داداش من از بچگی انیمیشنای بتمن نگاه میکردم خیلی هم عالیه کی گفته من بتمن نولان قبول دارم نه گفتم قبل از اینکه نولان شوالیه تاریکی رو بسازه این اسم روی بتمن بود نمونش بتمن سقوط شوالیه تاریکی من اون بتمن ترجیح میدم لباس سیاهش بیشتر تو عمق تاریکی فرو میبردش و من از این خوشم میاداینا نظرات شخص شماست و حرفی توش نیست ولی وقتی فکت بشه مشکل پیدا میکنه!
مدل سوپرمن ده هاست اینجوریه اگه مشکل داشت بزرگترین ابرقهرمان کمیک نمیشد!بتمنی که الان تو کمیکهاست و با سوپرمن و بقیه کاراکترا صدها بار داستان خلق کرده ده هاست اینطوره و نه تنها افت نکرده فروش و محبوبیت بالایی داره!
مشکل یه عده اینه بتمن و DC رو با سه گانه نولان شناختن(مخصوصا ایرانیا) و اونو نماد همه چی قرار میدن و خلاف اینم ثابت کنیم با اینکه اطلاعات کمی دارن بازم سر حرفشون ایستادن.شما با واقع گرایی بتمن لذت بردی برای خودت نگه دار نه که بیای کل یونیورس DC رو با فکت زیر سوال ببری.کمیک های JL و بتمن و سوپرمن و خیلیای دیگه سالهای زیادی که عمر من و شمام قد نمیده وجود دارن و فروش و محبوبیت دارن اگر درصد زیادی مشکل داشتن باهاش مسلما به این جایگاه عظیم الان نمیرسید!
سوپرمن و بتمن و فلش و ده ها قهرمان دیگه تو یونیورس DC هستن حالا شما واقع گرایی بتمن نولان رو علاقه داری نظر شخصی محترم شماست نیایم اینو فکت کنیم که غیر این باشه غلطه.
بتمن الانم تو گاتهام و ریشه های تاریکه مگه افلک قراره تو روشنی روز تهران فیلم بازی کنه؟قبل فکت صادر کردن یکم تحقیق کنیم لااقل درباره چیزی که میخوایم بگیم شما خودتو کمیک خون میدونی اونوقت بتمن اوریجینال رو برای نولان میدونی؟عجب!