Movie Center

انجمن ملی منتقدان آمریکا هم جایزه فیلم خارجی رو داد به فروشنده:D
آقا الکی الکی رفت برای اسکار گرفتن:D یکی دو جا هم امید اول اسکار معرفیش کردن.فراستی و اون یارو افخمی، این اسکار بگیره همون یذره آبروی نداشتشون هم میره:D
لالا لند هم همه جا حکم پشم رو داشته فعلا:D
  • بهترین فیلم: Manchester By The Sea به کارگردانی «کنت لونرگان»
  • بهترین کارگردان: «بری جنکینز» برای فیلم Moonlight
  • بهترین بازیگر مرد: «کیسی افلک» برای فیلم Manchester By The Sea
  • بهترین بازیگر زن: «ادمی آدامز» برای فیلم Arrival
  • بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: «جف بریجز» برای فیلم Hell Or High Water
  • بهترین بازیگر نقش مکمل زن: «نائومی هریس» برای فیلم Moonlight
  • بهترین فیلمنامه اصلی: Manchester By The Sea نوشته «کنت لونرگان»
  • بهترین فیلمنامه اقتباسی: «جی کاکس» و «مارتین اسکورسیزی» برای فیلم Silence
  • بهترین انیمیشن بلند: Kubo And The Two Strings
  • بهترین بازیگر نوظهور مرد: «لوکاس هج» برای فیلم Manchester By The Sea
  • بهترین بازیگر نوظهور زن: «رویالتی هایتاور» برای فیلم The Fits
  • بهترین کارگردانی فیلم اول: «تری ادواردز» برای فیلم Krisha
  • بهترین فیلم خارجی سال: «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی
  • بهترین مستند بلند: O.J.: Made In America به کارگردانی «ازرا ادلمن»
  • جایزه آزادی بیان هیئت ملی نقد آمریکا: مستند Cameraperson ساخته «کریستن جانسن»

اقا جدای اینا ، امسال فیلم خیلی خوب گویا کم نداریم! خیلی عالیه :)
انیمیشن های امسالم عالی بودن. فکر نمیکردم سالی که دیزنی دوتا کار خیلی قوی و پیکسار یک کارتن عالی داده، لایکا همه چیزو زیر و رو کنه! کوبو بینظیر بود!

اقا جدای اینا ، امسال فیلم خیلی خوب گویا کم نداریم! خیلی عالیه :)
انیمیشن های امسالم عالی بودن. فکر نمیکردم سالی که دیزنی دوتا کار خیلی قوی و پیکسار یک کارتن عالی داده، لایکا همه چیزو زیر و رو کنه! کوبو بینظیر بود!

متاسفانه امسال فیلم های خوبی رو شاهد نبودم و همه اونقدرهام خوب ظاهر نشدن. فیلم های فصل بهار (به جز Dead Pool یا King Fu panda 3) همه بد بودن. فصل تابستان (به جز Don't Breathe,The Infiltrator,The Nice Guy) بقیه بد بودن. فصل پاییزم کاملا معلومه جایزه رو به Moonlight میدن یا Manchester By Sea (مثل سال 2013 که معلوم بود 12 year Slave میدن)). مثل سال پیش نیست که جایزه بین فیلم های The Big Short,Spotlight و بازگشته بود و واقعا نمیشد حدس بزنیم کدومش برنده میشه!

متاسفانه امسال فیلم های خوبی رو شاهد نبودم و همه اونقدرهام خوب ظاهر نشدن. فیلم های فصل بهار (به جز Dead Pool یا King Fu panda 3) همه بد بودن. فصل تابستان (به جز Don't Breathe,The Infiltrator,The Nice Guy) بقیه بد بودن. فصل پاییزم کاملا معلومه جایزه رو به Moonlight میدن یا Manchester By Sea (مثل سال 2013 که معلوم بود 12 year Slave میدن)). مثل سال پیش نیست که جایزه بین فیلم های The Big Short,Spotlight و بازگشته بود و واقعا نمیشد حدس بزنیم کدومش برنده میشه!
جوایزو بزار کنار! کلا فیلم قوی امسال اصلا کم نیست. Moonlight و منچستر که خیلی ترکوندن. Arrival هم شدیدا منتظرشم. سایلنس اسکورسیزی هم هست!جکی هم میگن خیلی خوبه! و خیلیای دیگه که الان حضور ذهن ندارم!
تازه یک حسی دارم که passengers ه تیلدام هم از بهترینای سال میشه برام :)

اشتباهی که من چند سال داشتم انجام میدادم. :D
هنوز فصل جوایز و خیلی از فیلم های مخصوص این مراسم ها اکران نشده پسر. برای تصمیم گیری خیلی زوده. بهترین موقع برای ارزیابی این سال، حوالی بهمنه. هم قبله اسکاره و هم تمامِ فیلم ها با کیفیت خوبی در دسترسند.
برای ارزیابی هم به معیار خودت تکیه کن.

پ.ن: اصلاً دردناکه که Everybody Want Some ریچارد لینک لیتر اینقدر نادیده گرفته شده توی معادلات. خیلی راحت شایسته ی نامزدی بهترین کارگردان و تدوینه. :D

من که از امسال بسی راضی بودم.:D از captain fantastic و swiss army man گرفته تا handmaiden و the wailing.
همین الان از دیدن the wailing فارغ شدم. واقعا خوفناکتر از conjuring و این حرفا بود:D پیشنهاد میشه حتما.
دوست عزیز conjuring در مقابل wailing جکی بیش نیست
بنده هم همینو گفتم خب

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من که از امسال بسی راضی بودم.:D از captain fantastic و swiss army man گرفته تا handmaiden و the wailing.
همین الان از دیدن the wailing فارغ شدم. واقعا خوفناکتر از conjuring و این حرفا بود:D پیشنهاد میشه حتما.
دوست عزیز conjuring در مقابل wailing جکی بیش نیست

آخه conjuring چه ربطی به اون داشت:D
این فیلم فقط یه مشت کلیشس که دور هم خوب جمعش کرده و یه روایت خوب داده بهش قسمت دومش که کمدی بود حالا کار ندارم
handmaiden هم اشاره خوبی بود شدیدا به دوستان توصیه میشه( مواظب باشین صدای فیلم کم باشه:D)
don't think twice و hell or high water هم دیدم خیلی خوب بودن و احتمالا بیشتر ازشون تو جوایز بشنوین.مخصوصا جف بریجز و جیلیان جیکوبز که تو این دوتا خیلی ترکوندن

photo_2016-12-01_15-30-49.jpg
دیدار پاپ فرانسیس با مارتین اسکورسیزی به مناسبت اکران فیلم Silence (جدیدترین اثر او) این هفته در روم.
داستان فیلم در رابطه با سفر مبلغان مذهبی به ژاپن در قرن 17 میباشد.
photo_2016-12-01_15-30-52.jpg
اسکورسیزی در حال توضیح دادن در رابطه با هدیه خود به پاپ !

اشتباهی که من چند سال داشتم انجام میدادم. :D
هنوز فصل جوایز و خیلی از فیلم های مخصوص این مراسم ها اکران نشده پسر. برای تصمیم گیری خیلی زوده. بهترین موقع برای ارزیابی این سال، حوالی بهمنه. هم قبله اسکاره و هم تمامِ فیلم ها با کیفیت خوبی در دسترسند.
برای ارزیابی هم به معیار خودت تکیه کن.

اگه بر اساس معیار خودم باشه، فیلم های The Infiltrator و The Nice Guys خیلی خوب بودن و کاملا نظرمو جلب کردن. گرچه هر دو هیچ شانسی برای نامزدی در جوایز رو ندارن و احتمال خیلی کمی Ryan Gosling میتونه نامزد Golden Globe -Best Actor Comedy or Musical بشه. و Bryan Cranston داره خودشو به آب و آتیش میزنه که در کلکسیون Emmy Award، یه اسکار هم قرار بده. چون در فیلم The Infiltrator خیلی خوب بود.
منتقدان هم خیلی به Moonlight بها دادند و با تم نسبتا هجنسگرایی داره، میتونه موضوع اسکار تحت اشعاع قرار بده. اما تنها فیلم هایی که به شدت منتظرشم Nocturnal Animals- The Founder و همین Manchester By The Seaهست.

منتقدان هم خیلی به Moonlight بها دادند و با تم نسبتا هجنسگرایی داره، میتونه موضوع اسکار تحت اشعاع قرار بده.
یکی از نکته هایی که منتقدا دارن میپرستن فیلمو نه به این خاطر که بالا گفتی، بلکه روایت هرچیزی که در اون محیط و اون شرایط باعث به وجود اومدن این رفتار ها از طرف شخصیت قصه میشه ، هست
یعنی نه از روی قرض ورزی و اینکه بخواد الکی بچپونه توی فیلم، که انگار جامعه اون نقطه از آمریکا رو مستند کرده، کاری که Boyhood انجامش داد

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or