Movie Center

خدا به مانستر هانتر رحم کنه رزیدنت اویل بسش نبود حالا نیخواد به این یکی گند بزنه وقتی دیدم تو رزیدنت کی رو برایه نقش کریس رد فیلد و کی رو برایه لیون کندی انتخاب کرده حالم بهم خورد
ایشون علاقه خاصی داره که خودشو گیمر و اهل گیم نشون بده . خدا رو شکر حالا نرفته سراغ کارهای خفن تر مثل آنچارتد و گاد آو وار . چیزی که از الان باید دقیقا پیش بینی کرد اینه که یک کاراکتر از خودش در میاره تا عیال محترمش که دورانش تو سینما گذشته رو زور چپونی بکنه قهرمان داستان . و بازیگرای خالتور برای نقش های فرعی که در واقع کاراکتر های اصلی بازی هستن انتخاب کنه. کاراکتر ها هم فقط اسم بازی رو یدک می کشن
اووه بول کشید بیرون این نکشید .

Don't Breathe عالی بود آقا!!! آدرنالین خونم داشت از حلقم میزد بیرون! نه زامبی داشت نه روح نه جن نه هیچ چیز دیگه ای ولی ترس و هیجان فوق العاده ای داشت.
چند وقت پیش دانلود کرده بودم ولی الان ندیدم. شک نکنن اونایی که ندیدن حتماًِ حتماً ببینن!

فیلم خوبی بود ولی نمیدونم چرا برای بنده هیجانش زیاد بالا نبود بغیر از چند صحنه :D نمیدونم حس هیجان من پنچر شده یا بلایی سرم اومده :|

پروژه بعدی پل دبلیو. اس. اندرسون کارگردان سری فیلم های Resident Evil اعلام شد.او قرار است فیلمی براساس سری بازی های Monster Hunter بسازد.

لینک منبع

به اصطلاح چی میگن ؟ اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید
Please back off professor

دوستان منتظر شاهکار بعدی استاد باشید

میخوام نباشیم :|:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jill-Valentine
دوتا سوال از انیمیشن ها
۱. انیمیشن sly چی شد؟ خیلی وقته خبری نیست حتی تریلر هم نیومد جدید
۲. انیمیشن سونیک در چه وضع؟ ساخته میشه آیا؟
شما اصن به انیمیشن sly امیدی نداشته باش فرقی با انیمیشن بی کیفیت رچت کلنک نداره احتمالن بخاطر اون شکست ناجور انیمیشن رچت کلنک خبری از sly نیست

ادى ردماين رو كوبوندين :/
هري پاتر رو چرا
من با اين سرى بزرگ شدم هر چى باشه قابل احترام ـه
همون شماره سومش با كارگردانى كوارون ٩٠٪‏ فانتزى هاي الانو قورت ميده

من به عنوان سوپر فن هری پاتر نظر شخصیم درباری فیلم هارو گفتم!:D

و به نظر من فیلم های هری پاتر علاوه بر مطابق نبودن با کتاب و تغییرات بی دلیل و بدی که داشتن، کلا هم فیلم های خوبی نیستن. یعنی همه تغییرات نسبت به کتاب رو بزار کنار، به قول خودت فیلم فیلمه کتاب کتاب، و بیا خود فیلم رو در نظر بگیر. باز هم به نظر من فیلم های بدین. از ایراداتی مثل بازی بد دنیل رادکلیف که مثل ابله هاست، تا یه سری حرکات عجیب غریب. مثل هری پاتر هفت. نیروهای ولدومورت عین ناتزی ها بودن و دو رگه ها عین یهودی ها تو جنگ جهانی دوم دور بازوشون پارچه میبستن و ....

بعد تفاوت با کتاب رو هم انقد ساده نمیشه ازش گذشت. چون حتی تو ساده ترین جزییات هم تفاوت های بیخود و الکی وجود داره. مثلا اینکه قیافه هری پاتر مثل توصیف کتاب باشه که دیگه درخواست زیادی نیست! تو کتاب میگه هری پاتر موهای سیاه پرکلاغی داره که همیشه نامرتبه و وسطش شاخ به سمت هوا هست، اما تو فیلم... الان این چه دخلی به هری پاتر داره؟

latest

کجای داستان میگه جادوگرا با کراوات و پیرهن مردونه کلاسیک میرن سرکلاس؟ مگه آکسفورده؟ یا مایکل گمبون دقیقا کدوم خصوصیتش به دامبلدور توصیف شده تو کتاب میخوره؟ اینکه گذشته از جزییات، جهان هری پاتر رو هم ریپ کردن و یه چیز دیگه در آوردن انصافا قابل قبول نیست. حداقل برای من یه نفر که بی نهایت تو مخ بود، برای همین هیچ وقت از فیلم های هری پاتر لذت نبردم و بلعکس بدمم امده! حالا این نظر منه و ممکنه تو خیلی هم خوشت امده باشه.

به نظر من تنها فیلم قابل قبول هری پاتر زندانی آزکابن بود.

من به عنوان سوپر فن هری پاتر نظر شخصیم درباری فیلم هارو گفتم!:D

و به نظر من فیلم های هری پاتر علاوه بر مطابق نبودن با کتاب و تغییرات بی دلیل و بدی که داشتن، کلا هم فیلم های خوبی نیستن. یعنی همه تغییرات نسبت به کتاب رو بزار کنار، به قول خودت فیلم فیلمه کتاب کتاب، و بیا خود فیلم رو در نظر بگیر. باز هم به نظر من فیلم های بدین. از ایراداتی مثل بازی بد دنیل رادکلیف که مثل ابله هاست، تا یه سری حرکات عجیب غریب. مثل هری پاتر هفت. نیروهای ولدومورت عین ناتزی ها بودن و دو رگه ها عین یهودی ها تو جنگ جهانی دوم دور بازوشون پارچه میبستن و ....

بعد تفاوت با کتاب رو هم انقد ساده نمیشه ازش گذشت. چون حتی تو ساده ترین جزییات هم تفاوت های بیخود و الکی وجود داره. مثلا اینکه قیافه هری پاتر مثل توصیف کتاب باشه که دیگه درخواست زیادی نیست! تو کتاب میگه هری پاتر موهای سیاه پرکلاغی داره که همیشه نامرتبه و وسطش شاخ به سمت هوا هست، اما تو فیلم... الان این چه دخلی به هری پاتر داره؟

latest

کجای داستان میگه جادوگرا با کراوات و پیرهن مردونه کلاسیک میرن سرکلاس؟ مگه آکسفورده؟ یا مایکل گمبون دقیقا کدوم خصوصیتش به دامبلدور توصیف شده تو کتاب میخوره؟ اینکه گذشته از جزییات، جهان هری پاتر رو هم ریپ کردن و یه چیز دیگه در آوردن انصافا قابل قبول نیست. حداقل برای من یه نفر که بی نهایت تو مخ بود، برای همین هیچ وقت از فیلم های هری پاتر لذت نبردم و بلعکس بدمم امده! حالا این نظر منه و ممکنه تو خیلی هم خوشت امده باشه.

به نظر من تنها فیلم قابل قبول هری پاتر زندانی آزکابن بود.
خداوکیلی زمان تماشای فیلم، این شده بود دغدغه تو که چرا هری پاتر موهای وسط سرش مثل شاخ نیست؟ :|

با این شرایط به نظرم بهتره همین الان کتاب جانوران شگفت انگیز رو پیدا کنی بخونی و خودتو راحت کنی دیگه منتظر فیلم نباشی...

خداوکیلی زمان تماشای فیلم، این شده بود دغدغه تو که چرا هری پاتر موهای وسط سرش مثل شاخ نیست؟ :|

با این شرایط به نظرم بهتره همین الان کتاب جانوران شگفت انگیز رو بخونی و خودتو راحت کنی و منتظر فیلم نباشی...

بله اینکه قیافه هری پاتر شبیه فیلم نیست، بازیگرش بده، ستینگ فیلم عین کتاب نیست، کارگردان نصف چیزهارو از خودش در آورده، جزییان کتاب رو عوض کردن، زمان بندی اتفاق هارو تغییر دادن، همه چیز جا به جا شده، شخصیت های جالب یا حذف شدن یا فقط میان یه سلام میکنن میرن و مهم تر از همه اینکه فیلم، یک صدم جذابیت کتاب رو هم نداره برای من دغدغه بود و به شدت رو مخ!

ضمن اینکه خدمت شما عرض شود کتاب جانوران شگفت انگیز هیچ ربطی به فیلم نداره و چیزی که منتشر شده (چند سال پیش) کتابی هست که نیوت اسکمندر نوشته و کتاب درسی هاگوآورتزه نه داستان فیلم. حالا رولینگ امده فیلم نامه ای که نوشته رو هم منتشر شده که البته در اولین فرصت میگیرم و میخونم اما خوب همون فیلمه. و اینکه اتفاقا من موافق فیلم جانوران شگفت انگیزم. چون از ابتدا داستان برای فیلم خلق شده و قرار نیست تخیلات احمقانه کارگردان دو ساعت و اندی رو مخم راه بره!:دی هیتر جانوران شگفت انگیزه در حال حاضر فردینه!:دی

بله اینکه قیافه هری پاتر شبیه فیلم نیست، بازیگرش بده، ستینگ فیلم عین کتاب نیست، کارگردان نصف چیزهارو از خودش در آورده، جزییان کتاب رو عوض کردن، زمان بندی اتفاق هارو تغییر دادن، همه چیز جا به جا شده، شخصیت های جالب یا حذف شدن یا فقط میان یه سلام میکنن میرن و مهم تر از همه اینکه فیلم، یک صدم جذابیت کتاب رو هم نداره برای من دغدغه بود و به شدت رو مخ!

ضمن اینکه خدمت شما عرض شود کتاب جانوران شگفت انگیز هیچ ربطی به فیلم نداره و چیزی که منتشر شده (چند سال پیش) کتابی هست که نیوت اسکمندر نوشته و کتاب درسی هاگوآورتزه نه داستان فیلم. حالا رولینگ امده فیلم نامه ای که نوشته رو هم منتشر شده که البته در اولین فرصت میگیرم و میخونم اما خوب همون فیلمه. و اینکه اتفاقا من موافق فیلم جانوران شگفت انگیزم. چون از ابتدا داستان برای فیلم خلق شده و قرار نیست تخیلات احمقانه کارگردان دو ساعت و اندی رو مخم راه بره!:D هیتر جانوران شگفت انگیزه در حال حاضر فردینه!:D
از نظر من اصلا دلیلی نداره کتاب رو بزارن جلوشون و خط به خطش رو اجرا کنند و در نهایت این بشه فیلم. فک نکنم بجز شما کس دیگه ای چنین انتظاری داشته باشه شاید تعداد خیلی کم. ضمن اینکه یه سری از همین تغییراتی که گفتین باز به نظرم من مثبت هستند نه منفی.
در کل این نظر شما هست و منم سعی ندارم تغییرش بدم هر چند که بنظرم یه خورده عجیبه :D
در مورد جانوران شگفت انگیز متوجه نشدم مگه فیلم نامه رولینگ بر اساس همون کتابش نیست؟

----------------------------------------------------------
اینم جالبه:

آخرین ویرایش:
از نظر من اصلا دلیلی نداره کتاب رو بزارن جلوشون و خط به خطش رو اجرا کنند و در نهایت این بشه فیلم. فک نکنم بجز شما کس دیگه ای چنین انتظاری داشته باشه شاید تعداد خیلی کم. ضمن اینکه یه سری از همین تغییراتی که گفتین باز به نظرم من مثبت هستند نه منفی.
در کل این نظر شما هست و منم سعی ندارم تغییرش بدم هر چند که بنظرم یه خورده عجیبه :D
در مورد جانوران شگفت انگیز متوجه نشدم مگه فیلم نامه رولینگ بر اساس همون کتابش نیست؟

نه آقا فقط من نیستم!:D فن های کتاب اصولا از فیلم ها ناراضین. کلا مجادله بین فن های کتاب با فن های فیلم هیچ وقت تموم نمیشه!:D یعنی نتنها فن ها بلکه نویسنده ها هم در 99٪ موارد از فیلم راضی نیستن. دلیلش هم واضحه چون هم نویسنده و هم یه خواننده کتاب، یه تصویری از اثر پیدا میکنن که ذهن خودشون ساخته و قطعا این تصویر با ایده های کارگردان متفاوته و کلا تیم تولید کننده فیلم اثر رو به یه شکل دیگه تصویر میکنن. به انضمام ملاحاظاتی که برای فروش بهتر لحاظ میشه. در نتیجه هرچی فن ها پر و پا قرص ترن و کتاب براشون بیشتر جنبه شخصی پیدا کرده دوز مخالفت هم میره بالاتر. کمااینکه برای من قیافه هری پاتر، رنگ موهاش، لباس هاش و .. هم رو مخه اما برای تو نه و شاید عجیب هم به نظر برسه.

در مورد سوالی که پرسیدی،
رولینک چند سال پیش یه کتابی منتشر میکنه به اسم جانوران شگفت انگیز و زیست گاه آنها، که بلواقع کتاب درسی سال اول هاگوآرتز نوشته نیوت اسکمندر هست. کتاب به هیچ عنوان داستان نیست، و واقعا یه کتاب درسی جادوگریه! یعنی توش موجودات تخیلی دنیای هری پاتر اسم برده شده و در موردشون رولینگ توضیح داده. البته به عنوان نیوت اسکمندر خیالی. یه کتاب دیگه اینجوری هم مینویسه به اسم کوییدیچ در گذر زمان که باز یه کتاب تو دنیای جادوگرهاست و هرماینی این رو به عنوان هدیه کریسمس به هری پاتر میده. هر دو این کتاب ها داستان نیستن.

اما فیلم جانوران شگفت انگیز درباری نویسنده این کتاب، یعنی نیوت اسکمندر هست که داستانش رو رولینگ منحصرا برای این فیلم نوشته. یعنی بلواقع اصلا داستان نیست و اولین تجربه رولینگ در فیلم نامه نویسی محسوب میشه که اتفاقا مثل هری پاتر و فرزند نفرین شده (که نمایشنامه تئاتره نه داستان) قراره منتشر بشه. یعنی مخلص کلام فیلم جانوران شگفت انگیز بر مبنی هیچ داستانی ساخته نمیشه و از اول رولینگ این داسان رو در قالب فیلمنامه و برای فیلم خلق کرده و نوشته. و منتقدها هم اکثرا از کارش راضی بودن و گفتن برای اولین تجربه فیلم نامه خیلی محکمی نوشته و دمش گرم.

آخرین ویرایش:
این بحث وفاداری واقعا درسته . من یادم تو کتاب یه جاهایی بابای رون ویزلی میخواست شبیه ماگل ها لباس بپوشه داستان شده بود کلا . اما تو فیلم خیلی مجلسی از اخرین مد های روز بهره میبردند ملت .
البته خود کتاب پر سوتیه ( منتها ما اکثرا نوجوون بودیم توجهی نداشتیم ) و همین که تو فیلم نشون دادن شاید بهترم باشه اما اگر صرفا وفاداری مهمه نه خیلی جاها نبود .

• Like
Reactions: TheGodfather
در حمایت از ماکان خصوصا تو بحث وفاداری به کتاب یا هر منبع دیگه ای اینو بگم که من الان تو سینما فن هیچکدوم از فیلمای ابرقهرمانی و کتابهایی مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها و ... نیستم فقط فن وان پیسم :D الان اودا که خالق کمیک وان پیسه کلی زحمت کشیده کاراکتر طراحی کرده داستان رو به بهترین شکل ممکن پیش میبره اومدن از روش انیمه ساختن حالا فکر کن برخلاف الان که انیمه عینا مثل کمیکه بجز یه سری جزئیات اینجوری نبود و چهره کاراکترا و خود داستان و وقایعش رو تغییر میدادن و پس و پیش میکردن خب مشخصا من و همه فن های وان پیس خون به پا میکردیم :D اصلا نشدنیه این من کتابهای هری پاتر فقط آخری رو خوندم بعد دو قسمت آخر هری پاتر رو که دیدم مبهوت مونده بودم چجوری از اون کتاب با اون اتفاقات حماسی چنین مهملاتی رو ساختن ! ( با احترام به فن های فیلم نظر شخصیمو میگم ) .
فیلمای هری پاتر برخلاف سری فیلمای ارباب حلقه ها که شاهکاران و تقریبا بی نقص مشکل زیاد دارن هر فیلمم جدا میشه بررسی کرد در بهترین حالت متوسطن کاریم به محبوبیت و فروش و ... ندارم یعنی شما شک نکنید اگه کتاب و محبوبیتش نبود فیلمای هری پاتر احتمال شکست خوردنشون خیلی زیاد بود همونطور که هانگر گیمز فیلماش داغون بودن خصوصا دو پارت آخر و توایلایت که به لعنت خدا هم نمیرزید :D
اینو هر آدم معمولی هم میدونه که کتاب رو عینا نمیشه فیلم کرد ولی لامصبا جزئیات و بعضا اتفاقاتی رو حذف و اضافه میکنن که کل ماهیت اثر میره زیر سوال بازم یه مثال از انیمه میزنم کمیک برسرک یه شاهکاره یه داستان تاریک و عمیق و شدیدا خشن اومدن انیمه ازش ساختن چنان مزخرفی ساختن و اونقدر حذف و اضافه از خودشون انجام دادن که نابود شده بود اثر فن ها هم متنفرن از انیمش مخلص کلام اینکه میشه وفادار بود به کتاب و داستانش و فیلم خوبیم ساخت فقط این وسوسه تغییر تو داستان کرمیه که تو وجود فیلمنامه نویسا میفته برای اینکه امضای خودشونو بزارن پای کار :D

ضمن اینکه خدمت شما عرض شود کتاب جانوران شگفت انگیز هیچ ربطی به فیلم نداره و چیزی که منتشر شده (چند سال پیش) کتابی هست که نیوت اسکمندر نوشته و کتاب درسی هاگوآورتزه نه داستان فیلم. حالا رولینگ امده فیلم نامه ای که نوشته رو هم منتشر شده که البته در اولین فرصت میگیرم و میخونم اما خوب همون فیلمه. و اینکه اتفاقا من موافق فیلم جانوران شگفت انگیزم. چون از ابتدا داستان برای فیلم خلق شده و قرار نیست تخیلات احمقانه کارگردان دو ساعت و اندی رو مخم راه بره!:D هیتر جانوران شگفت انگیزه در حال حاضر فردینه!:D
با مدل موی بازیگر میشه کنار امد ولی با بازیش نه!
قسمتی که بلد کردم اتفاقاً باید نسبت به کتاب تغییر کنه (البته نه هر تغییری) ولی مشخصه برای اینکه 600صفحه تبدیل به 2ساعت فیلم بشه خیلی از قسمت هاش تغییر می کنن یا کلا حذف میشن.
بهترین نمونه اش فیلم زندانی آزکابان با اینکه بیشترین تغییر داشت ولی بهترین قسمت مجموعه بود.
مشکل اصلی عوض شدن کارگردان بعد قسمت سوم بود و با امدن دیوید یتیس کلا 4 فیلم آخر مخصوصا شاهزاده دورگه نابود شد.

• Like
Reactions: TheGodfather
با مدل موی بازیگر میشه کنار امد ولی با بازیش نه!
قسمتی که بلد کردم اتفاقاً باید نسبت به کتاب تغییر کنه (البته نه هر تغییری) ولی مشخصه برای اینکه 600صفحه تبدیل به 2ساعت فیلم بشه خیلی از قسمت هاش تغییر می کنن یا کلا حذف میشن.
بهترین نمونه اش فیلم زندانی آزکابان با اینکه بیشترین تغییر داشت ولی بهترین قسمت مجموعه بود.
مشکل اصلی عوض شدن کارگردان بعد قسمت سوم بود و با امدن دیوید یتیس کلا 4 فیلم آخر مخصوصا شاهزاده دورگه نابود شد.

دقیقا! تغییرات یه جایی خیلی خوبه، اما به شرطی که هوشمندان انجام بشه. و آسیبی به داستان وارد نکنه. مثلا همین زندانی آزکابان که منم گفتم به نظرم بهترین فیلم سری هست، خیلی چیزهارو جا به جا کرده، مثلا قضیه کادو گردن جاروی آذرخش که فرستاده شده به آخر فیلم و علی رغم اینکه این موضوع تو فیلم حفظ شده اما عملا از زیر بار ماجرای کریسمس و دعوای هری و هرماینی.... فرار کرده که کاملا یه موضوع فرعی محسوب میشه. اینجور تغییرات هوشمندان و جا به جا کردن اتفاقات اگه به داستان ضرر نزنه و در خدمت روایت بهتر و صریح تر خط اصلی داستان باشه خوبه و برای یه اقتباس حرفه ای و بی نقص لازم.

اما یه سری تغییرات علاوه بر چیپ بودن بی نهایت بد و غیر ضروری هست که کمکی به هیچی نمیکنه. مثل سکانس رقص هری و هرماینی تو 7 قسمت اول. تو 7 جلد کتاب و 6 تا فیلم قبلی همه در مورد روایط عشقش هری و رون و هرماینی خوندن. همه میدونن رون و هرماینی باهمن و هری و چو و بعدش جینی با هم. اما کارگردان میاد این رمنس احمقانه رو ایجاد میکنه. چرا؟ چون روش دیگه ای برای نشون دادن غم هرماینی بلد نیست و با اضافه کردن یه چیز بیخود سعی میکنه این رو نشون بده. در نتیجه هری تبدیل به ابزار کارگردان برای نمایش چیزی که میخواد میشه نه اون چیزی که داستان میخواد. و تازه این فقط یه مثال ساده بود. فیلم های هری پاتر پر از این سکانس های بی سر و ته اضافه هستن.

پ.ن: یکی از دلایلی هم که باعث میشه من هیچ وقت از فیلم های هری پاتر خوشم نیاد و نبخشمون انتخاب اون میمون زشت برای نقش فلور دلاکور بود! الانم که بهش فکر میکنم بالا میارم.

دقیقا! تغییرات یه جایی خیلی خوبه، اما به شرطی که هوشمندان انجام بشه. و آسیبی به داستان وارد نکنه. مثلا همین زندانی آزکابان که منم گفتم به نظرم بهترین فیلم سری هست، خیلی چیزهارو جا به جا کرده، مثلا قضیه کادو گردن جاروی آذرخش که فرستاده شده به آخر فیلم و علی رغم اینکه این موضوع تو فیلم حفظ شده اما عملا از زیر بار ماجرای کریسمس و دعوای هری و هرماینی.... فرار کرده که کاملا یه موضوع فرعی محسوب میشه. اینجور تغییرات هوشمندان و جا به جا کردن اتفاقات اگه به داستان ضرر نزنه و در خدمت روایت بهتر و صریح تر خط اصلی داستان باشه خوبه و برای یه اقتباس حرفه ای و بی نقص لازم.

اما یه سری تغییرات علاوه بر چیپ بودن بی نهایت بد و غیر ضروری هست که کمکی به هیچی نمیکنه. مثل سکانس رقص هری و هرماینی تو 7 قسمت اول. تو 7 جلد کتاب و 6 تا فیلم قبلی همه در مورد روایط عشقش هری و رون و هرماینی خوندن. همه میدونن رون و هرماینی باهمن و هری و چو و بعدش جینی با هم. اما کارگردان میاد این رمنس احمقانه رو ایجاد میکنه. چرا؟ چون روش دیگه ای برای نشون دادن غم هرماینی بلد نیست و با اضافه کردن یه چیز بیخود سعی میکنه این رو نشون بده. در نتیجه هری تبدیل به ابزار کارگردان برای نمایش چیزی که میخواد میشه نه اون چیزی که داستان میخواد. و تازه این فقط یه مثال ساده بود. فیلم های هری پاتر پر از این سکانس های بی سر و ته اضافه هستن.

پ.ن: یکی از دلایلی هم که باعث میشه من هیچ وقت از فیلم های هری پاتر خوشم نیاد و نبخشمون انتخاب اون میمون زشت برای نقش فلور دلاکور بود! الانم که بهش فکر میکنم بالا میارم.

ولی بنظرم یکی از بهترین قسمت های کل مجموعه همون رقص بود.کاملا مشخص بود بعد از اینکه رولینگ نظر مردم شنیده فهمید که در مورد رابطه هری هرماینی اشتباه کرده و مطمئنا همچین صحنه مهمی بدون نظر مثبت رولینگ برداشت نشده.
درست خاطرم نیست ولی فک کنم یه مصاحبه هم از رولینگ خوندم که گفتش در مورد رابطه هری و هرماینی اشتباه کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or