Movie Center

سلام
دیشب شبکه جهار یه برنامه داشت به اسم نقد فیلم که توش داشتند درباره فروشنده فرهادی حرف میزدند.
یکی شون یه نکته ای رو گفت درباره فیلم که من نشنیده بودم تا حالا؛ گفت که کل فیلم فروشنده تو 4 روز فیلمبرداری شده!

سلام
دیشب شبکه جهار یه برنامه داشت به اسم نقد فیلم که توش داشتند درباره فروشنده فرهادی حرف میزدند.
یکی شون یه نکته ای رو گفت درباره فیلم که من نشنیده بودم تا حالا؛ گفت که کل فیلم فروشنده تو 4 روز فیلمبرداری شده!

من صحت این قضیه رو نمیدونم ، اما میدونم که فرهادی دلش واسه فیلمسازی تو وطن تنگ شد ، قبلش میخواست بره اسپانیا فیلم بسازه (که الان داره با پنه لوپه کروز و خاویر باردم مذاکره میکنه واسه فیلم جدیدش تو اسپانیا ) اما رفت تهران فروشنده رو ساخت ، خلاصه مهم کیفیت فیلم ـه که بالاست .
---
خبر ندارین عصبانی نیستم بالاخره اکران میشه یا نه ؟ : (

سلام
اینو من پیدا کردم :D
فيلمبردارى " فروشنده " به پايان رسيد
این فیلم، هشتم آذرماه کلید خورده بود و پس از سه ماه فیلمبرداری، ششم اسفند ماه به اتمام رسید

پ.ن: من الان که بحثش شد چک کردم، جدایی حدود 20 میلیون دلار فروش جهانی داشته که به نظرم خیلی خوبه :دی

جانی دپ همسرش امبر هرد رو کتک میزنه ننگ بر تو جانی

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

جانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید :دی

امبر جانی رو نزنه، وگرنه برعکسش ممکن نیست.

جانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید :D

من نمیدونم ، دنبال نبودم اتفاقی یه عکس دیدم که امبر گذاشته و صورتش کبوده! میتونه گریم به فیلم باشه...
یه هر حال در آستانه ی جدایی اند! و به من مربوط نمیشه این چیزا:D

دوستان یه چندتا انیمیشن بزرگسال معرفی میکنید
یعن انیمیشن +18 باشه..ژانر کمدی
من که دیشب Anomalisa رو دیدم پوکیدم!حیف این کافمن که باید التماسش کنی فیلم بسازه
یذره دیگه هم صبر کنی دار و دسته اراذل با Sausage Party پیداشون میشه:D
جانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید :D
تا اونجایی که من خبر دارم صحت داره و حتی امبر تونسته حکم دادگاه بگیره که دپ نزدیکشم نتونه بشه:D

• Like
Reactions: Spider-Mαn
خود فرهادی تکذیبش کرد

تکذیب نکرد. گفت سرمایه گذار من و ممنتو هستیم اما گویا ممنتو یه مقداری از این خانوم پول گرفته. فرهادی دخیل نیست اما ممنتو یه قرار داد امضا کرده. مثل اینکه طرف یه موسسه داره که فاند کرده فیلم رو.

جانی دپ همسرش امبر هرد رو کتک میزنه ننگ بر تو جانی

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

این امبر میخواد بعد طلاق نصف دارایی های جان گیرش بیاد ، چه بسا خودش جان ـو تحریک کرده باشه ، اما خب جان مث که توی این فیلم گنگستریش یه چیزایی یاد گرفته تو کتک کاری : ))

سلام
تکذیب نکرد. گفت سرمایه گذار من و ممنتو هستیم اما گویا ممنتو یه مقداری از این خانوم پول گرفته. فرهادی دخیل نیست اما ممنتو یه قرار داد امضا کرده. مثل اینکه طرف یه موسسه داره که فاند کرده فیلم رو.
در واقع گفتن سرمایه گذاری نکرده اون خانم قطری . فقط کمک کرده و چیز بیشتری هم از جزئیاتش نگفتن .

سلام

در واقع گفتن سرمایه گذاری نکرده اون خانم قطری . فقط کمک کرده و چیز بیشتری هم از جزئیاتش نگفتن .

گفتم که فاند کرده. سرمایه گذاری نیست. اما خوب چون دیدن فیلم موفق بوده فازش رو گرفتن ما ساختیم و سرمایه گذار بودیم و از این حرف ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or