Movie Center

Keanu Reeves کاش بیخیال اینجور موضوعات بشه، بعد از ماتریکس به نظرم بهترین فیلمش جان ویک بود که میزد لت و پار میکرد مثل ماتریکس فقط و حال خرابی هم داشت مثل اون همچنان :D البته شخصا کنستانتینشم خیلی دوس داشتم، که بازم توی اون حال خراب خوبی داشت :D حالا باز نکته مثبت این فیلم جدیدش اینه که توی اینم حال خراب خوبی داره انگار :))

الان مورد دیگه‌ای یادم نمیاد ولی A scanner darkly رو هم به لیستت اضافه کن، هم از این جهت که فیلم خوبیه، و هم از این جهت که کاراکتر کیانو توش خیلی داغونه، خیلی! :D

fury رو منم شخصا خیلی پسندیدم، جدا از مشکلاتش به نظرم خیلی عالی تونسته بود جنگ و داغونیش رو نشون بده.

يه سوال راجب اين فيلم .

براي من تير تانك متفقين سبز و متحدين قرمز بود تو اين فيلم :| مشكل از فايل من بود ؟
گلوله‌ی رسام هستن اونا، توی مسلسل‌ها بین تعداد خاصی از گلوله‌ها یکی هم از اونا میزارن تا مسلسل‌چی دقیق بدونه کجا رو داره میزنه.

الان مورد دیگه‌ای یادم نمیاد ولی A scanner darkly رو هم به لیستت اضافه کن، هم از این جهت که فیلم خوبیه، و هم از این جهت که کاراکتر کیانو توش خیلی داغونه، خیلی! :D
مرسی میبینم حتما :دی

• Like
Reactions: Torch Bearer
آخه از نظر هر کسی فاکتور جذابیت و هیجان فرق می کنه خداوکیلی اینو جدی میگم ولی یه یارویی رو می شناسم که معتقده تانگوی شیطان بلا تار جذاب ترین و پر هیجان ترین فیلمه:D(البته بماند که این بابا یه روشنفکر نمائه:D) باور کن می گفت سر این فیلم نتونستم یه پلک بزنم بس که جذاب بود :D (نیم ساعت اول فیلم دقیقا یه گله گاو دارند راه می رن:D همین )
خیلی خوبه راجع به فیلمی که ندیدیم و اطلاعی نداریم نظر ندیم:D

• Like
Reactions: Daedalus
خیلی خوبه راجع به فیلمی که ندیدیم و اطلاعی نداریم نظر ندیم:D
والا نمی تونم هفت ساعت و نیم به مانیتور یا تی وی زل بزنم و حتی پلک هم نزنم و فیلم رو آخر جذابیت بدونم:D واقعیتش نیم ساعت بیشتر نتونستم فیلم رو تحمل کنم اسب تورین هم با وجود اینکه تایمش خیلی کمتر بود رو هم نتونستم تحمل کنم
شخصا نمی تونم از نمای یه گله گاو فلسفه بیرون بکشم :D

• Like
Reactions: barneysawyer
والا نمی تونم هفت ساعت و نیم به مانیتور یا تی وی زل بزنم و حتی پلک هم نزنم و فیلم رو آخر جذابیت بدونم:D واقعیتش نیم ساعت بیشتر نتونستم فیلم رو تحمل کنم اسب تورین هم با وجود اینکه تایمش خیلی کمتر بود رو هم نتونستم تحمل کنم
شخصا نمی تونم از نمای یه گله گاو فلسفه بیرون بکشم :D
اولا کاملا مشخصه اون فیلم رو فقط چند ثانیه جلو عقب کردی. اون فیلم اپیزودیک هست بخاطر زمان زیادش حتی تو معدود سینماهایی که اکران شد هم با وقفه های چند ساعته پخش شد. در نتیجه خوده بلا تار هم تصور نمیکرده کسی اونقدر کم عقل باشه که بخواد هفت ساعت و نیم به مانیتورش زل بزنه.
دوما من نمیدونم اصلا چرا کسی که از فیلمای بلا تار خوشش نمیاد باید سعی کنه فیلم هفت ساعت و نیمه شو ببینه؟ که بعد هم ازش بد بگه؟ خود آزاری آیا؟
سوما منظور از جذاب نبودن چیه؟ انتظار داشتی تو فیلم بلا تار چه اتفاقی بی افته؟ گوسفندا یهو منفجر بشن؟ سفینه بسازن برن فضا؟ بلا تار کیه و چه جور سینمایی داره؟ چه جهان بینی داره؟ داستان فیلماش چیه؟ وقتی ذهنمون رو برا دیدن بلاک باستر آماده کردیم و بعد نشستیم سره فیلم بلا تار قطعا ازش ناامید میشیم.

آخرین ویرایش:
اولا کاملا مشخصه اون فیلم رو فقط چند ثانیه جلو عقب کردی. اون فیلم اپیزودیک هست بخاطر زمان زیادش حتی تو معدود سینماهایی که اکران شد هم با وقفه های چند ساعته پخش شد. در نتیجه خوده بلا تار هم تصور نمیکرده کسی اونقدر کم عقل باشه که بخواد هفت ساعت و نیم به مانیتورش زل بزنه.
دوما من نمیدونم اصلا چرا کسی که از فیلمای بلا تار خوشش نمیاد باید سعی کنه فیلم هفت ساعت و نیمه شو ببینه؟ که بعد هم ازش بد بگه؟ خود آزاری آیا؟
سوما منظور از جذاب نبودن چیه؟ انتظار داشتی تو فیلم بلا تار چه اتفاقی بی افته؟ گوسفندا یهو منفجر بشن؟ سفینه بسازن برن فضا؟ بلا تار کیه و چه جور سینمایی داره؟ چه جهان بینی داره؟ داستان فیلماش چیه؟ وقتی ذهنمون رو برا دیدن بلاک باستر آماده کردیم و بعد نشستیم سره فیلم بلا تار قطعا ازش ناامید میشیم.

البته من نظری در مورد بحثتون ندارم و اینکه اون فیلم چی بوده و ... اما اینکه یک اثر رو بخوای اول کارگردانش رو بشناسی و در موردش تحقیق کنی و بعد خود اثر رو ببینی تا بفهمی چیه کلا ارزش اونو از بین میبره. یک اثر همیشه باید کاملا خودش گویای همه چی و objective باشه.
با این حال اگر فیلم اپیزودی درست شده فرق داره و باید به همون شکل دید.
ps:
البته الان که تحقیق کردم مثل اینکه بلا تار خودشم اینو گفته :
Tarr has expressed a wish for the film to be viewed without any interruption

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Pyramid Head
متاسفانه يا خوشبختانه من قبل از اينكه فيلمي رو ببينم نميرم هزار تا نقد از n منتقد بخونم تا حين فيلم ديدن نظر اونا بهم القا بشه فيلم رو مي بينم تا خودم دركش كنم و بتونم قبولش كنم
باز هم متاسفانه يا خوشبختانه يه اخلاقي دارم كه سعي مي كنم از هر كارگردان يه فيلم و يا دو فيلم ببينم بعد در موردشون نظر بدم حالا اون كارگردان مي خواد بلا تار باشه تاركوفسكي باشه يا برگمان يكي مثل بلا تار برام به شدت خسته كننده است و نمي تونم تحملش كنم يكي هم مثل برگمان فيلم هاش رو دوست دارم
و البته فكر نمي كنم كسي در حدي باشه كه بگه من ذهنمو براي چي آماده كردم و حق ندارم فلان فيلم رو ببينم و نظرم رو در موردش بدم
من مثالي زدم كه كسي رو مي شناسم كه ميگه تانگوي شيطان بدون پلك زدن ديده و محوش شده شما ميگيد اين فيلم تو سينما با وقفه چند ساعته پخش شد و به اون شخص خاص لقب كم عقل رو ميديد ولي من بهش ميگم روشنفكر نما

البته من نظری در مورد بحثتون ندارم و اینکه اون فیلم چی بوده و ... اما اینکه یک اثر رو بخوای اول کارگردانش رو بشناسی و در موردش تحقیق کنی و بعد خود اثر رو ببینی تا بفهمی چیه کلا ارزش اونو از بین میبره. یک اثر همیشه باید کاملا خودش گویای همه چی و objective باشه.
با این حال اگر فیلم اپیزودی درست شده فرق داره و باید به همون شکل دید.
واقعا دمت گرم حرفات عين حقيقته يه اثر بايد بدون توجه به نام سازنده اش و تحقيق در مورد نگرش و جهان بينيش مخاطب رو جذب كنه

• Like
Reactions: yonestm and 779
اما اینکه یک اثر رو بخوای اول کارگردانش رو بشناسی و در موردش تحقیق کنی و بعد خود اثر رو ببینی تا بفهمی چیه کلا ارزش اونو از بین میبره. یک اثر همیشه باید کاملا خودش گویای همه چی و objective باشه.
.
البته من منظور از شناختن و تحقیق این نیست که با کارگردان نشست و برخواست کنیم یا اول درمورد فیلمش چندتا کتاب بخونیم :d معمولا وقتی میخوایم بریم سینما (چون داریم پول میدیم) درمورد فیلم یکم تحقیق میکنیم درسته؟ که داستانش درمورد چیه، ژانرش چیه، باید انتظار یه فیلم اکشن رو داشته باشیم یا یه فیلم تجربی؟ چون نمیخوایم وقت و پولمون حروم بشه و با انتظار غلط از فیلم مایوس بشیم. صرفا چون فلان دوست فیلمو پیشنهاد داده یا فیلم تو فلان جشنواره جایزه برده دلیل نمیشه فیلم مطابق سلیقه ی ما باشه. اونم کارگردانی مثل بلا تار که فیلماش به هیچ وجه عامه پسند نیستن. با این تکنیک میتونیم از دوجین کارگردان خوب متنفر بشیم.

معمولا آدم وقتی میره یه کتاب بخره اول یه چیزی در مورد نویسنده و خوده اون کتاب میخونه (کتاب اصلا خودش واسه همین مقدمه داره!)، یا وقتی میخواد اصلا گیم بازی کنه تا یه حدی اول یه نقدی چیزی میخونه (شخصا حتما باید یه پیش زمینه داستانی از اون گیم بخونم قبل از اینکه وارد دنیاش بشم). الان مثلا من علاقه ای به فانتزی نداشته باشم و یهویی برم سراغ کتابای تالکین، باید بیام بگم کتاب تالکین رو باز کردم فانتزی بود پس مزخرفه؟! فیلم هم تفاوتی با این نداره، یکی یهویی بیاد مثلا یه فیلم از ترنس مالیک ببینه شک دارم فیلم به نصف نرسیده خوابش نگیره. معمولا مثلا توی آمریکا هم وقتی میخوان برن یه فیلم اروپایی ببینن حتما اول یه مقاله ای چیزی میخونن ازش. شاید خیلی از فیلما رو بشه بدون پیش زمینه خاصی دید، اما خیلی از فیلما رو هم نه.

البته من منظور از شناختن و تحقیق این نیست که با کارگردان نشست و برخواست کنیم یا اول درمورد فیلمش چندتا کتاب بخونیم :d معمولا وقتی میخوایم بریم سینما (چون داریم پول میدیم) درمورد فیلم یکم تحقیق میکنیم درسته؟ که داستانش درمورد چیه، ژانرش چیه، باید انتظار یه فیلم اکشن رو داشته باشیم یا یه فیلم تجربی؟ چون نمیخوایم وقت و پولمون حروم بشه و با انتظار غلط از فیلم مایوس بشیم. صرفا چون فلان دوست فیلمو پیشنهاد داده یا فیلم تو فلان جشنواره جایزه برده دلیل نمیشه فیلم مطابق سلیقه ی ما باشه. اونم کارگردانی مثل بلا تار که فیلماش به هیچ وجه عامه پسند نیستن. با این تکنیک میتونیم از دوجین کارگردان خوب متنفر بشیم.

بله در اون شکی نیست من اثر رو از دید بیننده نمیگم از دید خود اثر میگم. منظور من اینکه الان دیگه تو دوران کلاسیک یا رومانتیک به سر نمیبریم که یک اثر بخواد رابطه ی خاصی خارج از خود اثرش شکل بده. یا اگر هم قصد چنین کاری داره باید نمیدونم در یک مقدمه ای prefaceای چیزی توضیح بده.
بااین حال خود آقای تار هم موافق این نبوده که به صورت اپیزود فیلم دیده بشه.

بله در اون شکی نیست من اثر رو از دید بیننده نمیگم از دید خود اثر میگم. منظور من اینکه الان دیگه تو دوران کلاسیک یا رومانتیک به سر نمیبریم که یک اثر بخواد رابطه ی خاصی خارج از خود اثرش شکل بده. یا اگر هم قصد چنین کاری داره باید نمیدونم در یک مقدمه ای prefaceای چیزی توضیح بده.
بااین حال خود آقای تار هم موافق این نبوده که به صورت اپیزود فیلم دیده بشه.
اره منم اون تیکه رو توی پیج ویکیپدیاش خوندم. ولی اگه از فیلماش خوشت میاد و وقت داری کتاب خودش رو بخون. " بلاتار (مجموعه مقالات) " توش توضیحات کاملی درمورد همه ی فیلماش هم از زبان خودش هم چندتا نویسنده و منتقد درست حسابی وجود داره که شامل نگاه بلاتار به تمام فیلماش از جمله تانگوی شیطان میشه. میدونم این از اون چیزاس که objective بودن اثر رو خراب میکنه ولی صرفا برا شناخت طرف و اینکه حدودا چه نظری درمورد خیلی از کاراش داشته مناسبه.

معمولا آدم وقتی میره یه کتاب بخره اول یه چیزی در مورد نویسنده و خوده اون کتاب میخونه (کتاب اصلا خودش واسه همین مقدمه داره!)، یا وقتی میخواد اصلا گیم بازی کنه تا یه حدی اول یه نقدی چیزی میخونه (شخصا حتما باید یه پیش زمینه داستانی از اون گیم بخونم قبل از اینکه وارد دنیاش بشم). الان مثلا من علاقه ای به فانتزی نداشته باشم و یهویی برم سراغ کتابای تالکین، باید بیام بگم کتاب تالکین رو باز کردم فانتزی بود پس مزخرفه؟! فیلم هم تفاوتی با این نداره، یکی یهویی بیاد مثلا یه فیلم از ترنس مالیک ببینه شک دارم فیلم به نصف نرسیده خوابش نگیره. معمولا مثلا توی آمریکا هم وقتی میخوان برن یه فیلم اروپایی ببینن حتما اول یه مقاله ای چیزی میخونن ازش. شاید خیلی از فیلما رو بشه بدون پیش زمینه خاصی دید، اما خیلی از فیلما رو هم نه.
من با این حرف شما کاملاً موافقم. و دقیقاً همچین چیزی که گفتید برای خود من اتفاق افتاده. بدون هیچ اطلاعی از ترنس مالیک نشستم پای فیلم نایت آو کاپس و اصلاً باهاش حال نکردم. و چارتا بد وبیراه نثار سازنده بدبختش کردم. (حتا یادمه اومدم یه امتیاز خیلی پایین هم تو تاپیک اونوری بهش دادم. :D) ولی بعدش در مورد ایشون خوندم و تحقیق کردمُ رفتم سراغ تری آو لایف. به شدت باهاش حال کردم و بدون شک این فیلم یکی از بهترین فیلمایی هست که دیدم، چون با دید درست رفتم سراغش و دقیقاً می‌دونستم از فیلم چی می‌خام، همین باعث شد نهایت لذت رو ببرم ازش. بعداً سراغ فیلمای گذشتش هم رفتم و با اینکه فازشون فرق می‌کرد باشون حال کردم. :D
کلاً به‌نظرم قبل از اینکه یه فیلمی رو ببینیم بهتره پیش زمینه‌ای هم در موردش داشته باشیم... مثلاً یکی همین‌جوری بدون اطلاع بره سراغ استاکر تارکوفسکی می‌خوره تو برجکش و یه خواب خفن هم میزنه موقع دیدن. :D

• Like
Reactions: leonk13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or