نسخۀ مورد تائید خود ریدلی اسکات نسخۀ Final Cut هست (2007) که به طور کلی تر و تمیزترین نسخه س ولی دیدن نسخۀ International Cut هم توصیه میشه اگه بتونی گیرش بیاری.در مورد دیدن Blade Runner کسی میتونه کمک کنه؟! لامصب دیدنش از استاروارز هم سختتره چند تا ورژن متفاوت داره که حتی یادمه یه بار که سرچ کردم دیدم تو یکی از ورژنا داستان کلا عوض شده! قضیش چیه؟! کدوم ورژن بهتره برای دیدن و کدوم canon هست؟
کلا چه فرقی داره؟ من دو سه هفته پیش دیدمش ولی نمیدونم کدوم نسخش بودنسخۀ مورد تائید خود ریدلی اسکات نسخۀ Final Cut هست (2007) که به طور کلی تر و تمیزترین نسخه س ولی دیدن نسخۀ International Cut هم توصیه میشه اگه بتونی گیرش بیاری.
سلام
واضحترین تفاوتشون اینه که نسخۀ قدیمی Narration هریسون فورد داره ولی نسخۀ 2007 (و ایضاً نسخۀ دهۀ 90) Narration رو ندارن.کلا چه فرقی داره؟ من دو سه هفته پیش دیدمش ولی نمیدونم کدوم نسخش بود
چرا چندین ورژن داره؟چرا یک فیلم رو چندین بار ساختن؟در مورد دیدن Blade Runner کسی میتونه کمک کنه؟! لامصب دیدنش از استاروارز هم سختتره چند تا ورژن متفاوت داره که حتی یادمه یه بار که سرچ کردم دیدم تو یکی از ورژنا داستان کلا عوض شده! قضیش چیه؟! کدوم ورژن بهتره برای دیدن و کدوم canon هست؟
خدایی این فیلم هیچ نکته مثبتی نداشت به غیر از صحنه های زیاد خشونت. سردرد و سرگیجه اولین چیزی هست که به سراغ هر کسی میاد. این فیلم با بازی های اول شخص زمین تا اسمان فرق داشت البته نظر شخصیه ها شاید خیلی ها خوششون بیاد.فیلم Hard.core Henry به شدت توصیه میشه بخصوص واسه اونایی که شوتر اول شخص بازن.
سرعت و هیجان فیلم با ایده ی فیلم برداری متمایزش خیلی خوب از آب در اومده بود.
بشخصه وسط فیلم هم فکر میکردم دسته بازی دستمه دارم بازی میکنم.
واضحترین تفاوتشون اینه که نسخۀ قدیمی Narration هریسون فورد داره ولی نسخۀ 2007 (و ایضاً نسخۀ دهۀ 90) Narration رو ندارن.
یه تفاوتهایی هم توی تدوین و پایانشون هم هست که داستان نسخۀ قدیمی رو کمی مبهم میکنه.
در کل بهتره خودتون ببینید، یه لطف دیگه ای داره.
View attachment 62517
توصیه یکی از منتقدین به سازندگان: بهتر است این سری در همینجا برای همیشه کنار گذاشته شوند.