barneysawyer
کاربر سایت
البته مثال جالبی نبود . چون من خودم کارهای اولیه مالیک رو دیده بودم (روزهای بهشتی-خط قرمز باریک -دنیای نو و برهوت ) و دوستشون داشتم ولی از فیلم های اخیرش متنفرم به خصوص دو تا کار آخرش ولی در این که همه باید قبل از این که سراغ فیلم یا کتاب یا سریال یا بازی برن دربارش یکی دو تا نقد کوتاه یا حتی خلاصه بخونن که بدونن با چی طرفندمن با این حرف شما کاملاً موافقم. و دقیقاً همچین چیزی که گفتید برای خود من اتفاق افتاده. بدون هیچ اطلاعی از ترنس مالیک نشستم پای فیلم نایت آو کاپس و اصلاً باهاش حال نکردم. و چارتا بد وبیراه نثار سازنده بدبختش کردم. (حتا یادمه اومدم یه امتیاز خیلی پایین هم تو تاپیک اونوری بهش دادم. ) ولی بعدش در مورد ایشون خوندم و تحقیق کردمُ رفتم سراغ تری آو لایف. به شدت باهاش حال کردم و بدون شک این فیلم یکی از بهترین فیلمایی هست که دیدم، چون با دید درست رفتم سراغش و دقیقاً میدونستم از فیلم چی میخام، همین باعث شد نهایت لذت رو ببرم ازش. بعداً سراغ فیلمای گذشتش هم رفتم و با اینکه فازشون فرق میکرد باشون حال کردم.
کلاً بهنظرم قبل از اینکه یه فیلمی رو ببینیم بهتره پیش زمینهای هم در موردش داشته باشیم... مثلاً یکی همینجوری بدون اطلاع بره سراغ استاکر تارکوفسکی میخوره تو برجکش و یه خواب خفن هم میزنه موقع دیدن.