Movie Center

اقا یه سوال
من بعد از سالها این inception رو دیدم
حالا وقتی تهش میره پیشه بچه هاش فرفره هنوز نیوفتاده فیلم تموم میشه
یعنی تو خوابه؟

اقا یه سوال
یعنی تو خوابه؟
درواقع به اصطلاح پایان باز هست و اینکه واقعیت کدومه رو به عهده بیننده میزاره.
ممکنه تمام دفعاتی که اونا توی خواب بودن واقعیت بوده باشه!

hqdefault.jpg
ROGUE ONE A STAR WARS STORY Trailer 2
720p
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
bad-boys.jpg

قسمت سوم سری فیلم های Bad Boys تاریخ اکران و نام جدیدی پیدا کردند تاریخ اکران این فیلم بعد از سه بار تغییر کردن به 12 ژانویه 2018 موکول شد و از این پس نام فیلم
bad boys for life خوانده میشود

منبع
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصویر جدید از megatron در فیلم transformers the last knight

megatron.png

تصویری جدید Jason Momoa بازیگر نقش Aquaman سر صحنه فیلمبرداری فیلم Justice League

cprqgekwgaayd0_.jpg-large.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دو تصویر جدید از فیلم Passengers با هنرنمایی Jennifer Lawrence و Chris Pratt

ew-passengers01000233227_0.jpg ew-passengers9000233227.jpg

این فیلم به کارگردانی Morten Tyldum بیست ویک دسامبر اکران خواهد شد

fgfdds.jpg sdf.jpg

طبق شایعات منتشر شده از فیلم Deadpool 2 بنظر می رسد قرار است Kyle Chandler در نقش Cable و Mackenzie Davis در نقش domino بازی کنند

منبع
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصویری از تمام بازیگران فیلم Fast 8

fast8header.jpg

این فیلم که قرار است سه گانه جدید باشد 14 آپریل 2017 اکران خواهد شد و به ترتیب قسمت نهم و دهم 19 آپریل 2019 و 2 آپریل 2021 اکران خواهد شد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اقا یه سوال
یعنی تو خوابه؟
من فک میکنم لئو موند تو رویاهاش اخه تو هواپیما اون یارو چینیه زنده(بیدار) بود اما تو رویا مرد.

من فک میکنم لئو موند تو رویاهاش اخه تو هواپیما اون یارو چینیه زنده(بیدار) بود اما تو رویا مرد.

اون چینیه مرد تو رویا و رفت تو limbo که دیکاپریو هم طبق زمانبندی بیدار نشد و اونم رفت لیمبو ، اونجا هم دیگرو کشتن و برگشتن ...
آخر فیلم هم نظریه و تئوری زیاده ولی خب چون اخرش لق میزنه میشه برداشت کرد که واقعییته و رویایی نیست... حداقل بیننده اینو میخاد و نولان هم با اون لق لق زنده اینو می قبولونه به بیننده...

اون چینیه مرد تو رویا و رفت تو limbo که دیکاپریو هم طبق زمانبندی بیدار نشد و اونم رفت لیمبو ، اونجا هم دیگرو کشتن و برگشتن ...
آخر فیلم هم نظریه و تئوری زیاده ولی خب چون اخرش لق میزنه میشه برداشت کرد که واقعییته و رویایی نیست... حداقل بیننده اینو میخاد و نولان هم با اون لق لق زنده اینو می قبولونه به بیننده...
فیلم طوری ساخته شده که برداشت های مختلف بشه ازش کرد ولی نولان خودش پایانی که در نظر گرفته واقعیت بوده اون صحنه.
During an interview Christopher Nolan addressed the ambiguous ending, saying he believes Cobb makes it home to his children, although it is open to interpretation by the viewer. He further claimed that the point of not seeing whether or not the top stops spinning is that Cobb no longer obsesses over his dreams.
از روی نشونه ها و تئوری هایی که داده شده کفه ترازو یجورایی مساوی هستش و به هیچ سمتی سنگینی نمیکنه. ولی یه موردی که هست یه سری تئوری دادن که totem کاپ اون چیزی که ما فکر میکنیم ممکنه نباشه و در واقع حلقه ازدواجش این نقش رو براش داشته.

آخرین ویرایش:
فیلم طوری ساخته شده که برداشت های مختلف بشه ازش کرد ولی نولان خودش پایانی که در نظر گرفته واقعیت بوده اون صحنه.

از روی نشونه ها و تئوری هایی که داده شده کفه ترازو یجورایی مساوی هستش و به هیچ سمتی سنگینی نمیکنه. ولی یه موردی که هست یه سری تئوری دادن که totem کاپ اون چیزی که ما فکر میکنیم ممکنه نباشه و در واقع حلقه ازدواجش این نقش رو براش داشته باشه.
دقیقا نکته ای که فراموش کردم بگم . خودم سر همین قضیه یه بار دیگه فیلمو دیدم و جالب بود با این دید . ممنون که اشاره کردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or