با 50 کیلو آلبالو و من سالوادور نیستم که نباید مقایسه کنن. تاخر و تقدم هم ربطی نداره، یه کیفیت مربوطه. چون کارهای مارول از دم کیفیت قابل قبولی داشتن و دارن، خیلی بدیحیه که کارهای DC رو با رقیبش مقایسه کنن. در مورد نولان هم وقتی عملا بهترین کار قابل دفاع از دنیای DC رو ایشون ساخته باز همینطور.
نمیشه کارهای DC رو با هیچ کس مقایسه نکرد و یه جور قداست اهورایی براش قایل شد. باید دید تو سینما میتونن مثل اونجر و کاپیتان آمریکا و ... سرگرم کننده باشن یا نه؟ که ظاهرا نیستن.
اتفاقا همین تقدم و تاخر خیلی ربط داره،همون طوری که اگه کمیک خونده باشید! این تاثیر رو تو دنیای کمیک می بینید(ریبوت)...الان این وسط بازم مارول جلو هست،چون برنامه ریزی قشنگی برای مولتی ورس داره اما دی سی؟(همین عجله ی وارنر هم بخاطر ورود به مولتی ورس و فلش پوینت هست)
مثلا زمانیکه فراستی از فیلم بادیگارد بد میگه،یعنی کیفیت فیلم پایینه؟یا زمانیکه میان از فیلم متوسط مث the revenant تعریف می کنن؟یا انیمشن ضعیفی مث frozen؟
من کارای نولان رو قبول دارم و واقعا خوشم اومد که یه دید متفاوت نسبت به بتمن و دنیای سوپر قهرمانی رو نشون داد + شخصیت های منفی و پایان هایی که تو هیچ کدوم از فیلمای امروزی هم نیست(قشر کمیکی) دقیقا میشه اینرو از پایان iron man 3 هم دید که کپی بود از پایان dark knight rises. اما نولان بهترین کار قابل دفاع از دی سی رو ساخته؟واقعا معلومه هست که با dark knight عاشق فیلم کمیکی شدی....نولان تنها شاهکاری که در مورد دی سی انجام داد،"جوکر"بود،یعنی حتی خود برتون کبیر هم نتونست چنین چیزی رو خلق کنه
اما چیزی که واضح هست گیر الکی به دنیای دی سی هست....وقتی شما دنیایی رو مقایسه می کنید بر چه اساسی این مقایسه رو انجام میدید؟داستان + پرداخت شخصیت + فیلم برداری + تدوین + صداگذاری + کارگردانی و...؟
چیزی که عملا تو نقدای دی سی بهش می پردازن فان نبودن(دقیقا فان نبودن و نه تاریک بودن) هست + همین نقد هالیوود ریپورتر و گاردین رو اگه بخونید می تونید اونارو ببینید که خیلی بهتر از این یارو "مت سینگر "نقد کردن و به فیلم هم 40 دادن....واقعا من از دنیای مارول لذت نمی برم چرا؟،چون اصلا بیش از حد دنیایی فانتزی ساخته و همه چی انگار تو رویاست...کدوم یک از شخصیت های منفی مارول آدمو به جنون بردن؟همگی جز ضعیف ترین بخش های فیلم هستن و درواقع تمام فیلم ها جریانی بین شخصیت های مثبت و مشکلاتشون هستن و درآخر برای ایجاد صحنه ی اکشن،به جون یه نفر میفتن و تمام...قسمت بعدی؟شاید تنها این وسط GOG و DP باشه که نوع متفاوتی از فیلم رو به نمایش گذاشتن که به شخصه به شدت لذت بردم
بزرگترین ضعف یه فیلم می تونه داستان باشه که مطمئنا هم مارول و هم دی سی تو دیوارن و هنوز کیفیت لازم از نظر داستان تو دنیای کمیک پیاده نشده ، در مورد شخصیت پردازی هم که گفتم،از نظر شخصیت مثبت دی سی خیلی بد عمل می کنه و عملا هیچ رابطه ای برقرار نمیشه اما مارول بر اساس برنامه ریزی که داشت موفق تر عمل کرد....اما مطمئنا به جز جسی ایزنبرگ بقیه ی شخصیت های منفی دی سی(حتی سریال هاش)به مراتب بهتر از مارول بودن ....
کلام آخر اینه که اسم،تعیین کنندست...اگه پشت فیلم هنوز نولان بود یا کسی مث تارنتینو الان فیلم،کلاس شخصیت پردازی بود!!اما در اینکه این فیلم،فیلم متوسطی هست شکی نیست(با توجه به نقدهاش) اما کسی که بخاطر fk marvel به فیلم 30 میده معلومه... نمره ی فیلم 48 میشه
empire:
Margot Robbie isn’t quite allowed to completely steal this show — but she certainly borrows it from time to time.
مطمئنا مارگت رابی و ویل اسمین جز بهترین های فیلمن....تو همه ی نقدا از بازیشون تعریف شده(دیکاپریو کار خودشو کرد
)
empire:
If Marvel has the best superheroes, so the prevailing geek-logic goes, then DC has the coolest villains.