Movie Center

من با این حرف شما کاملاً موافقم. و دقیقاً همچین چیزی که گفتید برای خود من اتفاق افتاده. بدون هیچ اطلاعی از ترنس مالیک نشستم پای فیلم نایت آو کاپس و اصلاً باهاش حال نکردم. و چارتا بد وبیراه نثار سازنده بدبختش کردم. (حتا یادمه اومدم یه امتیاز خیلی پایین هم تو تاپیک اونوری بهش دادم. :D) ولی بعدش در مورد ایشون خوندم و تحقیق کردمُ رفتم سراغ تری آو لایف. به شدت باهاش حال کردم و بدون شک این فیلم یکی از بهترین فیلمایی هست که دیدم، چون با دید درست رفتم سراغش و دقیقاً می‌دونستم از فیلم چی می‌خام، همین باعث شد نهایت لذت رو ببرم ازش. بعداً سراغ فیلمای گذشتش هم رفتم و با اینکه فازشون فرق می‌کرد باشون حال کردم. :D
کلاً به‌نظرم قبل از اینکه یه فیلمی رو ببینیم بهتره پیش زمینه‌ای هم در موردش داشته باشیم... مثلاً یکی همین‌جوری بدون اطلاع بره سراغ استاکر تارکوفسکی می‌خوره تو برجکش و یه خواب خفن هم میزنه موقع دیدن. :D
البته مثال جالبی نبود . چون من خودم کارهای اولیه مالیک رو دیده بودم (روزهای بهشتی-خط قرمز باریک -دنیای نو و برهوت ) و دوستشون داشتم ولی از فیلم های اخیرش متنفرم به خصوص دو تا کار آخرش ولی در این که همه باید قبل از این که سراغ فیلم یا کتاب یا سریال یا بازی برن دربارش یکی دو تا نقد کوتاه یا حتی خلاصه بخونن که بدونن با چی طرفند

• Like
Reactions: leonk13
البته مثال جالبی نبود . چون من خودم کارهای اولیه مالیک رو دیده بودم (روزهای بهشتی-خط قرمز باریک -دنیای نو و برهوت ) و دوستشون داشتم ولی از فیلم های اخیرش متنفرم به خصوص دو تا کار آخرش ولی در این که همه باید قبل از این که سراغ فیلم یا کتاب یا سریال یا بازی برن دربارش یکی دو تا نقد کوتاه یا حتی خلاصه بخونن که بدونن با چی طرفند
والا این تجربه خودم بود! هرچند این نایت آو کاپس از بس گنگ بود بعد از داشتن سررشته در مورد مالیک هم باز نتونست خودش رو برام اثبات کنه. To The Wonder رو هم ندیدم والا. ولی «درخت زندگی» رو از هر جهت بهش نگاه کنی فوق العادس؛ همونجور که «خط قرمز باریک» هست. (روزهای بهشت هم خیلی خوبه، مخصوصاً اون فیلم‌برداری و قاب‌بندی‌های معرکش. :D) نصف این فوق العاده بودنشون برا من دلیلش اینه که میدونستم باید منتظر چی باشم. اگه همینجوری میرفتم میدیدم شاید مث همون نایت آو کاپس حال نمیکردم، همونجور که خیلیا با درخت زندگی حال نکردن و از وضع ریت آی‌ام‌دی‌بی‌ش مشخصه. به هرحال ترنس مالیک خوبه کلاً، امیدوارم فیلم جدیدش که با اون کست خفن ساخته میشه به سرنوشت این نایت آو کاپس دچار نشه. :D

من از دو ماه پیش ک پست دادم در موردش،هنوز دارم Miami Vice رو میبینیم :دی و این بار باید بگم کالین فارل شاید یکی از بهترین بازیگرانی باشه من دیدن نمایششون رو تجربه کردم و سانی (نقشی ک بازی میکنه) شاید بهترین رفیقی باشه که تو زندگیم داشتم :دی امضاشو هم گذاشتم،به هم راستایی باد تو مویِ ول و Palm tree پشت سر توجه کنین،به به :دی

اینا رو دارم میگم ک حداقل یه نفر هم شده بره فیلم رو ببینه و یا دوباره(و چندباره) ببینه،نیومدم اینجا شرح حال بنویسم ک :دی

کلا من با این فیلم + اهنگ Moby ک هم در جریان و هم ته فیلم نواخته میشه یه زندگی ذهنی رو تشکیل دادم برا خودم و خیلی لذت میبرم ازش :دی

One of these mornings,
it won't be very long
. They will look for me
and I'll be gone

نمیدونم I Vitelloni فدریکو فلینی چند نفر دیدین(جزو ده فیلم استنلی کوبریک هم هست،البته تو لیست کارگردان های دیگه اثرهای دیگه فلینی هست نه این) اما ته اون فیلم هم طرف تو یکی از these mornings هایی که موبی میگه بلند میشه بار و بندیلش رو جمع میکنه و میره،میره اقا ول میکنه همه چی رو میره :دی کاری ک سانی میخواست انجام بده...از این ارتباطی ک بین این سه تا هم به وجود اوردم لذت میبرم،هه:دی

آقا من امروز بالاخره بعد مدت‌ها که دیدم این‌ور اون‌ور از این فیلم تعریف کردن نشستم "نجات سرباز رایان" رو دیدم.
والله حاتمی‌کیا رو حقش رو خوردن! به قول یه دوستی اگر حاتمی‌کیا آمریکایی بود و توی هالیوود فیلم می‌ساخت پتانسیل ساختن همچین چیزی رو داشت کاملاً.:دی من موندم پخش شدن سرود حماسی حین کشتن سربازهای بدبخت آلمانی یا جون‌دادن و تیکه‌پاره شدن سربازهای آمریکایی و بخصوص نشون دادن پرچم آمریکا اون تهش و اولش یعنی چی؟:دی یعنی جنگ خیلی کار خوبی بود مثلاً.:دی بعد این که سربازهای آلمانی هیچ نکته‌ای نداشتن چون فیلم فیلم "آمریکایی" بود رو من نمی‌فهمم.:دی
چند دقیقه اول فیلم معرکست چون هنوز اسپیلبرگ وقت نمی‌کنه گند بزنه با این حماسه‌سازی از جنگش.:دی خیلی روی اعصاب بود نحوه‌ی روایتش از جنگ. حالا کاشکی روایتش خوب بود!:دی کلاً اصلاً خوشم نیومد. به نظرم هم‌چنان بهترین فیلمی که موضوعش جنگ باشه Full Metal Jacket ـه.:دی البته هنوز مونده باقی فیلم‌ها. میخوام Thin Red Line رو هم ببینم.

آقا من امروز بالاخره بعد مدت‌ها که دیدم این‌ور اون‌ور از این فیلم تعریف کردن نشستم "نجات سرباز رایان" رو دیدم.
والله حاتمی‌کیا رو حقش رو خوردن! به قول یه دوستی اگر حاتمی‌کیا آمریکایی بود و توی هالیوود فیلم می‌ساخت پتانسیل ساختن همچین چیزی رو داشت کاملاً.:D من موندم پخش شدن سرود حماسی حین کشتن سربازهای بدبخت آلمانی یا جون‌دادن و تیکه‌پاره شدن سربازهای آمریکایی و بخصوص نشون دادن پرچم آمریکا اون تهش و اولش یعنی چی؟:D یعنی جنگ خیلی کار خوبی بود مثلاً.:D بعد این که سربازهای آلمانی هیچ نکته‌ای نداشتن چون فیلم فیلم "آمریکایی" بود رو من نمی‌فهمم.:D
چند دقیقه اول فیلم معرکست چون هنوز اسپیلبرگ وقت نمی‌کنه گند بزنه با این حماسه‌سازی از جنگش.:D خیلی روی اعصاب بود نحوه‌ی روایتش از جنگ. حالا کاشکی روایتش خوب بود!:D کلاً اصلاً خوشم نیومد. به نظرم هم‌چنان بهترین فیلمی که موضوعش جنگ باشه Full Metal Jacket ـه.:D البته هنوز مونده باقی فیلم‌ها. میخوام Thin Red Line رو هم ببینم.

full metal jacked با اين چيپ ها مقايسه نكن :D
موسيقي متن فيلم از كل saving private rayan بهتره :D
ولي خب من نصف بازيگراي مورد علاقم تو اين فيلمن و نميشه دوسش نداش :D

والله حاتمی‌کیا رو حقش رو خوردن! به قول یه دوستی اگر حاتمی‌کیا آمریکایی بود و توی هالیوود فیلم می‌ساخت پتانسیل ساختن همچین چیزی رو داشت کاملاً.:D من موندم پخش شدن سرود حماسی حین کشتن سربازهای بدبخت آلمانی یا جون‌دادن و تیکه‌پاره شدن سربازهای آمریکایی و بخصوص نشون دادن پرچم آمریکا اون تهش و اولش یعنی چی؟:D یعنی جنگ خیلی کار خوبی بود مثلاً.:D بعد این که سربازهای آلمانی هیچ نکته‌ای نداشتن چون فیلم فیلم "آمریکایی" بود رو من نمی‌فهمم.:D
چند دقیقه اول فیلم معرکست چون هنوز اسپیلبرگ وقت نمی‌کنه گند بزنه با این حماسه‌سازی از جنگش.:D خیلی روی اعصاب بود نحوه‌ی روایتش از جنگ. حالا کاشکی روایتش خوب بود!:D کلاً اصلاً خوشم نیومد. به نظرم هم‌چنان بهترین فیلمی که موضوعش جنگ باشه Full Metal Jacket ـه.:D البته هنوز مونده باقی فیلم‌ها. میخوام Thin Red Line رو هم ببینم.

full metal jacket خیلی کار بهتریه(همون نیمه اولشو من خیلی بیشتر دوست دارم ) . من رایان رو حتی نتونستم کامل ببینم ، اصن به نظرم خیلی روند بدی داشت و کلا کشش نداشت واسه من ، اینو از طرف شخصی بشنوین که کلی فیلم با روند کند دیده D :
اینک آخرالزمان خیلی کار غلیظ و خوبیه ، سکانس های رابرت دوال ـش به کل نجات سرباز رایان میارزه (جاست مای اپینیون : )) )
---

• Like
Reactions: leonk13 and ghost
سلام علیکم ...

اندک اندک جمع ِ مَستان میرسند :

lNPAx.jpg

TXBgN.jpg

youtube.com/watch?v=Hdl5sox2G6g

من از دو ماه پیش ک پست دادم در موردش،هنوز دارم Miami Vice رو میبینیم :D و این بار باید بگم کالین فارل شاید یکی از بهترین بازیگرانی باشه من دیدن نمایششون رو تجربه کردم و سانی (نقشی ک بازی میکنه) شاید بهترین رفیقی باشه که تو زندگیم داشتم :D امضاشو هم گذاشتم،به هم راستایی باد تو مویِ ول و Palm tree پشت سر توجه کنین،به به :D

اینا رو دارم میگم ک حداقل یه نفر هم شده بره فیلم رو ببینه و یا دوباره(و چندباره) ببینه،نیومدم اینجا شرح حال بنویسم ک :D

کلا من با این فیلم + اهنگ Moby ک هم در جریان و هم ته فیلم نواخته میشه یه زندگی ذهنی رو تشکیل دادم برا خودم و خیلی لذت میبرم ازش :D

One of these mornings,
it won't be very long
. They will look for me
and I'll be gone

نمیدونم I Vitelloni فدریکو فلینی چند نفر دیدین(جزو ده فیلم استنلی کوبریک هم هست،البته تو لیست کارگردان های دیگه اثرهای دیگه فلینی هست نه این) اما ته اون فیلم هم طرف تو یکی از these mornings هایی که موبی میگه بلند میشه بار و بندیلش رو جمع میکنه و میره،میره اقا ول میکنه همه چی رو میره :D کاری ک سانی میخواست انجام بده...از این ارتباطی ک بین این سه تا هم به وجود اوردم لذت میبرم،هه:D

اتفاقا من سر همون پستی که گذاشتید رفتم هردوی Heat و Miami Vice رو گرفتم و چندروز پیش دیدمشون و شدیدا با جفتشون (کمی با Miami Vice بیشتر) حال کردم.
Miami Vice شدیدا فیلم Underrated ایه و اگه اون پست شما نبود شاید اصلا سراغش نمیرفتم :D در کل دستت درد نکنه :D

از همه بدتر پایان فیلم بود به طرف میگه لیاقتش رو داشته باش و جالبه چیزی نمی بینیم که بگه طرف لایق زنده موندن و ب..ا دادن هفت هشت تا سرباز بوده فقط در میاد به زنش میگه بگو خوب زندگی کردم زنش هم تصدیقش می کنه آخه یعنی چی شاید طرف رفته باشه عضو کارتل مواد مخدر شده باشه :D به طور کلی فیلم جالبی نبود البته من دو صفحه قبل اینو به رفیقون پیشنهاد کردم چون تو فیلماش اثر جنگی دیگه ای نبود (شایدم من ندیدم)
غلاف تمام فلزی هم به نظرم تو روایتش مشکل داشت:D خیلی اثر خفنی از کوبریک نیست اگه بخوام یه فیلم با موضوع جنگ بگم که واقعا شاهکار بوده بدون شک راه های افتخار کوبریک رو میگم به نظرم کوبریک سه تا از فیلم هاش از بقیه خیلی خیلی سرتر هستند دکتر استرنج لاو راه های افتخار و ادیسه فضایی (البته این یکی خیلی خسته کننده است ولی اثر کامل و شاهکاریه ) :D

از همه بدتر پایان فیلم بود به طرف میگه لیاقتش رو داشته باش و جالبه چیزی نمی بینیم که بگه طرف لایق زنده موندن و ب..ا دادن هفت هشت تا سرباز بوده فقط در میاد به زنش میگه بگو خوب زندگی کردم زنش هم تصدیقش می کنه آخه یعنی چی شاید طرف رفته باشه عضو کارتل مواد مخدر شده باشه :D به طور کلی فیلم جالبی نبود البته من دو صفحه قبل اینو به رفیقون پیشنهاد کردم چون تو فیلماش اثر جنگی دیگه ای نبود (شایدم من ندیدم)
غلاف تمام فلزی هم به نظرم تو روایتش مشکل داشت:D خیلی اثر خفنی از کوبریک نیست اگه بخوام یه فیلم با موضوع جنگ بگم که واقعا شاهکار بوده بدون شک راه های افتخار کوبریک رو میگم به نظرم کوبریک سه تا از فیلم هاش از بقیه خیلی خیلی سرتر هستند دکتر استرنج لاو راه های افتخار و ادیسه فضایی (البته این یکی خیلی خسته کننده است ولی اثر کامل و شاهکاریه ) :D
Full Metal Jacket یک فیلم ضد جنگه به معنی کامل کلمه.:دی اون سکانس پایانی رو باید برای تمام ارتش‌های دنیا پخش کنن ببینن باز هم می‌تونن دست به اسلحه بشن یا نه.
هنوز Paths Of Glory رو ندیدم. توی برنامه هست دیدنش.:دی

• Like
Reactions: yonestm and leonk13
Full Metal Jacket یک فیلم ضد جنگه به معنی کامل کلمه.:D اون سکانس پایانی رو باید برای تمام ارتش‌های دنیا پخش کنن ببینن باز هم می‌تونن دست به اسلحه بشن یا نه.
هنوز Paths Of Glory رو ندیدم. توی برنامه هست دیدنش.:D
من خیلی از غلاف تمام فلزی خوشم نیومد دلیلش هم خیلی واضح نمی تونم بگم:D شاید چون راه های افتخار رو اول دیدم یکم غلاف تمام فلزی زد تو ذوقم :D
دکتر استرنج لاو رو دیدی؟؟؟:D اون ته ته کار های کوبریکه یعنی خداست یه کمدی سیاه ضد جنگ محشر:D اگه ندیدی اول برو سراغ دکتر استرنج لاو بعد برو سر وقت راه های افتخار

فرهود پیشنهاد میکنم یبار دیگه فیلم رو ببینی!:دی

نجات سرباز رایان کاملا مشخصه منظور و هدفش چیه، یه کار ضد جنگ نیست، البته خشونت جنگ رو خیلی خوب نمایش میده، اما در ستایش فداکاری سربازهای آمریکا ساخته شده، و یه اثر ملی هست. طبیعیه که بیاد روی جان فشانی این دوستان تمرکز کنه. مفهومش رو هم به وضوح میگه، رایان نماد نسل بعدی آمریکا هست که تام هنکس و دوستان کشته میشن تا نجاتش بده، آخر فیلم هم تام هنکس تو یه دیالوگ به نظر من خیلی عالی میگه لایقش باش. که اصلا صحبت اسپیلبرگ با جوون های آمریکایی هست، که باید لایق این ایثار باشن.

سرباز رایان اکشنش، سناریوش، شخصیت هاش، دیالوگ هاش، مفهومش، کلا یه فیلم کاملا خوب و باحاله. دیگه به این یکی رحم کنید!:دی

Full Metal Jacket یک فیلم ضد جنگه به معنی کامل کلمه.:D اون سکانس پایانی رو باید برای تمام ارتش‌های دنیا پخش کنن ببینن باز هم می‌تونن دست به اسلحه بشن یا نه.
هنوز Paths Of Glory رو ندیدم. توی برنامه هست دیدنش.:D
من پیشنهاد میکنم سه گانه ی وضعیت بشریه کوبایاشی رو هم ببینی که یکی از بهترین فیلم های ضد جنگ .
کوبریک تاثیر زیادی از این این فیلم گرفته مخصوصا نیمه ی اول Full Metal Jacket که شباهت های زیادی به قسمت دوم وضعیت بشر داره.

فرهود پیشنهاد میکنم یبار دیگه فیلم رو ببینی!:D

نجات سرباز رایان کاملا مشخصه منظور و هدفش چیه، یه کار ضد جنگ نیست، البته خشونت جنگ رو خیلی خوب نمایش میده، اما در ستایش فداکاری سربازهای آمریکا ساخته شده، و یه اثر ملی هست. طبیعیه که بیاد روی جان فشانی این دوستان تمرکز کنه. مفهومش رو هم به وضوح میگه، رایان نماد نسل بعدی آمریکا هست که تام هنکس و دوستان کشته میشن تا نجاتش بده، آخر فیلم هم تام هنکس تو یه دیالوگ به نظر من خیلی عالی میگه لایقش باش. که اصلا صحبت اسپیلبرگ با جوون های آمریکایی هست، که باید لایق این ایثار باشن.

سرباز رایان اکشنش، سناریوش، شخصیت هاش، دیالوگ هاش، مفهومش، کلا یه فیلم کاملا خوب و باحاله. دیگه به این یکی رحم کنید!:D
من قبول دارم که در مدح فداکاری‌های سربازهای آمریکایی ساخته شده، ولی با پدیده سربازهای آلمانی به چه سبکی برخورد می‌کنه؟:D
الان مثلاً تو یه فیلم ببینی در مدح سربازهای عراقی ساخته شده باشه توی جنگ تحمیلی توش همه ایرانیا یا مثل پشکل می‌مردن یا آدم بده بودن حالت بد نمی‌شد؟:D این بهونه خوبی نیست.
فیلم خیلی دوست داره واقع‌گرا باشه (که از نظر خشونت هست) ولی از نظر پرداختن به اساس جنگ یه نگاه رمانتیک زشتی داره، آدمو یاد پروپاگاندای اواسط قرن ۲۰ میندازه.:D میگم اینا نظر شخصی خودمه و گفتم که من کیفیت بازی‌ها و فیلم‌برداری و ... رو زیر سؤال نمی‌برم.:D صرفاً اصلاً نمی‌تونم با مفهومی که دوست داره از دل جنگ بکشه بیرون کنار بیام. شبیه فیلم‌های سفارشی خودمونه از این نظر.:D

• Like
Reactions: REZA TAEL
من قبول دارم که در مدح فداکاری‌های سربازهای آمریکایی ساخته شده، ولی با پدیده سربازهای آلمانی به چه سبکی برخورد می‌کنه؟:D
الان مثلاً تو یه فیلم ببینی در مدح سربازهای عراقی ساخته شده باشه توی جنگ تحمیلی توش همه ایرانیا یا مثل پشکل می‌مردن یا آدم بده بودن حالت بد نمی‌شد؟:D این بهونه خوبی نیست.
فیلم خیلی دوست داره واقع‌گرا باشه (که از نظر خشونت هست) ولی از نظر پرداختن به اساس جنگ یه نگاه رمانتیک زشتی داره.:D میگم اینا نظر شخصی خودمه و گفتم که من کیفیت بازی‌ها و فیلم‌برداری و ... رو زیر سؤال نمی‌برم.:D صرفاً اصلاً نمی‌تونم با مفهومی که دوست داره از دل جنگ بکشه بیرون کنار بیام. شبیه فیلم‌های سفارشی خودمونه از این نظر.:D

خوب اینم طبیعی هست. جنگ جهانی دوم رو آلمانی ها شروع کردن باعث قتل و عام مردم شدن، نمیشه نیروی متخاصم رو جز به این شکل نشون داد، مگه اینکه یه کار ضد جنگ باشه و فارغ از ملیت و مرزها به مساله مرگ انسان ها تو جنگ و طبعاتی که داره بپردازه.

هر جنگی نیاز به یه ایدئولوژی داره تا مرگ انسان ها پوچ و بی ارزش و در جهت ارضای نیازهای سیاست مدارها به نظر نرسه، برعکس بشه یه عمل شجاعانه، و ایثارگونه برای حفظ ارزش های بعضا معنوی. و همیشه کلید واژه های خودش رو داره. مثلا دفاع مقدس. یا همین الان به کسایی که پول میگیرن تا بجنگن، و بلواقع مزدور هستن، میگن مدافع حرم تا با دست گذاشتن روی مذهب و اعتقادات مردم هم این جنگ رو شرعی و قانونی جلوه بدن و هم مردم رو راضی به مبارزه و کشته شدن. وقتی که یه فیلمی در این راستا و با این هدف و مضمون ساخته میشه، طبیعی هست که دشمن رو آدم هایی تصویر کنه به قایت وحشی که اگه دستشون به ما برسه فولان میکنن و ... و به این طریق بیاد ارزش رشادت و ایثار رزمنده هاشون رو بولد کنه.

در مورد جنگ ایران و عراق هم اتفاقا دقیقا همین مساله وجود داره، تو عملا همه فیلم هایی که در مورد جنگ ساخته شده سربازهای عراقی هیچ وقت شخصیت انسانی نداشتن، بلعکس گلچینی از پپه ترین آدم های روی زمین بودن که حتی انیمیشن های مردنشون کامیک گونه هست. و این تصویر ضمن ابله نشون دادن دشمن و تمسخرش، کمک میکنه به اینکه مخاطب درک کنه اگه شهدا نبودن و عراق میومد ایران چه بلایی سر ما میومد. البته این مساله رو خیلی از رزمنده ها نپسندیدن و معتقد بودن وقتی عراقیا انقد پخمه تصویر میشن بلواقع ارزش کار ما زیر سوال میره که چطور این گاگول هارو راحت شکست ندادیم و جنگ 8 سال طول کشید!

به هر صورت به ژانر و تم کار هم باید نگاه کنی بعد ایراد بگیری!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or