Movie Center

Indiana Jones starring Nate Drake lol
نیتن دریک یه جورایی ایندیانا جونز صنعت گیم به حساب میاد فکر نمی کنم کسی که سری فیلم های ایندیانا جونز رو دیده باشه و سری آنچارتد رو بازی کرده باشه مخالف این باشه که شخصیت نیتن دریک شخصیت مدرن شده ایندیانا جونزه حالا این چیش خنده داره خدا داند

من نمیدونم مگه این فیلمای آبگوشتیه نیکلاس کیج نبود «گنجینه چی چی» مثل بنز هم فروخت چرا کسی نیومد بگه ایندیانا جونز بلا بلا؟:D
این فیلم آنچارتدم خوب ساخته بشه و تبلیغات بخوره پشتش دیگه هیچی نفروشه میتونه در حد فیلمای استاد کیج بفروشه که.سونی هم دنبال اون پولس دیگه عاشق چشم ابروی درک نیستن که:Dبازی هاشم که تموم شدن دیگه پس چه بهتر یه پولیم از فیلمش به جیب بزنن...

آنچارتد 50 درصد اتفاقات و شخصيت هاش دقيقا از ايندياناجونز كپي شده بود اون 50 درصد ديگه اش هم با الهام گرفتن از سري ايندياناجونز ساخته شده بود اينا چي رو مي خوان فيلم بكنن؟؟؟ خدايي اين قضيه كه بازي هاي معروف رو از روشون فيلم بسازند ديگه خيلي مسخره شده چون خيلي از اين بازي ها خودشون وام دار فيلم هاي بزرگ هستند

وات د هل...؟

• Like
Reactions: Jill-Valentine
امروز و فردا فن اسکرینینگ Suicide Squad هست انگار. اون طور که خبر دادن تعدادی از صحنه های جوکر رو حذف کردن و اسکرین تایم ویل اسمیت رو افزایش دادن:) و این که یک صحنه از وسط های تیتراژ به همراه داستان فیلم هم لو رفته. همین طور دارن تمامی اتفاقات فیلم رو اسپویل میکنن:D

suicide-squad-news-update-how-jared-leto-perfected-the-joker-laugh-for-suicide-squad.jpg
jared leto
بازیگر نقش جوکر در فیلم Suicide Squad برای بازی در فیلم Batman به کارگردانی بن افلک ابراز علاقه کرد.

منبع
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پوستر جدید از فیلم transformers the last knight

cowt28ow8aaaeit.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
suicidesquad-670x328.jpg

اگر کونتین تارانتینو کارگردان فیلم Suicide Squad می شد چی اتفاقی می افتاد.
این کلیپ جالب وخنده دار رو از دست ندین
دانلود

jared leto
بازیگر نقش جوکر در فیلم Suicide Squad برای بازی در فیلم Batman به کارگردانی بن افلک ابراز علاقه کرد.

منبع
پوستر جدید از فیلم transformers the last knight

View attachment 63406

View attachment 63407

اگر کونتین تارانتینو کارگردان فیلم Suicide Squad می شد چی اتفاقی می افتاد.
این کلیپ جالب وخنده دار رو از دست ندین
دانلود

الان همه اون اژدها های تو پوستر, ربات اند و از فلز درست شدن؟؟ @-) :-?
عجب!! 8-| /:)

gi7u89n0jm935tqht1e6.jpg

^^^
جالبه نمره منتقدین جدایی و گذشته هر دو با 41 نقد به ترتیب 95 و 85 هست... فکر کنم اینم بالاتر بره با نقد های بیشتر... دوتا نمره زرد یکم کارشو بد کرده الان.
هرچند نمرشم مهم نیست چون صد در صد فیلم عالی ای هست و بی صبرانه منتظرم تا ببینمش

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
اون بتمن یه جوکر بیشتر نمیخواد، لجر.
اون که خداوند روحش را قرین آرامش قرار دهد ولی وقتی BvS و شخصیت Lex Luthor رو دیدم، گفتم لعنت بهش! عجب شباهتی به لجر و جوکرش میده :D چقدر هم بازیش با اون همخونی داشت و مثل جوکر لجر میرفت رو اعصاب مخاطبش :D

اون بتمن یه جوکر بیشتر نمیخواد، لجر.
آره واقعا.
یه کاراکتری رو که از 75 سال پیش وجود داره و تا سال‌های طولانی هم وجود خواهد داشت دیگه باید کلا بذاریم کنار چون یه بازیگر خوب یه بار نقششو بازی کرده.

• Like
Reactions: saphire and ShahryR
اون که خداوند روحش را قرین آرامش قرار دهد ولی وقتی BvS و شخصیت Lex Luthor رو دیدم، گفتم لعنت بهش! عجب شباهتی به لجر و جوکرش میده :D چقدر هم بازیش با اون همخونی داشت و مثل جوکر لجر میرفت رو اعصاب مخاطبش :D

مقایسه بازی این دو بازیگر تو نقش های اشاره شده، از نظر من عین مقایسه گوشی های آیفون با GLX ایرانیه.
مثال داغونیه اما حقیقته! BVS فیلم خوبی بود اما یکی از نقطه ضعف های چندش آورش سعی بازیگر نقش لکس لوثر برای تبدیل شدن به جوکری بود که لجر و نولان خلق کردند. بازی لجر با گوشت و پوست قابل درک بود اما بازی لکس لوثر BVS شدیدا سطحی و بچه گانه بود. درسته اینم دست هاش میلرزید، اینم زیر زیرکی میخندید، اینم در عین جدیت و دیوانگی شوخی می کرد اما خیلی سطحی و غیر قابل باور بودند.

اتفاقا تلاش ضعيف اين شخصيت واسه تقليد از بازى لجر يكى از نقاط ضعف فيلم بود به نظر من!

----
درضمن خواهشا از مقايسه جوكر لجر با جوكر لِتو دست برداريد. در بى نقصى و موندگار بودن بازى لجر بعنوان جوكر كسى شكى نداره ولى با مقايسه فيلم نولان با SS و جوكرها باهم فقط قضاوت درباره اين فيلم و جوكرش احساسى ميشه و اصلا مفيد نيست.
بايد درنظر بگيريم كه Jared Leto يكى از قوى هاى سينماس و كاملا پتانسيل خلق يك شخصيت به ياد ماندنى ديگه رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or