سلام
دیشب شبکه جهار یه برنامه داشت به اسم نقد فیلم که توش داشتند درباره فروشنده فرهادی حرف میزدند.
یکی شون یه نکته ای رو گفت درباره فیلم که من نشنیده بودم تا حالا؛ گفت که کل فیلم فروشنده تو 4 روز فیلمبرداری شده!
اینو من پیدا کردمسلام
دیشب شبکه جهار یه برنامه داشت به اسم نقد فیلم که توش داشتند درباره فروشنده فرهادی حرف میزدند.
یکی شون یه نکته ای رو گفت درباره فیلم که من نشنیده بودم تا حالا؛ گفت که کل فیلم فروشنده تو 4 روز فیلمبرداری شده!
این فیلم، هشتم آذرماه کلید خورده بود و پس از سه ماه فیلمبرداری، ششم اسفند ماه به اتمام رسید
قضیه کمک مالی یه شرکت قطری واسه ساخت فروشنده صحت داره؟
اینو من پیدا کردم
فيلمبردارى " فروشنده " به پايان رسيد
پ.ن: من الان که بحثش شد چک کردم، جدایی حدود 20 میلیون دلار فروش جهانی داشته که به نظرم خیلی خوبه![]()
احتمال زیادیعنی طرف چرت گفت دیشب تو برنامهه؟
جانی دپ همسرش امبر هرد رو کتک میزنهننگ بر تو جانی
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
من نمیدونم ، دنبال نبودم اتفاقی یه عکس دیدم که امبر گذاشته و صورتش کبوده! میتونه گریم به فیلم باشه...جانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید
امبر جانی رو نزنه، وگرنه برعکسش ممکن نیست.
من که دیشب Anomalisa رو دیدم پوکیدم!حیف این کافمن که باید التماسش کنی فیلم بسازهدوستان یه چندتا انیمیشن بزرگسال معرفی میکنید
یعن انیمیشن +18 باشه..ژانر کمدی
تا اونجایی که من خبر دارم صحت داره و حتی امبر تونسته حکم دادگاه بگیره که دپ نزدیکشم نتونه بشهجانی دپ به اون سوسولی یه دختر تگزاسی شش تیر رو کتک بزنه؟؟؟ از این چرت و پرت ها باور نکنید
امبر جانی رو نزنه، وگرنه برعکسش ممکن نیست.
خود فرهادی تکذیبش کرد
جانی دپ همسرش امبر هرد رو کتک میزنهننگ بر تو جانی
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
در واقع گفتن سرمایه گذاری نکرده اون خانم قطری . فقط کمک کرده و چیز بیشتری هم از جزئیاتش نگفتن .تکذیب نکرد. گفت سرمایه گذار من و ممنتو هستیم اما گویا ممنتو یه مقداری از این خانوم پول گرفته. فرهادی دخیل نیست اما ممنتو یه قرار داد امضا کرده. مثل اینکه طرف یه موسسه داره که فاند کرده فیلم رو.
سلام
در واقع گفتن سرمایه گذاری نکرده اون خانم قطری . فقط کمک کرده و چیز بیشتری هم از جزئیاتش نگفتن .