یه موقعی هم هست حتی قبل از اینکه یه چیزی نشون داده بشه پروندش به دست دوستان بسته شدهیه موقعی هم هست که شما از چیزای ضعیف لذت میبری ولی زیر بار نمیری در مورد کیفیت پایینشون مثلاً
دوست عزیز کیفیت تصویری ک قرار دادی اینقدر بده که چیزی توش مشخص نیست بادوستان یه راهنمایی بدید
من خیلی وقته میخوام یه فیلم ببینم. اما هربار هی فقط تعداد پوشه هام زیاد میشه وهیچکدومشونم وقت نمیکنم ببینم. علاوه بر وقت حسش نمیاد. ولی هی تاسف میخورم بعضیاشون حیفه چرا هنوز ندیدم.
یه فیلمی تو اینا بگید که از اول تا آخرش هیجانی باشه. بعد از دیدنش دوباره هوس کنم یه فیلم دیگه ببینم
مرسی
عکسی که اپلود کردین خیلی کوچیکه...چیزی مشخص نیست!دوستان یه راهنمایی بدید
من خیلی وقته میخوام یه فیلم ببینم. اما هربار هی فقط تعداد پوشه هام زیاد میشه وهیچکدومشونم وقت نمیکنم ببینم. علاوه بر وقت حسش نمیاد. ولی هی تاسف میخورم بعضیاشون حیفه چرا هنوز ندیدم.
یه فیلمی تو اینا بگید که از اول تا آخرش هیجانی باشه. بعد از دیدنش دوباره هوس کنم یه فیلم دیگه ببینم
مرسی
دوست عزیز تو ردیف اول از بالادوستان یه راهنمایی بدید
مرسی
@reza7272
@steve mcqueen
مرسی که گفتید
عکسی که اپلود کردین خیلی کوچیکه...چیزی مشخص نیست!
------------------
دوستان فیلم spy ارزش دانلود و بعد دیدنش رو داره؟
خیلی ژانرها متفاوته تو این لیست خو...دوستان یه راهنمایی بدید
مرسی
@reza7272
@steve mcqueen
مرسی که گفتید
دوستان یه راهنمایی بدید
مرسی
@reza7272
@steve mcqueen
مرسی که گفتید
بین این همه خوب بشینه Revenant نگاه کنه؟ یه فیلم کاملاً معمولی و شلخته و کر کثیف که کلاً ساخته شد تا دیکاپریو بتونه اسکار بگیره؟revenant بی شک.
فیلم های محشری داری بستگی داره چه سبکی بپسندی اگه تو سبک فیلم های تیم برتون (حالت فانتزی ) رو دوست داری بدون شک سویینی تاد که آواتار منم هست البته بیگ فیش هم عالیهدوستان یه راهنمایی بدید
مرسی
@reza7272
@steve mcqueen
مرسی که گفتید
بین این همه خوب بشینه Revenant نگاه کنه؟ یه فیلم کاملاً معمولی و شلخته و کر کثیف که کلاً ساخته شد تا دیکاپریو بتونه اسکار بگیره؟
به نظر من بشینه یکی از اینا رو نگاه کنه اصلاً هم فکر نکنه الان فازش نیست و اینا چون این فیلمها به قدری خوشساختن که فاز خودشون رو تحمیل میکنن:
12 Angry men.
Birdman.
Drive.
Goodfellas.
Godfather
Insomnia.
Scarface.
The Lord Of The Rings's trilogy.
No Country For Oldmen.
The Bourne's trilogy.
Leon The Professional هم فیلم خوبیه به شرطی که اول Taxi Driver رو دیده باشی و بعد ببینی چقدر از اون فیلم کپی کرده.
خودت رو هم خسته نکن بشین فیلمای نولان رو ببین همون Insomnia و Memento بهترین کاراشن + TDK که فکر کنم ۲ تای آخر رو دیدی. این همه فیلم خوب داری از کارگردانهای بنام هالیوود بشین اونا رو ببین.
اقلاً خواستی نولان ببینی The Prestige رو نبین. فیلمی که بخواد با یه جمله تهش نشون بده فیلم خوبیه یعنی باقی وقتت رو تونسته به هنرمندی هرچه تمام تر خراب کنه. پرستیژ یه فیلم ۶/۱۰ ـه که اگه وقت اضافه داشتی بعد کلی فیلم خوب دیدن باس اونو ببینی.