Movie Center

راجب ترس درمیشیان بگم که خوب کاملا واضح دلیلشم اکران نشدن فیلم قبلیش عصبانی نیستم....عصبانی نیستم مث اینکه زیادی به دولت قبلی پریده بود و یسری دوستان مانع اکرانش شدن حتی در جشنواره فجر قبلی هم نوید محمدزاده برنده نقش اصلی مرد بخاطر عصبانی نیستم شد ولی متاسفانه بخاطر همین مشکلات جایزه رو بهش ندادن حتی عطاران هم که جایزه رو گرفت گفت که رای داوران نوید محمدزاده بود ولی به دلیل یسری مشکلات جایزه بهش اهدا نشد من این جایزه رو حق این اقا میدونم...حالا یکم سرچ کنی راجب فیلم و داستانش متوجه میشی..پس درمیشیان حق داشت به نظرم که یکم محتاط باشه
تا حدی منطقیه ولی نه برای من مثل این میمونه که از عقرب بترسم و دغدغه نوازش عقرب داشته باشم
قطعا میشد بدون ایجاد حساسیت آنچنانی از موضوع به این خوبی اثر فاخری درآورد،ولی همچنان منتظرم کسی بیاد برابر مشکلاتی که گفتم به دفاع از فیلم بپردازه
ماکان کجایی دقیقا کجایی؟

• Like
Reactions: pkblog
Civil War رو منم دیدم فیلم خوش ساختیه و کاملا سرگرم کننده اما...
بنظرم دیگه این سبک فیلم هایی که مارول داره میسازه همشون مثل همن چه از نحوه روایت داستان چه شخصیت و... انگار داری یک فیلم رو برای بار هزارم میبینی فقط شخصیتاش عوض شده!
این فیلم وقتی با منطق نگااه میکنی بهتر و خوش ساختتر از BvS هست اما من از اون بیشتر لذت بردم!
به شدت موافقم!! :D
فیلم خوبی بود. از BVS بهتر بود. شخصیت های جدید رو هم خوب پوشش داده بود. اکشن توپی هم داشت. راضیم ازش!! :D
ولی کلا شخصیت های و یه جورایی فضای فیلم برام تکراری میزد. خوبه هالک و ثور نبودند!! :D

آخرین ویرایش:
موقعیتی جور شد بالاخره نسشتم با هدفون 7.1 و نصف شبو تو تاریکی conjurig 2 رو دیدم :دی نیمه ابتدای فیلم خیلی خوب بود انصافا اما نیمه دوم ضرب آهنگ ترسش کم میشه و مایه تخیلی فیلم میرخ بالا کلا حال ندادن آخراش :( اما نیمه اول خوب تکون میداد بعضی جاها :دی

موقعیتی جور شد بالاخره نسشتم با هدفون 7.1 و نصف شبو تو تاریکی conjurig 2 رو دیدم :D نیمه ابتدای فیلم خیلی خوب بود انصافا اما نیمه دوم ضرب آهنگ ترسش کم میشه و مایه تخیلی فیلم میرخ بالا کلا حال ندادن آخراش :( اما نیمه اول خوب تکون میداد بعضی جاها :D
Conjuring 2 با اختلاف بهترین فیلم ترسناکی هست که تا الان ساخته شده! :D کلا المان های فیلم های گذشته رو نداره و سبک جدیدی ایجاد کرده! من خودم شدیدا فیلم ترسناک دوست دارم و اصلا نمیترسم ولی با دیدن Conjuring 2 یکم ترس وجودمو برداشت حقیقتش :D به نظرم تنها ضعف فیلم همون مرد خمیده بود که قشنگ مشخص بود الکیه و ادم به جای ترس احساس مسخرگی میکرد! :دی اما در نقطه ی مقابلش اون هیبتِ سیاه رو خیلی خووب در اورده بودن و حس ترس رو القا میکرد. در کل فیلم شدیدا شاخیه! نسخه ی اولشم خوب بود ولی این بهتر بود. آنابل هم خیلی قبول دارم ولی بازم این سرتره به نظرم :D Evil Dead جدیده هم 2 ماه پیش دیدم بدجوری خوفناک بود :D

Conjuring 2 با اختلاف بهترین فیلم ترسناکی هست که تا الان ساخته شده! :D کلا المان های فیلم های گذشته رو نداره و سبک جدیدی ایجاد کرده! من خودم شدیدا فیلم ترسناک دوست دارم و اصلا نمیترسم ولی با دیدن Conjuring 2 یکم ترس وجودمو برداشت حقیقتش :D به نظرم تنها ضعف فیلم همون مرد خمیده بود که قشنگ مشخص بود الکیه و ادم به جای ترس احساس مسخرگی میکرد! :D اما در نقطه ی مقابلش اون هیبتِ سیاه رو خیلی خووب در اورده بودن و حس ترس رو القا میکرد. در کل فیلم شدیدا شاخیه! نسخه ی اولشم خوب بود ولی این بهتر بود. آنابل هم خیلی قبول دارم ولی بازم این سرتره به نظرم :D Evil Dead جدیده هم 2 ماه پیش دیدم بدجوری خوفناک بود :D
فقط امیدوارم این جمله یه نظر کاملا شخصی بوده باشه و فکت نباشه :دی

• Like
Reactions: Delux1
فقط امیدوارم این جمله یه نظر کاملا شخصی بوده باشه و فکت نباشه :D
قطعا فکت نیست و نظر شخصیه ولی فکر می کنم جایگاه کانجیورینگ به عنوان یکی از 10 فیلم ترسناک دو دهه اخیر ثابت شده باشه (هر دو شماره )
من معتقدم کانجیورینگ برادر کوچک جن گیره که تو شماره دوم این قضیه بیشتر ثابت شد به طور کلی فیلم بسیار خوش ساختی تو ژانر بسیار پر ایراد وحشته من شخصا از هر دو شماره لذت بردم دم جیمز ون هم گرم

آخرین ویرایش:
قطعا فکت نیست و نظر شخصیه ولی فکر می کنم جایگاه کانجیورینگ به عنوان یکی از 10 فیلم ترسناک دو دهه اخیر ثابت شده باشه (هر دو شماره )
من معتقدم کانجیورینگ برادر کوچک جن گیره که تو شماره دوم این قضیه بیشتر ثابت شد به طور کلی فیلم بسیار خوش ساختی تو ژانر بسیار پر ایراد وحشته من شخصا از هر دو شماره لذت بردم دم جیمز ون هم گرم
بر منکرش لعنت. مگه کسی غیر از این گفته؟ من فقط مشکلم با اون بهترین بود :دی

• Like
Reactions: Pyramid Head
بر منکرش لعنت. مگه کسی غیر از این گفته؟ من فقط مشکلم با اون بهترین بود :D
خب فردین از نظرت بهترین فیلم ژانر وحشت چیه خب؟! :دی :-/ حالا قبول دارم اویل دد و جن گیر و اینا خوبن ولی خداییش تو ژانر وحشت فیلمی سراغ داری که با کانجورینگ رقابت کنه؟! البته سلیقه ایه ولی خب بازم میشه نظرت رو بگی؟!

خب فردین از نظرت بهترین فیلم ژانر وحشت چیه خب؟! :D :-/ حالا قبول دارم اویل دد و جن گیر و اینا خوبن ولی خداییش تو ژانر وحشت فیلمی سراغ داری که با کانجورینگ رقابت کنه؟! البته سلیقه ایه ولی خب بازم میشه نظرت رو بگی؟!
شما شاینینگ دیدی؟ :D

خب فردین از نظرت بهترین فیلم ژانر وحشت چیه خب؟! :D :-/ حالا قبول دارم اویل دد و جن گیر و اینا خوبن ولی خداییش تو ژانر وحشت فیلمی سراغ داری که با کانجورینگ رقابت کنه؟! البته سلیقه ایه ولی خب بازم میشه نظرت رو بگی؟!
قبل اینکه انقدر مطمئن و از خود به جانب نظر بدیم باید قبلش ببینیم چقدر فیلم دیدیم و تو اون ژانری که راحت میخوایم وصله بهترین بودن بچسبونیم چقدر تحقیق کردیم ازش در سراسر دنیا فیلم دیدیم.
توصیه بنده اینه که شما برای پیدا کردن فیلم ترسناک مورد علاقت حداقل یه افتخار کوچیک بده و یه سر به سینمای ژاپن و کره و در کل اسیای شرق بزن تا شاید به جواب سوالت نزدیک بشی، حتی تو سینمای اروپای شرقی هم موارد عالی میشه پیدا کرد که این فیلم های ترسناک تکراری هالیوودی در مقابلشون یه شوخی زشت باشه.

اینکه نظر شخصیه 100% همینه. مثلا من خودم وحشت روانی ای که توی حلقه ژاپنی رو تجربه کردم هنوز تو هیچ فیلمی تجربه نکردم. هنوز هنوز هم گاها خواب سوداکو رو میبینم :)) در حالی که مثلا در Conjuring 2 که دیشب دیدم (شرایط فیلم دیدنم هم گفتم) نصف دوم فیلم چشمام خمار شده بود :D

بعضی ها هم هستن که وحشت روانی شاینینگ رو بهترین میدونن. اما خدایی هر جوری فکر میکنم شماره دوم Conjuring رو نمیتونم هم رده اینا قرار بدم. شماره اولش خیلی بهتر بود به نظرم.

در کل به نظرم سبک وحشت ژاپن و سینمای شرق به راحتی تو رتبه اول قرار میگیره. کلا همیشه گفتم، ژاپن تو هر چی بد باشه، تو سبک ترس و هنتای اوله =))

اینکه نظر شخصیه 100% همینه. مثلا من خودم وحشت روانی ای که توی حلقه ژاپنی رو تجربه کردم هنوز تو هیچ فیلمی تجربه نکردم. هنوز هنوز هم گاها خواب سوداکو رو میبینم :)) در حالی که مثلا در Conjuring 2 که دیشب دیدم (شرایط فیلم دیدنم هم گفتم) نصف دوم فیلم چشمام خمار شده بود :D

بعضی ها هم هستن که وحشت روانی شاینینگ رو بهترین میدونن. اما خدایی هر جوری فکر میکنم شماره دوم Conjuring رو نمیتونم هم رده اینا قرار بدم. شماره اولش خیلی بهتر بود به نظرم.

در کل به نظرم سبک وحشت ژاپن و سینمای شرق به راحتی تو رتبه اول قرار میگیره. کلا همیشه گفتم، ژاپن تو هر چی بد باشه، تو سبک ترس و هنتای اوله =))
حالا من شاینینگ رو اصلا دوست ندارم چون به نظرم فیلم ترسناک اصلا نباید خون و خونریزی شدید داشته باشه و بیشتر باید جوش ترسناک باشه! :D توو هیچکدوم از نسخه های کانجورینگ هم خون زیاد استفاده نشده اما واقعا شماره ی یکش عالی ساخته شده. راجب رینگ باهات موافقم چون وقتی بچه بودم دیدمش و شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم اما خب به نظرم دوره ی فیلمسازی ترسناک با اون سبک دیگه قدیمی شده و یه جورایی غیر قابل باوره! :D اینکه مثلا یکی از چاه بیاد بیرون و بعد از شیشه ی تلویزیون شما در بیاد یکم مسخره نیستش؟! :D یعنی منظورم اینه که این چیزا تا یه دوره ای ترس داره! :D اما داستان کانجورینگ به واقعیت و انرژی ماوراء نزدیکه و مهم تر اینکه هر دو داستان از روی داستان واقعی ساخته شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or