Fratos
کاربر سایت
Colin Firth FTWView attachment 68806
لیست بازیگرانی که طرفداران میخواهند آنها، نقش دامبلدور جوان را در قسمت دوم «موجودات شگفتانگیز و زیستگاه آنها» بازی کنند.
Colin Firth FTWView attachment 68806
لیست بازیگرانی که طرفداران میخواهند آنها، نقش دامبلدور جوان را در قسمت دوم «موجودات شگفتانگیز و زیستگاه آنها» بازی کنند.
Jared Harris پسر Richard Harris بازیگر اولی دامبلدور نیست؟ سنشم که همون 55ـیه که چند صفحه پیش گفتن توی اون بازه زمانی دامبلدور داره. همین خوبه دیگهView attachment 68806
گفتم دقیق یادم نیست شاید اشتباه کرده باشم
ولی تنها دلیلی که هرماینی و رون برای هم انتخاب کرد این بود که سر رون بی کلاه نمونه
گویا کیسی افلک فوق العاده بوده تو فیلم منچسترفعلا که معلوم نیست با یه تریلر نمیشه نظر داد
تو فیلم مل گیبسون هم بازی خوبی داشته
تا الان که اکثر پیش بینی ها کیسی افلک شانس اول
دوم دنزل واشنگتن
کلا خیلی باهاش حال میکنمگویا کیسی افلک فوق العاده بوده تو فیلم منچستر
کلا از جمله اون بازیگرایی هست که هالیوود بد تا کرده باهاش. به نظرم واقعا بازیگر توانمند و خاصیه من خیلی خیلی خوشم میاد ازش. یکی از اولین فیلماش ویل هانتینگ بود که نقش کوتاهشو فوق العاده بازی کرده بود. تو اینترستالارم به نظر من خیلی از مک کاناهی سرتر بازی کرده بود.
کلا امیدوارم امسال حتما اسکار بگیره.
اگه اشتباه نکنم نسخه دومش همین نسخه جدید Alien میشه؛ Alien: Covenantدوستان خبری از سری دوم فیلم پرومتئوس نیس ؟