Movie Center

:| R آخه؟ با استاندارد های کی حساب کردی به R رسیدی؟ نه نودیتی داره نه فحش های خیلی رکیک خیلی زیاد:| نهایت PG-13 بشه.

مگه Room چی داشت که R گرفت؟ بعدشم بستگی به Subtitle ای داره که اونا برای خارجی ها بزارن. ممکنه کلمات گوه و هرزه ، به *F یا بدتر ترجمه بشه.

مگه Room چی داشت که R گرفت؟ بعدشم بستگی به Subtitle ای داره که اونا برای خارجی ها بزارن. ممکنه کلمات گوه و هرزه ، به *F یا بدتر ترجمه بشه.
اینو میگی؟ Room (2015) - IMDb
برو Parents Guideـش رو نگاه کن قشنگ نوشته چرا:| و اینکه اگه بیشتر از 4 بار از F Bomb استفاده کنن R می شه. توی فروشنده هم قطعا کلمه ای در سطح F نداشتیم خدایی:دی

بچه ها میشه چند تا فیلم ژاپنی و کره ای معرفی کنید. فقط ترسناک و مبارزه ای نباشه بیشتر درام یا کمدی میخوام. ممنون

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

سلام علیکم ...

اَ لانرگان غافل نشید :

youtube.com/watch?v=gsVoD0pTge0
jRLPK.jpg

درود
چند تا فیلم کمدی (فرقی نمیکنه هندی یا آمریکا یا هرچی ) میخوام.
سلام بنده تو فیلمای جدید سبک کمدی خیلی نمیشناسم اما بین قدیمی ها Amarcord از فلینی و آپارتمان و بعضی ها داغشو دوست دارن و ایرما خوشگله از بیلی وایلدر اگه کمدی موزیکل هم دوست داری مولن روژ و شیکاگو که نسبتا جدیده رو توصیه میکنم
در ضمن اگه از سبک آلن خوشت میاد هانا و خواهرنش و پول را بردار و فرار کن به شدت توصیه میشه(آنی هال هم ببین من خودم خوشم نمیاد اما جزو 250 تاست و چند تا اسکار برده)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mafia.gta
انشالا قسمت بشه تو دو سه روز آینده بریم لانتوری رو ببینیم .
امسال من بعد از سال ها رفتم سینما دو بار! ، یکی واسه بادیگارد ، که مذخرف بود ، یکی هم واسه ابد و یک روز که شاهکار بود و من مقایسش میکن با مرثیه ای بر یک رویا دارنوفسکی و بیشتر از اون هم دوسش دارم.
امیدوارم فروشنده هم به زودی بیاد اهواز بریم ببینیم .
کلا خیلی خوشحالم ، امسال فک کنم بهترین سال واسه سینمای ایران بود بعد از انقلاب و رکورد فروش کل ایران رو زد .
صد در صد برو لانتوری ببین
ما که داریم خودمون اماده میکنیم دو روز دیگه برای سومین بار بریم ببینیم:D:|اصن یه گره بدی با این فیلم خوردم...البته بیشترش بخاطر علاقه به نوید محمدزاده است ولی در کل نمیدونم چرا انقدر این فیلم رفته تو مخم همش بهش فکر میکنم
ابدو یک روز که عالی بود......

کسی نظری نداره؟؟؟

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
من دو فیلم داستان توکیو و سانشوی مباشر که از ابر شاهکار های تاریخ سینما هستند رو پیشنهاد میکنم همچنین فیلم Departures که جدید تر است و برنده اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شده توصیه میکنم(البته هر سه ژاپنی است)

دوستان یه سوال:

سوپرمن میتونه چکش ثور رو بلند کنه؟
چون یه قسمت ویژن تونست :D
سوپرمن تو یه Univers متفاوت از Univers ثور و ویژنه در نتیجه در دنیای ثور اصلاً سوپر منی وجود نداره که بخواد کاری بکنه :دی

دوستان یه سوال:

سوپرمن میتونه چکش ثور رو بلند کنه؟
چون یه قسمت ویژن تونست :D

جدا از اینکه دوستمون هم اشاره کردن سوپرمن نبود :دی اما چکش ثور مختص خود ثور نیست، بلکه به خود فرد و هدفش بستگی داره در کل، و یه سری کاراکترهای دیگه هم بودن که تونستن بلندش کنن. توی همون اونجرز 2 هم خوده کاپیتان یه نمه تونست تکونش بده و خود ثور یه لحظه گورخید :دی اگه به چکش هم نیاز داشت و واقعا قصد بلند کردنشم داشت به نظرم میتونست بلندش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or