Movie Center

اگه درست باشه که امبر هرد خودکشی هنری کرد، Careerـش تموم می شه اگه جانی دپ یه سر و صدای خفن بر علیهش راه بندازه.

حالا نه که career درخشانی داشته . دیگه ته کار معروفاش (که نقش مهم داشته ) جز اون دو سه تا فیلمی که امیا احشا رو ریخت بیرون اون کارش با جانی بود (که شروع افول هنری دپ بود ) - قسمت دوم ماشته (که کسی جدی اش نمی گیره ) -یک فیلم فراموش شدنی با نیکلاس کیج . از اون اول هم زیاد کارنامه ای نداشته .

کلا از اول مشخص بود از اون رابطه های بی سرانجامه . حالا امیدوارم لااقل بعد تموم شدنش جانی دوباره به اوج برگرده .

پ.ن : این ها هم دیدن قضیه فرزاد حسنی و آزاده نامداری رو اومدن روش اسکی برن . :))

• Like
Reactions: EnzoFerrari
11185721672963181101.jpg

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/3/10/4609837_171.mp4

من فکر نکنم با توجه به ذهنیت، باور و همون اندک فرهنگ باقی مونده ایرانی ها، کسی به این صحنه ها افتخار کنه
به هر حال اگر کسی به این صحنه افتخار می کنه بنده بهش تبریک می گم، به هر حال رفتن اون ور آب و بازی کردن در نقش هایی که N تا بازیگر اون ور آبی هم دارن بازیش می کنن خیلی افتخار بزرگیه
حالا افتخار که حتما نباید فیروز نادری و پروفسور صمیعی و اصغر فرهادی و ... باشه :)

البته این عکس افتخار والای هنری نیست . چون اونی که باش تو تخته بازیگر مهمی نیست . حالا اگه با یک عکس دیگه کارکردنش با کارگردان مهم مثل جیم جارموش رو نشون می دادید بهتر بود . در کل افتخار که نیست . چون عملا دیگه جزوی از سینما و فرهنگ ایرانی نیست . ولی نکته مهمیه .

من به نظرم حالا جز فرهادی و شهاب حسینی به عنوان افتخار آفرین های اخیر . پیمان معادی بهتر از ایشونه . درسته که با کارگردان های مهم کار نکرده و ولی لاقل بدون ادا اطوار های مسخره ازش دعوت کردن تو یک فیلم مستقل هالیوودی بازی کنه . ارزش اون بیشتره تا ایشون که 10 تا نقش به درد نخور بازی کرد و حالا شانس بهش رو کرده

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
11185721672963181101.jpg

من فکر نکنم با توجه به ذهنیت، باور و همون اندک فرهنگ باقی مونده ایرانی ها، کسی به این صحنه ها افتخار کنه
به هر حال اگر کسی به این صحنه افتخار می کنه بنده بهش تبریک می گم، به هر حال رفتن اون ور آب و بازی کردن در نقش هایی که N تا بازیگر اون ور آبی هم دارن بازیش می کنن خیلی افتخار بزرگیه
حالا افتخار که حتما نباید فیروز نادری و پروفسور صمیعی و اصغر فرهادی و ... باشه :)
وای سرشو گذاشته رو سینه این بازیگر خارجیه فرهنگمون رو نابود کرد خیلی کارش زشته خیلی بده هیچی هم نمیفهمه از بازیگری , این نقش رو هم تو رقابت با همون n تا بازیگر خارجی گرفته پس ...
خوشم نمیاد کلا از گلشیفته ولی یه چیزایی میگن اساتید بعضی وقتا آدم نمی تونه نقل قول نکنه

11185721672963181101.jpg

اگه اون اندک فرهنگ باقی مونده بود که میفهمیدیم این افتخار کردن بقیه چه برای گلشیفته چه برای فرهادی یا سمیعی مفهوم واقعی نداره. ولی اگه مثل بقیه ایرانی ها مجبور باشم حتما به چیزی که به من ربطی نداره افتخار کنم از بین فرهادی و گلشیفته حتما حتما به گلشیفته افتخار میکنم که اونیه که دوست داره باشه بدون هیچ قید و بندی که از مغز بقیه براش تراوش شده نه اینکه به فرهادی افتخار کنم که مورد حمایت و جزو جریانیه که از اون متنفرم.

اصولا افتخار به دیگرانی که هیچ ارتباطی با شخص ندارن ( جز مثلا یه عنوان کلی مبهم مثل هموطن ) برای من بی معنیه. افتخار به علی دایی که اقای گل مسابقات ملیه. افتخار به پرفسور سمیعی که جراح مغز برجسته است. افتخار به اصغر فرهادی و کیارستمی بخاطر جوایزی که گرفتن. همه این افتخارات به چیزهایی که من نه نقشی در بدست اوردن اونها داشتم نه ارتباط نزدیکی به اورنده اون افتخار دارم و فقط و فقط بخاطر اینکه از شانس بد یا خوب با اینها در یه محدوده جغرافیایی به طول و عرض هزاران کیلومتر زندگی میکنم.

11185721672963181101.jpg

این کی بود پدرش بود حرف میزد افتخار والا و..؟
حالا به نظر ایشون چیکار کنیم اگه انقدر والاست که برزیم تو خیابون و رقص پایکوبی کنیم:D

البته مشکلی با این خانوم و کاراش ندارم زندگی خودشه
همین جسارتش که اینجا بازیگر موفق و قابل احترامی بود ولی رفت دنبال اون چیزی که میخواست با اینکه میدونست شاید همشو از دست بده واقعا قابل تحسینه
ولی یعنی انقد وضع خرابه بازی کردن تو فیلم جارموش شده افتخار والای فرهنگی برامون؟
برا خود خانم فراهانی شاید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: crm_114
اگه اون اندک فرهنگ باقی مونده بود که میفهمیدیم این افتخار کردن بقیه چه برای گلشیفته چه برای فرهادی یا سمیعی مفهوم واقعی نداره. ولی اگه مثل بقیه ایرانی ها مجبور باشم حتما به چیزی که به من ربطی نداره افتخار کنم از بین فرهادی و گلشیفته حتما حتما به گلشیفته افتخار میکنم که اونیه که دوست داره باشه بدون هیچ قید و بندی که از مغز بقیه براش تراوش شده نه اینکه به فرهادی افتخار کنم که مورد حمایت و جزو جریانیه که از اون متنفرم.

اصولا افتخار به دیگرانی که هیچ ارتباطی با شخص ندارن ( جز مثلا یه عنوان کلی مبهم مثل هموطن ) برای من بی معنیه. افتخار به علی دایی که اقای گل مسابقات ملیه. افتخار به پرفسور سمیعی که جراح مغز برجسته است. افتخار به اصغر فرهادی و کیارستمی بخاطر جوایزی که گرفتن. همه این افتخارات به چیزهایی که من نه نقشی در بدست اوردن اونها داشتم نه ارتباط نزدیکی به اورنده اون افتخار دارم و فقط و فقط بخاطر اینکه از شانس بد یا خوب با اینها در یه محدوده جغرافیایی به طول و عرض هزاران کیلومتر زندگی میکنم.

كوروش جان اول مي گم كه واقعاً يكي از مديراني هست كه احترام زيادي برات قائلم چون كارت درسته:x
اما در مورد اين چيزي كه گفتي اين ديگه يه چيز جهانيه و مخصوص ايران و يا كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه هم نيست

اين بيشتر عقيده افراديه كه ميخوان جهاني فكر كنن و در گير مرزها نباشن يا همونطوري كه گفتي افتخار ديگري براي اونا چيز مهمي نباشه
اما نكته اينه كه وقتي يه تيم قهرمان ميشه 20-23 تا بازيكن ميرن جون مي كنن قهرمان ميشن اما يه كشور و ملت رو هم قهرمان مي كنن و اون افتخار اون ملت به حساب مياد
همين خارجي هاي پيشرفته هم خودشون رو براي تيم ملي هاشون شرحه شرحه مي كنن !

حالا درسته جريان بازيگر و ... اينا فرق داره ولي مثلاً فرهادي به نمايندگي از ايران ميره اسكار نه از سمت خودش

اين كه افتخار ملي رو مربوط به يه شخص خاص بدونيم در صورتي كه بخوايم انحصاري ايش بكنيم و هي باش پز بديم منم باش مخالفم
اما در عين اين كه بايد به اون شخص و افتخاراتاش افتخار كنيم و خوشحال باشيم نبايد ديگه شور و بي نمك رو هم از رو ببريم

پدر به پسر يا برعكس هم ميتونن افتخار كنن هر چند هيچ كار خاصي شايد در اون امر مهم براي همديگه نكرده باشن

والا بنده هم خودم ذره ای به افتخار ملی اهمیت نمی دم
یعنی به نظرم ملت و خاک و ... یک چیزایی هست که من در آوردی انسانه و هدف اصلی اشم سلطتنت بر روی انسان های دیگست

منتها اینی که یک آقایی بیاد و از کارایی که دخترش انجام می ده به عنوان افتخار والای ملی!!!! یاد کنه (در حالی که مطلقا کار خاصی هم نیست و) در حالی که مورد پسند عامه مردم نیست، خیلی خنده دار، تعجب آور و تعصب آوره

آخرین ویرایش:
كوروش جان اول مي گم كه واقعاً يكي از مديراني هست كه احترام زيادي برات قائلم چون كارت درسته:x
اما در مورد اين چيزي كه گفتي اين ديگه يه چيز جهانيه و مخصوص ايران و يا كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه هم نيست

اين بيشتر عقيده افراديه كه ميخوان جهاني فكر كنن و در گير مرزها نباشن يا همونطوري كه گفتي افتخار ديگري براي اونا چيز مهمي نباشه
اما نكته اينه كه وقتي يه تيم قهرمان ميشه 20-23 تا بازيكن ميرن جون مي كنن قهرمان ميشن اما يه كشور و ملت رو هم قهرمان مي كنن و اون افتخار اون ملت به حساب مياد
همين خارجي هاي پيشرفته هم خودشون رو براي تيم ملي هاشون شرحه شرحه مي كنن !

حالا درسته جريان بازيگر و ... اينا فرق داره ولي مثلاً فرهادي به نمايندگي از ايران ميره اسكار نه از سمت خودش

اين كه افتخار ملي رو مربوط به يه شخص خاص بدونيم در صورتي كه بخوايم انحصاري ايش بكنيم و هي باش پز بديم منم باش مخالفم
اما در عين اين كه بايد به اون شخص و افتخاراتاش افتخار كنيم و خوشحال باشيم نبايد ديگه شور و بي نمك رو هم از رو ببريم

پدر به پسر يا برعكس هم ميتونن افتخار كنن هر چند هيچ كار خاصي شايد در اون امر مهم براي همديگه نكرده باشن

حقیقتش حس و حال نقل قول جمله به جمله رو ندارم بنابر این همه رو یجا توضیح میدم :D
این دوستمون اومده عکس گلشیفته رو گذاشته و ادعا کرده چون یه ته فرهنگی براش باقی مونده این کار گلشیفته رو تقبیح کرده یا خیلی مهربون بخوایم درنظر بگیریم ارزش سنجی کرده و به این نتیجه رسیده ارزش والا نیست و ارزش والا در افتخار کردن به سمیعی و فرهادی و نادری و اینهاست( کسانی که بنا به شغلشون نیازی ندارن از تابوهای رایج در یه جامعه عقب مونده خارج بشن) این مشکل اول و پستی هم که دادم جواب به این طرز فکر بود. نظر دوستمون محترم دعوا نداریم باهم فقط اگه ازادی بیان به کسی اجازه میده گلشیفته رو بخاطر اون عکس و کارهای دیگه بدون ارزش بدونه همون ازادی بیان اجازه میده یکی دیگه با این فکر کاملا مخالف باشه و گلشیفته رو به دلایل فراوان که مهمترینش طرز فکر گلشیفته هست یکی از بزرگترین هنرمندان تاریخ ایران بدونه.

در مورد جهان سوم و اینها من کاری به محل جهان سوم ندارم کاری به ایران هم ندارم منظور طرز فکریه که این بار معنایی رو داره. شما میگی این طرز فکر متعلق به همه جای دنیا هست درست؟ دیگه از اسکاندیناویایی ها جهان اول تر نداریم که؟ اگه یه سوئدی بیاد و پیش من افتخار بکنه به اینکه یه سوئدی دیگه ( که هیچ ربطی بهش نداره) در ناسا کار میکنه و بگه افتخار میکنم بهش من به اون سوئدی میگم جهان سومی. من دوستان خیلی زیادی دارم از کشورهای به اصطلاح پیشرفته حتی یکبار هم یکیشون یه افتخار به اصطلاح ملی رو به رخ من نکشیده. یکبار نشده یه امریکایی به من بگه ما اولین کسانی بودیم که به ماه رفتیم ولی بارها شنیدیم ایرانیها گفتن ناسا و دکتر فیروز نادری. انگار فقط همین یه نادری رو داره ناسا.
جهان سوم واقعی مرز جغرافیایی نیست. فکر ادمهاست. فکریه که وقتی با طرف حرف میزنی و براش استدلال میکنی که هر شخص خودش میتونه برای خودش تصمیم بگیره اولین مغلطه ای که به دهنش میاد اینه که مگه خودت خواهر مادر نداری. چیزی که اسمشو گذاشتم مغلطه خواهر مادری که البته براحتی جواب هم داره ولی خارج از حوصله و قوانین اینجاست.
مگه در اتریش اون یارو رو نداشتیم که خانواده اش رو بیست سال زندانی کرده بود. این فکر جهان سومیه چه تو اتریش باشه چه تو ایران چه افغانستان. پس این افتخار به چیزی که ربطی به شخص نداره هرجا هم که باشه بیمعنیه حتی اگه مثل من مثالش در جاهای دیگه ندیده باشیم یا حداقل به شدت اینجا ندیده باشیم.

در مورد تیم که شما میگی بحث طرفداری ورزشی چیز دیگه ایه. کسی که طرفدار ورزشکاریه همیشه طرفدار اونهو با قهرمانیش خوشحال میشه با باخت ناراحت. فرد مورد علاقه رو از لحاظ مادی یا معنوی ساپورت میکنه و کلا میشه بخشی از بدنه اون ورزش. این طور نیست که از هر جشنواره به جشنواره یادش بیفته فرهادی اسکار گرفته یا جایزه کن گرفته و بهش افتخار بکنه. مثالش رو همون بالا زدم. فرضا من طرفدار علی دایی هستم ( که واقعا هستم) وقتی گل میزد خوشحال میشدم. چون حمایتش میکردم پیگیرش بودم مساله ملی و اینها هم نیست از خودش خوشم میومد از بازیش از تلاشش ولی ایا برای من علی دایی افتخاره؟ نه طرفداری ورزشی یا افتخار ملی تفاوت زیادی داره.
اگرم بیام وقتی با دوستانم صحبت میکنم بگم علی دایی اقای گل مسابقات ملیه دوستای انگلیسیم میگن خب؟ هیچی دیگه من بهش افتخار میکنم. خب؟ یا خیلی مودب باشن میگن "و؟" یا اگه به دوستان امریکایی بگم اصغر فرهادی یه ایرانیه که اسکار گرفته طرف اگه کیفش کوک باشه میگه اسکار همینجا برگذار میشه و هرسال کلی امریکایی دارن اسکار میگیرن خب که چی ؟

حالا اینکه چه چیزهایی حداقل ارزش افتخار رو داره ( فارغ از اینکه من ندیدم کسی حتی به این چیزهایی که ممکنه من فکر کنم ارزش افتخار ملی رو داره افتخار کنه) یه مثال ژاپنی که بعد از جنگ جهانی دوم تبدیل به ویرانه شده بود و دو شهرش کلا با خاک یکی شده بود در عرض 30-40 سال یعنی تا دهه هشتاد دوباره تونست به قله برسه والان هم همچنان در اون جلو پیشتازیش رو ادامه بده. اگه قراره یه ژاپنی به چیزی افتخار کنه حداقل این برای من معنی افتخار ملی رو داره نه اینکه به کیسوکه هوندایی افتخار بکنه که تو میلان بازی میکنه. میتونه یه ژاپنی طرفدار کیسوکه هوندا باشه برای من کاملا مفهومه ولی اگه بهش افتخار بکنه برای من میشه نامفهوم.

کلا قضیه طولانی شد کل بحث رو در یک جمله خلاصه میکنم تجربه عینی خودم هم اینه: گاهی باید سعی کرد بیرون از چهارچوب فکری که یادمون دادن فکر کنیم و با استفاده از فکر و عقلمون از خودمون کمی جدا بشیم و از دور ببینیم در کجای کاریم و چه میکنیم اونوقت ممکنه بعضی مفاهیم برامون عوض بشه.

والا بنده هم خودم ذره ای به افتخار ملی اهمیت نمی دم
یعنی به نظرم ملت و خاک و ... یک چیزایی هست که من در آوردی انسانه و هدف اصلی اشم سلطتنت بر روی انسان های دیگست

منتها اینی که یک آقایی بیاد و از کارایی که دخترش انجام می ده به عنوان افتخار والای ملی!!!! یاد کنه (در حالی که مطلقا کار خاصی هم نیست و) در حالی که مورد پسند عامه مردم نیست، خیلی خنده دار، تعجب آور و تعصب آوره

با وجود اینکه من بشدت طرفدار گلشیفته هستم و قبولش دارم اگه پدرش گلشیفته رو افتخار ملی میدونه از نظر من نظرش احمقانه هست ولی اگه خودش به گلشیفته افتخار میکنه ( چون فرزندشه و حاصل تربیت خودشه) اونوقت کاملا بهش حق میدم و براش خوشحالم.

از نظر من ( که از ناسیونالیسم هم اصلا خوشم نمیاد ) افتخار ملی اگر هم وجود داشته باشه باید حاصل تلاش ملی باشه نه تلاش فردی. تلاش فردی حداکثر افتخار فردی بدست میاره یا خیلی مهربون باشیم افتخاری برای کسانی که درگیر اون قضیه بودن.

آخرین ویرایش:
اگر قرار بر افتخار باشه چرا باید به گلشیفته فراهانی افتخار کرد؟ مگه چکار کرده؟

افتخار به کسی می کنند که حداقل کار برجسته ای انجام داده باشه، نه به کسی که بازی های در این حده که میاد از کنار صفحه رد میشه و دو کلمه میگه ... تو ایران بود بهتر می شد بهش افتخار کرد (بخاطر نقش هاش) اما الان مگه چکار کرده که کسی بخواد بهش افتخار کنه؟

برای من اهمیت نداره که چکار کرده و میکنه، اما افتخار به ایشون به نظر من درست نیست دلیلشم گفتم واقعا کار برجسته ای انجام نداده. امیدوارم بتونه تو آینده تو فیلمهای مهم نقش های مهمی رو بازی کنه و موفق بشه اونوقت میشه بهش افتخار کرد.

• Like
Reactions: M0HAMAD
حقیقتش حس و حال نقل قول جمله به جمله رو ندارم بنابر این همه رو یجا توضیح میدم :D
این دوستمون اومده عکس گلشیفته رو گذاشته و ادعا............

اگه همون سوئدی ها،اتریشی ها،آمریکایی ها و... زمانی که بهشون میگی از ایران اومدم یا من مسلمان هستم یا من دوست دارم حجاب رو رعایت کنم و....دیدشون بهت تغییر نکرد و با لفظ تروریست صدات نکردن(یا حداقل نسبت بهت گارد نگرفتن) و گفتن خوب به من چه،اینم یه آدمیه دیگه .... منم می تونم حرفتون رو قبول کنم و بگم که دستاوردهای کشور به کسی ربطی نداره و هیچ افتخاری نیست و فقط کسی می تونه خوشحال باشه که طرفدار اونه و یا نقشی تو اون داره و تمامی این موارد فقط تو ایران دیده میشه،مشکل شمایی که لفظ مغلطه رو به این بحث ربط میدید اینه که خودتون سفسطه می کنید...منم دقیقا می تونم بگم دوستای مالزیاییم و یا فرانسویم خیلی به این موارد_بخصوص تو بحث سینما_ارزش میدن و زمانیکه داریم در مورد تئاتر و سینما داریم بحث می کنیم،من می تونم از اصغر فرهادی،کیارستمی و... اسم ببرم که آشنایی دارن!در واقع لب کلام این هست،اگه بجایی رفتی که اینجور چیزا ارزشن،پس برای توهم ارزش میشن و به این جور چیزا نیاز داری... اما اگه محلی این حرفا ارزش نداشته باشن،پس مهم نیست و فقط خودتی و خودت
در واقع اگه از این جمله( نام + نام خانوادگی + شهر + کشور + دین + مکتب) استفاده کنی حالا به هر ترکیبی،تا زمانی خودتی که فقط از اسمت استفاده کنی و اگه به موارد بیشتری نیاز باشه،نیاز داری که اون کلمه ها هم ذهنیت خوبی رو تو مردم تداعی کنن!
به هرحال اگه من کمی جمله هام تند بود،عذرخواهی می کنم

اگه همون سوئدی ها،اتریشی ها،آمریکایی ها و... زمانی که بهشون میگی از ایران اومدم یا من مسلمان هستم یا من دوست دارم حجاب رو رعایت کنم و....دیدشون بهت تغییر نکرد و با لفظ تروریست صدات نکردن(یا حداقل نسبت بهت گارد نگرفتن) و گفتن خوب به من چه،اینم یه آدمیه دیگه ....

دقیقا همیشه با من همینطور برخورد کردن. خیلی ساده ایران رو هم یه کشوری میدونن مثل بقیه. اینکه به شما ویزا نمیدن یا پاسپورت شما ارزشی نداره برمیگرده به سیاست کشورشون نه شهروندان عادیشون. بعد عمری بازی انلاین با مردم همه جای دنیا ( غیر از ژاپنی ها که هیچ وقت ندیدمشون) و کلی دوست صمیمی پیدا کردن از فیلیپینی و هندی گرفته تا المانی و انگلیسی و امریکایی ( من بهترین دوستم انگلیسیه و 7-8 سالی هم از خودم بزرگتره ) و همچنین اشنایی با دوستانی خارج از دنیای گیم من براحتی ادعا میکنم هیچ وقت یک حرف نامربوط به اینکه تو ایرانی هستی و ایرانی تروریسته از هیچکدوم نشنیدم( تنها کسی که از اشنایی با من جا خورد و اولش ناراحت شد ولی بعدا با من صمیمی شد یه عراقی بود که برادرش در جنگ با ایران کشته شده بود.) مشکل اینجاست کسانی که مثلا در اخبار تظاهرات چند هزار نفره یه حزب دست راستی رو میبینن فکر میکنن همه اونطورن درصورتی که این تفکر کاملا اشتباهه و یه تظاهرات چند برابری مخالفش هم در مقابلش انجام میشه که خبرش رو بدلایلی خیلی ها دوست ندارن بازتاب بدن. ضمنا هیچ کس هم نبوده بیاد بگه سلام من مسیحی هستم و مسیحی بودنش رو بکنه توچشمم به همون فرمی که شما نوشتی.
اینکه همه دنیا با ما دشمنی دارن از نظر من و با چیزهایی که دیدم توهمه.
مشکل شمایی که لفظ مغلطه رو به این بحث ربط میدید اینه که خودتون سفسطه می کنید...
این که شما از این جمله به ربط استفاده میکنید خودش یه مغلطه هست. کسی که متن من رو درست بخونه میفهمه من چی نوشتم حالا یا موافقشه یا مخالفش ولی اینکه بدون دلیل بیایم به یکی بگیم سفسطه میکنی خودش عین سفسطه هست.
در واقع لب کلام این هست،اگه بجایی رفتی که اینجور چیزا ارزشن،پس برای توهم ارزش میشن و به این جور چیزا نیاز داری... اما اگه محلی این حرفا ارزش نداشته باشن،پس مهم نیست و فقط خودتی و خودت

خیر ارزش رو من خودم برای خودم تعریف میکنم و کسی حق نداره برام چیزی رو که قبولش ندارم و با فکر خودم بهش نمیرسم رو برام ارزش تعیین کنه. فوقش زورش زیاد باشه میشه جریان گالیله و کلیسا که گالیله در زبان مجبور شد قبول کنه ولی در باطنش چیزی رو که خودش صحیح میدونست قبول کرد. ارزش مورد نظر شما رو هم جامعه نمیتونه بزور تو فکرم فرو کنه . البته ممکنه با تبلیغات یه عده رو گول زنه ولی من رو شرمنده.

در واقع اگه از این جمله( نام + نام خانوادگی + شهر + کشور + دین + مکتب) استفاده کنی حالا به هر ترکیبی،تا زمانی خودتی که فقط از اسمت استفاده کنی و اگه به موارد بیشتری نیاز باشه،نیاز داری که اون کلمه ها هم ذهنیت خوبی رو تو مردم تداعی کنن!
صد درصد دوستانی که من باهاشون اشنا شدم هیچ کدوم از این ترکیب استفاده نکردن و اشنایی شون همیشه این طوری بوده: های من فلانی هستم. حتی به کشورشون هم اشاره نمیکنن چه برسه به دین و مکتب و چه و چه. من محمد غلامی ساکن علی اباد ایران مسلمان شیعه و مفتخر به اسکار اصغر فرهادی و اقای گلی علی دایی و دانش پرفسور سمیعی و پرفسور نادری هستم یه ترکیبیه که فقط اینجا ممکنه کاربرد داشته باشه(اغراق). جاهای دیگه یک کلمه میگن من X هستم.

الان یه نگاه به باکس افیس انداختم
فروش فیلم های جدید جالب نبوده اصلا
Xmenجدید که فروشش کمتر از فیلم قبلیه ولی بد هم نبوده
65فروش سه روز اول ولی افتتاحیه فیلم قبلی90میلیون بود
الیس جدید هم که افتضاحه. فروش سه روز اول26میلیون:D
الیس قبلی سه روز اول116میلیون فروخت:D

نقد هارو دیدم اونجا هم گند زده الیس:D
Xmenهم نقدهای خوبی نگرفته

فروش کاپیتان عمریکا 1میلیاردو107میلیون.15مین فیلم تاریخ
این دیزنی و مارول این چندسال ترکوندن حسابی

آخرین ویرایش:
هرچی میکشیم تو این بحثا از attention wh*re بازیای بهزاد فراهانیه. ای کاش ببرنش یه سریال جدید بازی کنه دیگه حرفی نزنه :(
حالا کاری به این کشمکشای هنجاری-اخلاقی این خرده مرده ها و طناب بازی تقبیح کنم یا نکنم نداریم :دی حس recognition و مطرحیت هنری در هر حد و اندازه ای مطرح بشه کیف میده.
ولی فکر کنم در همین راستا الان تو ارمنستان یه مجسمه از ادموند بزیک درست میکنن روز تولدشم تعطیل میکنن به خاطر گلایی که تو پرسپولیس زده.
ولی یعنی انقد وضع خرابه بازی کردن تو فیلم جارموش شده افتخار والای فرهنگی برامون؟
تو دو راهی افتادم. :دی فکر کنم چیزی که خیلی گیج کننده میکنه این قضیه رو اینه که جز اولین دفعاته که تو پروژه های خیلی معروف سینمایی یه زن ایرانی (حرام اندر حرام؟) جلوی دوربینه (یعنی که جز عوامل فنی نیست و کارگردانم ایرانی نیس) و به نظرم مردم درگیر این ارزیابی (و طبیعتا منتظر نتیجه ی کارنامه‌ی بازیگری گلشیفته‌ان) شدن که آیا ارزش داره تو جامعه ی خودت و ارزش هاش یه outcast بشی که برسی به فلان؟ وگرنه مگه کیارستمی و فرهادی و داریوش خنجی و حسین امینی و مرجان ساتراپی و کامی عسگر و بهمن قبادی و همین نیکی کریمی بهتر از اینا نکردن که این یکی افتخارا والا و شاخمون بشه؟(رامین بحرانی رو نگفتم چون اصالتا ایرانی نیست. سمیرا مخملباف و جعفر
پناهی هم نگفتم چون حالم ازشون بهم میخوره :دی)

اصولا افتخار به دیگرانی که هیچ ارتباطی با شخص ندارن ( جز مثلا یه عنوان کلی مبهم مثل هموطن ) برای من بی معنیه.
فکر کنم دقیقا «مبهم» بودن عنوان هموطن بیشتر به دلیل ناامیدی و دلسردی نسبت به جامعه‌ی شخص باشه (یا کلا هر چیز دیگه‌ای که هم‌حسی رو تو جامعه کم میکنه) تا استدلال منطقی و علمی. یعنی اگه مثلا من یه آمریکایی بودم تو ویرجینیا و کسی این حرف رو بهم میزد ممکن بود ببرمش یه گوشه با رفیقای آمیشم کتکش بزنم. :دی ولی الان طرز فکرم مشابه شماست.
جدا از این به نظرم این حرفی که زدین با اون مثالی که بعدتر درباره علی دایی گفتین تناقض داره و دلیلش احتمالا اینه که به یه سری دلایل نامشخص این کلمه‌ی "ملی" که یجورایی به میهن پرستی پهلو میزنه کنار افتخار چپونده شده. منظورم اینه که افتخار بیشتر به جای اینکه ملی باشه همگانیه و فرایندشم دقیقا مشابه همون فرایند هم‌حسیه که شما با علی دایی داشتین. هرچند به نظرم یه جور خیلی عجیب و غریبی هم از نظر ملی به تک تک اعضای اون جامعه تو همون کانتکست مشروعیت میده ولی واقعا نمیدونم چطور. :دی

• Like
Reactions: Daedalus and u_2
مثل اینکه دیزنی از rogue one راضی نبوده و قراره یه 4 هفته یه سری صحنه ها دوباره فیلم برداری بشن.
It was announced earlier this month that Edwards would not direct “Godzilla 2” later this year, and would instead “focus on smaller films.” ‘Rogue One’ has fallen short of what J.J. Abrams did with ‘Star Wars: Episode VII — The Force Awakens.’ So Disney has ordered reshoots.”
The execs at Disney are not happy with the movie, and ‘Rogue One’ will have to go back into four weeks of expensive reshoots in July.”

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or