آرهدوستان کارگردان جایستایس لیگ کیه هموه زکه؟؟؟؟؟ من خیلی جاها سوال میکنم کسی جواب نمیده خواهش میکنم جواب بدید
let me google that for youدوستان کارگردان جایستایس لیگ کیه هموه زکه؟؟؟؟؟ من خیلی جاها سوال میکنم کسی جواب نمیده خواهش میکنم جواب بدید
تو ساب سین نتونی پیدا کنی یعنی هیچ جا دیگه پیدا نمیشه.بچه ها، ببخشید، میدونم اینجا جاش نیست ولی کسی زیرنویس فارسی فیلم Sideways رو داره؟ زیرنویس این فیلم نایابه!
سینما ایران به امثال فراستی نیاز داره
نسخه ی کاملش 3 ساعته که همون التیمیت ادیشن هست.دوستان یکی لطف کنه بگه اسم نسخه ای از Batman v Superman که ۴ ساعت کامل هست چیه؟ با چه عنوانی باید تهیش کرد؟ یکی دیدم Ultimate edition اما شک دارم راستش
کاری به بحث کیفیت ندارم ولی مشخصا فیلمهای فرهادی، منتقد پسند هستن.
کاری به بحث کیفیت ندارم ولی مشخصا فیلمهای فرهادی، منتقد پسند هستن. حالا یه منتقد تک تک این فیلمها رو بی ارزش میدونه به احتمال زیاد مشکل از سمت منتقد هست نه فیلمساز البته مسلما فراستی این حق رو داره که از فیلمهای فرهادی خوشش نیاد و نظرش رو بگه، ولی بقیه هم حق دارن نظرات این بابا رو بی ارزش بدونن!
آدرس وبسایتش چیه؟دوستان انگار یادتون رفته سال گذشته رو که چه جوی بر فیلم محمد حاکم بود. تلویزیون که رسما فیلم رو شاهکار تاریخ سینما کرده بود نقل قول های خیلی از منتقدان هم مثبت بود(حالا داخلی ها به کنار گاردین هم تعریف کرده بود!!).سینماهای کل ایران هم کاملا در اختیارش بود و گران قیمت ترین پروژه ایران بود و هنوزم هست و بیشترش هم از پول مردم بود .اولین کسی که به فیلم بی ارزش و مضخرف گفت و بشدت کوبوند فراستی بود که در وبسایتش یه مطلب بلند با عنوان "پیامبر دروغین"منتشر کرد که کار واقعا خوبی بود.(البته بعدش بقیه هم شروع به انتشار نقد منفی کردند). کار فراستی فقط کوبوندن هم نیست شبکه نمایش یکسری برنامه سینما کلاسیک میگذاشت از بیشتر فیلم ها تعریف میکرد .پارسال هم تو هفت گفت فیلم اتاق بهترین فیلم 2015 هست(البته نقد نکرد فقط زبانی گفت).
درمورد فرهادی هم با مرگ کیارستمی و افت شدید مجید مجیدی(حقش خیلی خیلی بیشتر از روبرتو بنینی برای اسکار بود ولی حیف سایه سیاست بر اسکار سنگینی میکنه) در حال حاضر برترین کارگردان ایرانی هست گرچه در دو فیلم اخیرش واقعا افت کرده.