Movie Center

وحید تو خودت از مدافعان DKR بودی، روت میشه الان؟:D

این ریویو ها رو هم من خودم به شخصه نگاه نمیکنم. نقد بخوام بخونم میرم سراغ بوردول و کنت جونز و امثالهم:D
والا من احساس میکنم اگه بتمن های جوئل شوماخر الان اومده بود ملت داشتن دفاع میکردن و میگفتن انقدر نقد ها بد بوده بیشتر مشتاق شدیم!! :دی

10 سال دیگه میگن یه عده بودن که مشتاقانه عاشق و دلبسته BVS و SS بودن :دی بعدم همه ایموجی خنده میذاشتن میگفتن امکان نداره :دی

اين كه مارول خريده يه سرى منتقد هارو هيچ شكى نيست، حالا بعضيا هم با ساختار chaotic فيلم حال نكردن، كه همون اول هم جرد گفته بود فيلم آشوبيه كه آدم بدا حال ميكنن با خودشون.
انقدم وقتى يكى ميگه منتقد هارو خريدن شاخ در نيارين: D
مديا اونور رو هم كلينتون ها خيليشو دستشونه و اصن كلا چيز كثيفى شده . حالا چه برسه به خريدن چارتا منتقد...

این فن بازی مصداق بارز تعصبات خشک مذهبیه :|
طرف رو تفکر و منطق و کلا هرچیزی خط میکشه سینه سپر میکنه دفاع میکنه از چیزی که براش محبوبه همه چیم فن داره یعنی الان برند دستمال کاغذی بیاری انتقاد کنی ازش یهو خودجوش چندتا فن پیدا میکنه !
باکس آفیس موجو میگه با وجود نقدهای منفی افتتاحیه سوساید اسکاد حدود 140 میلیون دلار باید باشه و فن ها پشت فیلم وایسادن و معتقدن منتقدا فیلم های دی سی رو زیادی میکوبن و ...
شخصا تا الان ندیدم اینو فیلم batman vs superman بد بود چون یه سری فاکتورای جذاب داشت دلیل بر خوب بودن فیلم نیست دیدنشم اشکال نداره حتی فن بودنم به خودی خود چیز بدی نیست ولی وقتی یکی میاد خودزنی میکنه بگه این فیلم خوبه آدم میخواد مثل فردوسی پور سرشو بکوبه به میز :D سوساید اسکاد ندید از رو نقدا میگم فیلم شلخته و بدیه که داستان خاصبم نداره و شخصیتا نزدیکم نمیشن به درجه ای که براشون اهمیت قائل بشیم ولی فن ها میرن میبینن اشکالیم نداره ولی بعد از اینکه دیدن و فهمیدن فیلم خوبی نیست آسمون به زمین ندوزن و تئوری توطئه مطرح نکنن که وا مصیبتا جمیع منتقدا علیه دی سی متحد شدن :|
والا منم فن وان پیسم فیلماشم دیدم لذتشم بردم ولی فیلماش بهتریناش نهایتا متوسطن از هر نظر اصلا درک نمیکنم سر فن بازی چشمتو روی واقعیت ببندی و خودتو گول بزنی !

در اقدامی خیلی کول و خفن سایت سانفرانسیسکو ژورنالیست به جوخه انتخاری صفر داده

‘Suicide Squad’ offers 2 hours of soul-sickening sensory torment

Wall Street Journal هم به فیلم 0 داده
www.wsj.com/articles/suicide-squad-review-weapon-of-mass-depression-1470342658?tesla=y

سر این دوتا نقد دیگه کار از پول گذشته، احتمالا مارول ساختمونی، جزیره ای، هواپیمایی چیزی داده به منقد ها

این فن بازی مصداق بارز تعصبات خشک مذهبیه :|
طرف رو تفکر و منطق و کلا هرچیزی خط میکشه سینه سپر میکنه دفاع میکنه از چیزی که براش محبوبه همه چیم فن داره یعنی الان برند دستمال کاغذی بیاری انتقاد کنی ازش یهو خودجوش چندتا فن پیدا میکنه !
باکس آفیس موجو میگه با وجود نقدهای منفی افتتاحیه سوساید اسکاد حدود 140 میلیون دلار باید باشه و فن ها پشت فیلم وایسادن و معتقدن منتقدا فیلم های دی سی رو زیادی میکوبن و ...
شخصا تا الان ندیدم اینو فیلم batman vs superman بد بود چون یه سری فاکتورای جذاب داشت دلیل بر خوب بودن فیلم نیست دیدنشم اشکال نداره حتی فن بودنم به خودی خود چیز بدی نیست ولی وقتی یکی میاد خودزنی میکنه بگه این فیلم خوبه آدم میخواد مثل فردوسی پور سرشو بکوبه به میز :D سوساید اسکاد ندید از رو نقدا میگم فیلم شلخته و بدیه که داستان خاصبم نداره و شخصیتا نزدیکم نمیشن به درجه ای که براشون اهمیت قائل بشیم ولی فن ها میرن میبینن اشکالیم نداره ولی بعد از اینکه دیدن و فهمیدن فیلم خوبی نیست آسمون به زمین ندوزن و تئوری توطئه مطرح نکنن که وا مصیبتا جمیع منتقدا علیه دی سی متحد شدن :|
والا منم فن وان پیسم فیلماشم دیدم لذتشم بردم ولی فیلماش بهتریناش نهایتا متوسطن از هر نظر اصلا درک نمیکنم سر فن بازی چشمتو روی واقعیت ببندی و خودتو گول بزنی !
کسی اینجا خودش رو گول نزده و کسی هم سینه چاک نکرده. (حالا بحثم سر SS نیست چون کلا مهم نیست این فیلم برام). متاسفانه این ذهنتی که معترضین از فیلم ها دارن و الان توی پست شما کلی توضیح دادی رو نمیدونم کی انداخته تو این تاپیک. برای بار هزارمممممممم. BvS یه فیلم با اشکالات عمده است اما خوبی هایی هم واسه خودش داره. کسی هم نگفته فیلم یه فیلم درجه 1 و فوق العاده است. درک این جمله براتون خیلی سخته؟

احتمالا سخته. چون اون یه عده که تعدادشون هم کم نیست تو تاپیک و لیدرشون هم وحیده ( :D ) کلا کمر ترول بستن و هر صفحه از تاپیک که میری شروع میکنن به ترول کردن و مسخره بازی در آوردن که واقعا دیگه غیرقابل تحمل کرده تاپیک رو. بعدشم هزار تا تیکه بار ملتی میکنن که خوبی ها فیلم رو هم دیدن.

الان چند نفر کاملا ناشناس اومدن قضیه پول رو مطرح کردن، هر صفحه که میریم این جمله های چبپ و بچه گانه قضیه پول رو میبینیم. انگار تو مهدکودک داریم پست میدیم.

کسی اینجا خودش رو گول نزده و کسی هم سینه چاک نکرده. (حالا بحثم سر SS نیست چون کلا مهم نیست این فیلم برام). متاسفانه این ذهنتی که معترضین از فیلم ها دارن و الان توی پست شما کلی توضیح دادی رو نمیدونم کی انداخته تو این تاپیک. برای بار هزارمممممممم. BvS یه فیلم با اشکالات عمده است اما خوبی هایی هم واسه خودش داره. کسی هم نگفته فیلم یه فیلم درجه 1 و فوق العاده است. درک این جمله براتون خیلی سخته؟

احتمالا سخته. چون اون یه عده که تعدادشون هم کم نیست تو تاپیک و لیدرشون هم وحیده ( :D ) کلا کمر ترول بستن و هر صفحه از تاپیک که میری شروع میکنن به ترول کردن و مسخره بازی در آوردن که واقعا دیگه غیرقابل تحمل کرده تاپیک رو. بعدشم هزار تا تیکه بار ملتی میکنن که خوبی ها فیلم رو هم دیدن.

الان چند نفر کاملا ناشناس اومدن قضیه پول رو مطرح کردن، هر صفحه که میریم این جمله های چبپ و بچه گانه قضیه پول رو میبینیم. انگار تو مهدکودک داریم پست میدیم.
من روی صحبتم با کاربرای این تاپیک نبود :D این پیش بینی آخر هفته باکس آفیس موجو رو خوندم و قضیه فن ها و ... اینجام بعضا دیدم گفتم نظرمو بگم شاید یه بحث بشه که چرا اینجوریه اینهمه تعصب از کجا میاد :>
نظرات شما رو خوندم تقریبا منصفانه بود هم نقطه ضعفای فیلم رو گفتی هم نقاط قوتش هرچند یکم سمت فیلم غش کردی :p
کسی حق نداره بیاد مسخره کنه که فلانی بیخود کردی از فیلم خوشت اومده این چیزه مزخرف بدرد نخوره و ... از اونورم تا یکی نقد کرد یا از فیلم خوشش نیومد زرتی بزنی تو دهنش که چرا خوشت نیومده چجوری میتونی این شاهکار جاودانه سینما رو نپسندی :D

همین ss چندتا از نقداش انصافا خوب بودن وقتی میگه ریتم فیلم اینقدر تندِ که اتفاقات پشت سر هم ردیف شدن ، وقتی میگه جوکر بود و نبودش تو فیلم چندان فرقی نمیکنه و ... خب رو هوا که نمیگه چون سر لج داره پول گذاشتن تو جیبش :D

• Like
Reactions: FaRd!N
زیاد تعجب نکردم از این نقدها. :دی البته فکر میکردم بهتر از این بشه، ولی نه بالاتر از متوسط.
من که نقدها رو نخوندم و نیازی هم به خوندنشون ندارم، ولی کلاً تریلرهای Suicide Squad یه جوری بودن و من رو جذب نمیکردن. همون طور که قبلاً هم گفتم، یه حسی داشتن که انگار میخوان به زور بگن خیلی کول و باحال هستن و اینا! از اون طرف با کاراکترهاش هم حداقل توی تریلرها حال نمیکردم. از Joker که اصلاً با سلیقه ـم جور نیست تا Harley Quinn که توی انیمیشن ها خیلی دوستش داشتم ولی اینجا اعصاب خوردکنه.
ولی خب با همه اینا باید فیلم رو دید و نظر داد. همون BVS هم نقدهاش افتضاح بود، ولی من ازش خوشم اومد و در عرض یکی دو هفته دو بار دیدمش. (یه بار توی خونه و یه بار هم سینما :دی) حالا هر چقدر هم امتیازهاش داغون باشه و ملت تو سر فیلم بزنن، خوشبختانه یا متأسفانه آدمی هستم که وقتی از یه چیزی خوشم بیاد، دیگه کاری به اطرافم ندارم و حالش رو میبرم! حالا نظر عمومی در مورد فیلم هر چی میخواد باشه! :دی

یکم از نقد A. O. SCOTT که برای قیلم Suicide Squad نوشته رو میزارم خوشگل لول فیلم رو مشخص کرد :D

This is not to say that it’s a completely terrible movie — it is certainly not worse than “X-Men: Apocalypse,” “Captain America: Civil War” or, heaven knows, “Batman v Superman: Dawn of Justice” — but rather that its virtues and shortcomings
are more systemic than specific.

اینکه بگیم فیلم کاملا افتضاحه درست نیست ، قطعا از فیلم هایی مثل ایکس من آپوکالیپس ، کاپیتان آمریکا سیویل وار و بتمن vs سوپرمن بدتر نیست ( خب این خودش کلی تعریفه از فیلم :D )

“Suicide Squad” is a so-so, off-peak superhero movie. It chases after the nihilistic swagger of “Deadpool” and the anarchic whimsy of “Guardians of the Galaxy” but trips over its own feet.
اومده یه چیزی فرای این دوتا باشه هرچند ددپول خودش چیز خاصی نبود صرفا خشونت بود و طنز ولی نتونسته :D

ضعیفتر از گاردین و کمی بهتر از ایکس من و ... :D

• Like
Reactions: Z-fan and HIGH DEVS
اين تيزر دانكرك خيلى خوف بود
از اونجايى اصل قضيه دانكرك هم مشخص نيست، و معلوم نيست هيتلر فازش چى بوده كه اونطور كرد، خيلى دوست دارم برداشت نولان رو بدونم.
تام هاردى هم با اون كول هاش از پشت معلوم بود: دى
آره فقط اميدوارم نولان مثل بقيه كارگردان هايى كه از جنگ جهانى دوم فيلم ساختن همه چيز رو يك طرفه و بخاطر شجاعت متفقين نشون نده!چون توى جريان دانكرك واقعا بريتانيا بزرگترين شانس تاريخش رو اورد.(همون جمله معروف كه تاريخ رو فاتحان مينويسند) كه البته از نولان واقعا بعيده.

• Like
Reactions: .SamueL.
آره فقط اميدوارم نولان مثل بقيه كارگردان هايى كه از جنگ جهانى دوم فيلم ساختن همه چيز رو يك طرفه و بخاطر شجاعت متفقين نشون نده!چون توى جريان دانكرك واقعا بريتانيا بزرگترين شانس تاريخش رو اورد.(همون جمله معروف كه تاريخ رو فاتحان مينويسند) كه البته از نولان واقعا بعيده.

فيلم مستقل نيست ، غرب هم رو اين موضوع خيلى حساسه فك نكنم بزارنش يا حتى بش فك كنه بيچاره دى
اما خب نولانه ديگه واسه ايده سنگينى مثل Interstellar خروار خروار بودجه گرفت D :

• Like
Reactions: FPS Eager

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or