنزل واشنگتن

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or