Movie Center

داستان ضعیف با بازیگرای بی ربط چیش سر گرم کنندس اصن بن افلک چه ربطی به بتمن داره همون کریستین بیل گزینه مناسب تری بود امید وارم لباسش طرحش عوض شه

من خودم فیلمو دوست داشتم اما توی فروم ها که دیدم حتی اونایی هم که دوست نداشتن فیلم رو ، بیشترشون افلک رو بتمن بهتری میدونن ، انصافا هم بهتر بود .

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اره شنیدم ولی کار گردان این فیلم جدیده که درباره دشمنای بتمن بود هم یکی دیگه بود گند زد بن افلک که بازیگره کی کارگردانش کرده دلیل خراب شدن این فیلمم صد درصد این مرده که گفته
الان کارگردانی افلک زیر سوال رفت؟کسی کارگردانش نکرده حداقل فیلمایی که ساخته رو ببینین چون همشون از لحاظ کیفیت سطح خیلی خوبی داشتن و از طرفیم چون بتمن خوبی بوده میشه مطمین بود فیلمش خوب میشه!
بعدشم برای صدمین بار سه گانه شوالیه تاریکی نولان فیلمای خوبی بودن ولی فیلم کمیک بوکی خوبی نه!یه عده بتمنو با اون سه گانه میشناسن فقط بعد درباره کل یونیورس DC قضاوت میکنن.اون سه گانه ای که شما دیدی نسبت به حال هوا و عظمت یونیورس DC هیچی نیست!وگرنه بتمن افلک خیلی نزدیکتر به بتمن کمیک بود و کلیم طرفدار پیدا کرده

من خودم فیلمو دوست داشتم اما توی فروم ها که دیدم حتی اونایی هم که دوست نداشتن فیلم رو ، بیشترشون افلک رو بتمن بهتری میدونن ، انصافا هم بهتر بود .
سوپر من که بازیگرش افتضاح بن افلک هم به عنوان بتمن بد نیست ولی طراحی لباس بدرد نخوره بعد به نظر من هیچکس به خوبی کریستین بیل نمیتونه نقش بتمن بازی کنه تغییر صداش وقتی که بتمنه تو فیلمای دارک نایت حرف نداره

آخرین ویرایش:
الان کارگردانی افلک زیر سوال رفت؟کسی کارگردانش نکرده حداقل فیلمایی که ساخته رو ببینین چون همشون از لحاظ کیفیت سطح خیلی خوبی داشتن و از طرفیم چون بتمن خوبی بوده میشه مطمین بود فیلمش خوب میشه!
بعدشم برای صدمین بار سه گانه شوالیه تاریکی نولان فیلمای خوبی بودن ولی فیلم کمیک بوکی خوبی نه!یه عده بتمنو با اون سه گانه میشناسن فقط بعد درباره کل یونیورس DC قضاوت میکنن.اون سه گانه ای که شما دیدی نسبت به حال هوا و عظمت یونیورس DC هیچی نیست!وگرنه بتمن افلک خیلی نزدیکتر به بتمن کمیک بود و کلیم طرفدار پیدا کرده
اتفاقا به نظر من خیلی هم به کمیک بوکا شباهت داره دارک نایت شما اگه اطلاعات بتمن بخونی نوشته تو سال 1990 dc سعی کرده بتمن به ریشه های تاریکی ببره که خیلی هم با دارک نایت شباهت داشت

سوپر من که بازیگرش افتضاح بن افلک هم به عنوان بتمن بد نیست ولی طراحی لباس بدرد نخوره بعد به نظر من هیچکس به خوبی کریستین بیل نمیتونه نقش بتمن بازی کنه تغییر صداش وقتی که بتمنه تو فیلمای دارک نایت حرف نداره

یکی از مذخرف ترین نکات سه گانه نولان صدای افتضاح بتمن بود : ))) جوک بود برای من قشنگ
هنری کاویل هم به نظرم سوپرمن خوبیه ،در مورد لباس بتمن هم من اول ازش متنفر بودم اما الان عاشقشم ، خیلی خوبه . کلا یه حالت ماسکولار ـی داره بتمن جدید که خوبه

یکی از مذخرف ترین نکات سه گانه نولان صدای افتضاح بتمن بود : ))) جوک بود برای من قشنگ
هنری کاویل هم به نظرم سوپرمن خوبیه ،در مورد لباس بتمن هم من اول ازش متنفر بودم اما الان عاشقشم ، خیلی خوبه . کلا یه حالت ماسکولار ـی داره بتمن جدید که خوبه
به نظرم بتمن هر چی از سوپرمن دنیای dc دور باشه یعنی تو همون گاتهام باشه بهتره که فکر نکنم تو فیلم جدیدش اینجوری باشه کلا بتمن تو ریشه های تاریکی بهتره بعد شما میگی صداش جوکه میخوای بتمن چیکار کنه با صدای خودش صحبت کنه که دشمناش تشخیص بدن کیه کلا این بهث بیخیال شیم بهتره

سوپر من این جوریه که تو فیلمش bvsنشون میده فقط با یک عینک تغییر چهره میده؟ خیلی معلوم نیست
یاد یک سریالی افتادم
اصن سوپر من احمقانه ترین قهرمان تاریخه مگه میشه عینک بزنه کسی نشناستش

آخرین ویرایش:
میدونی شما هنوز معنای سینما رو درک نکردی در تمام فیلم ها دنبال پیام رسوندن هستی سینما هیچکاک روایته داستانه نه اینکه به زور پیامی رو به خورد بیننده بده هیچکاک سعی نمی کنه به زور معنا و مفهوم وارد فیلماش کنه قصدش روایت یه داستانه یا به اصطلاح قصه گو
تا وقتی که درک نکنی وظیفه اصلی سینما رسوندن پیام و محتوا نیست نمی تونی فیلم های هیچکاک و برسون و امثالشون رو به درستی درک کنی
فرض کنیم گفته شما درسته و من معنای سینما رو متوجه نیستم.
میشه بگی هیچکاک برا چی به قول شما فقط یک داستان رو روایت میکنه؟ برا گذروندن وقتش این کار رو میکنه؟ چرا کلا کارش روایت یه قصه هست؟ از خودتم میتونی مثال بزنی. برای مثال میشینی برای دوستات یه اتفاق یا یه خاطره یا یه خواب رو تعریف میکنی، چرا این کار رو میکنی؟ برای گذشتن وقت و دور همی؟

خوب این نظر شماست. منم اصلا از کریستن بیل خوشم نمیاد به هیچ وجه. اصلا وقتی سعی میکرد صداشو کلفت کنه حالم بد میشد :دی

اگر اصول پایه یک فیلم تیتراژی با مفهوم باشد پس بیشتر فیلم های تاریخ بی پایه هستند.شما اول هنر رو از نظر خودت برای من تعریف کن بعد گفت و گو میکنیم. هیچکاک به شوخی گفته اسکاتی از راه پله عقبی پایین اومد.

شما بیشتر فیلمهای تاریخ سینما رو دیدی؟ تو همه شون کاراکتر اصلی رو میندازه تو یه موقعیت بحرانی و خطرناک و تا آخرش معلوم نمیکنه چطور از اونجا جون سالم بدر برد؟ آره منم میگم پرید پایین همون لحظه یه کامیون آشغالی رد میشد، افتاد رو اون هیچیش نشد. اگه اینطور باشه نیازی به فیلم چند ساعتی دیدن نیست. یه شروع نشون بده یه پایان چند ثانیه ای هم بعدش، بعد بیننده میشینه وسط رو پر میکنه.
اگر شما فیلم رو به جلوه های ویژه میدونی بله متاسفانه سرگیجه در حد رقابت با فیلم های فعلی نیست.
اینو با استناد به کدم جمله من دقیقا نوشتی؟
فیلمبردار که از خودش نمیتونه در بیاره چجوری بگیره دوربین یک فیلم اختصاص به کارگردان داره و فیلمبردار تنها برطبق خواسته های کارگردان عمل میکنه و در خیلی از صحنه ها هم خود کارگردان پشت دوربین می ایسته. انگار شما با این مورد آشنا نیستی,یک کارگردان رو با نوع فیلمبرداری,زاویه ها و تکنیک هاش شناخته میشه.(برگمان با نماهای نزدیکش,جان فورد با لانگ شات هاش و هیچکاک به نوآوری ها و خلاقیت هاش)
بلی فیلم با نظارت کارگردان ساخته میشه ولی به حرف من اعتنا نکن، برو از چندتا آدم متخصص تو امور فیلمسازی بپرس که: هیچوقت یه هنرمند و یه فیلمبردار عروسک کوکی نیست که هر چی کارگردان بگه رو بکنه، اگه اینجوری بود اصلا نیازی نبود به فیلمبردار، خودش همه کار رو میکرد. تو خیلی صحنه ها هم نمیره پشت دوربین، این یه توهینه به فیلمبردار(تو بعضی صحنه ها این کار رو میکنه). کارگردان میگه به قول شما من یه لانگ شات از این صحنه میخوام، بعد با فیلمبردار(یا بهتره بگیم مدیر فیلمبرداری) در مورد نظرش بحث میکنه و بعدش میگه برو بگیر اما صحنه ای که گرفته میشه تبحر و نبوغ ذاتی خود فیلمبردار هست. علت اینکه کارگردانها با یه گروه خاص کار میکنن هم اینکه طرز فکرشون به هم نزدیکه و برای مثال فیلمبردارش دقیقا چیزی میگیره که این میخواد.
سینما هنر است تکنیک نیست که پیشرفت و تکامل پیدا کند بر طبق گفته شما موتسارت دیگه بدرد نمیخوره و موسیقی جز راک اند رول و پاپ چرته.نقاشی های داوینچی به مفت گرونه(مخصوصا شام مسیح و مونالیزا).شعر های فردوسی,حافظ,سعدی و مولانا در برابر شعر های یغما گلرویی (برای مثال عرض کردم)بی ارزش هستند.بنا های تاریخی از آسمان خراش های فعلی بدتر هستند و بی نهایت مثال های هنری موجود.(ماشین سازی تکنیک است هنر نیست و بنده وجودش رو در مطلب شما درک نمیکنم)اگر بنده با دوست داشتن فیلم های قدیمی و برتر دانستن شون از فیلم های جدید غار نشین هستم به خودم افتخار میکنم چون غار نشینی هستم که از شمایی که در شهر زندگی میکنی بهتر سینما رو درک کردم.بله من مانند اسکورسیزی,کامرون,اسپیلبرگ,هانکه,وودی آلن و خیلی های دیگه تنها غار نشین هستم.بنده مطمئن هستم اصلا اسم 60 درصد یا بیشتر از اسم هایی که در پست های قبل گفتم به گوشت نخورده. من در تمامی کامنت های خودم با دلیل گفتم فیلمسازی رو به سقوطه اما شما انگار متوجه نشدی و به من لقب نادان دادی.البته فیلمسازی پیشرفت هایی هم داشته مثلا ورژن جدید کینگ کنگ از قدیمی آن بهتر است!!!
مشکل اینجاست که من مثل شما و گروهی که الان حکومت میکنن تو مملکتمون سفید و سیاه فکر نمیکنم. دلیل نداره نقاشی داوینچی چون قدیمیتر از یه نقاشی سوررئال امروزی هست پس آشغاله! هر کدوم جای خودشو داره. ولی اینکه بگی نقاشی های امروزی عقبتر از همون مونالیزا هستن هم اصلا با عقل جور در نمیاد چون هر چیزی که با گذشت زمان پیشرفت نکنه، مجبور به شکست و از بین رفتنه. اینم حرف من نیست برو از چندتا هنرمند و محقق و دانشمند و ... بپرس شاید حرف اونا برات باورپذیرتر باشه.
من فیلم دیدن رو با سورئال های سنگینی مثل فیلم های بونوئل(ملک الموت,بل دوژور و ...),پرسونا و ... شروع کردم و بدون خواندن یک نقد و فقط با یکبار دیدن تمام داستان رو (جز چند سکانس)فهمیدم اما اگر میخوای بحث طولانی و مو به مو در رابطه با این فیلم داشته باشیم باید دوباره ببینم و سکانس به سکانس توضیح بدم.شما هم اگه سبک سورئال رو از ابتدا جدی پیگیری کنی ماللهند به هیچ وجه سنگین نیست و راحت قابل درکه.
این فیلم برای من اصلا سنگین نبود چون او سنگینی که تو مدنظرته با دیدن فیلمهایی مثل ایثار و ... بهم دست داده بود نه با این فیلم ساده. فیلم رو دوباره ببین و تو یه خط داستان فیلم رو بنویس بعد راجع بهش بحث کنیم(فقط تو یه خط داستان اصلی فیلم یا همون پیرنگ)
شما هنوز فلسفه فیلم رو درک نکردی و فرق کتاب با هنر هفتم رو متوجه نمیشی در کتاب نویسنده باید به من پیام بده چون از ابتدا برای این درست شده و رسالتش اینه اما در فیلم فیلمساز باید با هنر خودش من رو سرگرم کنه کاری که هیچکاک درش استاده و بیشتر اهل سینما به جز فردی از کشوری جهان سومی این رو قبول دارند.
بازم سفید و سیاه دیدی قضیه رو. فیلم فقط سرگرمی نیست، فقط هم فلسفه و مفهوم نیست. اگه سرگرمی محض باشه میشه Avengers و اگه فلسفه مطلق باشه میشه ایثار، مهره هفتم و ... باید در عین سرگرم کننده بودن، دارای مفهوم هم باشه که آدم بعد از دیدن فیلم حداقل چند ثانیه فکر کنه.

درآخر شما میتونستید چند فیلمنامه نویس,کارگردان,بازیگر و فیلمبردار معاصر که از تمام لحاظ از سینمای گذشته بهتر باشند نام ببرید و به من ثابت کنید فیلمسازی رو به جلو است اما متاسفانه با منطق بالاتون به بنده فقط لقب غارنشین دادید و بنده رو نادان خطاب کردید.
من هیچ وقت توهین نمیکنم به شما. شما نظرمو میگم. شما هم میتونی قبول کنی یا نکنی. یه قضیه کلی رو راجع به آدمایی که همیشه میگن کلاسیک برتر بود رو اشاره کردم. حالا شما خودتی که تعیین میکنی چطور باشی. به من یا هیچ کس دیگه ربطی هم نداره. اما فیلمهایی مثل Whiplash, Silver Linings Playbook, The Hunt, Departures, The Live of the Others و ... هم حاوی مفهوم هستند و هم سرگرم کننده. علت اینکه الان خیلی راحت راجع موضوعی میشه اطلاعات جمع کرد، گسترده شدن ارتباطات مردم دنیا با همه. یه دورانی آثار یه نقاش صدا میکرد چون یه آدم ثروتمند میرفت روسیه چندتا تابلو میخرید میبرد آلمان و ادامه ماجرا که نیازی به توضیح نیست ولی الان تو راحت میتونی برترین آثار امروزی رو بدون فیلتر و با چند ثانیه Search پیدا کنی. قدیم برا دیزالو یه صحنه، پیر تدوینگر تو اتاق درمیومد ولی الان با یه کلیک این امکان پذیر شده. اینارو جمع کنی میبینی که همیشه تکنیک بوجود میاد و بعدش نحوه استفاده از اون مهم میشه. مداد از همون روزگار اول بود ولی با همین مداد میشه هملت رو نوشت و از اونور میشه جوکستان نوشت!

به نظرم بتمن هر چی از سوپرمن دنیای dc دور باشه یعنی تو همون گاتهام باشه بهتره که فکر نکنم تو فیلم جدیدش اینجوری باشه کلا بتمن تو ریشه های تاریکی بهتره بعد شما میگی صداش جوکه میخوای بتمن چیکار کنه با صدای خودش صحبت کنه که دشمناش تشخیص بدن کیه کلا این بهث بیخیال شیم بهتره
اینا نظرات شخص شماست و حرفی توش نیست ولی وقتی فکت بشه مشکل پیدا میکنه!
مدل سوپرمن ده هاست اینجوریه اگه مشکل داشت بزرگترین ابرقهرمان کمیک نمیشد!بتمنی که الان تو کمیکهاست و با سوپرمن و بقیه کاراکترا صدها بار داستان خلق کرده ده هاست اینطوره و نه تنها افت نکرده فروش و محبوبیت بالایی داره!
مشکل یه عده اینه بتمن و DC رو با سه گانه نولان شناختن(مخصوصا ایرانیا) و اونو نماد همه چی قرار میدن و خلاف اینم ثابت کنیم با اینکه اطلاعات کمی دارن بازم سر حرفشون ایستادن.شما با واقع گرایی بتمن لذت بردی برای خودت نگه دار نه که بیای کل یونیورس DC رو با فکت زیر سوال ببری.کمیک های JL و بتمن و سوپرمن و خیلیای دیگه سالهای زیادی که عمر من و شمام قد نمیده وجود دارن و فروش و محبوبیت دارن اگر درصد زیادی مشکل داشتن باهاش مسلما به این جایگاه عظیم الان نمیرسید!
سوپرمن و بتمن و فلش و ده ها قهرمان دیگه تو یونیورس DC هستن حالا شما واقع گرایی بتمن نولان رو علاقه داری نظر شخصی محترم شماست نیایم اینو فکت کنیم که غیر این باشه غلطه.
یعنی تو همون گاتهام باشه بهتره که فکر نکنم تو فیلم جدیدش اینجوری باشه کلا بتمن تو ریشه های تاریکی بهتره
بتمن الانم تو گاتهام و ریشه های تاریکه مگه افلک قراره تو روشنی روز تهران فیلم بازی کنه؟قبل فکت صادر کردن یکم تحقیق کنیم لااقل درباره چیزی که میخوایم بگیم شما خودتو کمیک خون میدونی اونوقت بتمن اوریجینال رو برای نولان میدونی؟عجب!

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or