امروز داشتم فیلمای باکس آفیسو نگا میکردم دیدم فیلم Lights Out اومده به کاگردانی David Sandberg نمرشم 7 شده که واسه یه فیلم ترسناک امروزی خیلی ام خوبه،بعد دیدم این فیلم از رو یه فیلم کوتاه به کارگردانی و نویسندگیه همین sandberg ساخته شده.
همین شد که برم بگردم یوتوب و این فیلمارو پیدا کردم حدود 20 و خرده ای فیلم کوتاه که خودم جمعشون کردم گفتم بزارم واستون تو یه فایل زیپ.از بهترین فیلمای کوتاه ترسناکن که بیشترشون خیلیییی بهتر از فیلمای هالیوودی ان.ارزش دیدن دارن. حجمشونم حدود 380مگ. دانلود
تصویر سفینه اضافه شده در فیلم Star Wars Rogue One به نام U-Wing
---------------------------------------------------------------------------------------------
Two Lovers and a Bear Official Trailer 720p
------------------------------------------------------------------------------------------------
تصویر برادر bumblebee در فیلم transformers the last knight به نام Hot Road منبع
اولین تصویر از Brad Pitt و Marion Cotillard در فیلم Allied
رابرت زمه کیس بعد از تجربه موفق پرواز با هنرنمایی دنزل واشنگتن و فیلم The Walkساخت پروژه بعدی خود را شروع کرد (Allied) فیلمی رمانتیک در دوران جنگ جهانی دوم است که Brad Pitt و Marion Cotillard بازیگران اصلی آن هستند. داستان آن درباره مامور اطلاعاتی به نام Max Vatan است که در سال ۱۹۴۲ در شمال آفریقا با یکی از مبارزان نیروی مقاومت فرانسه به نام Marianne Beausejour آشنا می شود. آنها در لندن دوباره با هم دیدار می کنند و رابطهشان به دلیل فشار جنگ تهدید میشود.
امشب در یک افدام بسیار جذاب رفتیم سینما فیلمی سه بعدی ببینیم... فیلمی دیدم با شرکت بن افلک، هنری کویل، امی آدامز و گَل گَـ... (عـــه عذر میخوام... اسمشونو اشتباهی اوردم. ایشون اصلا تو فیلم نبودن )... فیلمی بسیار حرفه ای و با کات ها و ادیت های بی نظیر. جوری بود که مدت زمان سه ساعته، بازم شرمنده اشتباه شد، دو ساعت و پنج شیش دقیقه ای فیلم اصلا حس نمیشد. شادی و نشاطی که موقع دیدن فیلم دست داد کم نظیر بود! حتی فیلم خیلی هنری کار شده بود. مثلا دشمن به اینا لیزر میزد. و در کات بعدی میدیدم برادرِ مادر-نام-یکسان قهرمان ما در کنارش ظاهر میشد و بعد کات های بی نقص سلام و احوال پرسی یک دفعه از قهرمان پرسید She's with you? که بیننده را به فکر فرو میبرد که این SHE گرامی کیست؟ یا مثلا در جنگ پایانی موجود خبیث تکان میخورد و یک دفعه دیدیم دستش قطع شده! بینندگان همه به فکر فرو رفتند که چجور؟؟... بعد اتمام فیلم هم بنده با جمعی از اکثریت سالن به پا خیستیم و دقایقی این اثر هنری را تشویق کردیم. فیلمی برای تفکر...
زبان از تجربه امشب قاصر است... اگر کمی از ژفنگیات خسته شده اید، تجربه این مجموعه کات های جذاب و بی نقص را در سینما از دست ندهید.
جالبه اگه نمره های تقریبا خوبی میگرفت میصبریدم خیلی رو حالت نرمال صبر میکردم بیاد میگرفتم میدیدم الان که اینطوری منتقدا دارن یکی یکی فیلمو قهوه ای میکنن خیلی شدید مشتاق شدم ببینم واقعا چی میتونه باشه که اینقدر مشکل پیدا کردن باهاش هایپ شدم