Movie Center

خودت رو هم خسته نکن بشین فیلمای نولان رو ببین همون Insomnia و Memento بهترین کاراشن + TDK که فکر کنم ۲ تای آخر رو دیدی. این همه فیلم خوب داری از کارگردان‌های بنام هالیوود بشین اونا رو ببین.:D
اقلاً خواستی نولان ببینی The Prestige رو نبین.:D فیلمی که بخواد با یه جمله تهش نشون بده فیلم خوبیه یعنی باقی وقتت رو تونسته به هنرمندی هرچه تمام تر خراب کنه.:D پرستیژ یه فیلم ۶/۱۰ ـه که اگه وقت اضافه داشتی بعد کلی فیلم خوب دیدن باس اونو ببینی.
لطفا بچه رو با پیشنهاد هاتون گمراه نکنید :D ممنتو با اون شیوه روایتش که فیلم رو از آخر به اول نشون میده چه پیشنهادیه مرد مومن:D

اقا goodfellas رو ببین دوست نداشتی بیا تف کن تو صورت من :D

من خوشم نميومد ازش :D

شايد چون از سبك مافيا اينا خوشم نمياد اينجوريه ..

پ.ن: ولي ميدونم شاهكاره :D

پيشنهاد ميشه فيلم Zodiac رو اگه خدايي نكرده نديدين حتما ببينين ... فضاي فيلم فوقالعادس ..

من شخصه فيلمي دوس دارم منو به همون سكانس و لوكيشن ببره .. sicario تو ٢ تا سكانس اينكاره انجام ميده اما واقعا خيلي جاهاش كسل كنندس :D

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
لطفا بچه رو با پیشنهاد هاتون گمراه نکنید :D ممنتو با اون شیوه روایتش که فیلم رو از آخر به اول نشون میده چه پیشنهادیه مرد مومن:D
من نگفتم خوبه گفتم نولان خواست ببینه همونا رو ببینه کافیه.:D هر چند ممنتو هم فیلم خوبیه روایتش نامتعارفه خب باشه.:D پالپ فیکشن هم روایتش برای زمان خودش نامتعارف بوده.

• Like
Reactions: Pyramid Head
دوستان یه راهنمایی بدید

73654972568808231049.jpg

من خیلی وقته میخوام یه فیلم ببینم. اما هربار هی فقط تعداد پوشه هام زیاد میشه وهیچکدومشونم وقت نمیکنم ببینم. علاوه بر وقت حسش نمیاد. ولی هی تاسف میخورم بعضیاشون حیفه چرا هنوز ندیدم.
یه فیلمی تو اینا بگید که از اول تا آخرش هیجانی باشه. بعد از دیدنش دوباره هوس کنم یه فیلم دیگه ببینم :D

مرسی

@reza7272
@steve mcqueen

مرسی که گفتید

Leon نديدي :( حتما ببين .. يكي از بهترين فيلم هاي تاريخ :D

من نگفتم خوبه گفتم نولان خواست ببینه همونا رو ببینه کافیه.:D هر چند ممنتو هم فیلم خوبیه روایتش نامتعارفه خب باشه.:D پالپ فیکشن هم روایتش برای زمان خودش نامتعارف بوده.
منم نگفتم فیلم بدیه فقط گفتم فیلم روایتش برعکسه که واسه کسی که می خواد بعد از یه مدت زیادی فیلم ببینه پیشنهاد جالبی نیست:D
حالا که پالپ فیکشن رو هم پیشنهاد دادی منم درخشش ابدی یک ذهن پاک رو پیشنهاد میدم اونم مثل این دو تا روایتش پخش و پلاست:D

• Like
با احترام به نظرت ، revenant رو یه فیلم عالی میدونم :D دلیل هم که پیشنهاد دادم هم هیجان فیلم هست و هم اینکه جدیدتره نسبت به بقیه.واسه هیجان هم اصولا bidrman نگاه نمیکنن.به قول خودت فازش فرق داره^#(^
من میگم که وقتی همچین فیلم‌هایی رو ندیده اصلاً بهونه فاز قابل قبول نیست.:D اینا هم خوبن هم اکثراً عامه‌پسندن چون از هالیوود میان! دیگه چی می‌خواد.
فیلم پر هیجان هم توی لیست من Bourne ـه دیگه اون هیجان نداشته باشه چی داره.:دی

من میگم که وقتی همچین فیلم‌هایی رو ندیده اصلاً بهونه فاز قابل قبول نیست.:D اینا هم خوبن هم اکثراً عامه‌پسندن چون از هالیوود میان! دیگه چی می‌خواد.
فیلم پر هیجان هم توی لیست من Bourne ـه دیگه اون هیجان نداشته باشه چی داره.:D

میدونم چی میگی.ولی بنظرم همه لیستی که گفتی خوبه جز همین Birdman البته با در نظر گرفتن فاکتور جذابیت و هیجان :D

• Like
سپاس از تک تک دوستان.
فرهود جان شما فکر کردی من تازه دارم شروع میکنم :)):| :D

memento و Taxi Driver و Zodiac و چند تا دیگه که عزیزان گفتند رو دیدم. من یه مدت خیلی زیادی اون خصلت هر روز یا هر دوروز یه فیلم خوب دیدن رو ترک کردم. بخاطر مشغله هایی که از تابستون پارسال تا کنکور داشتم. بخاطر همین دنبال چیزی ام که بتونه دوباره اون حس فوق العاده فیلم دیدنو بده :D

چند روز پیش ددپول رو دیدم بینظیر بود :D=))

مرسی از پیشنهادها.حتما یکی رو فردا میبینم. :):D

• Like
Reactions: Adidas95
میدونم چی میگی.ولی بنظرم همه لیستی که گفتی خوبه جز همین Birdman البته با در نظر گرفتن فاکتور جذابیت و هیجان :D
آخه از نظر هر کسی فاکتور جذابیت و هیجان فرق می کنه خداوکیلی اینو جدی میگم ولی یه یارویی رو می شناسم که معتقده تانگوی شیطان بلا تار جذاب ترین و پر هیجان ترین فیلمه:D(البته بماند که این بابا یه روشنفکر نمائه:D) باور کن می گفت سر این فیلم نتونستم یه پلک بزنم بس که جذاب بود :D (نیم ساعت اول فیلم دقیقا یه گله گاو دارند راه می رن:D همین )

• Like
voyage-of-time-featured-2-460x310.jpeg
Voyage of Time Official Trailer 1
Terrence Malick Movie
720p
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
RogueFeature.jpg

ساخت قسمت ششم فیلم mission impossible به دلیل نزاع حقوقی بین کمپانی پارامونت و تام کروز متوقف شده است.

منبع
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
michaelpena1.jpg

حضور Michael Pena در قسمت دوم فیلم Ant-Man بنام Ant-Man and the Wasp تایید شد.

منبع
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
keanu-reeves.jpg

نام فیلم جدید Keanu Reeves مشخص شد Replicas
داستان فیلم درباره عصب‌شناسی می باشد که به دنبال راهی برای زنده کردن خانواده از دست رفته اش هست

منبع

Keanu Reeves کاش بیخیال اینجور موضوعات بشه، بعد از ماتریکس به نظرم بهترین فیلمش جان ویک بود که میزد لت و پار میکرد مثل ماتریکس فقط و حال خرابی هم داشت مثل اون همچنان :D البته شخصا کنستانتینشم خیلی دوس داشتم، که بازم توی اون حال خراب خوبی داشت :D حالا باز نکته مثبت این فیلم جدیدش اینه که توی اینم حال خراب خوبی داره انگار :))

آخه از نظر هر کسی فاکتور جذابیت و هیجان فرق می کنه خداوکیلی اینو جدی میگم ولی یه یارویی رو می شناسم که معتقده تانگوی شیطان بلا تار جذاب ترین و پر هیجان ترین فیلمه:D(البته بماند که این بابا یه روشنفکر نمائه:D) باور کن می گفت سر این فیلم نتونستم یه پلک بزنم بس که جذاب بود :D (نیم ساعت اول فیلم دقیقا یه گله گاو دارند راه می رن:D همین )

آره قبول دارم که برای هرکس مفهوم متفاوتی داره ولی خب فکر کنم بیشتر ، هیجان اکشن طور ، هیجان عام تری باشه :D

• Like
Reactions: Pyramid Head
دوستان یه راهنمایی بدید

73654972568808231049.jpg

من خیلی وقته میخوام یه فیلم ببینم. اما هربار هی فقط تعداد پوشه هام زیاد میشه وهیچکدومشونم وقت نمیکنم ببینم. علاوه بر وقت حسش نمیاد. ولی هی تاسف میخورم بعضیاشون حیفه چرا هنوز ندیدم.
یه فیلمی تو اینا بگید که از اول تا آخرش هیجانی باشه. بعد از دیدنش دوباره هوس کنم یه فیلم دیگه ببینم :D

مرسی

@reza7272
@steve mcqueen

مرسی که گفتید
در بین نظرات دوستان بگم که اگه تونستی فیلم Fury رو ببین خیلی قشنگه و تو جنگ جهانی دومم هست!:Dدرسته ایراد بهش گرفتن که شبیه نجات سرباز رایان هست ولی فیلم حماسی و جذابیه برد پیتم خیلی قشنگ بازی کرده تو فیلم

در بین نظرات دوستان بگم که اگه تونستی فیلم Fury رو ببین خیلی قشنگه و تو جنگ جهانی دومم هست!:Dدرسته ایراد بهش گرفتن که شبیه نجات سرباز رایان هست ولی فیلم حماسی و جذابیه برد پیتم خیلی قشنگ بازی کرده تو فیلم

يه سوال راجب اين فيلم .

براي من تير تانك متفقين سبز و متحدين قرمز بود تو اين فيلم :| مشكل از فايل من بود ؟

فیوری به جز بازیِ خوب برد پیت چیزی نداره به نظرم!:دی
بین این فیلمایی که تو لیست دوستمون بود، درایو رو کسی ندیده حتما نگاه کنه. فوق العاده‌س!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or