.SamueL.
کاربر سایت
من عاشق جان ويكم
از سگه بگير تا اتمسفر و اين چيزا D :
كلا كيانو ريوز معركس
از سگه بگير تا اتمسفر و اين چيزا D :
كلا كيانو ريوز معركس
همین منم دقیقا منظورم همین بود اون سال ها کارهایی بودن مثل سری ایندیانا جونز یا کارهای جان وو مثل فیس آف . همین فیس آف داستان اش دور از ذهن بود ولی برای خودش یک منظقی تعریف کرده بود و طبق همون می رفت جلو . همون ماتریکس هم خودم شخصا فقط قسمت اولش رو می پسندیدمببین تو کار های اکشن ترمیناتور هم داشتیم که کلی حرف برای گفتن داشت ماتریکس هم داشتیم حتی سری اندیانا جونز (خصوصا مهاجمین صندوقچه گمشده ) اینا همشون علاوه بر اکشن خوب کلی بحث در موردشون بود درسته اکثر کار های اکشن یا اصلا داستان ندارند یا داستانشون کلیشه ای و داغونه ولی تو همینا هم اثر فاخر پیدا میشه مشکل این اکشن های جدید اینه که اصلا داستان خاصی رو روایت نمی کنند حداقل می تونند دو خط داستان داشته باشند حالا هر چقدر هم می خواد قضیه کلیشه ای باشه مثلا من تا حدودی از فیلم Homefront استاتام خوشم اومد داستان تکراری داشت ولی حداقل روایتش بد نبود
در مورد ماموریت غیر ممکن ها هم من گفتم به نسبت مثلا جان ویک فیلم های بهتری بودند و من شخصا از برج خلیفه بیشتر خوشم اومد درسته داستانش سرهم بندی بود ولی حداقل چهار صفحه فیلمنامه داشت همینطور بیخودی همه رو هد شات نمی کرد
منم منظورم همون سه گانه اوله بی نظیر بودالبته جز فاجعه legacy با سکانس موتور سواری خنده دار و پایان هندی اش
ننننننن..... مک کوئین ترکید
سری هری پاتر هم ثانیه به ثانیه جادو نبود اما روایت انقدر جذاب و درگیر کننده بود که خیلی وقت ها برای من بخش دیالوگ گویی از اکشن جذاب تر میشد. با این حساب روایت Fantastic Beasts ضعیف تر هست؟ دیالوگ ها چی؟ ارزش نداشت گوش بدید؟امروز رفتم Fantastic Beasts رو دیدم. انتظارم کمی بیشتر بود. نمیگم فیلم بد بود، اما زیاد هم چیزی نبود که بشه مثلا با هری پاتر ها مقایسه اش کرد. به هیچ وجه تو اون مایه ها نبود. ثانیه به ثانیه هری پاتر جادو و صحنه های زیبا بود. این بیشتر بهانه ای بود برای ساخت یه فیلم 2 ساعته که اسم دنیای هری پاتر رو یدک بکشه. نصف اول فیلم که اینقدر آروم میرفت جلو 2 بار کم موند خوابم بگیره نیمه دوم هم اگه وارد صحنه های اکشن نمیشد خوابم میبرد دیگه رسما. کل فیلم ساخته شده بود برای 1 دقیقه از صحنه های پایانی فیلم که پایه ریزی بشه برای شماره های بعدی. حدس میزنم داستان این قسمت هیچ ربطی به شماره های بعد نداشته باشه (داستان اصلی نه فرعی که همون پایه ریزی بود). حالا یه چیزایی تو اسپویل مینویسم، هرچند تقریبا همه میدونن:
اخیرا اخباری اومد که جانی دپ قراره نقش گریندل والت رو بازی کنه تو شماره بعدی. باید بگم که لازم نیست منتظر شماره بعدی باشید. آخر فیلم بصورت 1 دقیقه ای نشون میدن جانی دپ رو و پایه رو برای شماره بعدی میریزن. فیلم هیچی نداشت به غیر از اینکه فیلم رو بکشونه به گریندل والت.
در کل من اونقدر که باید راضی نبودم ازش. چندتا هم صحنه بود که تو تریلرها دیده بودم اما اینجا نبودن.
باو سری هری پاتر جادو بود دیگه کلا تو اصلا از لحظه ورود هری به داخل دیوار رو یادت بیار. همینجوری سوپریز و هیجانه که روانه بیننده میشه. از قضایای قطار و ورودشون به هاگزوارد و ... اینجا از این سوپریزها و چیزای جالب و خفن کم بود. اینم که قضیه وسط نیویورک و وسط مردم عادی اتفاق میفته به من نچسبید. دم به دقیقه هم یه هیولا میزد یه قسمت شهر رو خراب میکرد. کلا وارنر عادت کرده به شهر خراب کردن ظاهرا.سری هری پاتر هم ثانیه به ثانیه جادو نبود اما روایت انقدر جذاب و درگیر کننده بود که خیلی وقت ها برای من بخش دیالوگ گویی از اکشن جذاب تر میشد. با این حساب روایت Fantastic Beasts ضعیف تر هست؟ دیالوگ ها چی؟ ارزش نداشت گوش بدید؟
ممنون از توضیحاتت چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی.
اول اینکه شخصیت های اصلی چطور بودن؟ میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد؟
بعد تو قسمت دوم دیگه نیوت اسکمندر شخصیت اصلی نیست درسته؟ دامبلدور میاد و مقابلش گریندل والت نه؟
آخر اینکه جو فیلم چطور بود؟ اینکه اومده تو دنیای مدرن رو من اصلا دوست ندارم همون هاگوارتز خیلی خوب بود این مشکلی ایجاد نکرده؟
به نظرم اینکه قسمت اول مقدمه داستان اصلی باشه مشکلی نداره، قسمت اول هری پاتر هم تعریفی نداشت اما رفته رفته فیلم جذاب تر شد. البته اگه فقط مشکل همین باشه.
پ.ن: به نظرم باید یه تاپیک برای بحث در مورد کتاب های رولینگ زده بشه، خصوصا الان که پنجگانه Fantastic Beasts شروع شده...
فیلم های هری پاتر که اشغال محض بودن بازیگرا درب و داغون. ریپ زدن افتضاح داستان به طوری که اگه کسی کتاب رو خونده باشه بعدش فیلم رو ببینه تو ۴۰ ۵۰ درصد سکانسا فقط حرص میخوره. ولی خوب تونست اون محیط جادویی رو واسمون خوب تصویر کنه. هاگوارتز و جوش تو فیلما خوب درومده بود.من که فکر میکنم از Fantastic Beasts خوشم بیاد، چون از فیلم های هری پاتر متنفرم و هیچ وقت نتونستم باهاشون کنار بیام. اینطور هم که نقدهاش خوندم همه از نویسندگی رولینگ در کسوت فیلمنامه نویس خیلی تعریف کردن و راضی بودن. در کل هرچی بیشتر مثل هری پاتر نباشه من راضی ترم. و به نظرم نکته مثبتش اینه که از ابتدا داستان برای یک فیلم زاده شده و داستان توسط کارگردان و فیلمنامه نویس ریپ نشده! حالا باز باید خودم ببینم. شایدم خوشم نیاد اما منظورم اینه که حداقل از هری پاتر بیشتر میپسندم! چون از اون متنفرم.