Movie Center

اين ادي ردمين هم خيلي نچسبه:|

Sent from my iPhone using Tapatalk
کاش فقط نچسب بود :| به راحتی میتونم بگم نصف لذت فیلم رو این بشر ازم گرفت. یعنی وقتی نگاه هاش رو الان به یاد میارم بازم اعصابم خورد میشه. انگار با یه عقب مونده ذهنی طرف بودم. با هر کی حرف میزد نگاهش یا به زمین بود یا به بک گراند طرف، بصورتی که سرش رو هم کج میکرد و اون موهای ژولیدش هم میریخت جلو صورتش :|

کاش فقط نچسب بود :| به راحتی میتونم بگم نصف لذت فیلم رو این بشر ازم گرفت. یعنی وقتی نگاه هاش رو الان به یاد میارم بازم اعصابم خورد میشه. انگار با یه عقب مونده ذهنی طرف بودم. با هر کی حرف میزد نگاهش یا به زمین بود یا به بک گراند طرف، بصورتی که سرش رو هم کج میکرد و اون موهای ژولیدش هم میریخت جلو صورتش :|
خب دیگه واسه یه بازی معمولی به همین شکل، بهش اسکار دادن. امیدش به همین چیزاس:|

• Like
Reactions: TheGodfather
ادى ردماين رو كوبوندين :/
هري پاتر رو چرا
من با اين سرى بزرگ شدم هر چى باشه قابل احترام ـه
همون شماره سومش با كارگردانى كوارون ٩٠٪‏ فانتزى هاي الانو قورت ميده
ما نکوبوندیم ماکان و اونیکی دوستمون کوبید :دی اگه به چشم بگیریم که فیلم کتاب ها همیشه کمبودهایی دارن که به مزاج طرفدارا خوش نمیاد، با فیلمهای خوبی طرف بودیم. الان مثلا من بخوام با دید کتاب به ارباب حلقه ها نگاه کنم باید فحش کشش بکنم، در حالی که فیلم ها از شاهکارهایی هستند که تو تاریخ ثبت شدن :دی

ما نکوبوندیم ماکان و اونیکی دوستمون کوبید :D اگه به چشم بگیریم که فیلم کتاب ها همیشه کمبودهایی دارن که به مزاج طرفدارا خوش نمیاد، با فیلمهای خوبی طرف بودیم. الان مثلا من بخوام با دید کتاب به ارباب حلقه ها نگاه کنم باید فحش کشش بکنم، در حالی که فیلم ها از شاهکارهایی هستند که تو تاریخ ثبت شدن :D
اره ديگه، فيلم فيلمه، كتاب هم كتاب!:D

Don't Breathe عالی بود آقا!!! آدرنالین خونم داشت از حلقم میزد بیرون! نه زامبی داشت نه روح نه جن نه هیچ چیز دیگه ای ولی ترس و هیجان فوق العاده ای داشت.
چند وقت پیش دانلود کرده بودم ولی الان ندیدم. شک نکنن اونایی که ندیدن حتماًِ حتماً ببینن!

Don't Breathe عالی بود آقا!!! آدرنالین خونم داشت از حلقم میزد بیرون! نه زامبی داشت نه روح نه جن نه هیچ چیز دیگه ای ولی ترس و هیجان فوق العاده ای داشت.
چند وقت پیش دانلود کرده بودم ولی الان ندیدم. شک نکنن اونایی که ندیدن حتماًِ حتماً ببینن!
جدیدا ادامه فیلمو تایید کردند.

ما نکوبوندیم ماکان و اونیکی دوستمون کوبید :D اگه به چشم بگیریم که فیلم کتاب ها همیشه کمبودهایی دارن که به مزاج طرفدارا خوش نمیاد، با فیلمهای خوبی طرف بودیم. الان مثلا من بخوام با دید کتاب به ارباب حلقه ها نگاه کنم باید فحش کشش بکنم، در حالی که فیلم ها از شاهکارهایی هستند که تو تاریخ ثبت شدن :D
اخه بحث بازی گرفتن از بازی گرا چیزی نیست که بگیم بخاطر اینکه فیلم کتابه. الان همون قسمت ۱ و ۲ هری پاتر رو نگاه کنین بازیگرا خیلی بازی بهتری نمایش میدن تا فیلم های پایانی.
مشکل ارباب حلقه ها چی بود؟ شاید یه سری بخش های داستانی رو بریدن یا تغییر دادن اما کاملا قابل صرف نظر بود اما تو بقیه زمینه ها فوق العاده بود (بجز هابیت). میتونم حداقل ۵۰ مورد له کردن داستان تو هری پاتر لیست کنم که هیچ دلیلی نداشت تو فیلم شاهدشون باشیم.

==

نمیدونم راجب Suicide Squad بحث کردید یا نه. اما جدی کجای این جوکر خوب بود؟ بجز اینکه کلا تو داستان اضافی بود و واضح بود زور چپونش کردن الان این بازی جرد لتو خوب بود؟ اصلا مصنوعی بودن ازش میبارید. اصلا با هیث لجر هم مقایسه نمیکنم و کاریش ندارم. اما واقعا هر سکانسی جوکر میومد حس بدی بم دست میداد. همش ادا بود. حرف زدنش خندیدنش اصلا حس خوبی به ادم نمیداد و اصلا با کارکتر ارتباط برقرار نمیکردم

آخرین ویرایش:
cx3zloiucaedlkj-jpg-large.jpg silence-1.jpg silence-2.jpg silence-3.jpg
پوستری جدید به همراه تصاویری از فیلم Silence اثر مارتین اسکورسیزی منتشر شد.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Cx0AOipWEAAsrp-.jpg Cx0AP0WXUAALm-l.jpg Cx0APUWXcAAxY-A.jpg Cx0AQTEXUAAMwKW.jpg
تصاویری از جان بویگا سر صحنه فیلمبرداری Pacific Rim 2 : Mealstrom
----------------------------------------------------------------------------------------
p0ni4fe5j1zx.jpg
پوستری جدید از فیلم Split منتشر شد.

خدا به مانستر هانتر رحم کنه رزیدنت اویل بسش نبود حالا نیخواد به این یکی گند بزنه وقتی دیدم تو رزیدنت کی رو برایه نقش کریس رد فیلد و کی رو برایه لیون کندی انتخاب کرده حالم بهم خورد

• Like
Reactions: Jill-Valentine
دوتا سوال از انیمیشن ها
۱. انیمیشن sly چی شد؟ خیلی وقته خبری نیست حتی تریلر هم نیومد جدید
۲. انیمیشن سونیک در چه وضع؟ ساخته میشه آیا؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or