Movie Center

نمیدونم چه اصراری داشتن کاراکترهای Suicide Squad در این حد زیاد باشه. از یه طرف اکثرا ارزش بک استوری خاصی ندارن، اما توی فیلم هم استوری خاصی ندارن! مثلا همین کیلر کراک رو چند بار شده تو یه داستان قوی ببینیم؟! شاید چند تا کمیک نسبتا ناشناس با داستان خوب ازش باشه، اما شخصا تنها چیز قوی‌ای که ازش یادم میاد یه اپیزود از بتمن انیمیتد سریز هست! خوب همچین کاراکتری پتانسیل نداره واسه یکی از نقشای اصلی :| به نظرم اگه فیلم رو با 4-5 تا کاراکتر اصلی تر میساختن میتونست خیلی خیلی بهتر باشه.

خیلیا منتظر director cut هستن بیشتر به خاطر جوکر، امیدوارم حداقل اینش تایید بشه و اون باز یکم بهتر باشه.

بعضی چیزا هم مثل صحنه های تکراری توی فیلم داشت با اعصابم بازی میکرد. فرض کنید تو فیلم 3 بار صحنه سقول هلیکوپتر میبینیم. اول هلیکوپتر گروه سقوط میکنه. دفعه دوم هلیکوپتر جوکر سقوط میکنه. یکم بعد هلیکوپتر اون زنه سقول میکنه. مضحک!

لول شد جریان کال آف دیوتی که :))

• Like
Reactions: xbox360 elite
جالبه دی سی دوبار ایده های فیلم هاشو تو انیمیشن پیاده کرده بوده قبلش که دو بار هم این انیمیشن های ویدیویی که منطقا نباید از نظر سینمایی و روایت به فیلم ها برسن (چون با انیمیشن های سینمایی که تو سینما اکران میشن متفاوت هستن ) از فیلم هاشون بهتر بودن

بتمن علیه سوپرمن انیمیشن worlds finest
سویساید اسکوآد assault on arkham

نمیدونم چه اصراری داشتن کاراکترهای Suicide Squad در این حد زیاد باشه. از یه طرف اکثرا ارزش بک استوری خاصی ندارن، اما توی فیلم هم استوری خاصی ندارن! مثلا همین کیلر کراک رو چند بار شده تو یه داستان قوی ببینیم؟! شاید چند تا کمیک نسبتا ناشناس با داستان خوب ازش باشه، اما شخصا تنها چیز قوی‌ای که ازش یادم میاد یه اپیزود از بتمن انیمیتد سریز هست! خوب همچین کاراکتری پتانسیل نداره واسه یکی از نقشای اصلی :| به نظرم اگه فیلم رو با 4-5 تا کاراکتر اصلی تر میساختن میتونست خیلی خیلی بهتر باشه.

خیلیا منتظر director cut هستن بیشتر به خاطر جوکر، امیدوارم حداقل اینش تایید بشه و اون باز یکم بهتر باشه.

لول شد جریان کال آف دیوتی که :))

همین کراک رو اگه با استایل و کاراکتر سری بازی های آرخام می آوردن جذاب میشد . این جا حکم گروت رو داره که دیالوگ هاش به هیکل زمخت اش نمی خورد . ادا اطوار هاش هم بیشتر شبیه اون کلیپ طنزی بود که بر و بچه های ایکس من داشتن رپ می خوردن. دقیقا کله اشو کج می کرد کپ رپ خوندن بیشت بود :دی

• Like
Reactions: leonk13
همین کراک رو اگه با استایل و کاراکتر سری بازی های آرخام می آوردن جذاب میشد . این جا حکم گروت رو داره که دیالوگ هاش به هیکل زمخت اش نمی خورد . ادا اطوار هاش هم بیشتر شبیه اون کلیپ طنزی بود که بر و بچه های ایکس من داشتن رپ می خوردن. دقیقا کله اشو کج می کرد کپ رپ خوندن بیشت بود :D
طرز راه رفتنش منو کشته بود. کج و کوله و لات گونه. انگار از این سیاه های رپ خونه آمریکاست. میخوام موهامو بکنم دیشب :))

هولی شت! خبر رو...

Jared Leto Upset Over Joker In Suicide Squad; Says "F' 'Em"

جرد لتو احتمال داره دیگه نقش جوکر رو بازی نکنه و از قضیه SS خیلی ناراضیه و علنا به شرکت WB گفته که برید خودتون رو F کنید :دی

یعنی خیلی بد میشه جرد لتو بکشه کنار. واقعا مشخصه خیلی زحمت کشیده برای جوکر و خیلی براش مهمه. میگن اینقدر ناراحته که هنوز فیلم رو هم ندیده خودش و اینکه باز هم تاکید کرده اگه صحنه های جوکر رو جمع کنید میشه یه فیلم کامل جوکری ازش در آورد.

خیلی دوست دارم یه شات گان بگیرم دستم برم هر چی ساچمه داره خالی کنم تو مخ رئیس های WB :|

آخرین ویرایش:
مدیران و ناظمین محترم، هیچ راهی برای ایجاد تاپیکی با موضوع فیلمهای کامیک بوکی وجود نداره؟:| دیگه این تاپیک از Movie Center به Comic-Movie Center تغییر کرده!:| من هر دفعه میام این تاپیک به امید خوندن خبری از سینما!، همش شده اسپایدرمن سوپرمن بتمن و یه چی تهش من:| تشکر!

مدیران و ناظمین محترم، هیچ راهی برای ایجاد تاپیکی با موضوع فیلمهای کامیک بوکی وجود نداره؟:| دیگه این تاپیک از Movie Center به Comic-Movie Center تغییر کرده!:| من هر دفعه میام این تاپیک به امید خوندن خبری از سینما!، همش شده اسپایدرمن سوپرمن بتمن و یه چی تهش من:| تشکر!

مدیر و ناظم که نیستم خب ولی بهر حال این سبک فیلم‌ها هم جزوی از سینما هستن...
شما اگه خیلی دنبال فیلم‌های ناب سینمایی و اخبار تخصصی سینما هستید خب عزیز جان برید سایت‌های اخبار تخصصی سینما رو دنبال کنید.
همون بحث شیرین احترام به سلیقه‌ها در میون هست البته.
مخلص!

مدیر و ناظم که نیستم خب ولی بهر حال این سبک فیلم‌ها هم جزوی از سینما هستن...
شما اگه خیلی دنبال فیلم‌های ناب سینمایی و اخبار تخصصی سینما هستید خب عزیز جان برید سایت‌های اخبار تخصصی سینما رو دنبال کنید.
همون بحث شیرین احترام به سلیقه‌ها در میون هست البته.
مخلص!
نه خو اون هست منم نگفتم کلا جمع کنید که! گفتم یه تاپیک دیگه بزنید! من بیشتر زمان وبگیردیم توی بازیسنتر هستم و گفتم شاید باشند بیشتر از من 1 نفر کسایی که همین یه تاپیک برا سینما کافی باشه براشون!

• Like
Reactions: yonestm
خیر. نمیشه واسه هر سبک فیلم یه تاپیک جداگانه ایجاد کرد.
مشکل از تاپیک نیست، مشکل از تولید کنندگان اینجور خبرهاست. کسی اگه خبری از سینمای غیرکامیک بوکی (!) داره و میخواد انتشار بده، همینجا بده. وقتی نمیده یعنی خبری نداره یا آدمش اینجا نیست یا علاقه ای به انتشارش نداره! من اصلا نمیتونم درک کنم چند نفری که اینجا در مورد فیلمای کامیک بوکی بحث میکنن چه ضرری میتونن به بقیه کاربرا برسونن؟ :-/
شما الان در نقش مصرف کننده ای. خودت رو میکشی کنار و منتظری دیگران بیان برات خبرای دنیای سینمای غیر کامیک بوکی رو بذارن؟ اگه کسی بود که اینجور خبرها رو بذاره، همینجا میذاشت. نیاز به تاپیک جداگانه نیست.

خیر. نمیشه واسه هر سبک فیلم یه تاپیک جداگانه ایجاد کرد.
مشکل از تاپیک نیست، مشکل از تولید کنندگان اینجور خبرهاست. کسی اگه خبری از سینمای غیرکامیک بوکی (!) داره و میخواد انتشار بده، همینجا بده. وقتی نمیده یعنی خبری نداره یا آدمش اینجا نیست یا علاقه ای به انتشارش نداره! من اصلا نمیتونم درک کنم چند نفری که اینجا در مورد فیلمای کامیک بوکی بحث میکنن چه ضرری میتونن به بقیه کاربرا برسونن؟ :-/
شما الان در نقش مصرف کننده ای. خودت رو میکشی کنار و منتظری دیگران بیان برات خبرای دنیای سینمای غیر کامیک بوکی رو بذارن؟ اگه کسی بود که اینجور خبرها رو بذاره، همینجا میذاشت. نیاز به تاپیک جداگانه نیست.
من نگفتم هر سبک!:| گفتم کامیک!:| من گفتم ضرر میرسونن؟!!!:| من میگم تفکیک محتوا بشه تاپیک! همین!

من نگفتم هر سبک!:| گفتم کامیک!:| من گفتم ضرر میرسونن؟!!!:| من میگم تفکیک محتوا بشه تاپیک! همین!
منم نگفتم شما گفتی هر سبک! وقتی شما الان درخواست جدا کردن یه سبک رو میکنی، پس فردا هم یکی دیگه میاد میگه سبک اکشن رو از کمدی جدا کنین! بعد اونوقت جواب اون رو چی بدیم؟ همین که یه تاپیک جداگانه برای Movie توی سایت زدیم خودش یعنی تفکیک محتوا :دی دیگه بیشتر از این میخواید توی یه وبسایتی که تمرکزش روی ویدیوگیم هست امکان پذیر نیست.

طرز راه رفتنش منو کشته بود. کج و کوله و لات گونه. انگار از این سیاه های رپ خونه آمریکاست. میخوام موهامو بکنم دیشب :))

هولی شت! خبر رو...

Jared Leto Upset Over Joker In Suicide Squad; Says "F' 'Em"

جرد لتو احتمال داره دیگه نقش جوکر رو بازی نکنه و از قضیه SS خیلی ناراضیه و علنا به شرکت WB گفته که برید خودتون رو F کنید :D

یعنی خیلی بد میشه جرد لتو بکشه کنار. واقعا مشخصه خیلی زحمت کشیده برای جوکر و خیلی براش مهمه. میگن اینقدر ناراحته که هنوز فیلم رو هم ندیده خودش و اینکه باز هم تاکید کرده اگه صحنه های جوکر رو جمع کنید میشه یه فیلم کامل جوکری ازش در آورد.

خیلی دوست دارم یه شات گان بگیرم دستم برم هر چی ساچمه داره خالی کنم تو مخ رئیس های WB :|

جدا از این که چقدر Suicide Squad افتضاح بود و چندین نوع ایراد مختلف داشت که در مراحل مختلف کار ایجاد شده بودن (در این زمینه باهات کاملا موافقم و منم به شدت از فیلم بدم اومده) ولی این خبرش به شدت Clicbait داره با این عنوانش!
هیچ جای خبر گفته نشده که لتو اعلام کرده که بعدا احتمال داره دیگه واسه این نقش برنگرده (هرچند تا همینجا به شدت از کم شدن صحنه هاش اعلام نارضایتی کرده)
اون F'em هم به خاطر اینه که تو قرارداد با استودیو عنوان شده که فعلا حق نداره به فعالیت های پرخطر مثل صخره نوردی و این جور کارا بپردازه، اونم داره به خاطر این قضیه با لحن شوخی (تو ویدیو خودش هم داره میخنده) به WB میگه F'em
میتونیم امیدوار باشیم که افلک تو فیلم سولوی بتمنش استفاده‌ی درست و کافی از این جوکر بکنه.
در مورد اون صحنه های حذف شده هم متاسفانه فکر نمیکنم این دفعه نسخه‌ای با تدوین درست و مد نظر کارگردان منتشر بشه که ایرادات تدوین فیلمو برطرف کنه (چون هم یه سری از مشکلات سر re-shoot ها بودن، و هم این که اگه وارنر یه بار دیگه یه نسخه ی کاملتر بده که از نسخه ی اصلی بهتر باشه دیگه مردم اعتمادشون به استودیو رو از دست میدن و سر فیلمای بعدی با خودشون میگن بر میکنیم تا بعدا هروقت نسخه ی کاملتر و بهتر رو دیسک اومد اون نسخه رو ببینیم. شک دارم وارنر حاضر شه اینجوری فروش فیلمای بعدیشو تهدید کنه.

آخرین ویرایش:
Christian Bale Charlotte Le Bon.jpg Oscar Isaac.jpg

تصاویری از کریستین بل و اسکار ایزاک در فیلم the promise

-------------------------------------------------------------------------
elizabeth-banks-rita-repulsa.jpg Elizabeth Banks.jpg

تصاویری از elizabeth banks در فیلم power rangers
این فیلم با هنرنمای برایان کریستون 17 مارس 2017 اکران خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------
29SNAPSHOT-blog427.jpg
حضور ray fisher بازیگر نقش Cyborg در فیلم The Flash تایید شد.

منبع
----------------------------------------------------------------------------
Hell-Or-High-Water-poster.jpg
پوستر فیلم Hell or High Water با هنرنمایی Chris Pine

دانلود تریلر فیلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or