صدا سیما هم این فیلم پخش کرده بود ولی نامردا اخرش رو سانسور کرده بودند که باعث شده بود داستانش کلا تغییر کنه )
یعنی این حرکت صدا و سیما سر اندینگ این فیلم از اون حرکتای تاریخیه. من اینو چند سال پیش از صدا و سیما دیدم و اون موقع خوشم اومده بود. بعد یه مدت رفتم خودم رفتم فیلم رو گرفتم دیدم و سر پایان فیلم به شدت غافلگیر شدم. اولش فکر کردم شاید آلترناتیو اندینگی چیزی باشه بعد متوجه شدم خیر اساتید صدا و سیما با پایان فیلم حال نکردن و خودشون اونجایی که فکر میکردن خوبه فیلم رو کات کردن. باز اگه تاثیری نداشت تو داستان یه چیزی دقیقا حرکتی زدن که داستان و مفهوم فیلم رو کاملا برعکس کرده بود.
امیدوارم به خوبی فیلم انیمش در بیاد.
اتفاقا این جلسه اش بنظرم ارزش دیدن داشت.یکی مثل فراستی فیلم رو میکوبید,یکی هم مثل اسفندیاری تمام قد دفاع میکرد.این پارازیت های افخمی روی مخ بود حداقل فراستی حرف میزنه میدونی چند کتاب سواد داره حتی اگه باش موافق نباشی بازم حرفش ارزش گوش دادن داره ولی افخمی اوج کارش ساخت چند تا فیلم بد هست.البته آخرش بحث نیمه کاره به اتمام رسید ولی بازم جالب بود.(خوشم میاد افخمی هنوز هم رو حرفش درمورد کن و متاکریتک اصرار داره)لول باز اساتید دارن فروشنده رو نقد میکنن میترسم یخورده دیگه فروش کنه این افخمی سکته کنه:sweatsmile:
اتفاقا این جلسه اش بنظرم ارزش دیدن داشت.یکی مثل فراستی فیلم رو میکوبید,یکی هم مثل اسفندیاری تمام قد دفاع میکرد.این پارازیت های افخمی روی مخ بود حداقل فراستی حرف میزنه میدونی چند کتاب سواد داره حتی اگه باش موافق نباشی بازم حرفش ارزش گوش دادن داره ولی افخمی اوج کارش ساخت چند تا فیلم بد هست.البته آخرش بحث نیمه کاره به اتمام رسید ولی بازم جالب بود.(خوشم میاد افخمی هنوز هم رو حرفش درمورد کن و متاکریتک اصرار داره)