این یکی آخرشهفن های Suicide Squad کمپین راه انداختن امضا جمع کنن در Rotten Tomatoes رو تخته کنن
Clarification
با دیدن همچین مواردی، پست های فن ها قابل هضم تر می شه (از جمله خریده شدن منتقد ها توسط مارول)
این یکی آخرشهفن های Suicide Squad کمپین راه انداختن امضا جمع کنن در Rotten Tomatoes رو تخته کنن
Clarification
با دیدن همچین مواردی، پست های فن ها قابل هضم تر می شه (از جمله خریده شدن منتقد ها توسط مارول)
'Batman v. Superman' Fallout: Warner Bros. Shakes Up Executive Roles (Exclusive)
خود WB هم می دونه چه گندی بالا اورده,فقط بعضی از DC فن ها هستن که خودشون رو زدن به خواب
یکم هم فکر کنید اگر مارول منتقدین رو می خره چرا WB این کار رو نمی کنه؟
zodiac و memories of murder پیشنهاد میشهدوستان من چند روز اخیر se7en دیدم و forrest gump :hearteyes::hearteyes::hearteyes:
فیلم شاهکار دیگه سراغ دارید توی دهه نود ؟ این se7en خیلی حال داد.این مدلی میخوام باز
این میزان بی انصافی نسبت به DC واقعا نگران کنندست!! اینا چرا پول منتقد ها رو نمیدن مثل Marvel؟؟
نظر بنده اینه که فیلم فوق العاده عالی و بی نقص هست و یه کمپین در دنیا علیه هیچکاک زمانه «زک اسنایدر» و DC راه افتاده، حالا بگذریم SS کارگردانش یکی دیگه هست ولی مهم اینه ملت هنر زک اسنایدر رو درک نمیکنند و تجویز بنده اینه که فیلم هاشون رو یه 6 الی 7 بار دیگه بصورت متداوم نگاه کنن دیگه صد در صد اون هنر نهفته رو درک میکنن، هرچی هم تو فیلم گفته نشد یا نفهمیدید بیاید پیش خودم همینجا تو 10 خط براتون توضیح میدم اتفاقات و دلایل فیلم رو
انقدرم لازم نیست فیلم های یونیورس DC رو با بقیه فیلم های سوپرهیرویی مقایسه کنید، شما کافیه فیلم ناردون رو با B Vs S مقایسه کنید میفهمید ارزش کار رو.
دهه نود دهه فیلم های تاپ و عالی این فیلم ها فیلم های مورد قبول من در دهه نود هست و دیدمشون که بهت توصیه میکنم(قرمز ها جنایی و یه جورایی شبیه se7en)دوستان من چند روز اخیر se7en دیدم و forrest gump :hearteyes::hearteyes::hearteyes:
فیلم شاهکار دیگه سراغ دارید توی دهه نود ؟ این se7en خیلی حال داد.این مدلی میخوام باز
عزیز من هیتر چی آخه؟حالا خیلی خوب شد،این فیلم هم موفق عمل نکرد(امیدوارم تو گیشه هم موفق عمل نکنه)تا این سران وارنر برای بقیه ی فیلم ها همینجوری نرن جلو!
من دقیقا تو این چند وقته ندیدم کسی از فیلم تعریف کنه و هرکسی اومده,گفته صددرصد فیلم ایراد داشته....اما نمی دونم این وسط چی به بقیه می رسه که دوست دارن پست هایی این چنینی بذارن....هیتر بودن رو به مرحله ی جدیدی رسوندن LOL
چه شود ! !!!! رامی ملک به به و همین طور charlie hunnam به به به به ....rami malek ستاره سریال mr robot و charlie hunnam بازیگر معروف سینما قرار است در بازسازی شاهکار سینما Papillon بازی کنند.
نویسندگی فیلم بر عهده aaron guzikowski که معروفترین اثرش فیلم زیبایی prisoners با بازی هیو جکمن و جیک جیلهال است
منبع
متاسفانه تاریخ اکران مشخص نشده تازه فیلمبرداری ماه سپتامبر شروع میشهچه شود ! !!!! رامی ملک به به و همین طور charlie hunnam به به به به ....
کی اکران میشه ؟
چه اثر معمولی ـی بشه بازسازی این. Prisoners.rami malek ستاره سریال mr robot و charlie hunnam بازیگر معروف سینما قرار است در بازسازی شاهکار سینما Papillon بازی کنند.
نویسندگی فیلم بر عهده aaron guzikowski که معروفترین اثرش فیلم زیبایی prisoners با بازی هیو جکمن و جیک جیلهال است
منبع