Movie Center

جانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید :D

امبر جانی رو نزنه، وگرنه برعکسش ممکن نیست.
با زیر چشم کبود رفته دادگاه گریان هم برگشته دادگاه هم رای داده که حداقل فاصله 100 متر باید داشته باشن :D

• Like
Reactions: TheGodfather
آره، الان همه هم باور میکنن که Amber Heard راست گفته. واقعا چه ضربه ای!، اصلا با این شدت باید در ورزش های رزمی به عنوان یک حرکت مهم ثبت بشه :))
نکته جالب هم این هست که پلیس هم هیچ مدرکی از خشونت فیزیکی پیدا نکرده، حالا این خانم gold digger(معادل فارسی نداره) میخواد نصف ثروتی که Johnny Depp با هنرش زحمت کشیده رو صاحب بشه. ولی فعلا که دور دورِ Feminazi ها(^:)^) هست.

دوستان من بعد یک سال دوباره x-men days of future past را دیدم و این بار ورژن rogue cut بود و نزدیک 30 دقیقه‌ای سکانس‌های جدید داشت و حتی بعضی کاراکترها را تازه تو این نسخش دیدم.

الان سوالم اینه آیا همه فیلم‌ها ( بیشتر معروف‌هاش ) نسخه uncut هم دارن؟

و چه قدر طول میکشه که نسبت به نسخه پرده‌ایش منتشر بشن؟ و ارزش داره تا اومدن این نسخه‌هاشون منتظر بود؟

چون یه جا خوندم که نسخه R فیلم Batman vs superman قراره 30 دقیقه طولانی تر باشه

• Like
Reactions: TheGodfather
Studio Ghibli Veteran Animator Makiko Futaki Dies at 57
The animation world has lost a prodigious talent with the death of Makiko Futaki, a longtime Studio Ghibli animator who passed away on May 13 after an unspecified illness. Futaki collaborated on every one of Hayao Miyazaki's films, several of which are regarded as high-water marks of the entire genre: "My Neighbor Totoro," "Princess Mononoke," "Spirited Away" and many others. Futaki was 57 at the time of her passing.

آره، الان همه هم باور میکنن که Amber Heard راست گفته. واقعا چه ضربه ای!، اصلا با این شدت باید در ورزش های رزمی به عنوان یک حرکت مهم ثبت بشه :))
نکته جالب هم این هست که پلیس هم هیچ مدرکی از خشونت فیزیکی پیدا نکرده، حالا این خانم gold digger(معادل فارسی نداره) میخواد نصف ثروتی که Johnny Depp با هنرش زحمت کشیده رو صاحب بشه. ولی فعلا که دور دورِ Feminazi ها(^:)^) هست.

البته ظاهرا دادگاه راي به نفع جاني دپ داده . فك كنم شاهد آورده كه من اون زمان اصلا امبر رو نديدم كه بخوام بزنمش :D

البته ظاهرا دادگاه راي به نفع جاني دپ داده . فك كنم شاهد آورده كه من اون زمان اصلا امبر رو نديدم كه بخوام بزنمش :D
اگه درست باشه که امبر هرد خودکشی هنری کرد، Careerـش تموم می شه اگه جانی دپ یه سر و صدای خفن بر علیهش راه بندازه.

• Like
Reactions: Durance
هر روز میام اینجا خبر راجع به فیلم و سینما بخونم
هر روز یه خبر از امبر و جانی میبینم
بیخیال این قضیه بی اهمیت بشید و یه دو تا خبر بزارید
پ.ن: خداییش ته خاله زنک بازی شده

هر روز میام اینجا خبر راجع به فیلم و سینما بخونم
هر روز یه خبر از امبر و جانی میبینم
بیخیال این قضیه بی اهمیت بشید و یه دو تا خبر بزارید
پ.ن: خداییش ته خاله زنک بازی شده
باتوجه به اينكه ٢ تا سلبريتي خيلي معروفن چيز عاديه شما اخبار امبر و جاني دوست نداري ميتوني اسكرول كني رد شي

11185721672963181101.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/3/10/4609837_171.mp4

من فکر نکنم با توجه به ذهنیت، باور و همون اندک فرهنگ باقی مونده ایرانی ها، کسی به این صحنه ها افتخار کنه
به هر حال اگر کسی به این صحنه افتخار می کنه بنده بهش تبریک می گم، به هر حال رفتن اون ور آب و بازی کردن در نقش هایی که N تا بازیگر اون ور آبی هم دارن بازیش می کنن خیلی افتخار بزرگیه
حالا افتخار که حتما نباید فیروز نادری و پروفسور صمیعی و اصغر فرهادی و ... باشه :)

Donger@

افتخار والا یکم زیادی و جوگیری واسه این خانم ، شما هم دیگه از اونور بوم افتادی

افتخار والا رو به یکی مثل فرهادی میگن که بزرگترین جوایز این صنعت رو برامون اورده (البته اگه یه سری مسائل نبود شاید این اتفاق هم نمیوفتاد)

11185721672963181101.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/3/10/4609837_171.mp4

من فکر نکنم با توجه به ذهنیت، باور و همون اندک فرهنگ باقی مونده ایرانی ها، کسی به این صحنه ها افتخار کنه
به هر حال اگر کسی به این صحنه افتخار می کنه بنده بهش تبریک می گم، به هر حال رفتن اون ور آب و بازی کردن در نقش هایی که N تا بازیگر اون ور آبی هم دارن بازیش می کنن خیلی افتخار بزرگیه
حالا افتخار که حتما نباید فیروز نادری و پروفسور صمیعی و اصغر فرهادی و ... باشه :)

چرا انقدر دوست دارین گیر بدین به این بنده خدا ، داره بازیشو میکنه ،عشق کرده بره اونور ، چرا هی جاج میکنین : |

بانو لابد تازه Gone Girl رو دیده بوده، جوگیر شده گفته بذار منم یه حرکتی بزنم :D
ولی خداییش این وصله‌ها به جانی نمی‌چسبه، امیدوارم تو هر دادگاهی که هست موفق باشه :-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or