Movie Center

صدا سیما هم این فیلم پخش کرده بود ولی نامردا اخرش رو سانسور کرده بودند که باعث شده بود داستانش کلا تغییر کنه )
:))
یعنی این حرکت صدا و سیما سر اندینگ این فیلم از اون حرکتای تاریخیه. :)) من اینو چند سال پیش از صدا و سیما دیدم و اون موقع خوشم اومده بود. بعد یه مدت رفتم خودم رفتم فیلم رو گرفتم دیدم و سر پایان فیلم به شدت غافلگیر شدم. :D اولش فکر کردم شاید آلترناتیو اندینگی چیزی باشه بعد متوجه شدم خیر اساتید صدا و سیما با پایان فیلم حال نکردن و خودشون اونجایی که فکر میکردن خوبه فیلم رو کات کردن. :D باز اگه تاثیری نداشت تو داستان یه چیزی دقیقا حرکتی زدن که داستان و مفهوم فیلم رو کاملا برعکس کرده بود. :))

تو تاپیک rate... همچین بحثی رخ داد. گفتم این بحثو در ابعاد بزرگتر اگه میتونین اینجا بزارین. چیز فانیه کلا :))

یادمه تو عید چند سال پیش جانی اینگلیش 2011 پخش شد.
اخر فیلم گویا جانی اینگلیش میره از ملکه الیزابت مدال بگیره. در عین حال هم میفهمه پیر زن خیلی حرفه ای که کل فیلم مورد عذابش بوده اونجاست (با لباس ملکه). بعد از پشت میگیرتش اینقد با سینی میزنه تو سرش که طرف بیهوش میشه. بعد برمیگردونتش میفهمه ملکه الیزابت بوده و از اون در پیر زنه و دستگیر کرده میارن. این صحنه در پایان صرف فان اضافه شده
بعد توی فارسیش یادمه بعد این صحنه صحنه استوپ شد گوینده گفت جانی انگلیش اشتباه نکرد :| بلکه تمام این قضایا زیر سر خود ملکه الیزابت بوده :| =))

John Wick: Chapter Two
در ماه فوریه بعدی یعنی سال 2017 یکی از قسمت های دوم عناوین مشهور و پرخرج به نام «John Wick: Chapter Two» با حضور چهره مشهور هالیوود یعنی «کیانو ریوز» قرار است اکران شود. در قسمت اول این فیلم، «جان ویک» به عنوان یک قاتل بازنشسته پس از کشته شدن سگش، دست به انتقام گیری می زند، اما این پایان ماجرا نیست و هنوز هم جان باید به چند مورد دیگر رسیدگی کند.

اولین تصویر از پوستر رسمی این عنوان توسط Lionsgate منتشر شد که آن را مشاهده نمائید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، از استایل جان می توان از او به معنای واقعی کلمه انتقام جو نام برد، اما خیاطی که در حال اندازه گیری کُت او می باشد در این جا معنای مجهولی را برای ما دارد که هنوز اطلاعاتی در این مورد منتشر نشده است. قسمت دوم این عنوان یک بار دیگر توسط «چاد استاسکی» کارگردانی شده و نویسندگی نیز توسط «دِرِک کاستسلند» انجام شده است. این دو شخص در کارهای زیادی با یکدیگر همکاری کرده اند و میتوان از کارهای معروف آنها به فیلم "ماتریکس" اشاره نمود که «کیانو ریوز» را به یک ستاره تبدیل کرد.

از بازیگرانی که در این فیلم هنرنمایی می کنند می توان به «توماس سادوسکی» و «روبی روز» نیز اشاره کرد.

این فیلم قرار است در 10 ام فوریه سال 2017 در سینماهای جهان اکران شود.

پ.ن: روبی روز!! :x =P~ :>

آخرین ویرایش:
لول باز اساتید دارن فروشنده رو نقد میکنن :lol: میترسم یخورده دیگه فروش کنه این افخمی سکته کنه:sweatsmile:
اتفاقا این جلسه اش بنظرم ارزش دیدن داشت.یکی مثل فراستی فیلم رو میکوبید,یکی هم مثل اسفندیاری تمام قد دفاع میکرد.این پارازیت های افخمی روی مخ بود حداقل فراستی حرف میزنه میدونی چند کتاب سواد داره حتی اگه باش موافق نباشی بازم حرفش ارزش گوش دادن داره ولی افخمی اوج کارش ساخت چند تا فیلم بد هست.البته آخرش بحث نیمه کاره به اتمام رسید ولی بازم جالب بود.(خوشم میاد افخمی هنوز هم رو حرفش درمورد کن و متاکریتک اصرار داره=)))

افخمی انقدر بی شخصیت شده که برای خوش خدمتی و دم تکون دادن پیش کسایی که این تریبون رو بهش دادن، حتی اصول کاری خودش رو هم حاضره زیر پا بزاره. با اینکه نظرش درباری فروشنده چیه کار ندارم، هر آدمی مجازه هزاران عقیده احمقانه داشته باشه، اما افخمی قرار بود تا یه فیلم رو اکرانه نقدش نکنه. اما حالا که فروش وحشتناک فیلم رو دیدن، هر هفته دارن یه ساعت میکوبنش که بتونن مردم رو از دیدن منصرف کنن. کسی که به اصول و قوانین خودش هم ارزشی قایل نیست، به مرحله جدید از پستی و دناعت رسیده!

من زمان جیرانی فقط یه بار این برنامه رو دیدم فهمیدم چیه دیگه نگا نکردم
امثال فراستی و ایناهدفشون مشخصه
اصلا مهم نیست یارو با سواد یا بی سواد
شما یه بی سواد که بلد نیست اسم خودشو بنویسه بیار فروشنده یا هر فیلم دیگه ی رو بهش نشون بده.نظرش درمورد فیلم ارزش بیشتری از نظر و نقد فراستی ها داره
چون این چرت و پرت های که درمورد فیلم ها میگن هیچکدوم نظر واقعیشون نیست هدفشون فقط کوبیدن یه فیلمه همین هیچ ارزشی نداره
فک کردین الان ما اینجا دوتا فیلم میبینیم فرق فیلم خوب و بد رو میفهمیم فراستی ها نمیفهمن؟
خوبم میفهمن ولی اینا کار و هدفشون اینه که از یه سری فیلم خوب بگن یه سری رو هم بکوبن حالا شاهکار باشه یا اشغال مهم نیست

فراستی که کلهم تکلیفش روشنه و مشکلش هم فرهادی نیست، بلکه فیلم های معروفه. :D یعنی کافیه یه فیلمی معروف و شناخته شده باشه تا استاد انواع و اقسام چرندیات رو در موردش بگه و خب خیلی هم به نفعش شده. یعنی مخاطب عام از این طریق به این نتیجه رسیده که ایشون خیلی خفن هست و مثلا طرف اسم 2 تا دونه منتقد ایرانی رو نمیتونه بگه و توی عمرش مجله سینمایی نخونده، ولی میگه فراستی بهترین منتقد تاریخ است و بس! اگه غضنفر قلی زاده هم روز اول وارد برنامه 7 میشد و به هر فیلمی یه فحشی میداد و میگفت «این ماقبل نقده» و «این یکی ماقبل بده» و «فلانی مقوا هست» و ...، ملت میگفتن طرف چقدر حرفه ای و کار درسته!
ولی خنده دارترین بخش 7 دیشب افخمی بود! یعنی یه آدم چقدر میتونه بدبخت باشه! اون دو تا داشتن بحث میکردن و این هی مثل بچه کوچولوها میپرید وسط و با ذوق و شوق میگفت مگه این فیلم داستان داره؟ مگه فیلم فلان طوره؟ بعد خودش به خودش میخندید و دوباره 2 دقیقه بعد این کار رو تکرار میکرد. بعضی جاها هم دو نفری با فراستی می افتادن به جون اون بنده خدا، در حالی که مجری باید بی طرف باشه. اوج کار هم جایی بود که میگفت صحبت های من باعث شده فروشنده رو تحویل بگیرن! :)) البته دفعه اولش نیست و قبلا هم این رو گفته بود و باز تکرار کرد که چون بنده گفتم کن فلان طور هست، اینا برای اینکه کم نیارن فروشنده رو تحویل گرفتن و صحبت های بنده به نفع فیلم شد! :)) آخه مرد مومن تو بشین همون روباهت رو بساز که کاراکتر منفیش داداش نتانیاهو هست که میخواد ملت رو ترور کنه، تو رو به چه کن و فروشنده؟!
صحبت هاش در مورد متاکریتیک هم محشره! سر زندگیم شرط میبندم تا مدتی پیش اصلا نمیدونسته متاکریتیک چی هست و رفته از یکی پرسیده و اطلاعات کامل هم نگرفته، برای همین یه مشت چرت و پرت سر هم میکنه و فکر میکنه داره ملت رو راهنمایی میکنه! هفته پیش اومد گفت منتقدهای سایت متاکریتیک به فیلم این امتیاز رو دادن!! یعنی حتی نمیدونست متاکریتیک خودش نقد نمینویسه و میانگین میگیره. بعد ملت گفتن حاجی فقط 10تا نقد اومده و اومد گفت این نشون میده که فقط این 10تا منتقد دوست داشتن در موردش بنویسن و بقیه چون خوششون نیومده حال نکردن نقد بنویسن! =)) (احتمال زیاده که با بالا رفتن تعداد نقدها میانگین فیلم کمتر بشه یا شاید بیشتر، ولی اصل موضوع اینه که هنوز خیلی امتیاز مونده که وارد لیست بشه) ولی جالب ترین بخش ماجرا گیر دادنش به میانگین 75 هست. یعنی نمیفهمه که میانگین 75 توی سینما یعنی خوب و اگه قرار بود فیلم هایی مثل روباه رو نقد کنن، میرفت طرف های 14،15! از اون طرف هم هی میگه ابد و یک روز رو باید میفرستادن. خب عزیز من، همون ابد و یک روز کجای متاکریتیک هست؟ اصلا حضور داره توی لیست؟ من خودم خیلی باهاش حال کردم و فروشنده و ابد و یک روز رو در یک حد میدونم (حتی شاید ابد و یک روز کمی بهتر) ولی حقیقت اینه که فیلم پخش کننده درست حسابی نداره و توی خارج در این حد شناخته شده نیست و اگه میفرستادنش، نصف اعضای آکادمی بهش نگاه هم نمیکردن. چون اسکار این طوری نیست که 200 تا کشور فیلم بفرستن و همه اعضا هم بشینن تک تک فیلم ها رو ببینن. باید پخش کننده معتبر بالای فیلم باشه و بحث کنه و سبیل ملت رو چرب کنه که بشینین این رو ببینین و فیلم خوبیه و این حرفا. نه اینکه فیلم رو با پست پیشتاز بفرستن دم در خونه اعضای آکادمی! یا ایستاده در غبار که حتی فکر کردن بهش هم احمقانه هست. مثل این می مونه که یه فیلم در مورد اسرائیل بسازن که بالاترین کیفیت تاریخ رو داشته باشه، ولی توی ایران تحویلش میگیرن؟ ایستاده در غبار هم همین طوره، موضوع فیلم و کاراکترش و پایانش جوری هست که حتی به نامزد شدنش هم نمیشه فکر کرد چه برسه به اینکه اسکار بگیره.
در مجموع برنامه 7 جوری هست که به شخصه به جای اینکه با نگاه جدی سراغش برم، به چشم یه کمدی تلخ نگاهش میکنم! :D کمدی ای که دو تا بازیگر درجه یک داره و هر هفته میتونه کلی سوژه برای آدم جور کنه!

اتفاقا این جلسه اش بنظرم ارزش دیدن داشت.یکی مثل فراستی فیلم رو میکوبید,یکی هم مثل اسفندیاری تمام قد دفاع میکرد.این پارازیت های افخمی روی مخ بود حداقل فراستی حرف میزنه میدونی چند کتاب سواد داره حتی اگه باش موافق نباشی بازم حرفش ارزش گوش دادن داره ولی افخمی اوج کارش ساخت چند تا فیلم بد هست.البته آخرش بحث نیمه کاره به اتمام رسید ولی بازم جالب بود.(خوشم میاد افخمی هنوز هم رو حرفش درمورد کن و متاکریتک اصرار داره=)))

خدا پدر و مادرت رو بیامرزه این کلمات و جملات زیر که اکثراً بدون دلیلی گفته میشه، کجاش به سواد ربط داره:
"فیلم لق میزنه"، "فیلم ماقبل بده"، "فیلم سیاه بازیه"، "بده!" و ...
اصلاً دلیل نمیاره. اسمش نقد نیست. تخریبه! چقدر هم کارشون نتیجه ی عکس میده، من خیلی آدم دیدم که با حرف های این آدم ها تحریک شدن که فیلم رو تماشا کنند! یکیش پدر من که اصلا سال تا سال سینما نمیره! سواد وجود داره ولی علم نقد اصلاً توی فراستی دیده نمیشه.
کلاً افخمی و خانمش بعده فیلم روباه هر چی داشتن و نداشتن رو تخریب کردند. چقدر بده آدم یه تریبون نداشته باشه بیشتر و بده دست این آدم ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or