u_2
کاربر سایت
شانس اسکار داره!فیلم جدید کارگردانWhiplashبا بازی رایان گاسلینگ
View attachment 64848
منم دقیقا همینو گفتم! فیلمای قدیمی و ترسناک اسیای شرقی توو زمان خودشون ترسناک بودن! الان حرف اول رو هالیوود میزنه و فیلم ترسناکی که توو هالییوود ساخته بشه صد در صد قوی تر و بهتر از فیلمی هست که چین و ژاپن میسازنتوهم روشن فکری و متفاوت بودن تبدیل شده به یه مرض غیر قابل تحمل برای افرادی که باهاش مواجه میشن!
سری Conjuring یه شوخی زشته؟ من پیگیر فیلم های ژانر وحشت هستم و از 5 سال قبل تا حالا اکثر فیلم های این ژانر که سروصدا کردن رو دیدم و بر اساس این تجربه می تونم بگم Conjuring در حال حاضر یکی از بهترین فیلم های این ژانر به حساب میاد. فیلمی که هم داستان داره، هم روایت درست و سرگرم کننده ای داره هم می تونه مخاطب رو درگیر و بترسونه. یه فیلم ترسناک دیگه باید چطور باشه؟
فیلم های اسیای شرق رو از کجا باید پیدا کرد؟ من حاضرم تماشا کنم و با Conjuring مقایسه می کنم با این حال بازم هم مطمئنم Conjuring به فیلم بد تبدیل نمیشه!
لازم به ذکره که من از قسمت دوم Conjuring راضی نبودم تکرار قسمت قبل بود و هر چند کار دیگه ای نمیشد کرد اما شاید اگر این داستان تو قسمت اول استفاده می شد بیشتر مورد توجه قرار می گرفت اما الان که قسمت اول رو همه دیدند قسمت دوم چیز جدیدی برای ارائه نداشت.
ببین این یه چیز کاملا شخصیه تقریبا. الان مثلا به نظر خودم من از چاه و تلویزیون در اومدن به همون اندازه مسخره است که یه موجود دیمانیک مسخره استحالا من شاینینگ رو اصلا دوست ندارم چون به نظرم فیلم ترسناک اصلا نباید خون و خونریزی شدید داشته باشه و بیشتر باید جوش ترسناک باشه!توو هیچکدوم از نسخه های کانجورینگ هم خون زیاد استفاده نشده اما واقعا شماره ی یکش عالی ساخته شده. راجب رینگ باهات موافقم چون وقتی بچه بودم دیدمش و شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم اما خب به نظرم دوره ی فیلمسازی ترسناک با اون سبک دیگه قدیمی شده و یه جورایی غیر قابل باوره!
اینکه مثلا یکی از چاه بیاد بیرون و بعد از شیشه ی تلویزیون شما در بیاد یکم مسخره نیستش؟!
یعنی منظورم اینه که این چیزا تا یه دوره ای ترس داره!
اما داستان کانجورینگ به واقعیت و انرژی ماوراء نزدیکه و مهم تر اینکه هر دو داستان از روی داستان واقعی ساخته شده.
سرزده هم وسط بحث پریدن و حرفای غیر واقعی نسبت دادن به افراد هم واقعا غیرقابل تحمله که اشخاصی مثل شما باهاش مواجه هستن!توهم روشن فکری و متفاوت بودن تبدیل شده به یه مرض غیر قابل تحمل برای افرادی که باهاش مواجه میشن!
سری Conjuring یه شوخی زشته؟ من پیگیر فیلم های ژانر وحشت هستم و از 5 سال قبل تا حالا اکثر فیلم های این ژانر که سروصدا کردن رو دیدم و بر اساس این تجربه می تونم بگم Conjuring در حال حاضر یکی از بهترین فیلم های این ژانر به حساب میاد. فیلمی که هم داستان داره، هم روایت درست و سرگرم کننده ای داره هم می تونه مخاطب رو درگیر و بترسونه. یه فیلم ترسناک دیگه باید چطور باشه؟
فیلم های اسیای شرق رو از کجا باید پیدا کرد؟ من حاضرم تماشا کنم و با Conjuring مقایسه می کنم با این حال بازم هم مطمئنم Conjuring به فیلم بد تبدیل نمیشه!
لازم به ذکره که من از قسمت دوم Conjuring راضی نبودم تکرار قسمت قبل بود و هر چند کار دیگه ای نمیشد کرد اما شاید اگر این داستان تو قسمت اول استفاده می شد بیشتر مورد توجه قرار می گرفت اما الان که قسمت اول رو همه دیدند قسمت دوم چیز جدیدی برای ارائه نداشت.
سلام داشسلام بچه ها میشه چند تا فیلم تو مایه های inception یا shutter island یا interstellar معرفی کنید. منظورم مرموز بودنشون هست
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
منظورم به شما نبود.سرزده هم وسط بحث پریدن و حرفای غیر واقعی نسبت دادن به افراد هم واقعا غیرقابل تحمله که اشخاصی مثل شما باهاش مواجه هستن!
شما برگرد صفحه قبل ببین کسی گفته این conjuring بد و افتضاحه. بعدشم شما داری میگی 5 ساله که این ژانر سرو صدا کرده، بنده میگم این ژانر توی این 5 سال و حتی بیشترش مرده و فقط یه تعداد معدودی مثل conjurıng موندن که ادم میتونه ازشون لذت ببره. شما 5 ساله داری پیگیری میکنی حداقل شخص بنده نزدیک بیشتر از 15 ساله دارم میبینم این سبک رو و عاشقش هم هستم. کسی هم نگفته کتجیورینگ بده. من شخصا فقط نیمه دوم فیلم رو گفتم نسبت به نیمه اولش خوب نبود. بعد این همه بحث و حدیث چطوری در اومد نمیدونم.
منظورم به شما نبود.
مگه شما گفتی مقایسه فیلم های ترسناک هالیوود که conjuring هم جزئشونه در مقابل فیلم های شرقی تو این ژانر مثل شوخیه زشتن؟
دقیقا بنده هم با شما هم عقیده ام که وضعیت ژانر ترس تو هالیوود خرابه با این حال سری conjuring هر طور بخوای حساب کنی یه فیلم خوب تو این ژانر به حساب میاد و هیچ جوره نمیشه گفت مقایسش با فیلم دیگه مثل شوخی زشته!
شخصا خیلی دوست دارم ببینم چه فیلم ترسناکی هست که تو سینمای اسیای شرق ساخته شده و انقدر خوبه که نمیشه با conjuring مقایسش کرد. من مشتاقانه فیلم های ژانر ترس رو دنبال می کنم اگر کسی این فیلم رو میشناسه معرفی کنه.
به نظرم اصلا پیشنهاد خوبی ندادی و فیلم های خیلی بهتر از کینه هم هستند حلقه نسخه ژاپنی دارک واتر و البته شاتر که یه فیلم تایوانیه فیلم هایی به مراتب ترسناک ترند در راس همشون هم کوایدن کوبایاشیه که خوب قدیمیه و شاید در حال حاضر خیلی ترسناک به نظر نیاد ولی فیلم فوق العاده ایهشما فیلمای آسیای شرقی رو در این مورد ندیدید و علیه این حرف که conjuring در برابرشون ترسناک حساب نمیشه جبهه گرفتین، منطقیه این به نظرتون؟!
من پیشنهاد میکنم Ju-on: The Grudge رو ببینید در این زمینه.
البته یه ورژن دیگه هم داره The Grudge که چند شماره هستن و اونا هالیوودی/ژاپنی هستند فکر کنم، و تا جایی که یادمه ورژن اصلی همونی هست که گفتم. حالا اگه بازم اشتباه کرده باشم دوستان لطف میکنن و درستش رو میگن. اما از لحاظ القای ترس و ول نکردن ترس! یادمه از ترسناکترین فیلمایی بود که دیدم و فکر کنم آخرین فیلم ترسناکی هم بود که دیدم و دیگه این ژانر رو بوسیدم گذاشتم کنار، چون جدی اعصابم نمیکشید دیگه.
اره احتمالا از شانس های اصلی اسکار باشهشانس اسکار داره!رایان و اما
امیدوارم لاقل یکیشون گلدن گلوب ببره
![]()