Movie Center

جوخه انتحاری اولین رکوردش رو زد و تونست با فروش 20.5 میلیون در پنج شنبه شب به پرفروش ترین فیلم شب افتتاحیه در ماه آگوست و سومین افتتاحیه ی پرفروش بین کمیکی تبدیل بشه
'Suicide Squad' Breaks First Box Office Record With $20.5M Thursday

به نظر میرسه که فیلم فروش خوبی بکنه علارقم نقد های منفی ولی این وسط یک نکته ای بود که چند روز پیش تو یک سایت میخوندم اینکه شاید SS تو چین اکران نشه به دلیل محتوای تاریکش (کلا سیستم رده بندی سنی مثل غرب ندارند و یک کمیته سانسور شیپ مثل خوده ما دارند) ولیکن بحث سره این بوده وقتی گاردین اف گلکسی تونسته تو چین اکران بشه و صد میلیون دلار بفروش برسه برای جوخه انتحاری هم نباید مشکلی به وجود بیارندو حتی صحبت از تغییر اسم فیلم هم به نیروهای ویژه X همچین چرت و پرتی هم هست. در کل فروش چین تو هفتاد الی صد میلیون دلاری پایین بالا میکنه فروش نهایی رو و باید ببینیم چی میشه.

فروش اولیه BvS هم خوب بود، اما همونطور که خبرش رو چند صفحه پیش یکی گزاشت وارنر از عملکردش ناراضیه

آخرین ویرایش:
دیشب فیلم وارکرفت رو دیدم و در اخر احساس دوگانه ای داشتم.
هم فیلم بشدت بیخودیه و هم بنوعی خوبه.
اول اینکه تایم لاین و کاراکتر ها بشدت داغون و قروقاطی بود. خیلی از اتفاقات کاملا من دراوردی بود و ربطی به داستان اصلی وارکرفت نداشت. تفاوت بقدری زیاد بود که انگار اصلا یه داستان دیگه است. از لحاظ تاریخ وارکرفت فیلم یه فاجعه است. ریز مسائل مشخصه فقط بخاطر اسپویل نمیگم و ازش رد میشم.
لوتار نه ظاهرش و نه رفتارش هیچ شباهتی به لوتار داستان اصلی نداره. کادگار هم همچنین. کیرین تور بشدت بیمصرف و زیادیه. کادگار بشدت احمقه. تماشاگری که داستان رو نمیدونه باید علم غیب داشته باشه یا بهش وحی بهشه تا قضیه مدیو و سارگراس رو بدونه. شخصیت مکار گولدان بصورت یه جنگجوی شرور و قوی طراحی شده. گولدانی که به وسیله شورای سایه بر ارکها نفوذ داشت اینجا بیشتر فرمانده لشکره و در جنگ تن به تن از همه قویتره. دالارن یه مشکل عظیم( گفتنش اسپویله) داره که بتنهایی کل تایم لاین رو خراب میکنه. الان در این فیلم تایم لاین رو بقدری خراب کردن که اگر ادامه ای داشته باشه معلوم نیست داستان به کدوم سمت باید بره.
روند داستان بشدت غیر منطقه. اینکه داستان فانتزیه دلیل نمیشه از منطق خارج بشه. قضیه لوتار و بلک هند چرا اتفاق میفته؟ مگه لوتار ارکه؟
کلا لحظه به لحظه فیلم پره از ایرادات و اشکالات. بهترین تعریفی که برای این فیلم بنظرم میرسه اینکه که انگار داری یه تیزر دوساعته از سریال وارکرفت رو تماشا میکنی. فرض کنید مثلا game of throne رو در 2 ساعت خلاصه کنن. حالا بگذریم از اینکه این مثلا کلش در مورد جنگ اول بود و خود جنگ اول بخش کوچکی از وارکرفته. یعنی فیلم به زور خلاصه ای از یک بخش کوچک وارکرفت محسوب میشه.
برخلاف کسانی که CG ها رو نپسندیدن من مشکلی نداشتم و جز حرکات گرگ ها بقیه اش بنظرم خوب بود یا حداقل بد نبود. اجرای جادو ها و اسپل ها عالی بود. نژادها از نظر من عالی بودن حسی که دیدن الف ها به من میداد بیشتر از حس دیدن الفهای فیلمهای پیتر جکسون بود و همینطور دوارف ها و میج های کیرین تور ولی خب متاسفانه اصلا معلوم نبود چرا در فیلم هستن.
بهترین قسمت فیلم برای من دیدن ( هرچند کم ) مکانهای ازروث بود . در هر صحنه ای حتی برای چند ثانیه که شده محو دیدنشون میشدم. ای کاش فیلم کلا داستان نداشت و یه فیلم دوساعته ازروث گردی بود. این بهترین کار ممکنی بود که این گروه میتونست انجام بده.

من خودم همونطور که همیشه گفتم زک اسنیدر رو دوست دارم. به نظر کارگردان بصری خوبی هست. اما واقعا اینکه BvS افتضاح بود هیچ رقمه قابل توجیح نیست. من با اینکه نسخه طولانی و کامل تر رو دیدم به نظر یه فیلم بی سر و ته امد. و فیلنامه چاله های اساسی داره که سعی داره با سکانس های اکشن پر زرق و برق پرش کنه. به عنوان مثال، اول فیلم کارگردان سعی داره به دعوای بین سوپرمن و بتمن بپردازه و کل کلی که هم دارن (اختلاف سلیقه) اما بعد کامل یادش میره اصلا همچین چیزی تو فیلم بوده و دست آخر برای اینکه یه توجیحی بتراشه از قول سوپرمن میگه "اشتباه میکردم" و تموم میشه میره! یعنی من به عنوان یه مخاطبی که کامیک هارو نخوندم، واقعا به هیچ عنوان نفهمیدم چرا با هم مشکل داشتن، چطوری رفع اختلاف شد و ...؟ اصلا فازشون چی بود؟ یعنی تصور من اینه که الکی یه چیزی سر هم شد تا یه سکانی باحال از مبارزه بین بتمن و سوپرمن تولید بشه. و هیچ کاربردی توی روند داستانی نداشت. کلا فیلم به شدت چاله چوله داره. حالا از شخصیت منفی فوق مزخرف و بازی افتضاحش هم بگذریم.

باز من فکر میکنم عمده مشکلات فیلم که به فیلنامه برمیگرده، به این خاطر هست که سعی داشته بدون پیش زمینه های کافی و درست، داستان بگه که نمیتونه و در نهایت برای مخاطب عام یه فیلم به قایت بی سر و ته و صرفا اکشنه. شایدم تمرکز اسنیدر این بوده که صحنه های باحال کامیک رو تبدیل به فیلم کنه و یه چیز خوش آب و رنگ بسازه نه فیلم خوب.

از قسمت سوم resident evil extinction گفته بودن بخدا این قسمت آخره حالا که رسیدیم به قسمت شش کاشکی اینبار واقعا Final Chapter باشه
جریان Fast And Furious هست که از قسمت سوم به بعدش تو پوستر ها و اول هر فیلم میگن One Last Ride ولی با همین فرمون ایشالا سال آینده داریم قسمت هشتم رو بر روی پرده ها میبینیم :دی یعنی این فرمول دقیقا سر هر قسمت رعایت شده :دی

جریان Fast And Furious هست که از قسمت سوم به بعدش تو پوستر ها و اول هر فیلم میگن One Last Ride ولی با همین فرمون ایشالا سال آینده داریم قسمت هشتم رو بر روی پرده ها میبینیم :D یعنی این فرمول دقیقا سر هر قسمت رعایت شده :D
هر سری هم داره از اصالت خودش دور و دورتر میشه . تا قسمت 4 و حتی 5 تا حدودی ماشین مرکز توچه فیلم بود . دیگه این اخریا یارو ، رییس فلان سازمان جاسوسی ، میره دنبالشون میگه بیا اینو بگیریم ما عاجزیم . :D

هر سری هم داره از اصالت خودش دور و دورتر میشه . تا قسمت 4 و حتی 5 تا حدودی ماشین مرکز توچه فیلم بود . دیگه این اخریا یارو ، رییس فلان سازمان جاسوسی ، میره دنبالشون میگه بیا اینو بگیریم ما عاجزیم . :D
هر دفعه سر هر ویلین میگن این دیگه شرور ترین و خفن ترین و غیر ممکن ترین هدفه، دوباره قسمت بعد همین فرمول. یادش بخیر اون قسمت های اول و دوم و سومش هم بخاطر سری بازی های فوق العاده Underground ساخته شدند و خوب هم بودند برای ما مخاطب های بازی اما یگه از بس ساختن و کمبو ایده چار شدن کردنش ترکیب جیمز باند و رامبو و اوشن.

دنیرو براتمرین نقشش تو راننده تاکسی.واقعا مسافر کشی میکرد شب ها:D
اینم گواهی رانندگی تاکسی نیویورک دنیرو:D
View attachment 63590
اره :D يك ماه رانندگى ميكرده بمدت ١٥ ساعت! بعدش همون موقع هم جايزه اسكار رو برده بوده براى فيلم گادفادر ٢ با اين حال هيچ كس جز يكنفر نشناخته بودش.

جریان Fast And Furious هست که از قسمت سوم به بعدش تو پوستر ها و اول هر فیلم میگن One Last Ride ولی با همین فرمون ایشالا سال آینده داریم قسمت هشتم رو بر روی پرده ها میبینیم :D یعنی این فرمول دقیقا سر هر قسمت رعایت شده :D
البته سری F&F رو خیلی وقت پیش گفتن که 9 گانه خواهد بود اما خوب جدیدا مثل اینکه وین دیزل گفته شماره 10 هم هست :دی

من فقط میدونم این وارکرفت جزء اولین فیلم های برپایه ی بازی بود که کاملا مزخرف نبود ، واقعا دلم میخواد نسخه دومش رو ببینم ، بلیز هم شاخه فیلم سازی خودش رو راه انداخته برای فیلم و سریال ، اگه قرار باشه فیلم دومی ساخته بشه بلیز شاید یه بخش جدی کار رو بر عهده بگیره !
بعلاوه این دنیا چندین هزار سال تاریخ داره ، انتخاب زمان و وقایع مناسب برای فیلم خیلی سخته ، بخصوص با توجه به وسعت دنیای این مجموعه ، مثل ارباب حلقه ها که نیست هر کدوم از نژاد ها قالب خودشون و تاریخ مشترک بینشون مشخصه ، هر کدوم از نژاد های این مجموعه هزاران سال تاریخ ویژه ی خودشون و تاریخچه مشترک با بقیه نژاد ها رو دارن ، انتخاب پاره ی زمانی مناسب و شخصیت مناسب برای فیلم واقعا سخته ، این فیلم در واقع یه بک گراند فوق العاده ساده ای رو آماده کرد تا دنیای این مجموعه رو وارد سینما کنه (ورود نژاد ارک (originsشون توی ازرات) - معرفی جادوی فل و تاثیرش روی نزاد ها) بعلاوه اگه قرار بود تمام شخصیت های وارکرفت رو عین بازی ها و کتاب ها و کامیک ها توی فیلم بزارن که اصلا هیچ کس فیلم رو نمیدید !!! کافی بود برن توی یه باشگاه و چند نفر رو برای نقش های اصلی انتخاب کنن و تنها راهنمای بازیگریشون تستوسترون توی رگ هاشون باشه ، شخصیت های واقعی 50% خشونت هستن و بقیش احساسات انسانی ، برای فیلم مشخصه که باید اوضاع فرق کنه !!
یکی دوتا plot twist قشنگی هم داشت که من انتظارش رو نداشتم اصلا !! مثلا من با دنیای این مجموعه آشنا بودم و اما اصلا جریان "مدیو" رو نمیدونستم ، برام خیلی جالب بود (البته توی یکی از کلیپ های بلیز برای Legion توی یوتوب دیده بودم که کادگار با مدیو راجب به همین موضوع حرف میزدن اما کاملا فراموش کرده بودم) انتخاب بن فاستر هم بعنوان بازیگر نقش مدیو خیلی عجیب و غیر عادی بود که بنظرم این نقش رو خیلی غیر عادی و عالی بازی کرد(نمیدونم چرا اما استایل عجیب بازیگریش توی این نقش خیلی برام جالب بود)
یه چیز دیگه انتخاب رنگ سبز برای چشم های گولدن جالب بود ، اما همون رنگ قرمزش رو بیشتر دوست داشتم --- قیافه و ظاهر الف های توی فیلم افتضاح بود ، واقعا شبیه یه لباس هالووین بود !!

راستی چندتا سوال برای متخصصین Warcraft دارم :
1- مدیو ؛ جادوی فل تاثیرش روی مدیو مثل تاثیرش روی الف ها بود و باعث شد اینطوری تغییر کنه یا توسط یه شیطان تسخیر شده بود (خودم فکر میکنم فقط تاثیر فل باعث این جریان شده ، اما توی کمیک های وارکرفت دیدم که شیطان ها میتونن تسخیر کنن بدن یک نفر رو اما اینجا بیشتر شبیه تاثیر مستقیم جادوی فل بود)
2- اون الف هایی که نشون دادن ، High elf بودن ؟ رنگ پوستشون که به نایت الف ها نمیخورد !!! اگه های الف هستن ، مگه توی اون دوره ی زمانی های الف ها ترد شده نیستن ؟ --- یه چیز دیگه مربوط به دنیای بازی ، شنیدم توی تایم لاین جدید ، های الف ها بین نایت الف ها برگشتن و قبول شدن ، درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or