Movie Center

چرا نیاز داره؟ یعنی فراستی چه خدمتی برای سینما ایران کرده؟ دست آوردش چی بوده؟

فراستی مثل یه دلفک میمونه، کارکردش سرگرم کردن مخاطبین برنامه هفته. هر هفته ببینن میخواد چه فیلم و کارگردانی رو بکوبه. مردم نقد فراستی رو مبینن، دقیقا مثل مردمی که وقتی دو نفر دعوا میکنن دورشون جمع میشن بعضا فیلم میگیرن.

من خودم شخصا از اینقدر تندرویی فراستی خوشم نمیاد ولی این فراستی نباشه کی واقعا جلوی اشغال هایی مثل 50 کیلو البالو و من سالوادور نیستم وای میسته ؟ صدای کدوم منتقد تو ایران اینقدر زیاده که بتونه جلوی این فیلم ها قد علم کنه. کی جلوی اون فرحبخش وایستاد وقتی گفت منتقد رو میخورن یا میپوشند ! هیچ ادمی پیامبر نیست و فراستی یقینا اشتباهات زیادی داره از سیاست هایی که انتخاب کرده برای پیشبرد شخصیتش و شاید حتی تو نقد های فیلم هاش ولی واقعا وجودش نیازه با این سینمای ایران !
 
  • Like
Reactions: javid48 and Alkazar
به نظرم اگه یه تریبون از شبکه 3 نمیدادن دست فراستی، الان صحبت ها در موردش به 1/8 ـم (!) کاهش پیدا میکرد :D هر منتقد درجه چندمی هر هفته بره تلویزیون و چند تا حرف مثل "ما قبل بد"، "مقوا"، "در نیامده" و ... بگه مسلما یه اسم و رسمی واسه خودش پیدا میکنه :D من کاری به سطح سواد فراستی ندارم ولی کلا برام عجیبه این بابا از هر 30 تا فیلم شاید فقط یکی رو بپسنده که اونم ممکنه قلاده های طلا باشه! :D
 
من خودم شخصا از اینقدر تندرویی فراستی خوشم نمیاد ولی این فراستی نباشه کی واقعا جلوی اشغال هایی مثل 50 کیلو البالو و من سالوادور نیستم وای میسته ؟ صدای کدوم منتقد تو ایران اینقدر زیاده که بتونه جلوی این فیلم ها قد علم کنه. کی جلوی اون فرحبخش وایستاد وقتی گفت منتقد رو میخورن یا میپوشند ! هیچ ادمی پیامبر نیست و فراستی یقینا اشتباهات زیادی داره از سیاست هایی که انتخاب کرده برای پیشبرد شخصیتش و شاید حتی تو نقد های فیلم هاش ولی واقعا وجودش نیازه با این سینمای ایران !

شوپنهاور:

"منتقدانی وجود دارند که هر یک از ایشان تصور می‌کند به او بستگی دارد که بگوید کدام چیزی خوب است و کدام چیز بد، چون بوق کوچک خود را شیپور عظیم شهرت می‌انگارد. به همان نحو که یک دارو چون به مقدار زیاد مصرف شود تأثیرش از بین می‌رود، نقد و نقادی هم اگر از انصاف تجاوز کنند بی‌اثر می‌شوند."
 
یارو هرچقدر که میخواد سواد و دانش داشته باشه، وقتی عرضه استفاده ازشون رو نداره و بلد نیست بیانشون کنه و قضاوت های بعضا مسخره داره میکنه، فایده اش فقط برای خودش و کسایی که ازش سود میبرن هست. همین اقای افخمی بگه نظرتون درباره سن پطرزبورگ چیه ببینم بازم دعوتش میکنه برنامه یا نه.

این رو قبلا هم گفتم، اعتبار یه منتقد به کسایی هست که به حرفاش اهمیت میدن و درصد جمعیتی که معتبر میدونن نظرش رو درباره اون موضوع و چیز، موردی که فراستی نداره و مطمئنا کسی که همه چیز رو بد میدونه و مشتی فیلم های راستی قلاده های طلا و اخراجی ها رو خوب میدونه اصلا نیازی به صحبت نداره.
 
من خیلی صحبت های فراستی رو دنبال نمیکنم ولی کلا چند تا فیلم چند دهه اخیر هست که خوب میدونه؟ :دی من هر وقت دیدم این از یه فیلمی تعریف کنه معمولا به فیلم های قدیمی اشاره کرده. کلا فکر میکنم در گذشته گیر کرده بیشتر! :دی
 
ولی نکته فراستی اینه که ما تو ایران این همه منتقد داریم، قالب مردم اصلا نمیدونن وجود خارجی دارن! با توجه به سرانه مطالعه میشه گفت حتم به یقین هیچ کدوم از کارهاشون رو هم نخوندن، هیچ وقت هم در موردشون صحبت نمیشه، اما فراستی با همین کارها شده موضوع بحث مردم و تو ذهن ها افتاده. برای همین هست که میگم فراستی داره کارکتر فراستی رو بازی میکنه و ایراد گرفتن از همه چی، نکته اصلی شخصیتی هست که برای خودش ساخته. بخواد از دو تا فیلم تعریف کنه به سرعت شهرتش از دست میره. و اینکار رو هم همیشه هوشمندانه انجام میده. یعنی اگرم از فیلمی تعریف کنه یا فیلم خنثی هست و به حال کسی فرقی نداره (ورود آقایان ممنوع) و یا بدتر سوژه میده دست مردم (اخراجی ها، قلاده های طلا و ...)

فراستی خوب میدونه برای فراستی موندن باید مقابل همه کارگردان ها و فیلم هایی باشه که مخاطب دارن، چون اگه مخاطب نداشته باشه کوبیدنش هم برای کسی مهم نیست و خبر ساز نمیشه.

پ.ن: ناگفته نمونه یه ساندیسیزم محسوسی هم تو شخصیتش هست. اول دم تکون دادن برای فیلم های معلوم الحال مثل قلاده های طلا و احراجی ها، دوم چسبوندن همین عبارت های سیاه نمایی و دیاثت هنری و ... به فیلم های انتقادی/اجتماعی.
پ.پ.ن: افخمی و فراستی تا چند ماه پیش ابد و یک روز رو میزدن میگفتن فیلمنامش قوی نیست، 20 دیقه اولش اضافه هست، سیاه نمایی میکنه، ضد ایرانه و ... اما الان محض کوبیدن فروشنده دست به دامن همین ایشون شدن میگن به به به این فیلم!
 
آخرین ویرایش:
Image 002.jpg

Image 004.jpg

هرچند ریویوهای سینمایی IGN خیلی ملاک خوبی نیستن اما اون هم از فیلم خیلی تعریف کرده بود و حتی اون رو بهترین فیلم دنی ویلنو تا حالا میدونست.
با وجودی که اصلا از ساخته شدن یک سیکوئل برا بلید رانر راضی نبودم ولی بعد دیدن سه تا فیلم آخرش نظرم برگشت و خوشحالم که پروژه زیر دست اینه :D
 
آخرین ویرایش:
p57v_capture.png


خسته نباشی مومن، ببینم یکاری میکنی هرچی خاطرات خوب داشتیم هم لگد مال کنی. این فیلم اصلا از پوستر کلون آلیس و پلات تکراریش مشخص بود چی میشه.
بسه دیگه بابا، برو یه چیزی برای خودت بساز، یعنی انقدر گدای پول شدی؟
 
Casting-for-Franchises_Sam-Neill.jpg
سم نیل به بازیگران قسمت سوم فیلم تور ملحق شد

سم نیل ستاره فیلم ژوراسیک پارک و بازیگر نقش دکتر آلن گرنت به بازیگران قسمت سوم فیلم Thor: Ragnarok ملحق شد.

طبق خبرهای منتشر شده از EW سم نیل در این فیلم نقشی مخفی دارد و جزییاتی از آن منتشر نشده است.

در تازه ترین مصاحبه اش سم نیل به شوخی در مورد نقشش می گوید:

«اگر من چیزی در مورد نقشم بگم ماموران مخفی و مرگبار مارول، میان من و بچه هامو دستگیر می کنن»

Thor: Ragnarok به کارگردانی Taika Waititi بیست وپنجم اکتبر 2017 اکران خواهد شد.

لینک منبع
 
آخرین ویرایش:
the-magnificent-seven-cast-600x450.jpg

فروش اولین هفته اکران فیلم Magnificent Seven مشخص شد

نسخه بازسازی شده «هفت دلاور» (The Magnificent Seven) جدیدترین ساخته آنتوان فوکوا از جمعه گذشته (23 سپتامبر) در سینماهای سراسر امریکای شمالی روی پرده رفت و با 35 میلیون دلار فروش افتتاحیه به عنوان پرفروش‌ترین فیلم گیشه آخر هفته رکورد زد. دنزل واشنگتن بازیگر برنده اسکار که برای اولین‌بار در طول سال‌ها فعالیت حرفه‌ای در یک فیلم وسترن جلوی دوربین رفته است، از نگاه تحلیلگران گیشه در افتتاحیه موفقیت‌آمیز ساخته فوکوا نقشی اساسی داشته و به عنوان یکی از آخرین قهرمانان بزرگ فیلم‌های اکشن انبوه تماشاگران را به سالن‌های سینما کشانده است.

به عقیده جف باک کارشناس گیشه، با وجود این که در سال‌های اخیر ستاره‌های هالیوود نسبت به گذشته در جذب مخاطب موفق نبوده‌اند و از قدرت جادویی‌شان در تضمین موفقیت تجاری فیلم‌ها به طرز قابل توجهی کاسته شده، اما واشنگتن همچنان جزو معدود ستاره‌هایی است که بی‌اندازه باورپذیر در نقش‌هایش ظاهر می‌شود و خشونت چهره و رفتارش روی پرده سینما شدیدا جواب می‌دهد.

واقعیت اینجاست که از سال 2007 به این سو، واشنگتن هیچ فیلمی نداشته که با افتتاحیه کم‌تر از 20 میلیون دلار روانه پرده سینماها شود که گواهی آشکار بر تداوم قدرت ستاره‌ای بازیگر 61 ساله است. او در پایان سال 2016، با «حصارها» (Fences) جدیدترین فیلم خود – در مقام کارگردان و بازیگر – به سالن‌های سینما می‌آید که اقتباسی از نمایشنامه آگوست ویلسن است و وایولا دیویس نقش مقابل او را ایفا کرده است.

به این ترتیب، «هفت دلاور» با شکست فیلم زندگینامه‌ای «سلی» جدیدترین ساخته کلینت ایستوود که برای دو هفته پیاپی صدرنشین گیشه امریکای شمالی بود، رتبه نخست جدول پرفروش‌ها را به خود اختصاص داد. این در حالی است که اولین نمایش جهانی فیلم در جشنواره تورنتو با استقبال نه چندان گرم منتقدان و تماشاگران روبه‌رو شده بود.

در هر صورت، «سلی» با بازی تام هنکس در نقش قهرمان اصلی فیلم با 13.8 میلیون فروش آخر هفته به رتبه سوم جدول پرفروش‌ها سقوط کرد و کل فروش داخلی خود را به بیش از 92 میلیون دلار رساند.

دومین فیلم پرفروش آخر هفته گذشته، انیمیشن سه بعدی «لک‌لک‌ها» (Storks) بود که به عنوان جدیدترین محصول «برادران وارنر» در نزدیک به چهار هزار سالن سینما به نمایش درآمد و 21.8 میلیون دلار در سه روز افتتاحیه خود فروخت. هرچند، کسب چنین نتیجه‌ای برای سازندگان این انیمیشن ماجراجویانه و کمدی که با بودجه 70 میلیون دلاری تهیه و تولید شده چندان رضایت‌بخش نبوده است – چرا که فروش افتتاحیه «لک‌لک‌ها» دست کم در حدود 30 میلیون دلار پیش‌بینی شده بود.

برخلاف بازسازی فیلم تاریخی «بن هور» که 100 میلیون دلار برای «متروگلدوین‌مایر» هزینه در برداشت و با شکست تجاری روبه‌رو شد، نمایش بازسازی وسترن «هفت دلاور» که براساس نسخه 1960 فیلمی به همین نام – ساخته جان استرجس – تهیه و تولید شده، به موفقیت تجاری این استودیوی فیلمسازی قدیمی و قدرتمند در گیشه کمک کرده است. «سونی پیکچرز» پخش ساخته فوکوا را برعهده داشته است و با شریک شدن در بودجه 90 میلیون دلاری فیلم، به عنوان یکی از سرمایه‌گذاران اصلی «هفت دلاور» به شمار می‌رود.

از میان جدیدترین دنباله‌هایی که به تازگی روی پرده رفته‌اند، «بچه بریجیت جونز» نیز با 4.5 میلیون دلتر فروش آخر هفته رتبه چهارم جدول پرفروش‌ها را به خود اختصاص داد. بعد از دو هفته اکران گسترده، فروش داخلی این کمدی عاشقانه که با بازگشت رنه زلوگر به روی پرده سینما همراه بوده تنها به 16.5 میلیون دلار رسیده است. همچنین فیلم ترسناک «جادوگر بلر» به عنوان دنباله جدید فیلم موفق «پروژه جادوگر بلر» با کسب چهار میلیون دلار درآمد، فروش داخلی خود را به حدود 16 میلیون دلار رساند و در رتبه پنجم قرار گرفت.

در میان اکران‌های محدود نیز کمدی استرالیایی «خیاط زنانه» (The Dressmaker) با بازی کیت وینسلت توسط «آمازون استودیوز» ‌در 38 سالن سینما به نمایش درآمد و بیش از 180 هزار دلار فروخت. «ملکه کاتوه» هم توسط استودیوی «دیزنی» در 55 سالن سینما روی پرده رفت و به فروشی برابر با 305 هزار دلار دست یافت. مانند هفته گذشته، این‌بار هم درآمد کلی گیشه امریکا در مقایسه با سال گذشته - همین موقع - با افت 20 درصدی روبه‌رو بوده است.



لینک منبع
 
آخرین ویرایش:
اینو می دونم که فراستی طرفدار die hard ــه هیچکاکه ولی اگه اشتباه نکنم یه دفعه داشت از فیلم هیچکاک ایراد می گرفت.
الان رفتم تو سایتش گویا یه کتاب داره به اسم لذت نقد. فکر کنم این کتابش یه ربط هایی داشته باشه به شکل و شمایل نقدها و طرز فکرش :دی
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or