Movie Center

View attachment 68806
لیست بازیگرانی که طرفداران میخواهند آنها، نقش دامبلدور جوان را در قسمت دوم «موجودات شگفت‌انگیز و زیستگاه آن‌ها» بازی کنند.
Jared Harris پسر Richard Harris بازیگر اولی دامبلدور نیست؟ سنشم که همون 55ـیه که چند صفحه پیش گفتن توی اون بازه زمانی دامبلدور داره. همین خوبه دیگه:دی

گفتم دقیق یادم نیست شاید اشتباه کرده باشم:D
ولی تنها دلیلی که هرماینی و رون برای هم انتخاب کرد این بود که سر رون بی کلاه نمونه

رولینگ میگه چون همه انتظار این رابطه رو داشتن نظرش عوض میشه. یعنی میخواسته فن ها غافلگیر بشن و بعد خودشم به این نتیجه میرسه که رون و هرماینی بیشتر به هم میان. چون تضاد بیشتری دارن.

• Like
Reactions: TheGodfather
یه سوال داشتم
دوستانی که فیلم خشم و هیاهو رو دیدن نظرتون راجب شخصیت بازپرس چیه؟چون نمیدونم اون رفتاراش اون تیپش واقعی بود یا نه چون تو بقیه فیلمای ایرانی بازپرس ها و اینا کلا یه تیپ دیگه ای دارن نمیدونم کدوم به واقعیت نزدیک تره؟ نظرتون

• Like
فعلا که معلوم نیست با یه تریلر نمیشه نظر داد
تو فیلم مل گیبسون هم بازی خوبی داشته
تا الان که اکثر پیش بینی ها کیسی افلک شانس اول
دوم دنزل واشنگتن
گویا کیسی افلک فوق العاده بوده تو فیلم منچستر :D
کلا از جمله اون بازیگرایی هست که هالیوود بد تا کرده باهاش. به نظرم واقعا بازیگر توانمند و خاصیه من خیلی خیلی خوشم میاد ازش. یکی از اولین فیلماش ویل هانتینگ بود که نقش کوتاهشو فوق العاده بازی کرده بود. تو اینترستالارم به نظر من خیلی از مک کاناهی سرتر بازی کرده بود.
کلا امیدوارم امسال حتما اسکار بگیره.

• Like
گویا کیسی افلک فوق العاده بوده تو فیلم منچستر :D
کلا از جمله اون بازیگرایی هست که هالیوود بد تا کرده باهاش. به نظرم واقعا بازیگر توانمند و خاصیه من خیلی خیلی خوشم میاد ازش. یکی از اولین فیلماش ویل هانتینگ بود که نقش کوتاهشو فوق العاده بازی کرده بود. تو اینترستالارم به نظر من خیلی از مک کاناهی سرتر بازی کرده بود.
کلا امیدوارم امسال حتما اسکار بگیره.
کلا خیلی باهاش حال میکنم:دی
تو ترور جسی جیمز فوق العاده بود
Joel Edgertonهم انگار از خوب های امساله و شانس نامزد شدن داره ولی اصلا باهاش حال نمیکنم:دی
تام هنکس و گاسلینگ هم عالی بودن ولی اینجور که معلومه یا افلک میبره یا واشنگتن
باید ببینیم گارفیلد چه کرده تو فیلم اسکورسیزی

• Like
f1269abe4d3eac22a292a328e86b899a4a6c3c60.jpg
پروژه بعدی پیتر جکسون کارگردان سه گانه های هابیت و ارباب حلقه ها مشخص شد.
فیلم Mortal Engines قرار است بدست Christian Rivers کارگردانی شود و پیتر جکسون وظیفه فیلمنامه نویسی این فیلم را بر عهده دارد.
لازم به ذکر است که، این فیلم براساس رمانی فانتزی به همین نام و به قلم Philip Reeve ساخته خواهد شد.تنها تصویر منتشر شده از فیلم را که 14 دسامبر 2018 اکران خواهد شد را در بالا مشاهده نمایید.

لینک منبع

Untitled.png
کارگردان فیلم The Secret Life of Houdini (راز زندگی هودینی) عوض شد. طبق اطلاعات منتشر شده از سوی کمپانی Lionsgate، قرار است کارگردان فیلم 10Cloverfield Lane یعنی Dan Trachtenberg وظیفه ساخت این فیلم را برعهده بگیرد.لازم به ذکر است که، جانی دپ در این فیلم نیز حضور دارد.

لینک منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or