Movie Center

تریلر resident evil رو دیدم. بد نبود. البته چیز خاصی هم نبود که بشه بهش امیدوار شد. معلوم بود بیشتر میخوان همون روند دو تا فیلم قبلی رو ادامه بدن.
من که شک دارم اندرسون به این راحتی بیخیال این سری بشه. چون توی E3 امسال هم خودش از نزدیک دموی RE7 رو با VR تجربه کرده بود و میگفت خیلی خوشش اومده و بدش نمیاد یه فیلم مخصوص VR برای سری بسازه.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk

scarfaceheader1.jpg

antoine fuqua کارگردان فیلم های The Equalizer و Training Day در حال مذاکره با سران کمپانی یونیورسال برای ساخت بازسازی فیلم Scarface است جدیدترین فیلم این کارگردان به نام The Magnificent Seven بیست و سوم سپتامبر 2016 اکران خواهد شد.

منبع
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WorldWarZ-Poster-jpg_222041.jpg

به نقل از Comingsoon احتمال دارد ادامه فیلم World War Z بدست David Fincher ساخته شود.

منبع
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hqdefault.jpg
SADAKO VS KAYAKO Trailer
720p
---------------------------------------------------------------------------------------
پوستر فیلم JACK REACHER : NEVER GO BACK
jackreacherposter.jpg

به نظر من اگه واقعا میخوان فیلمی رو بازسازی کنن باید از فیلم هایی که سوژه خوب داشتن اما نتونستن مطرح بشن استفاده کنند ساده ترین مثالش هم می تونم به شیکاگو اشاره کنم که تونست اسکار بهترین فیلم سال 2002 رو در برابر بزرگان(مثل پیانیست ,ساعت ها,اگه میتونی منو بگیر,گانگستر های نیویورک,جاده ای رو به تباهی ,ارباب حلقه ها 2 و ...) بگیره این فیلم یک بازسازی از فیلم Frank Urson ساخته 1927 بود که خیلی از ما ها حتی اسمش رو هم نمیدونستیم اما راب مارشال اومد بطور موزیکال بازسازی کرد و بیشتر جوایز رو مخصوصا تو اسکار درو کرد بعد همین کارگردان اومد با برترین بازیگر های زنده سینما(دنیل دی لوییس,نیکول کیدمن,ماریون کوتیار ,پنه لوپز کروز,سوفیالورن, کریستین هادسن و ....)هشت و نیم فلینی رو بازسازی کرد و همه کوبوندنش چرا؟چون در برابر شاهکاری مثل هشت و نیم که منتقدان و کارگردانان ستایشش میکنن یک توهین بود. تا وقتی هالیوود بخواد فیلم های مطرح کلاسیک (بن هور-هفت دلاور-پاپیون-اسکارفیس و...)رو برای بازسازی استفاده کنه به نظر من همه شکست میخورن همونطور که تاحالا خوردن و باید برای بازسازی سراغ فیلم های مطرح نشده با سوژه ناب برن درست مثل chicago 2002

واقعا کار سختی دارن برای بازسازی اسکارفیس . یکی از بهترین بازیگرای تاریخ یکی از بهترین نقش افرینیاش رو انجام داده . واقعا میتونن حتی نزدیکش بشن ؟ بعید میدونم .
جالبیش این‌جاست که همون اسکارفیس دوم هم یه بازسازی (هرچند با تغییرات زیاد:دی) بوده.

• Like
Reactions: Alkazar
همون اسکارفیس و هفت دلاور هم بازسازی هستند که نسخه های اصلیشون (خصوصا هفت سامورایی) به مراتب از بازسازیشون بهتر بود یعنی اینقدر ایده ها ته کشیده که نمی تونند چهار تا فیلم با ایده جدید بسازند ؟؟؟ حداقل سراغ فیلم ها به این معروفی نرن همین چند صفحه قبل گفتم که اینا تو بازسازی پاپیون گند می زنند این فیلم ها هم وضعیتشون همینطوره

the-crow-poster.JPG
به نظر میرسد جیسون موموا بازیگر نقش Aquaman در فیلم Justice League قرار است نقش اریک دراون شخصیت اصلی فیلم معروف The Crow را در ریبوت این فیلم ایفا کند

براندان لی پسر بروس لی سر صحنه فیلمبرداری فیلم اصلی1994 کشته شد.

منبع
-------------------------------------------------------------------------------------
TellMeeHow-400x600.jpg
TELL ME HOW I DIE Trailer
720p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or