Movie Center

مثل اینکه بالاخره قرار شده فیلم فرهادی پخش بشه یسری ها هم شدیدا مخالف قضین
فروشنده 2 هفته پیش اعلام شد 10 شهریور اکران میشه کجای کاری ؟ :D

خیلی های دیگم هستن. گویا قراره یه بلایی هم سر لانتوری بیارن :D
لانتوری داخل لیست تحریم حوزه ی هنریه فقط :D یعنی سینماهای وابسته به حوزه هنری پخشش نمیکنن مثل سینما آزادی و......
فروشنده هم داخل لیست تحریم اساتید (!) هست و چنین شرایطی داره :D

فروشنده 2 هفته پیش اعلام شد 10 شهریور اکران میشه کجای کاری ؟ :D

لانتوری داخل لیست تحریم حوزه ی هنریه فقط :D یعنی سینماهای وابسته به حوزه هنری پخشش نمیکنن مثل سینما آزادی و......
فروشنده هم داخل لیست تحریم اساتید (!) هست و چنین شرایطی داره :D
وضعیت سینمای ایرانم خودش فیلم سینمایی هست یجورایی :D
مگه قانون نباید شفاف و روشن باشه؟ یعنی فلان فیلم طبق قانون یا مشکل دار هست یا نیست اینکه یه عده میگن فیلم مشکل داره یه عده میگن نداره به نظر من دلیلش اینه که خود عزیزان هم نمیدونن قانون چیه :D البته اگه اصلا قانونی وجود داشته باشه

وضعیت سینمای ایرانم خودش فیلم سینمایی هست یجورایی :D
مگه قانون نباید شفاف و روشن باشه؟ یعنی فلان فیلم طبق قانون یا مشکل دار هست یا نیست اینکه یه عده میگن فیلم مشکل داره یه عده میگن نداره به نظر من دلیلش اینه که خود عزیزان هم نمیدونن قانون چیه :D البته اگه اصلا قانونی وجود داشته باشه

البته قانون اینطوریه که هر صاحب سینمایی اختیار خودش رو داره چه فیلمی رو اکران بکنه و چه فیلمی رو اکران نکنه، و اینکه حوزه دوست نداره پخش کنه غیر قانونی نیست.

سلام.
درباره ی الی چقدر قشنگ بود.
____
جدایی رو هم پشت سرش دیدم. بنظرم درباره الی خیلی کار زیباتری بود. من هیچ اطلاعی از موضوع جدایی نداشتم و کلا یه فکر دیگه ای راجب محتوا میکردم، اما قصه ی فیلم خیلی فرق داشت ولی بازی ها فوق العاده بود.
هم پیمان معادی و هم شهاب حسینی جزء بهترین های سینمای ایرانند.

آخرین ویرایش:
البته قانون اینطوریه که هر صاحب سینمایی اختیار خودش رو داره چه فیلمی رو اکران بکنه و چه فیلمی رو اکران نکنه، و اینکه حوزه دوست نداره پخش کنه غیر قانونی نیست.
اون که یه بحث دیگست! من منظورم اینه که اگه واقعا فیلم مثلا ترویج بی غیرتیه که همه جا باید منع بشه اگرم نیست که نباید به فیلم انگ بزنن و به دلیل واهی تو یسری سینما فیلم رو بایکوت کنن. اونکه حالا یه سینما دوست نداره فلان فیلم رو پخش کنه و بجاش یه فیلم دیگه رو پخش کنه که یه بحث دیگس

اولین تصاویر از Anthony Hopkins در Thor: Ragnarok

qylahp2999u8but29ceg_thumb.jpg
ngy5pg3p3swqgigksxa6_thumb.jpg

=========
کانسپت جدید از Guardians Of The Galaxy Vol. 2

اون که یه بحث دیگست! من منظورم اینه که اگه واقعا فیلم مثلا ترویج بی غیرتیه که همه جا باید منع بشه اگرم نیست که نباید به فیلم انگ بزنن و به دلیل واهی تو یسری سینما فیلم رو بایکوت کنن. اونکه حالا یه سینما دوست نداره فلان فیلم رو پخش کنه و بجاش یه فیلم دیگه رو پخش کنه که یه بحث دیگس

خب هر گروهی یک تفکری داره و قرار نیست همه مثل هم فکر کنند،همین که از میمیزی سینما رد بشه، مشکل نداره و این حرف ها به نوع تفکر گروه های مختلف برمیگرده. دقیقا مثل همین نجات سرباز رایان که بحثش تو این گروه مطرح بود بچه ها با دیدگاه های متفاوت درباره فیلم نظر میدند. البته بعضی مواقع اینقدر این بحث ها بالا گرفته و زور یک گروهی چربیده که فیلم حتی از اکران هم پایین امده و متاسفانه دولت قدرت مقابله با این رفتار ها رو نداره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
دنبال یه فیلم می گردم که حدود 15 سال پیش دیده بودم و اسمش یادم نمیاد.........داستان از این قرار بود که یه موجود فضایی بزرگ که شبیه ربات بود روی زمین و نزدیکی خونه یه پسربچه سقوط می کنه و اون پسر هم سقوط و می بینه و میره به اون محل و با اون موجود دوست می شه. در ادامه میره توی بدن روبات مانند اون موجود و اون بچه های که اذیتش می کردن رو ادب می کنه..البته داستان درست یادم نمیاد....تم فیلم هم اونطور که یادم میاد شبیه فیلم های اسپیلبرگ و super 8 بود.
کسی اسم شو می دونه؟؟؟

دنبال یه فیلم می گردم که حدود 15 سال پیش دیده بودم و اسمش یادم نمیاد.........داستان از این قرار بود که یه موجود فضایی بزرگ که شبیه ربات بود روی زمین و نزدیکی خونه یه پسربچه سقوط می کنه و اون پسر هم سقوط و می بینه و میره به اون محل و با اون موجود دوست می شه. در ادامه میره توی بدن روبات مانند اون موجود و اون بچه های که اذیتش می کردن رو ادب می کنه..البته داستان درست یادم نمیاد....تم فیلم هم اونطور که یادم میاد شبیه فیلم های اسپیلبرگ و super 8 بود.
کسی اسم شو می دونه؟؟؟
Iron Giant??

• Like
Reactions: Daedalus
کسی اسم شو می دونه؟؟؟
منظورت از شبیه فیلم های اسپیلبرگ ای تی هست دیگه ؟؟؟

Iron Giant??
اون نیست..یعنی انیمیشن نبود. پسره میره توی کله اون موجود و بچه هایی که تو مدرسه مثلا اذیتش می کردن رو یه مقداری اذیت می کنه......یه چیزهایی هم یادمه که در اوایل که اون بچه میره به محل سقوط، از دست یه موجود روبات مانند فرار می کنه میره تو یه محفظه کانتینر مانند و بعدش اون موجود دستش شبیه اره بود و می چرخید، که دستش رو تا جلوی صورت بچه میاره و بعد خاموش می شه فکر کنم......به طور کلی یه فیلم خیلی زیبایی بود و اون زمان به من که تقریبا 10 سالم بود بد جور حال داد...
منظورت از شبیه فیلم های اسپیلبرگ ای تی هست دیگه ؟؟؟
آره تقریبا:)

این Rings عملا یک کپی پیست انجام داده از نسخه های قبلی:| به علاوه فک کنم اگه تریلرش رو هم ببینید نیازی به دیدن فیلم نیست چون تا آخرش رو نشون میدن. . هالیوود تا کی میخواد شیره این فیلم های موفق قدیمی رو بکشه معلوم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or