من به عنوان سوپر فن هری پاتر نظر شخصیم درباری فیلم هارو گفتم!
و به نظر من فیلم های هری پاتر علاوه بر مطابق نبودن با کتاب و تغییرات بی دلیل و بدی که داشتن، کلا هم فیلم های خوبی نیستن. یعنی همه تغییرات نسبت به کتاب رو بزار کنار، به قول خودت فیلم فیلمه کتاب کتاب، و بیا خود فیلم رو در نظر بگیر. باز هم به نظر من فیلم های بدین. از ایراداتی مثل بازی بد دنیل رادکلیف که مثل ابله هاست، تا یه سری حرکات عجیب غریب. مثل هری پاتر هفت. نیروهای ولدومورت عین ناتزی ها بودن و دو رگه ها عین یهودی ها تو جنگ جهانی دوم دور بازوشون پارچه میبستن و ....
بعد تفاوت با کتاب رو هم انقد ساده نمیشه ازش گذشت. چون حتی تو ساده ترین جزییات هم تفاوت های بیخود و الکی وجود داره. مثلا اینکه قیافه هری پاتر مثل توصیف کتاب باشه که دیگه درخواست زیادی نیست! تو کتاب میگه هری پاتر موهای سیاه پرکلاغی داره که همیشه نامرتبه و وسطش شاخ به سمت هوا هست، اما تو فیلم... الان این چه دخلی به هری پاتر داره؟
کجای داستان میگه جادوگرا با کراوات و پیرهن مردونه کلاسیک میرن سرکلاس؟ مگه آکسفورده؟ یا مایکل گمبون دقیقا کدوم خصوصیتش به دامبلدور توصیف شده تو کتاب میخوره؟ اینکه گذشته از جزییات، جهان هری پاتر رو هم ریپ کردن و یه چیز دیگه در آوردن انصافا قابل قبول نیست. حداقل برای من یه نفر که بی نهایت تو مخ بود، برای همین هیچ وقت از فیلم های هری پاتر لذت نبردم و بلعکس بدمم امده! حالا این نظر منه و ممکنه تو خیلی هم خوشت امده باشه.
به نظر من تنها فیلم قابل قبول هری پاتر زندانی آزکابن بود.