Movie Center

حدود 10 روز بعد موقعیت میشه برم ببینم، ببینم چه گلی کاشتن :D اما اونطور که سر بتمن سوپرمن امید داشتم و زیاد هم بدم نیومد از فیلمش، سر این تقریبا خنثی بودم. اما خوب کاراکترا خیلی زیادن و احتمالش هم بود اینم اینطوری بشه :( مخصوصا بعد از این 2 تا تریلر آخری یکمی داشتم دید منفی میگرفتم به فیلم.

بیشتر مشتاق نقش جرد لتو بودم و هستم و هنوز هم معتقدم یه جوکر دیوانه میتونه رو کنه. هرچند ظاهرا تو فیلم نقش خاصی نداشته و کم دیده شده و نظرهای زیادی پیرامونش نیست.

از نظر بعضی چیزا هم باید با Marvel مقایسه بشن و شکی درش نیست. دیگه دو قطب بزرگ کامیک بوک دنیا هستن اینا. با همدیگه مقایسه نشن با چی مقایسه بشن؟ مثل این میمونه که بگید ایک باکس رو با پلی استیشن مقایسه نکنیم.

مقایسه شدن رو کاری ندارم.....اما dc eu اگه قبل مارول میومد بازم منتقدا همچین رفتار می کردن؟
اگه وضع dc eu همین بود مطمئنا بله...
مارولم اگه avengers رو قبل همه ی فیلمای فاز 1 میساخت شاید اکشنش یا کارگردانی مورد تحسین قرار میگرفت ولی از داستانش احتمالا تا همین اندازه انتقاد میشد.

• Like
Reactions: Timeless One
امسال فکر کنم از لحاظ مالی هم افتضاح بود
تا الان ۲ تا فیلم میلیاردی بیشتر نداشتیم
حالا برنامه تا پایان سال رو نمیدونم ولی فکر نکنم به خوبی این چند سال اخیر باشه

مقایسه شدن رو کاری ندارم.....اما dc eu اگه قبل مارول میومد بازم منتقدا همچین رفتار می کردن؟
کاری ندارم اما کارگردانی اسنایدر از قبل همینجور تعطیل بوده. کلا نصف فیلم هایی که این بشر ساخته تعطیل بودن و بازخورد منفی داشتن. تمام مشکلات این DEU از کارگردانی تعطیل ناشی میشه. شک ندارم اگر قبل از MCU هم میومد، بازم اوضاع همینطور بود. فیلم شلخته و شلوغ پلوغ بدون هیچ پیش زمینه ای مطمئنا بازخورد منفی هم به دنبال میاره.

جالبه، فکر نمیکردم ملت هنوز امیدی داشته باشن.

همون زمان که تام هاردی گفت بخاطر افتضاح بودن فیلمنامه و بی سر و ته بودن کار از این پروژه کنار میکشم اکثر اونایی که باید میفهمیدن، فهمیدن این فیلم نتیجه اش چی میشه. خیلی کم پیش میاد یه بازیگر علنا چنین چیزی رو بگه.

یک چیز واقعا خنده داره نمرات فیلم مرد مورچه ای که کلیشه صد در صد بود رو نگاه میکردم 65 بود ! بعدش نمرات فیلم man of steel با رنگ زرد 55 ! از اون خنده دار تر نمرات فیلم فاجعه ای مثل انتقام جویان : دوران الترون 66 هست ! حالا این بتمن وی سوپرمن که مشکلات تو تدوین داشته نمراتش 44 شده ! حالا این وسط یک فیلمی مثل گاردین گلکسی میاد که هیچ هیروش رو کسی نمیشناسه و بدون ساخت هیچ پیش زمینه ای متای 77 میگیره. یکچیزی مثل ثور قسمت دوم که اشغال تموم بود متاش از کل کارای دی سی تا به الان بالاتره !

کلا به نظرم دی سی می امد با فیلم های معرفی شخصیت ها به صورت تکی شروع میکرد(سوپرمن+...) و یا اینطوری با اصل داستان می امد وسط، فرق نداشت همینطوری کوبیده میشد. کار ندارم خودمم قبول دارم بتمن وی سوپرمن مشکل داشت که مگه میشه فیلمی بدون مشکل باشه ؟ ولی این حجم از کوبیدن مسخره و پوچ هست

مقایسه باید بشن. چون یه تم دارن
اینکه کی قبل میومد الآن مهم نیست. الآن مهم اینه که تونسته موفق تر عمل کرده. حالا دیرتر و زودترش مشکل منه بیننده نیست.
مسلما روش و برنامه ریزیشون خوب بوده که موفق ترن

پ.ن: Guardians of the Galaxy یکم این وسط عجیب خوب دراومد با وجود نبودن پیش زمینه و به نسبت تعداد کارکترهاش. :D کارگردانیش عالی بود که تونست موفق درش بیاره.

88 داده
Because of the size of Ayer’s cast, some of the more interesting characters are shorted, especially samurai warrior Katana (Karen Fukuhara) and Australian hoodlum Captain Boomerang (Jai Courtney) — though the latter has a quick run-in with a superhero that knowing comics fans will adore.
همون عیبی که به BVS گرفته می شد،و دوباره دی سی بخاطر حجم بالای کارکترهاش صدمه دید!!

Deadshot is the movie's emotional heart, and it’s Smith's best role in years — he gets to showcase some of Concussion's deep emotion but with that old Independence Day swagger. Jay Hernandez similarly impresses as El Diablo, a fiery L.A. gang leader with a horrific backstory

اینم در مورد لتو :
His relatively brief screen time leaves you wanting more, and Leto and Robbie make a distinctly dynamic duo in their fleeting scenes together.
به نظر میرسه،منتقد USATODAY با صحنه های لتو و رابی حال کرده،اما از کوتاه بودنشون گفته که خوب بازم میشه گفت زیاد بودن تعداد کارکترها و عدم برنامه ریزی مناسب به فیلم صدمه زده

Suicide Squad is an excellently quirky, proudly raised middle finger to the staid superhero-movie establishment.
:D
به فیلم 30 داده
کلام اول آخر منتقد:اگه از تیکه هایی که توش گال گدوت،داره تو یوتیوب به آینده ی DC EU نگاه می کنه خوشتون اومده,عاشق این فیلم میشید =))
If you liked the scene in Batman v Superman where Wonder Woman watched YouTube videos about the future members of the Justice League, you'll love Suicide Squad.

His grill and tattoos appear mostly in flashbacks, and then only in a pointless subplot that could have been removed from the movie with zero consequence to the primary story.
جالبه،نویسنده ی USAtoday از صحنه ای جوکر خوشش اومده و نظرش با این منتقد کاملا در تناقضه!

این تیکش در مورد لتو جالبه:
he never approaches the complexities of the men played by Jack Nicholson or Heath Ledger
خوبه،یادی هم بکنیم از Heath Ledger مرحوم که معنی نقش منفی رو دگرگون کرد

all the important characters walk away with absolutely no injuries
یاد سینمای خودمون افتادم با این حرفش:D
....................................................
پ.ن : مث اینکه این منتقد screenrush ، از هیچی خوشش نمیاد ( به bfg نمره ی 40 ، به تارزان 30 ،به ghostbuster هم 60 داده،فقط این وسط به star trek نمره ی 80 داده )

آخرین ویرایش:
جالبه، فکر نمیکردم ملت هنوز امیدی داشته باشن.

همون زمان که تام هاردی گفت بخاطر افتضاح بودن فیلمنامه و بی سر و ته بودن کار از این پروژه کنار میکشم اکثر اونایی که باید میفهمیدن، فهمیدن این فیلم نتیجه اش چی میشه. خیلی کم پیش میاد یه بازیگر علنا چنین چیزی رو بگه.
من یادمه بخاطر شلوق بودن سرش مجبور شد بیرون بکشه بعدشم الان سرچی که کردم دیدم هممچین چیزی گفته
Warner Bros. is my home studio and I love them so I was really bummed out. I wanted to work on that and I know the script is really f***ing alley and I also know what’s gonna happen with The Joker and Harley Quinn in that; I won’t give away too much… it’s f**king alley. And that whole territory is something that I would certainly—I mean, everybody loves The Joker. Everybody loves The Joker. Will Smith is a dope guy, but everybody loves The Joker and that’s gonna, I think, be a very important film for fans.
پ.ن. Alley به معنی Right up with the best هست... در نتیجه نظر مثبتی داشته!

وات د فاز؟!

123534c6fc0cd26c1f3e18f0aeaa5ae8.jpg

یک چیز واقعا خنده داره نمرات فیلم مرد مورچه ای که کلیشه صد در صد بود رو نگاه میکردم 65 بود ! بعدش نمرات فیلم man of steel با رنگ زرد 55 ! از اون خنده دار تر نمرات فیلم فاجعه ای مثل انتقام جویان : دوران الترون 66 هست ! حالا این بتمن وی سوپرمن که مشکلات تو تدوین داشته نمراتش 44 شده ! حالا این وسط یک فیلمی مثل گاردین گلکسی میاد که هیچ هیروش رو کسی نمیشناسه و بدون ساخت هیچ پیش زمینه ای متای 77 میگیره. یکچیزی مثل ثور قسمت دوم که اشغال تموم بود متاش از کل کارای دی سی تا به الان بالاتره !

کلا به نظرم دی سی می امد با فیلم های معرفی شخصیت ها به صورت تکی شروع میکرد(سوپرمن+...) و یا اینطوری با اصل داستان می امد وسط، فرق نداشت همینطوری کوبیده میشد. کار ندارم خودمم قبول دارم بتمن وی سوپرمن مشکل داشت که مگه میشه فیلمی بدون مشکل باشه ؟ ولی این حجم از کوبیدن مسخره و پوچ هست
Iron Man 3 و اون توییست احمقانش رو که توهین به بینندست رو فراموش نکن.

من یادمه بخاطر شلوق بودن سرش مجبور شد بیرون بکشه بعدشم الان سرچی که کردم دیدم هممچین چیزی گفته

اون اوایل یه شایعاتی پخش شد که گویا به خاطر این بوده که از کم بودن نقشش تو فیلم شکایت داشته. ولی بعدا خودش رسما همین حرفی که لینکشو گذاشتی زد و گفت به خاطر طولانی تر شدن فیلمبرداری revenant مجبور شده از فیلم کنار بکشه.

با 50 کیلو آلبالو و من سالوادور نیستم که نباید مقایسه کنن. تاخر و تقدم هم ربطی نداره، یه کیفیت مربوطه. چون کارهای مارول از دم کیفیت قابل قبولی داشتن و دارن، خیلی بدیحیه که کارهای DC رو با رقیبش مقایسه کنن. در مورد نولان هم وقتی عملا بهترین کار قابل دفاع از دنیای DC رو ایشون ساخته باز همینطور.

نمیشه کارهای DC رو با هیچ کس مقایسه نکرد و یه جور قداست اهورایی براش قایل شد. باید دید تو سینما میتونن مثل اونجر و کاپیتان آمریکا و ... سرگرم کننده باشن یا نه؟ که ظاهرا نیستن.

آخرین ویرایش:

http://www.ign.com/articles/2015/01/16/the-real-reason-tom-hardy-left-suicide-squad
Latino Review reports that many of the lead actors of the DC comics adaptation were not shown a script before they signed on. But the site's sources say that once Hardy got the screenplay,"He simply didn't like the script he was finally given, he didn't like the drastic change to the character." That character is Rick Flag, the leader of the Squad. LR adds that Flag also has less screen time in the latest draft of the script, allowing for characters like Deadshot and Joker to get more action.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or