جرد لتو توی Suicide Squad با همون دقایق کم حضورش یکی از بدترین بازیهایی که میشه از یه بازیگری که اسمش دهنپرکنه انتظار داشت رو انجام داد. افتضاح خالص. من بودم کلاً جوکرشو حذف میکردم.
جرد لتو توی Suicide Squad با همون دقایق کم حضورش یکی از بدترین بازیهایی که میشه از یه بازیگری که اسمش دهنپرکنه انتظار داشت رو انجام داد. افتضاح خالص. من بودم کلاً جوکرشو حذف میکردم.
یه موقعی هم هست که شما از چیزای ضعیف لذت میبری ولی زیر بار نمیری در مورد کیفیت پایینشون مثلاً
فرهود بیخیال خدایی. اولا که نقش اینقدر کم بود که نمیتونی بصورت 100% نظر بدی دوما تو همین نقش کمش واقعا یه دیوونه به تمام عیار بود. رسما کمر هیتری بستید هر چی باشه هیت میورزید و ترول میکنید. مهم نیست چی باشه و چطور باشه
cringeworthy ترین بازی بود که این اواخر دیدم. میتونی اینجا هم ببینی چقدر موافق داره نظرم.
فرهود بیخیال خدایی. اولا که نقش اینقدر کم بود که نمیتونی بصورت 100% نظر بدی دوما تو همین نقش کمش واقعا یه دیوونه به تمام عیار بود. رسما کمر هیتری بستید هر چی باشه هیت میورزید و ترول میکنید. مهم نیست چی باشه و چطور باشه
Hollywood has ruined method acting: Jared Leto’s turn in 'Suicide Squad' is the latest reminder that the technique has become more about ego and marketing than good performances. • /r/moviesHeath Ledger's Joker behaved as if he couldn't help the craziness. Leto's Joker seemed like he was
trying extra hard to seem crazy.