Movie Center

کاش مثل قبل زیر نام کاربری و اینا سن افراد رو هم میزدین تو این قالب جدید سایت تا وقتی که پست ها رو میخونیم بدونیم طرف چندسالشه و با توجه به اون برخورد کنیم.طرف از خریدن منتقد توسط تهیه کننده میگه!:|
بعد جالبه یسری ها هم همچین میگن «بعد دیدن BvsS فهمیدم منتقدا چرند میگن و فیلم خیلی خفنی‌بود و فلان» واقعا من فکر میکنم مارو گیر آوردن خدایی!:D
برای منی که متنفرم از این هیروها و جنگولک بازیای توخالیشون حداقل فیلم های مارول یه ساختار منظم و قابل تحملی دارن(هر چند همون ها هم خیلی سطحی هستن) اما فیلمای DC به معنای واقعی کلمه درهم و برهم و درجه B هستن و تنها چیزی که بهش توجه میشه توشون اکشن های پرزرق و برقشه که خب اصلا کافی‌ نیست....
اودين هستم God Lord همه ي حلقت (٣٣ ساله از تهران) از bvs چه انتظاري داشتيد كه براورده نشده؟ ريليستيك نبود جاييش؟ با كميك مطابقت نداشت؟

باتشكر

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
من فقط میدونم این وارکرفت جزء اولین فیلم های برپایه ی بازی بود که کاملا مزخرف نبود ، واقعا دلم میخواد نسخه دومش رو ببینم ، بلیز هم شاخه فیلم سازی خودش رو راه انداخته برای فیلم و سریال ، اگه قرار باشه فیلم دومی ساخته بشه بلیز شاید یه بخش جدی کار رو بر عهده بگیره !
بعلاوه این دنیا چندین هزار سال تاریخ داره ، انتخاب زمان و وقایع مناسب برای فیلم خیلی سخته ، بخصوص با توجه به وسعت دنیای این مجموعه ، مثل ارباب حلقه ها که نیست هر کدوم از نژاد ها قالب خودشون و تاریخ مشترک بینشون مشخصه ، هر کدوم از نژاد های این مجموعه هزاران سال تاریخ ویژه ی خودشون و تاریخچه مشترک با بقیه نژاد ها رو دارن ، انتخاب پاره ی زمانی مناسب و شخصیت مناسب برای فیلم واقعا سخته ، این فیلم در واقع یه بک گراند فوق العاده ساده ای رو آماده کرد تا دنیای این مجموعه رو وارد سینما کنه (ورود نژاد ارک (originsشون توی ازرات) - معرفی جادوی فل و تاثیرش روی نزاد ها) بعلاوه اگه قرار بود تمام شخصیت های وارکرفت رو عین بازی ها و کتاب ها و کامیک ها توی فیلم بزارن که اصلا هیچ کس فیلم رو نمیدید !!! کافی بود برن توی یه باشگاه و چند نفر رو برای نقش های اصلی انتخاب کنن و تنها راهنمای بازیگریشون تستوسترون توی رگ هاشون باشه ، شخصیت های واقعی 50% خشونت هستن و بقیش احساسات انسانی ، برای فیلم مشخصه که باید اوضاع فرق کنه !!
یکی دوتا plot twist قشنگی هم داشت که من انتظارش رو نداشتم اصلا !! مثلا من با دنیای این مجموعه آشنا بودم و اما اصلا جریان "مدیو" رو نمیدونستم ، برام خیلی جالب بود (البته توی یکی از کلیپ های بلیز برای Legion توی یوتوب دیده بودم که کادگار با مدیو راجب به همین موضوع حرف میزدن اما کاملا فراموش کرده بودم) انتخاب بن فاستر هم بعنوان بازیگر نقش مدیو خیلی عجیب و غیر عادی بود که بنظرم این نقش رو خیلی غیر عادی و عالی بازی کرد(نمیدونم چرا اما استایل عجیب بازیگریش توی این نقش خیلی برام جالب بود)
یه چیز دیگه انتخاب رنگ سبز برای چشم های گولدن جالب بود ، اما همون رنگ قرمزش رو بیشتر دوست داشتم --- قیافه و ظاهر الف های توی فیلم افتضاح بود ، واقعا شبیه یه لباس هالووین بود !!

راستی چندتا سوال برای متخصصین Warcraft دارم :
1- مدیو ؛ جادوی فل تاثیرش روی مدیو مثل تاثیرش روی الف ها بود و باعث شد اینطوری تغییر کنه یا توسط یه شیطان تسخیر شده بود (خودم فکر میکنم فقط تاثیر فل باعث این جریان شده ، اما توی کمیک های وارکرفت دیدم که شیطان ها میتونن تسخیر کنن بدن یک نفر رو اما اینجا بیشتر شبیه تاثیر مستقیم جادوی فل بود)
2- اون الف هایی که نشون دادن ، High elf بودن ؟ رنگ پوستشون که به نایت الف ها نمیخورد !!! اگه های الف هستن ، مگه توی اون دوره ی زمانی های الف ها ترد شده نیستن ؟ --- یه چیز دیگه مربوط به دنیای بازی ، شنیدم توی تایم لاین جدید ، های الف ها بین نایت الف ها برگشتن و قبول شدن ، درسته ؟
قطعاً اثری که از مجموعه سرزمین میانه تالکین الهام گرفته نمیتونه مثل اون باشه .
هنر و عقل سازنده های ارباب حلقه ها هم اینجا خود رو نشون میده .
اونجا هم اتفاقاً با یک تاریخ چندین هزار ساله مواجه هستیم اما به جای اینکه سازنده ها از از هول هلیم بیافتن تو دیگ و یه کلاف پیچیده تحویل ملت بدن ، رفتن سراغ تک داستان و فقط تریلوژی ارباب حلقه ها رو فیلم کردن .

آخرین ویرایش:
من خودم همونطور که همیشه گفتم زک اسنیدر رو دوست دارم. به نظر کارگردان بصری خوبی هست. اما واقعا اینکه BvS افتضاح بود هیچ رقمه قابل توجیح نیست. من با اینکه نسخه طولانی و کامل تر رو دیدم به نظر یه فیلم بی سر و ته امد. و فیلنامه چاله های اساسی داره که سعی داره با سکانس های اکشن پر زرق و برق پرش کنه. به عنوان مثال، اول فیلم کارگردان سعی داره به دعوای بین سوپرمن و بتمن بپردازه و کل کلی که هم دارن (اختلاف سلیقه) اما بعد کامل یادش میره اصلا همچین چیزی تو فیلم بوده و دست آخر برای اینکه یه توجیحی بتراشه از قول سوپرمن میگه "اشتباه میکردم" و تموم میشه میره! یعنی من به عنوان یه مخاطبی که کامیک هارو نخوندم، واقعا به هیچ عنوان نفهمیدم چرا با هم مشکل داشتن، چطوری رفع اختلاف شد و ...؟ اصلا فازشون چی بود؟ یعنی تصور من اینه که الکی یه چیزی سر هم شد تا یه سکانی باحال از مبارزه بین بتمن و سوپرمن تولید بشه. و هیچ کاربردی توی روند داستانی نداشت. کلا فیلم به شدت چاله چوله داره. حالا از شخصیت منفی فوق مزخرف و بازی افتضاحش هم بگذریم.

باز من فکر میکنم عمده مشکلات فیلم که به فیلنامه برمیگرده، به این خاطر هست که سعی داشته بدون پیش زمینه های کافی و درست، داستان بگه که نمیتونه و در نهایت برای مخاطب عام یه فیلم به قایت بی سر و ته و صرفا اکشنه. شایدم تمرکز اسنیدر این بوده که صحنه های باحال کامیک رو تبدیل به فیلم کنه و یه چیز خوش آب و رنگ بسازه نه فیلم خوب.
میگم یه عده ایرادات بنی اسرائیلی میگیرند همینه، کاری به بد بودن داستان و ... ندارم اما اختلاف بتمن و سوپر من خیلی تو فیلم واضح بود ،واضح که هیچ ابکی :-|

اودين هستم God Lord همه ي حلقت (٣٣ ساله از تهران) از bvs چه انتظاري داشتيد كه براورده نشده؟ ريليستيك نبود جاييش؟ با كميك مطابقت نداشت؟
باتشكر
اودین جان شما که از چشمه خردمندی آب خوردی چرا؟احتمالا چون فقط یه چشم داری همه چیو نمیبینی;))
مگه قراره یه فیلم سوپر هیرویی بد و خوب بودنش فقط از ریئل بودن یا وفادار بودنش به کمیک تشخیص داده بشه!؟مشکل خیلی از بچه ها اینه که تا میگی فیلم آشغاله میگن برای ما که کمیک بازیم خیلی خوب بود پس طرف حتما نمیفهمه!ما داریم راجب یه فیلم سینمایی حرف میزنیم پس باید تمام اِلمان ها نقد بشه نه اینکه فقط میزان وفاداریش به منابع و ...
این فیلم اصلا پرداخت کاراکتر نداره و به همین دلیلم فقط چندتا شخصیت توخالی رو میبینیم که به سطحی ترین شکل ممکن فقط هستن که قصه جلو بره!این بدترین مشکل فیلمه.در ادامه بازی های ضعیف، داستان کلیشه ای و تصنعی، بدمن افتضاح فیلم، ریتم کند و سردرگم و ... از مشکلاتشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Lord Odin
بعلاوه اگه قرار بود تمام شخصیت های وارکرفت رو عین بازی ها و کتاب ها و کامیک ها توی فیلم بزارن که اصلا هیچ کس فیلم رو نمیدید !!! کافی بود برن توی یه باشگاه و چند نفر رو برای نقش های اصلی انتخاب کنن و تنها راهنمای بازیگریشون تستوسترون توی رگ هاشون باشه ، شخصیت های واقعی 50% خشونت هستن و بقیش احساسات انسانی ، برای فیلم مشخصه که باید اوضاع فرق کنه !!
ضمن احترام به نظر شما اینکه شما فکرمیکنی اونهایی که میگن فیلم افتضاح بوده دلیلشون اینه که چند تا بازیگر باد کرده داخل فیلم نبودن دیگه جایی برای بحث باقی نمیذاره. پس یعنی کاراکترهای داخل داستان همه ارنولد هستن و نقشی که بن فاستر دراورده خود مدیوه. یا حماقت و ساده لوحی کادگار اصل چیزیه که کادگار باید باشه و از همه بدتر لوتاری که بزرگترین هیروی انسانهاست همین لوتاریه که نه میدونه داره چیکار میکنه نه کنترل عصبانیتش رو داره و نه هوش و درایتی ازش دیده میشه.
این سوالی هم که شما در اسپویلر پرسیدی دقیقا برمیگرده به همون جمله ای که در پست قبلی گفتم یعنی تماشاگر باید علم غیب داشته باشه بدونه قضیه مدیو رو.
مدیو برخلاف چیزی که در فیلم نشون دادن تحت تاثیر فل نیست. مدیو خودش فل رو داره بوجود میاره. مدیو اون چیزی نیست که در فیلم نشون میدن. بطور خلاصه قضیه برمیگرده به مادر مدیو گاردین بزرگ اگوین که با شیطان دوران خودش سارگراس درگیر شد و تونست شکستش بده در حالی که مدیو رو باردار بود. سارگراس وقتی دید از اگوین شکست میخوره خودش رو به داخل مدیوی که جنین بود منتقل کرد و بعد از اینکه مدیو به مقام گاردین رسید درواقع سارگراس بود که به همه چیز مسلط شد. دروازه رو هم در طرف ارک ها این مدیو/سارگراس بود که باز کرد از طریق نفود بر نرزول و بعد گولدان. یعنی قبل از این داستان و در حین این جنگ و جنگ بعدی سارگراس شر حاکم بر دنیاست چه ازروث و چه درائنور. دلیل اینکه ارک ها درائنور رو نابود کردن و کوچ کردن هم باز همین سارگراس/مدیو بود که با نفوذ بر نرزول و گولدان باعث جنگ و نابودی طبیعت درائنور شد. در فیلم اینطور نشون داده میشه که مدیو یه گاردین بیگناهه که جادویی بنام فل الوده اش میکنه و بقیه درصورتی که داستان دقیقا برعکس اینه و کلا گندی که فیلم به وارکرفت زده رو نمیشه جمعش کرد چون ادامه داره داستان و به همین سادگی هم نیست که مدیو مرد و تموم.

در اخر اگر وارکرفت رو دوست دارید توصیه میکنم حداقل 3 کتاب اول رو بخونید بترتیب
1 Rise Of The Horde
2 The Last Guardian
3 Tides of Darkness
کتاب اول مربوط به وقایع درائنور و اینکه چی شد که ارکها به ازروث اومدنه
کتاب دوم در مورد داستان مدیو و کادگار و لوتار و کیرین تور و کلا هرچی که به اینها مربوط میشه
کتاب سوم در مورد وقایع جنگه و و کادگار و لوتار و اورگریم دووم همر

فیلم کتاب جنگل دیدم و باید بگم واقعا خوب و رضایت بخش بود و به نحو احسنت خاطرات دوران کودکی خیلی از ماها رو زنده کرد حتی میتونم بگم قویتر از گذشته انتظار یه شاهکار سینمایی نداشتم و فیلمم یه شاهکار نیست ولی یه فیلم کاملا خوش ساخت و چفت و بست داره و کاملا ارتباط برقرار میکنی با فیلم و شخصیتا .

فیلم وارکرفت در مورد اینکه به داستان وفادار بوده و ... کاری ندارم چون نه بازیشو انجام دادم نه کتاباشو خوندم به عنوان یه فیلم مستقل تو ژانر فانتزی بجز چند مورد بقیه شاخصه های فیلم ضعیف و بعضا افتضاح بودن !
داستان که شدیدا پر چاله چوله و سردرگم و گیج کننده بود و خیلی از اتفاقا بدون توضیح و پیش زمینه ای اتفاق افتادن
کاراکترا هیچ کدوم پرداخت درستی نداشتن شخصا پوکر فیس فیلمو میدیدم اصلا برام مهم نبود که چه اتفاقاتی داره میفته و چه بلایی سر کاراکترا میاد که این جز بدترین ویژگی هاییه که یه فیلم میتونه داشته باشه اگه نتونی با کاراکترا ارتباط برقرار کنی هرفیلمی هرچقدرم خوب برات به سوهان روح تبدیل میشه به بدیه سری فیلمای رزیدنت اویل نبود ولی اونقدرام بهتر نبود

از قسمت سوم resident evil extinction گفته بودن بخدا این قسمت آخره حالا که رسیدیم به قسمت شش کاشکی اینبار واقعا Final Chapter باشه
تو این فیلم آخری اون وسکر دیالوگ آخرش یعنی اینکه n تا میسازیم داداچ... :
This is The beginning of the end...!!!!

بعلاوه اگه قرار بود تمام شخصیت های وارکرفت رو عین بازی ها و کتاب ها و کامیک ها توی فیلم بزارن که اصلا هیچ کس فیلم رو نمیدید !!! کافی بود برن توی یه باشگاه و چند نفر رو برای نقش های اصلی انتخاب کنن و تنها راهنمای بازیگریشون تستوسترون توی رگ هاشون باشه ، شخصیت های واقعی 50% خشونت هستن و بقیش احساسات انسانی ، برای فیلم مشخصه که باید اوضاع فرق کنه !!

واقعا ربط این موضوع به ایرادی که من از تحریف داستان میگیرم چیه؟ نه واقعا ربطش چیه؟

فیلم وارکرفت ایرادات، یعنی تحریف های اساسی و زشت توی داستان داره. و عملا همه چیز رو تغییر داده و این تغییر فقط باعث خراب شدن داستان شده نه اینکه کمکی به فیلم بکنه. یه موردش رو در مورد مدیو کوروش توضیح داد، و هرکی بخونه متوجه میشه فیلم با حذف یه بخش مهمی از داستان واسه خودش شخصیت مدیو رو عوض کرده.

این قضیه در مورد کادگار و لوتار و گولدان و ... هم صدق میکنه. یعنی تحریف در این حده که باید بگم اصلا داستان اغفال شدن اورک ها و سبز شدنشون به این شکل نیست! کادگار اینجوری با مدیو آشنا نمیشه و اصلا یه مدتی تو برج مدیو کار میکرده و مسوول مرتب کردن کتابخونه بوده. لوتار اینجوری گیرش نمیندازه و ... حالا الان حسش نیست بنویسم، اما از ظاهر شخصیت ها تا خط داستانیشون، همه از دم تیغ گذشتن و تحریف شدن. تغییرات بی سر و ته.

من یادمه یه زمان نشستم داستان وارکفت رو خوندم اول اول اول داستان از جایی شروع میشه که چندین خدا در سرزمین آزروث بودن و شروع به ساختن جهان میکنن، حالا بعد یه مشکلات و.. پیش میاد میافتن به جون هم و...........
در کل به نظرم این وارکرفت رو نباید سه گانه میساختن! باید مثل گیم آو ترونز سریالش میکردن از همون اول اول شروع به تعریف داستان میکردن این جوری خیلی فروش بیشتری هم میتونست داشته باشه.
منظورم از سریال اینکه فقط میخوام اینو بگم که این داستان وارکرفت از سال 1994 شروع شده و سال 2004 هم که افتاده رو دوش WoW پس نباید انتظار یه فیلمی هم داشته باشه کل کارکتر هاشو بیارن داخل فیلم.

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
jared-large_trans++UnXld75eJTtxBTdlrmcTDYKSnM6aQ1nno0Hz4CoWXSU.jpg

jared leto بازیگر نقش Joker در فیلم suicide squad اعلام کرد

تعداد صحنه های حذف شده با حضور او به حدی است که میتوان به وسیله این صحنه ها فیلمی مستقل در رابطه با شخصیت جوکر ساخت

منبع

آخرین ویرایش:
View attachment 63711

jared leto بازیگر نقش Joker در فیلم suicide squad اعلام کرد

تعداد صحنه های حذف شده با حضور او به حدی است که میتوان به وسیله این صحنه ها فیلمی مستقل در رابطه با شخصیت جوکر ساخت

منبع
احتمالا تو نسخه بلوری اضافه میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or