Movie Center

سلام

کسی میدونه داستان فیلم فروشنده حول چه محوری؟

یه جا نوشته بودن غیرت ستیزی!!!!!!!!!

به درستی کاربرد این کلمه برای این فیلم کاری ندارم فقط میخواستم موضوع برام روشن بشه

جدیدا هم مد شده میریم سینما بیشتر مستند تا فیلم میشینیم یکی داستان و میگه و بازی صامت انجام میشه و دیگر هیچ مثل ایستاده در غبار

یا داستان از زبون دیگران بازگو میشه مثل لانتوری که ای کاش داستان خودش بازی میشد

خود اون گروه لانتوری پتانسیل یک فیلم شدن رو داشتن که یهو موضوع وسط فیلم عوض شد

نوع روایت ها واقعا داره مسیرش عوض میشه

• Like
Reactions: Origami 2008
سلام

کسی میدونه داستان فیلم فروشنده حول چه محوری؟

یه جا نوشته بودن غیرت ستیزی!!!!!!!!!

به درستی کاربرد این کلمه برای این فیلم کاری ندارم فقط میخواستم موضوع برام روشن بشه

جدیدا هم مد شده میریم سینما بیشتر مستند تا فیلم میشینیم یکی داستان و میگه و بازی صامت انجام میشه و دیگر هیچ مثل ایستاده در غبار

یا داستان از زبون دیگران بازگو میشه مثل لانتوری که ای کاش داستان خودش بازی میشد

خود اون گروه لانتوری پتانسیل یک فیلم شدن رو داشتن که یهو موضوع وسط فیلم عوض شد

نوع روایت ها واقعا داره مسیرش عوض میشه
كسى كه ميگه حول محور غيرت ستيزى ميچرخه يا درست نديده فيلمو يا قصد ديگه اى داره...
مثل بقيه فيلم هاى اصغر فرهادى يك اتفاق مى افته و داستان حول محور واكنشها و تغييرات بعد از اون اتفاق هست.
بين فيلم هاى فرهادى من درباره الى رو از همه فيلماش بيشتر دوست دارم ولى ميتونم بگم فروشنده هم به خوبى جدايى و تا حدى درباره الى هست.

• Like
Reactions: Arios 22
بچه های اینجا خیلی جالب هستند.
نمیدونم بعضی وقت ها آدم احساس میکنه یک تعریفی از نظر منتقدها شده از فیلمی اون بهترین فیلم هست دیگه.
من شخصا تمام اون فیلم های ترسناک ژاپنی رو دیدم، از ring گرفته تا grudge و اینا. از grudge بگزریم که احساس میکردی طرف با هندیکم داره فیلم میگیره و بازی بازیگرانشم در حده شلغم، یک سری باز این وسط مثلا میگن pyscho و shining و ... بعد ازونور جوری مثلا conjuring رو میارن پایین که انگار نزدیک این ها هم نیست. شخصا هیچ المان ترسی در shining نمیبینم یک شخصیت که روند روانی شدن رو طی میکنه (بیشتر روانشناختی و ایناست)
همه ی این فیلمایی که میگین درست، ترسناک بودند در زمان خودشون. وگرنه کمتر کسی هست که الان از فیلم جن گیر بترسه. دیگه این مدل فیلما الان ترسی در آدم بوجود نمیارن، ولی چون اون زمانی که شما اونا رو دیدین ترسناک بودن، اون حسی که آره همیشه بهترین بودن رو در شما وجود آورده درحالیکه الان هیچ فیلمی نبوده که بتونه به شما حس conjuring یا it follows و اینا رو بده. بعضی از فیلم ها هم که اسم ترسناک روش هست مثل the witch و ...

چرا اینقدر راجب فیلم فرهادی بحث نمیکنین؟ :)
فیلم دیروز روز اول اکرانش بود، ساعت ۹ صبح به عنوان اولین اکران شهر رفتیم دیدیم... و واقعا ایول به استاد
هرچند شخصا بعد دیدن درباره الی و جدایی و گذشته حس بهتری داشتم (من شخصا گذشته و کاملا در حد جدایی و الی دوست داشتم) ولی فروشنده هم خیلی عالیه!
انتظار شدید برای فیلم بعدی اصغر جان با پنلوپه کروز و خاویر باردم!!

چرا اینقدر راجب فیلم فرهادی بحث نمیکنین؟ :)
فیلم دیروز روز اول اکرانش بود، ساعت ۹ صبح به عنوان اولین اکران شهر رفتیم دیدیم... و واقعا ایول به استاد
هرچند شخصا بعد دیدن درباره الی و جدایی و گذشته حس بهتری داشتم (من شخصا گذشته و کاملا در حد جدایی و الی دوست داشتم) ولی فروشنده هم خیلی عالیه!
انتظار شدید برای فیلم بعدی اصغر جان با پنلوپه کروز و خاویر باردم!!
بذار بحث نشه، معلوم نیست چی میخوان بگن دربارش :D البته نظرشون عزیزه ولی وقتی یکی میگه فیلم با موزیک بهتره یعنی نه با واقع گرایی اشنا نیست نه با فیلم های فرهادی

سلام
نمیدونم بعضی وقت ها آدم احساس میکنه یک تعریفی از نظر منتقدها شده از فیلمی اون بهترین فیلم هست دیگه.
من شخصا تمام اون فیلم های ترسناک ژاپنی رو دیدم، از ring گرفته تا grudge و اینا. از grudge بگزریم که احساس میکردی طرف با هندیکم داره فیلم میگیره و بازی بازیگرانشم در حده شلغم، یک سری باز این وسط مثلا میگن pyscho و shining و ... بعد ازونور جوری مثلا conjuring رو میارن پایین که انگار نزدیک این ها هم نیست. شخصا هیچ المان ترسی در shining نمیبینم یک شخصیت که روند روانی شدن رو طی میکنه (بیشتر روانشناختی و ایناست)
همه ی این فیلمایی که میگین درست، ترسناک بودند در زمان خودشون. وگرنه کمتر کسی هست که الان از فیلم جن گیر بترسه. دیگه این مدل فیلما الان ترسی در آدم بوجود نمیارن، ولی چون اون زمانی که شما اونا رو دیدین ترسناک بودن، اون حسی که آره همیشه بهترین بودن رو در شما وجود آورده درحالیکه الان هیچ فیلمی نبوده که بتونه به شما حس conjuring یا it follows و اینا رو بده. بعضی از فیلم ها هم که اسم ترسناک روش هست مثل the witch و ...
کسی که همه رو تو زمان خودشون دیده قطعاً میتونه نظر قابل قبولی بده .
الان ما هیچ کئوم اونقدر سن نداریم که فیلمهای دهه 60 یا 70 یا حتی 80 میلادی رو همون موقع دیده باشیم .
من 2 تا فیلم ترسناک معروف جنگیر و طالع نحس 1 رو زمانی که 10 12 سالم بود دیدم فکر کنم . همون موقع از جنگیر خوشم نیومد و نترسیدم اما طالع نحس 1 به نظرم فیلم ترسناکی اومد .
رزماری بی بی رو هم سالها پیش دیدم که باز به نظرم فیلم فیلمی بود که واقعاً با روان آدم بازی میکرد و میترسوند آدم رو .
یه سری فیلمها هستن که اصلاً نیازی به جلوه های ویژه ندارن برای ترسوندن . نمونش همون رزماری یا مستاجر ( رومن پلانسکی ) که با وجود نداشتن صحنه خشن و ترسناک و نشون ندادن چیز خاصی آدم رو میترسونن . ترس رو هم دقیقاً با نشون ندادن سوژه ترسناکشون ایجاد میکنن .
حالا وقتی این فیملها رو میذارم کنار یه سری از فیلم هاس ترسناک الان ، به نظرم ژانر وحشت تو هالیوود نابود شده . امثال Conjuring فیلمهای خیلی خوبی هستن الان اما به نظرم خیلی کمتر از اون فیلمهایی که اسم بردم اثرگذار و ماندگارن .
بحث سینمای وحشت شرق آسیا هم که جداست . یه سری عناوین دارن که واقعاً میترسونه آدم رو . سبک وحشتشون هم با هالیوود فرق میکنه . مثلاً برین فاتال فریم که خیلی از رینگ و کینه گمنام تره رو ببینید و لذت ببرید ازش .
اینا نظر منه . من به شخصه از فیلمهایی که بازی روانی راه میندازن با مخاطب بیشتر میترسم و لذت میبرم ازشون .

ببین واقعا نمیشه بحث کرد که کدوم فیلم ترسناک تره هر فیلمی رو باید زمان خودش دید و در موردش نظر داد به همین دلیله که نظر هیچکس فکت نیست شاید یکی مثل راجر ایبرت می تونست نظر دقیقی در مورد این قضیه بده چون هر کدوم از این فیلم ها رو زمان خودشون و در شرایط خودشون دیده
فکر می کنم این فیلم ها رو می تونیم از لحاظ کارگردانی با هم مقایسه کنیم که فکر می کنم همه قبول داشته باشیم مثلا روانی اوج کارگردانیه و تو ایجاد تعلیق فوق العاده است کانجیورینگ هم از تکنیک های فیلم های ترسناک قبل از خودش مثل جن گیر و تو ایجاد تعلیق از فیلم هایی مثل همین روانی الهام گرفته شده و واقعا نمیشه هیچ جوره قدرت کارگردانی فیلم رو زیر سوال برد چون واقعا عالیه
این قضیه خود متفاوت پنداری هم چیز جدیدی اینجا نیست باید بهش عادت کنیم

• Like
Reactions: Deus EXX
بذار بحث نشه، معلوم نیست چی میخوان بگن دربارش :D البته نظرشون عزیزه ولی وقتی یکی میگه فیلم با موزیک بهتره یعنی نه با واقع گرایی اشنا نیست نه با فیلم های فرهادی
کلیت صحبتت رو قبول دارم ولی فرهادی رئالیسم کار نمی کنه کار هاش بیشتر نئورئالیسم هستند

مثل اینکه فروشنده تو 24 ساعت اول و فقط توی تهران، 250 میلیون فروش داشته، هنوز هم سینماهای نمایش دهنده فیلم کامل نشدن! اینجوری که تو سایت سینما تیکت هم نوشته تا الان 600 میلیون فروش داشته. میدونستم پرفروش میشه ولی انتظار نداشتم اینقدر پرقدرت شروع کنه :D

کلا به نظرم این که بگیم کدوم فیلم ترسناک تره خیلی نمی تونه کمکون کنه تا فیلمی رو ببینیم . چون اصولا ترس برای هرکس یک معنی ای داره . یکی ممکنه از فیلم هایی مثل کابوس الم استریت و جمعه سیزدهم بترسه . در حالیکه یکی دیگه نه .یکی به ارواح اعتقاد نداشته باشه و دیدن این فیلم ها هیچ حسی توش ایجاد نکنه ولی از قاتل های سریالی بترسه . برای همین به نظرم این که فلان فیلم مارو نترسونه نمیشه با قطعیت گفت ترسناک نیست یا ضعیفه . شاید ما با طرز تفکرمون نترسیم ازش

ولی در کل اصولا خود من شخصا فرهنگ و سینمای ژاپن رو بیشتر ترسناک می دونم . هرچند همونم ممکنه از نظر خیلی ها مسخره بیاد . ولی خب کافیه یک سرچی درباره urban legends های آسیایی بکنیم تا با یک سری موجودات واقعا ناجور طرف بشیم . هرچند از رو خیلی هاش فیلم خوبی ساخته نشده . مثلا خود من وقت خوندن اطلاعات درباره این موجودات یکم مورمورم شد . ولی خب ممکنه خیلی ها با دیدن فیلمی دربارشون یا خوندن متنی خنده دارم به نظرشون بیاد

بحث این فیلم ها شد curved رو ببینید . یکم فیلم نامه مسخره ای داره ولی بر اساس یکی از این موجودات ترسناک و افسانه ای ژاپنی ساخته شده و جزو معدود فیلم های قابل دسترسی درباره این کاراکتره

مثل اینکه فروشنده تو 24 ساعت اول و فقط توی تهران، 250 میلیون فروش داشته، هنوز هم سینماهای نمایش دهنده فیلم کامل نشدن! اینجوری که تو سایت سینما تیکت هم نوشته تا الان 600 میلیون فروش داشته. میدونستم پرفروش میشه ولی انتظار نداشتم اینقدر پرقدرت شروع کنه :D
در فوق العاده بودن فیلم که شکی نیست ولی چهارشنبه و پنج شنبه و امروز قیمت بلیط اکثر سینماهای تهران 15 تومان هست و تعدای سالن های فیلم هم زیاده :D بی تاثیر نیست اینم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or