Movie Center

رأی به فیلم‌های فرهادی. بدون نگاه به قسمت راست تصویر آراء مسعود فراستی رو پیدا کنید! :D

xgmgrvq1404iw0j6sq3z.jpg

آخرین ویرایش:
یه لیستی می خواستم از بهترین فیلم های یک دهه ی اخیر سینمای ایران
بچه ها، ببخشید، میدونم اینجا جاش نیست ولی کسی زیرنویس فارسی فیلم Sideways رو داره؟ زیرنویس این فیلم نایابه!
تو ساب سین نتونی پیدا کنی یعنی هیچ جا دیگه پیدا نمیشه.

آخرین ویرایش:
به شخصه خیلی از فراستی خوشم میاد ، دیوانگی باحالی داره و شدیدا از کاراکترش لذت میبرم ، این هفته میگفت زنگ زدم به روزنامه شرق گفتم یه مقاله دارم 5000 کلمه میخوام چاپ بشه ، بعد دختره بهش گفته شما که دیشب به روزنامه ما گفتید زرد ، فراستی به دختره گفته اتفاقا میخوام تو یه روزنامه زرد چاپ بشه :)):)):)) این بابا کل سینمای پوچ و بی ارزش ایران رو تمیز گذاشته سرکار .... این هفته اون بابایی هم که باهاش بحث میکرد اولش کلی از فراستی تعریف کرد آخرش فراستی گفت در مورد تعریف هات که هیچی ندارم بگم ... در مورد افخمی هم کلا نظرم مثبته اینکه میگن چرا هنوز فیلم داره فروش میکنه نقدش کردن خودش جواب داد ، من که هیچ کدوم از فیلم هایی که قرار بوده واسه اسکار فرستاده بشن رو ندیدم ولی اینکه بیای یه موقعی فیلم رو نمایش بدی که شانس بقیه فیلم ها کم بشه خوب کار کثیفیه ، اون فیلم ابد و یک روز خیلی ازش تعریف میکردن ، خسته شدیم بابا از این فیلم های دوربین رو دوش فرهادی ... بهترین فیلم های فرهادی همون چهارشنبه سوری و درباره الی بود که استاد نیم ستاره بهش دادن

دوستان یکی لطف کنه بگه اسم نسخه ای از Batman v Superman که ۴ ساعت کامل هست چیه؟ با چه عنوانی باید تهیش کرد؟ یکی دیدم Ultimate edition اما شک دارم راستش

در مورد افخمی حرفی ندارم طرف یه آدم معلوم الحال دستمال به دسته بس بهتره در موردش چیزی ننویسم
ولی در مورد فراستی به نظرم این آدم به شدت شخصیته به خدا خسته شدیم بس که هر کی رو می دیدیم تیپ بود این بابا واقعا سلیقه خودش رو داره هیچ کس هم نمی تونه سلیقه اش رو ببره زیر سوال سینما ایران به امثال فراستی نیاز داره من خودم زیاد به امتیاز دهیش نگاه نمی کنم چون طرف بهترین فیلم های ایرانی رو که دیده رو کلا 2.5 ستاره داده بهشون (بچه های آسمان و دیدبان و البته دایی جان ناپلئون که 2 ستاره داده ) تحت تاثیر هیچ جناحی هم نیست
منتقد باید رک باشه و از هیچ احد الناسی نترسه وقتی با یه فیلم حال نکرد بیاد بزنه دهن فیلم رو سرویس کنه مرحوم ایبرت هم همین وضعیت رو داشت وقتی از پرتقال کوکی بدش اومد زد نابودش کرد براش هم کارگردان و تهیه کننده و ... مهم نبود واقعا حالم از منتقد های بی سوادی که میان تو نقدشون داستان فیلم رو می نویسند و آخرش یه امتیاز می گذارند بهم می خوره

سینما ایران به امثال فراستی نیاز داره

چرا نیاز داره؟ یعنی فراستی چه خدمتی برای سینما ایران کرده؟ دست آوردش چی بوده؟

فراستی مثل یه دلفک میمونه، کارکردش سرگرم کردن مخاطبین برنامه هفته. هر هفته ببینن میخواد چه فیلم و کارگردانی رو بکوبه. مردم نقد فراستی رو مبینن، دقیقا مثل مردمی که وقتی دو نفر دعوا میکنن دورشون جمع میشن بعضا فیلم میگیرن.

دوستان یکی لطف کنه بگه اسم نسخه ای از Batman v Superman که ۴ ساعت کامل هست چیه؟ با چه عنوانی باید تهیش کرد؟ یکی دیدم Ultimate edition اما شک دارم راستش
نسخه ی کاملش 3 ساعته که همون التیمیت ادیشن هست.
کلا نسخه ناقص و پیدا نمیکنی...

• Like
Reactions: Destro
nf9v75b99e22m70dorjz.jpg

کاری به بحث کیفیت ندارم ولی مشخصا فیلمهای فرهادی، منتقد پسند هستن. حالا یه منتقد تک تک این فیلمها رو بی ارزش میدونه به احتمال زیاد مشکل از سمت منتقد هست نه فیلمساز :D البته مسلما فراستی این حق رو داره که از فیلمهای فرهادی خوشش نیاد و نظرش رو بگه، ولی بقیه هم حق دارن نظرات این بابا رو بی ارزش بدونن!

کاری به بحث کیفیت ندارم ولی مشخصا فیلمهای فرهادی، منتقد پسند هستن.

حالا فرهادی فقط منتقد پسند هم نیست، یعنی منتقد پسند به معنی مصطلحش، فیلم هایی که مخاطب عام ندارن و صرفا منتقدها به عنوان یه اثر هنری تحویلشون میگیرن. بلکه میشه گفت همه پسنده! هم مخاطب داره و خوب میفروشه، مثلا جدایی تو آمریکا هم خوب فروخت، ایران هم که هیچی، هم منتقدها حال میکنن و کسی بهش نمیگه سینمای سخیف و گیشه. این مشخصه بارز یه فیلم ساز خوب با یه دید و داستان گویی انسانیه که فقط به یک فرهنگ خاص محدود نیست.

nf9v75b99e22m70dorjz.jpg

کاری به بحث کیفیت ندارم ولی مشخصا فیلمهای فرهادی، منتقد پسند هستن. حالا یه منتقد تک تک این فیلمها رو بی ارزش میدونه به احتمال زیاد مشکل از سمت منتقد هست نه فیلمساز :D البته مسلما فراستی این حق رو داره که از فیلمهای فرهادی خوشش نیاد و نظرش رو بگه، ولی بقیه هم حق دارن نظرات این بابا رو بی ارزش بدونن!

دقیقاً همونی که ماکان گفت. فیلم های فرهادی در مورد اومانیسم و انسان دوستیه و با فرم قدرتمندی هم ساخته میشه. وقتی محتوای کار در این مورد باشه خودت بدون مخاطبش در وهله ی اول انسان هاست، نه تماشاگر و منتقد و سینمادوست.

دوستان انگار یادتون رفته سال گذشته رو که چه جوی بر فیلم محمد حاکم بود. تلویزیون که رسما فیلم رو شاهکار تاریخ سینما کرده بود نقل قول های خیلی از منتقدان هم مثبت بود(حالا داخلی ها به کنار گاردین هم تعریف کرده بود!!).سینماهای کل ایران هم کاملا در اختیارش بود و گران قیمت ترین پروژه ایران بود و هنوزم هست و بیشترش هم از پول مردم بود .اولین کسی که به فیلم بی ارزش و مضخرف گفت و بشدت کوبوند فراستی بود که در وبسایتش یه مطلب بلند با عنوان "پیامبر دروغین"منتشر کرد که کار واقعا خوبی بود.(البته بعدش بقیه هم شروع به انتشار نقد منفی کردند). کار فراستی فقط کوبوندن هم نیست شبکه نمایش یکسری برنامه سینما کلاسیک میگذاشت از بیشتر فیلم ها تعریف میکرد .پارسال هم تو هفت گفت فیلم اتاق بهترین فیلم 2015 هست(البته نقد نکرد فقط زبانی گفت).
درمورد فرهادی هم با مرگ کیارستمی و افت شدید مجید مجیدی(حقش خیلی خیلی بیشتر از روبرتو بنینی برای اسکار بود ولی حیف سایه سیاست بر اسکار سنگینی میکنه) در حال حاضر برترین کارگردان ایرانی هست گرچه در دو فیلم اخیرش واقعا افت کرده.

دوستان انگار یادتون رفته سال گذشته رو که چه جوی بر فیلم محمد حاکم بود. تلویزیون که رسما فیلم رو شاهکار تاریخ سینما کرده بود نقل قول های خیلی از منتقدان هم مثبت بود(حالا داخلی ها به کنار گاردین هم تعریف کرده بود!!).سینماهای کل ایران هم کاملا در اختیارش بود و گران قیمت ترین پروژه ایران بود و هنوزم هست و بیشترش هم از پول مردم بود .اولین کسی که به فیلم بی ارزش و مضخرف گفت و بشدت کوبوند فراستی بود که در وبسایتش یه مطلب بلند با عنوان "پیامبر دروغین"منتشر کرد که کار واقعا خوبی بود.(البته بعدش بقیه هم شروع به انتشار نقد منفی کردند). کار فراستی فقط کوبوندن هم نیست شبکه نمایش یکسری برنامه سینما کلاسیک میگذاشت از بیشتر فیلم ها تعریف میکرد .پارسال هم تو هفت گفت فیلم اتاق بهترین فیلم 2015 هست(البته نقد نکرد فقط زبانی گفت).
درمورد فرهادی هم با مرگ کیارستمی و افت شدید مجید مجیدی(حقش خیلی خیلی بیشتر از روبرتو بنینی برای اسکار بود ولی حیف سایه سیاست بر اسکار سنگینی میکنه) در حال حاضر برترین کارگردان ایرانی هست گرچه در دو فیلم اخیرش واقعا افت کرده.
آدرس وبسایتش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or