.SamueL.
کاربر سایت
مثل اینکه دیزنی از rogue one راضی نبوده و قراره یه 4 هفته یه سری صحنه ها دوباره فیلم برداری بشن.
امیدوارم دارک نگهش دارن : | تریلرش رو هر وقت میبینم مو به تنم سیخ میشه ...
مثل اینکه دیزنی از rogue one راضی نبوده و قراره یه 4 هفته یه سری صحنه ها دوباره فیلم برداری بشن.
فکر کنم دقیقا «مبهم» بودن عنوان هموطن بیشتر به دلیل ناامیدی و دلسردی نسبت به جامعهی شخص باشه (یا کلا هر چیز دیگهای که همحسی رو تو جامعه کم میکنه) تا استدلال منطقی و علمی. یعنی اگه مثلا من یه آمریکایی بودم تو ویرجینیا و کسی این حرف رو بهم میزد ممکن بود ببرمش یه گوشه با رفیقای آمیشم کتکش بزنم. ولی الان طرز فکرم مشابه شماست.
جدا از این به نظرم این حرفی که زدین با اون مثالی که بعدتر درباره علی دایی گفتین تناقض داره و دلیلش احتمالا اینه که به یه سری دلایل نامشخص این کلمهی "ملی" که یجورایی به میهن پرستی پهلو میزنه کنار افتخار چپونده شده. منظورم اینه که افتخار بیشتر به جای اینکه ملی باشه همگانیه و فرایندشم دقیقا مشابه همون فرایند همحسیه که شما با علی دایی داشتین. هرچند به نظرم یه جور خیلی عجیب و غریبی هم از نظر ملی به تک تک اعضای اون جامعه تو همون کانتکست مشروعیت میده ولی واقعا نمیدونم چطور.
اخرین ولورینه؟اولین تصاویر از
Wolverine: Old Man Logan
View attachment 60145 View attachment 60146 View attachment 60147 View attachment 60148
بودجه 127 میلیون دلار با درجه سنی R چه شود
البته با حضور هیو جکمن در این نقش .اره
امیدوارم سلیقه دیزنی با سلیقه فن ها یکی باشهمثل اینکه دیزنی از rogue one راضی نبوده و قراره یه 4 هفته یه سری صحنه ها دوباره فیلم برداری بشن.
اسمشم مگه گفتن Old Man Logan هست؟اولین تصاویر از
View attachment 60145 View attachment 60146 View attachment 60147 View attachment 60148
اولین تصاویر از
بی صبرانه منتظرم شماره اولش که فوق العاده بود اینم به نظر میاد حسابی ترکونده