R آخه؟ با استاندارد های کی حساب کردی به R رسیدی؟ نه نودیتی داره نه فحش های خیلی رکیک خیلی زیاد
نهایت PG-13 بشه.
اینو میگی؟ Room (2015) - IMDbمگه Room چی داشت که R گرفت؟ بعدشم بستگی به Subtitle ای داره که اونا برای خارجی ها بزارن. ممکنه کلمات گوه و هرزه ، به *F یا بدتر ترجمه بشه.
سلام بنده تو فیلمای جدید سبک کمدی خیلی نمیشناسم اما بین قدیمی ها Amarcord از فلینی و آپارتمان و بعضی ها داغشو دوست دارن و ایرما خوشگله از بیلی وایلدر اگه کمدی موزیکل هم دوست داری مولن روژ و شیکاگو که نسبتا جدیده رو توصیه میکنمدرود
چند تا فیلم کمدی (فرقی نمیکنه هندی یا آمریکا یا هرچی ) میخوام.
صد در صد برو لانتوری ببینانشالا قسمت بشه تو دو سه روز آینده بریم لانتوری رو ببینیم .
امسال من بعد از سال ها رفتم سینما دو بار! ، یکی واسه بادیگارد ، که مذخرف بود ، یکی هم واسه ابد و یک روز که شاهکار بود و من مقایسش میکن با مرثیه ای بر یک رویا دارنوفسکی و بیشتر از اون هم دوسش دارم.
امیدوارم فروشنده هم به زودی بیاد اهواز بریم ببینیم .
کلا خیلی خوشحالم ، امسال فک کنم بهترین سال واسه سینمای ایران بود بعد از انقلاب و رکورد فروش کل ایران رو زد .
THE DICTATORدرود
چند تا فیلم کمدی (فرقی نمیکنه هندی یا آمریکا یا هرچی ) میخوام.
کسی نظری نداره؟؟؟بچه ها میشه چند تا فیلم ژاپنی و کره ای معرفی کنید. فقط ترسناک و مبارزه ای نباشه بیشتر درام یا کمدی میخوام. ممنون
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
من دو فیلم داستان توکیو و سانشوی مباشر که از ابر شاهکار های تاریخ سینما هستند رو پیشنهاد میکنم همچنین فیلم Departures که جدید تر است و برنده اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شده توصیه میکنم(البته هر سه ژاپنی است)کسی نظری نداره؟؟؟
سوپرمن تو یه Univers متفاوت از Univers ثور و ویژنه در نتیجه در دنیای ثور اصلاً سوپر منی وجود نداره که بخواد کاری بکنهدوستان یه سوال:
سوپرمن میتونه چکش ثور رو بلند کنه؟
چون یه قسمت ویژن تونست![]()
دوستان یه سوال:
سوپرمن میتونه چکش ثور رو بلند کنه؟
چون یه قسمت ویژن تونست![]()
یک چند صفحه قبل برو دوستمون معرفی کرده خودم هم دیدم بسی لذت بردمکسی نظری نداره؟؟؟