DC تند تند داره گل میکاره هی تریلرا اینو میدیدم کستشو میدیدم جلو خودمو میگرفتم هایپ الکی نشم دلیلش این بود
اینم در نهایت چیزی مثل همون سوپر من بتمن فک نکنم بهتر باشه، همینطور جاستیس لیگا هم در همین حد میشه احتمالا.
کلا میگن فیلم به شدت messy تشریف داره و یک سوم داستان به backstory کاراکترا میگذره که همونم درست و حسابی نمیگه...خود داستان اصلیم منسجم نیست و فیلم خیلی شلوغه
نقطه قوتش انگار هارلی کویینه...اگه اشتباه نکنم از آماندا والر هم تعریف کرده بود یه نفر
در مورد جوکرم دو جا فقط خوندم..یکی نوشته بود اونقدری که تبلیغ شده بود تو فیلم نیست..اونیکی هم نوسته بود اصلا شخصیتش به عمیقی ورژن های دیگه جوکر که توفیلمای برتون و نولان بودن نیست...جفتشونم نوشته بودن که اگه توفیلم نبود اتفاق خاصی نمیفتاد و وجودش اصلا لازم نبود
کلا من نمیفهمم چرا dc تصمیم گرفت پروژه شو با فیلمایی که چندتا کاراکتر با هم چپونده ن توش شروع کنه...باید مثل مارول اول جدا برای هر شخصیت بزرگی که معرفی میکنه وقت میذاشت.
من که از همون اول پیش بینی کردم خوب درنمیاد
یادمه چندتا از دوستان با اطمینان میگفتن جوکر لتو از لجر هم بهتر میشه
بتمن سوپر من هم که معلوم بود با اون کارگردانش گند میزنه
ولی از اونی که فک میکردمم چرت تر بود
من کلا علاقه ی به فیلم وپر هیرو میرو ندارم به نظرم اکثرشون چرتن فقط وقتی فیلم خوبی نباشه اینارو میبینم ولی این بتمن و سوپر من حتی سرگرمم هم نکرد چقدم طولانی بود
البته از اسپایدی ها ریمی و بتمن نولان و چندتا از اکس من ها خوشم میاد
فیلم رو باید دید چون نقدای متنوع زیاد داشته ولی اینکه بگیم با مارول مقایسه نشه حرف درستی نیست.. وقتی کارگردان میگه فا*ک مارول و فیلمش اینجوری میشه منی که DC فن هم هستم خندم گرفت... (طبیعیه بعدش قیافهی اسنایدر اومد جلوی چشمم)
بار کج به منزل نمیرسه
این سبک فیلمسازی اشتباهه یه دوجین کاراکتر بدون هیچ پیش زمینه ای بیای بریزی تو فیلم مشخصه فیلم خوب نمیشه ! مگه زمان یه فیلم چقدره که بخوای اینهمه کاراکترو پرداخت کنی و حداقل در حد تیپ بیاریشون بالا ! تم تاریک و خیلی چیزای فیلمای دی سی رو دوس دارم ولی متاسفانه مارول با یه سری فیلم استاندارد خیلی خیلی بهتر داره عمل میکنه هیچ کدوم از فیلماشون واااو نیستن ولی درست و اصولی ساخته میشن کاراکترا فیلمای جداگانه دارن شخصیت و گذشتشون پرداخت میشه بعد همرو باهم جمع میکنن تو یه فیلم نه برعکس
کمی ته دلم امید داشتم شاید مثل بتمن vs سوپرمن فاجعه نباشه ولی مثل اینکه اینم همونه چندتا از نقدارو خوندم میگن فیلم سریعه اونقدر سریع که اصلا وقت نمیشه با کاراکترا ارتباط برقرار کنی همینجوری اتفاقات پشت سر هم ردیف میشن
حالا تا فیلمو نبینم نظر قطعی نمیدم ولی چیزی که یه فکته اینکه این مدل فیلم ساختن ایراد داره و عجیبه برام چرا اینجوری میکنن مثلا میخوان برعکس دنیای مارول عمل کنن
فیلم رو باید دید چون نقدای متنوع زیاد داشته ولی اینکه بگیم با مارول مقایسه نشه حرف درستی نیست.. وقتی کارگردان میگه فا*ک مارول و فیلمش اینجوری میشه منی که DC فن هم هستم خندم گرفت... (طبیعیه بعدش قیافهی اسنایدر اومد جلوی چشمم)