Movie Center

سوپرمن تو یه Univers متفاوت از Univers ثور و ویژنه در نتیجه در دنیای ثور اصلاً سوپر منی وجود نداره که بخواد کاری بکنه :D
بر فرض مثال عرض کردم :دی

جدا از اینکه دوستمون هم اشاره کردن سوپرمن نبود :D اما چکش ثور مختص خود ثور نیست، بلکه به خود فرد و هدفش بستگی داره در کل، و یه سری کاراکترهای دیگه هم بودن که تونستن بلندش کنن. توی همون اونجرز 2 هم خوده کاپیتان یه نمه تونست تکونش بده و خود ثور یه لحظه گورخید :D اگه به چکش هم نیاز داشت و واقعا قصد بلند کردنشم داشت به نظرم میتونست بلندش کنه.
آره کاپتان یه خورده تکونش داد ولی وقتی ویژن عینهو لیوان آب بلندش کردم پوکرفیس شدم :دی
به نظر من سوپرمن میتونه راحت بلند کنه :دی

• Like
Reactions: yonestm
دوستان یه سوال:

سوپرمن میتونه چکش ثور رو بلند کنه؟
چون یه قسمت ویژن تونست :D
یکی دوسال پیش تو یه سایتی چندتا عکس دیدم که یکیش از سوپرمن بود که چکش ثور رو بلند کرده بود.دقیق یادم نیست که حقیقت داشت یا نه ولی گویا کمیک مشترکی میخواسته نوشته بشه یا شده که کاراکترای DC و Marvel توش بودن سوپرمن تونسته بود چکش ثور رو بلند کنه!
در کل اگرم شرایطش بود چون شخصیت و هدف درستی داره احتمالا بلند میکرد!سوپرمنه دیگه:D

• Like
Reactions: mansour2023
سلام
من درباره این سوپرمن و چکش ثور یه سرچی زدم، این رو پیدا کردم.
دو تا لیست بود. یک لیست 15 تایی و یک لیست ده تایی.
15 Characters Who Have Lifted Thor’s Hammer

15. DEADPOOL
14. BETA RAY BILL
13. ROGUE
12. CONAN THE BARBARIAN
11. MAGNETO
10. THUNDERSTRIKE
9. BLACK WIDOW
8. AWESOME ANDROID
7. VISION
6. STORM
5. SUPERMAN
4. CAPTAIN AMERICA
3. WONDER WOMAN
2. LOKI
1. JANE FOSTER

15 Characters Who Have Lifted Thor’s Hammer

این هم لیست ده تایی که این دو تا رو متفاوت داشت از اون لیست 15 تایی.
3. Ragnarok
6. Hulk

در مورد اون سوال سوپرمن و میولنیر چون اینجا تاپیک فیلمه جوابش می‌شه همون که اینا کلا یونیورس‌های متفاوتی‌اند و ربطی به هم ندارن، ولی از دید کامیک بوکی بخوایم نگاه کنیم تو سال 2003 کراس اوور JLA Avengers چاپ شد و شامل این لحظه بود:

P00156.jpg

اما خب بعد تموم شدن نبرد سوپرمن نتونست دوباره بلندش کنه:

P00199.jpg

در کل اون کراس اوور برای طرفدارا چاپ شده بود و یک جوری باید توش فن‌های هردو طرف رو راضی نگه می‌داشتن برا همین توش خیلی از موارد رو حد وسط در نظر گرفتن تا هیچ کدوم از دو طرف بهشون برنخوره (مثل مبارزه‌ی بین بتمن و Captain America که بعد چند تا ضربه مبارزه رو کنار می‌ذارن و نتیجه‌گیری بتمن:

P00070.jpg
در نهایت جواب اصلی همونه که خیلی نباید این یونیورس‌های متفاوت رو با همدیگه قاطی کرد و باید هرکدوم رو با یک دید مجزا دنبال کرد :D

1251302317_gary_oldman_290x402.jpg

تاریخ اکران فیلم «Darkest Hour» با بازی «Gary Oldman» اعلام شد.

به نقل از ورایتی، کمپانی «Universal Pictures» تاریخ اکران عمومی فیلم «Darkest Hour» را 29 دسامبر 2017 اعلام کرد. این فیلم ابتدا در «بریتانیا» به نمایش درخواهد آمد.

در این فیلم «Gary Oldman» نقش شخصیت سیاسی بریتانیا یعنی «Winston Churchill» را بازی خواهد کرد. از دیگر بازیگران فیلم میتوان به «John Hurt» در نقش «Neville Chamberlain» اشاره کرد.

فیلمبرداری این فیلم از پاییز امسال آغاز خواهد شد و قطعا یکی از پر سروصداترین فیلم های سیاسی 2017 خواهد بود.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
فک کنین در آینده یه فیلمی داریم با این فرمول
اصغر فرهادی + پنه لوپه کروز و خاویر باردم = ....
این چند سال اخیر واقعا برچممون رفته بالا نافرم -_-

تیزر Live by Night رو دیدم خیلی خوشم اومد، به نظرم بن افلک همونطوری که تونست با the town یه فیلم خاص و عالی بانک زنی و تبهکاری بسازه اینم دقیقا ورژن مافیایی همون میشه. اما شدید رفته تو فاز بروس وین :دی

در این فیلم «Gary Oldman» نقش شخصیت سیاسی بریتانیا یعنی «Winston Churchill» را بازی خواهد کرد. از دیگر بازیگران فیلم میتوان به «John Hurt» در نقش «Neville Chamberlain» اشاره کرد.
دقت کردین بــــــهترین اکتورها بریتیش هستن! :دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine
View attachment 65194

تاریخ اکران فیلم «Darkest Hour» با بازی «Gary Oldman» اعلام شد.

به نقل از ورایتی، کمپانی «Universal Pictures» تاریخ اکران عمومی فیلم «Darkest Hour» را 29 دسامبر 2017 اعلام کرد. این فیلم ابتدا در «بریتانیا» به نمایش درخواهد آمد.

فیلمبرداری این فیلم از پاییز امسال آغاز خواهد شد و قطعا یکی از پر سروصداترین فیلم های سیاسی 2017 خواهد بود.

لینک منبع
االبته امیدی نمیره که شخصیت چرچیل رو خاکستری نشون بدن [که بازم لطف می‌کنن به این شخص چون باید تا حد خوبی سیاه باشه.:دی] و اصلاً به مسائل هندی‌ها و مشکلاتی که چرچیل با اونا داشت اشاره‌ای بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or