Chimera
کاربر سایت
دقیقا، مستند حیات وحش خوب، اما فیلم خیلی ضعیفی بود.به جان خودم این فیلم هرچی بود، متوسط نبود
دقیقا، مستند حیات وحش خوب، اما فیلم خیلی ضعیفی بود.به جان خودم این فیلم هرچی بود، متوسط نبود
مشکل اینجاست ساخت مفهومهای عمیق توی دنیای فیلمهایی که از دل کامیکبوکهای سوپرهیرویی درمیان به احتمال زیاد به قیمت تظاهر و کبادهی "هنری بودن" کشیدن درمیاد. دیگه اوج این سری فیلمها تریلوژی نولانه که توش TDKR یکی از افتضاحترین فیلمهاییه که من توی این چندساله دیدم و Begins هم یک فیلم صرفاً معمولیه. این وسط TDK فیلم خوبیه که بازم به نظرم نیمساعت از فیلم اضافیه.خب این واقعا بستگی به سلیقهی تماشاچی داره فقط. شخصا کاملا عاشق فیلمای الان مارول هستم و حتی آرشیو کامل بلوریش رو هم دارم بعدها ماراتون وار ببینم بازم همشون رو، اما دقیقا همین احساس حوصلهبری رو که شما میگین منم کم توی این فیلمای مارول ندارم. آره موقع دیدن اونجرز یا انت من لذت میبرم، اما به نظرم در کل به جز اون اکشن و دیدن کاراکترای مورد علاقم چیزه خاص دیگهای ندارن و همین گاهی برام حوصله بر میشه. بیشترین لذتی رو که سر فیلمای مارول بردم فعلا سر iron man 3 بوده که اون بحرانی که تونی استارک توش افتاده بود و... واقعا لذت بخش کرده بود فیلم رو برام! حتی موفقترین فیلمای x-men هم باز همینطوری هستن، شما مگنتو مایکل فاسبندر و اون بار احساسی ای رو که به فیلم میده رو از x-men first class حذف کن و به نظر من چیزه خاصی باقی نمیمونه. حالا منم بازم میگم منکر مشکلات تکنیکی و شروع فیلمای دی سی یونیور نیستم، نمیگم هم نقداشون حتما باید عالی باشه اما تا به اینجا ثابت شده که منتقدا شدیدا با فن ها اختلاف نظر دار. حتی واتچمن هم دیگه واضحترین نمونست که ربطی به این یونیور هم نداره.
گرین ارو رو هم cw درسته شدید معکوس عمل کرد توی کاراکترسازیش، اما تا به اینجا فلش این یونیور نسبتا فان نشون داده شده و به نظرم احتمالش کم نیست که گرین ارو یا حتی گرین لنترن جدیده هم وقتی اضافه میشن فان باشن.
این میزان بی انصافی نسبت به DC واقعا نگران کنندست!! اینا چرا پول منتقد ها رو نمیدن مثل Marvel؟؟تیتر Forbes در وصف Suicide Squad:
'Suicide Squad' Review: Worse Than 'Green Lantern,' Worse Than 'Fantastic Four'
تیتر Forbes در وصف Suicide Squad:
'Suicide Squad' Review: Worse Than 'Green Lantern,' Worse Than 'Fantastic Four'
واقعا بعید نیست مارول + دیزنی به اون گندگی ، منتقد ها رو خریده باشن ! منم اگر فیلمام انقدر فروش میکرد ( ترنسفورمرز هم خوب میفروشه : )) ) بدم نمیومد منتقد بخرم که دیگه جای شکی هم باقی نمونه .
شما شخصا واقعیت ها رو تحریف نکن و حرف دروغ تو دهن تام هاردی نذار برای بیان تنفر خودت نسبت به فیلما، لازم نیست بیای کمک کنی به کسایی که فیلمو نفهمیدن و براشون توضیح بدی.این میزان بی انصافی نسبت به DC واقعا نگران کنندست!! اینا چرا پول منتقد ها رو نمیدن مثل Marvel؟؟
نظر بنده اینه که فیلم فوق العاده عالی و بی نقص هست و یه کمپین در دنیا علیه هیچکاک زمانه «زک اسنایدر» و DC راه افتاده، حالا بگذریم SS کارگردانش یکی دیگه هست ولی مهم اینه ملت هنر زک اسنایدر رو درک نمیکنند و تجویز بنده اینه که فیلم هاشون رو یه 6 الی 7 بار دیگه بصورت متداوم نگاه کنن دیگه صد در صد اون هنر نهفته رو درک میکنن، هرچی هم تو فیلم گفته نشد یا نفهمیدید بیاید پیش خودم همینجا تو 10 خط براتون توضیح میدم اتفاقات و دلایل فیلم رو
انقدرم لازم نیست فیلم های یونیورس DC رو با بقیه فیلم های سوپرهیرویی مقایسه کنید، شما کافیه فیلم ناردون رو با B Vs S مقایسه کنید میفهمید ارزش کار رو.