Movie Center

hqdefault.jpg
THE MAGNIFICENT SEVEN Character Vignette - The Warrior
720p
--------------------------------------------------------------------------------------------------
index.jpg
Will Ferrell, John C. Reilly قرار است در ورژن کمدی فیلم شرلوک هلمز به ترتیب در نقش واتسون و هلمز بازی کنند.

منبع

Natalie_Portman_Thor_2_cropped.png

ناتالی پورتمن ستاره سینمااعتقاد دارد کارش با مارول تمام شده است

این بازیگر در گفتگو با خبرنگار وال استریت جورنال که از او پرسیده بود بازم در نقش دکتر جین فوستر بازی می کند یا نه گفت"نمی دونم اگر روزی خواستن برای فیلم Avengers یا هر فیلمی دیگر با من تماس بگیرن من اطلاعی ندارم اما تا جایی که می دانم کارم با مارول تمام شده است.

Thor: Ragnarok سوم نوامبر 2017 اکران خواهد شد

منبع

هدف برخی از کمپانی ها و کارگردان ها از بازسازی فیلمهای کلاسیک شاید به خاطر استفاده از گرافیک سینمایی موجود باشه تا فیلم دوباره سازی شده با کیفیت تصویری بهتری عرضه بشه اما فقط همین! یعنی محتوا همان و شاید خیلی ضعیف تر
نمونه اش هم فیلم Ben-Hur به کارگردانی آقای Timur Bekmambetov که فعلا empire بهش 40 داده.
Ben-Hur
همچنین وجود این همه فیلم کمیک بوکی که برای نمونه به تعریف دیگران رفتیم سراغ دیدن یکی از بهترین ها به نام Man of Steel که جزو معدود فیلم هایی بود که بعد از ده دقیقه از دیدنش پشیمان شدم. ( البته سری بتمن نولان و بخصوص شوالیه تاریکی که بارش به دوش جوکر هست را استثنایی چه در کمیک بوک ها و در سینما قلمداد می کنم)
با این وجود در چند سال اخیر منتقدها خیلی خوب عمل می کنند و می دانند که دیگه هر فیلمی صرفا به خاطر یدک کشیدن چند عنوان و نام لزوما فیلم متوسط به بالا هم نیستند.

• Like
Reactions: reza7272
1.png

280x157-5tY.jpg
DONT BREATHE - Official Red Band Trailer (In Theaters August 26)
720p
----------------------------------------------------------------------------------------
cs9pqzqvaaahaa2-jpg-large.jpg
Kickboxer Vengeance official trailer
Jean-Claude Van Damme Dave Bautista
720p
------------------------------------------------------------------------------------
hqdefault.jpg
SURFS UP 2 WAVEMANIA Teaser Trailer
720p

گفته میشه پوستر رسمی هست

1dc3c686-7fa9-4d80-b371-1d5205d6da7b.jpg

Jared_Leto_Comic_Con_2016.jpg

جرد لتو ستاره سینما به کست قسمت دوم فیلم Blade Runner ملحق شد این فیلم به کارگردانی Denis Villeneuve پنجم اکتبر 2017 اکران خواهد شد.

منبع
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
jack-reacher-never-go-back-UK-poster.jpg
دومین پوستر فیلم Jack Reacher Never Go Back
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جلد مجله Empire
ROGUE ONE: A STAR WARS STORY
Empire-Rogue-One-cover.jpg

جرد لتو توی Suicide Squad با همون دقایق کم حضورش یکی از بدترین بازی‌هایی که می‌شه از یه بازیگری که اسمش دهن‌پرکنه انتظار داشت رو انجام داد.:)) افتضاح خالص. من بودم کلاً جوکرشو حذف می‌کردم.

• Like
Reactions: Deus EXX
جرد لتو توی Suicide Squad با همون دقایق کم حضورش یکی از بدترین بازی‌هایی که می‌شه از یه بازیگری که اسمش دهن‌پرکنه انتظار داشت رو انجام داد.:)) افتضاح خالص. من بودم کلاً جوکرشو حذف می‌کردم.

انصافا قضاوت کردنش با چند دقیقه به نظرم خیلی اشتباهه، حداقل باید کل سکانس هاش رو میدیدیم تا بتونیم یه قضاوت معمولی بکنیم. مطمئنا اگه بهش میگفتن همش همین یکی دو دقیقست اونم مثل تام هاردی ول میکرد میرفت، واسه همینم الان شدید عصبانیه از کات شدن سکانس هاش.

• Like
Reactions: Torch Bearer
:blink: :))

فرهود بیخیال خدایی. اولا که نقش اینقدر کم بود که نمیتونی بصورت 100% نظر بدی دوما تو همین نقش کمش واقعا یه دیوونه به تمام عیار بود. رسما کمر هیتری بستید هر چی باشه هیت میورزید و ترول میکنید. مهم نیست چی باشه و چطور باشه :دی

فرهود بیخیال خدایی. اولا که نقش اینقدر کم بود که نمیتونی بصورت 100% نظر بدی دوما تو همین نقش کمش واقعا یه دیوونه به تمام عیار بود. رسما کمر هیتری بستید هر چی باشه هیت میورزید و ترول میکنید. مهم نیست چی باشه و چطور باشه :D
یه موقعی هم هست که شما از چیزای ضعیف لذت میبری ولی زیر بار نمیری در مورد کیفیت پایینشون مثلاً ;)

فرهود بیخیال خدایی. اولا که نقش اینقدر کم بود که نمیتونی بصورت 100% نظر بدی دوما تو همین نقش کمش واقعا یه دیوونه به تمام عیار بود. رسما کمر هیتری بستید هر چی باشه هیت میورزید و ترول میکنید. مهم نیست چی باشه و چطور باشه :D
cringeworthy ترین بازی بود که این اواخر دیدم. میتونی این‌جا هم ببینی چقدر موافق داره نظرم.:D
مثلاً.
Heath Ledger's Joker behaved as if he couldn't help the craziness. Leto's Joker seemed like he was
trying extra hard to seem crazy.
Hollywood has ruined method acting: Jared Leto’s turn in 'Suicide Squad' is the latest reminder that the technique has become more about ego and marketing than good performances. • /r/movies
توی اون لینک سایتی هم که نقد کرده بازی لتو رو هست.

• Like
Reactions: DonYagami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or