Movie Center

فکر کنم دقیقا «مبهم» بودن عنوان هموطن بیشتر به دلیل ناامیدی و دلسردی نسبت به جامعه‌ی شخص باشه (یا کلا هر چیز دیگه‌ای که هم‌حسی رو تو جامعه کم میکنه) تا استدلال منطقی و علمی. یعنی اگه مثلا من یه آمریکایی بودم تو ویرجینیا و کسی این حرف رو بهم میزد ممکن بود ببرمش یه گوشه با رفیقای آمیشم کتکش بزنم. :D ولی الان طرز فکرم مشابه شماست.
جدا از این به نظرم این حرفی که زدین با اون مثالی که بعدتر درباره علی دایی گفتین تناقض داره و دلیلش احتمالا اینه که به یه سری دلایل نامشخص این کلمه‌ی "ملی" که یجورایی به میهن پرستی پهلو میزنه کنار افتخار چپونده شده. منظورم اینه که افتخار بیشتر به جای اینکه ملی باشه همگانیه و فرایندشم دقیقا مشابه همون فرایند هم‌حسیه که شما با علی دایی داشتین. هرچند به نظرم یه جور خیلی عجیب و غریبی هم از نظر ملی به تک تک اعضای اون جامعه تو همون کانتکست مشروعیت میده ولی واقعا نمیدونم چطور. :D

کلا دیگه زیادی داریم از بحث تاپیک دور میشیم :D همین یکی رو جواب بدم و دیگه تموم.
منظور از مبهم این نیست که نمیدونیم کی هموطنه. چرا اتفاقا یه شناسنامه و کارت ملی مشخص میکنه و از این لحاظ مبهم نیست ولی مساله اینجاست اون بچه که پدر افغان داره و مادر ایرانی که بهش شناسنامه نمیدن هموطن نیست؟ اون ایرانی نسل دوم که در خارج از کشور بزرگ شده چی؟ جامعه ایتالیایی امریکایی ها که خیلی هم مشهورن از دید اونها هموطن کیه؟ یا جامعه چینی امریکایی ها. اونی که میره المان زندگی میکنه هموطنش کیه؟ این مسائل هست که باعث میشه به این کلمه بگم مبهم علاقه ای هم بهش ندارم. البته اشتباه نشه این که میگم از ناسیونالیسم خوشم نمیاد به معنی علاقه به قوم گرایی نیست یه عده فکر میکنن اگه یکی ناسیونالیست دو اتشه نباشه پس حتما پانتورکه یا پان عرب و اینها. این از ناسیونالیسم بدتر یخورده که جلو بریم طائفه گرایی از قوم گرایی بدتر. مساله اینه که این قرارداد های محدود کننده حاصل حماقت بشر کلا داره استعداد و توانایی و منابع محدودی رو که وجود داره صرف بحث ها و جنگ ها و جدالهای بیهوده میکنه درحالی که اگه صرف چیزهای دیگه میشد خیلی بهتر بود که البته تا رسیدن به زمانی که از این مسائل بتونیم بگذریم صدها و شاید هزاران سال فاصله داشته باشیم ولی حداقل میتونیم یاد بگیریم اتیش زیرش رو زیادتر نکنیم تا نسلهای اینده هم کم کم بقیه مراحل رو یاد بگیرن.
اون قضیه علی دایی هم تناقضی توش نمیبینم. من شخص علی دایی رو گفتم نه بازیکن نوک حمله تیم ملی. اتفاقا وقتی به میلان گل زد ناراحت هم شدم چون میلان برام مهمتر از افتخار علی داییه.افتخار علی دایی افتخار شخصیشه و ربطی به من نداره. تناقض وقتی بود که بگم حس افتخار ملی نسبت به دایی ندارم ولی وقتی به میلان گل زد من میلانی بگم دایی چون ایرانیه خوشحال شدم.
چون بحث دیگه داره از موضوع تاپیک خارج میشه بهتره کم کم جمعش کنیم.

اره
البته با حضور هیو جکمن در این نقش .

امیدوارم اقتباس درستی از کمیک های پیرمردی به نام لوگان داشته باشن . البته همه مواردش رو نمیتونن بیارن . چون یکسریش رایت سینماییش دست خود مارول هست , مثل هالک و خانواده اش و یا هاک ای

اولین تصاویر از
Wolverine: Old Man Logan
View attachment 60145 View attachment 60146 View attachment 60147 View attachment 60148

بودجه 127 میلیون دلار با درجه سنی R چه شود=P~=P~=P~=P~

اولین ولورین مشتی سینما بعد از سال ها ساخته میشه
چقد این کمیکش عالی بود ، نصف شخصیت ها رو هم جایگزین کنن از خفنیش کم نمیشه ...
امیدوارم outfit زردشو بپوشه دیگه : |

05458251845518334425.png

04363503329302767468.png

البته کلا اینا نمره های نرم اه TMNT اه
نمره هاش همیشه همین حدود می چرخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or