Cloud Strife
Loyal Member
از نظر من فراستی با هدف و منظور خاصی فیلم هارو نمیکوبه، یا اینکه مشکلی با فیلم های بزرگ نداره، بلکه داره کارکتر فراستی رو بازی میکنه. از روز اولی که ایشون وارد برنامه 7 شد، علت شهرت و سر زبون افتادنش تنها و تنها این بود که فیلم هارو بی نهایت سخت گیرانه نقد میکرد و به همه چیز میگفت بد. چون مردم ما اهل مطالعه که نیستن بگیم نقدهاش رو خوندن و طرفدارش شدن، بلکه رو حساب همین جنجال هایی که راه افتاد شناختنش و شاید قبولش دارن. در نتیجه در حال حاضر فراستی، در صورتی فراستی هست که هرچی گزاشتن جلوش بگه این استمنا هست (جرم)، این دیاثت فرهنگیه (دونده)، در نیومده، کارخونه مقوا سازیه و ... اگه بخواد فیلمی رو صادقانه نقد کنه یا تعریف کنه دیگه فراستی نیست! باید همیشه کارکتری که خودش برای خودش ساخته رو بازی کنه تا فراستی بمونه. نکته خنده دار اینه که این شخصیت منتقد سختگیر بددهن حتی ساخته خودش نیست، بلکه تقلیدی از منتقدهای کلاس جهانیه. و افخمی برای اینکه توجیحش کنه میاد میگه تو آمریکا هم منتقد X با الفاظ بدتری فیلم هارو نقد میکنه! و دیگه نمیگه سطح عفت عمومی تو ایران و آمریکا چقدر فرق میکنه. اونجا به راحتی تو فیلم ها فحش میدن و سکانس های پو.رنوگرافی دارن، اما تو فرهنگ ما دیوث فحشه! نباید به یه کارگردان بگی دیوث فرهنگی و اسمشو بزاری نقد، با این توجیح که تو آمریکا هم فحش میدن!
نتیجه همه اینها این شده که فراستی الان یه منتقد نیست، بلکه یه اینترتینره، یجور دلقکه. مردم رو سرگرم میکنه، حالا با لیچار بار کارگردان ها کردن. اکثرا کسایی که من دیدم نقد فراستی رو دنبال میکنن فقط براشون جذابه بدونن به این فیلم و کارگردان میخواد چی بگه!
اما در مورد افخمی وضع حتی اسف ناک تر هم هست. کسایی که سنشون قد میده یا حافظه سیاسی خوبی دارن جناب افخمی و مجلس ششم رو یادشون میاد. اینکه چطور از اونجا به این کارکتر پاچه خوار رسید، برای من یه نفر یه علامت سوال بزرگه. و همون عبارت بهروز چرخنده بهتر از هرچیزی وضعیت حال حاضرش رو توضیح میده!
نتیجه همه اینها این شده که فراستی الان یه منتقد نیست، بلکه یه اینترتینره، یجور دلقکه. مردم رو سرگرم میکنه، حالا با لیچار بار کارگردان ها کردن. اکثرا کسایی که من دیدم نقد فراستی رو دنبال میکنن فقط براشون جذابه بدونن به این فیلم و کارگردان میخواد چی بگه!
اما در مورد افخمی وضع حتی اسف ناک تر هم هست. کسایی که سنشون قد میده یا حافظه سیاسی خوبی دارن جناب افخمی و مجلس ششم رو یادشون میاد. اینکه چطور از اونجا به این کارکتر پاچه خوار رسید، برای من یه نفر یه علامت سوال بزرگه. و همون عبارت بهروز چرخنده بهتر از هرچیزی وضعیت حال حاضرش رو توضیح میده!