Movie Center

Asghar Farhadi To Direct Penélope Cruz & Javier Bardem in Spanish-Language Thriller

فرهادی قراره فیلمی با بازی Penelpe Cruze و Javier Bardem بسازه !!
خبر ساخته شدنش که اصلا قبل ساخت فروشنده اومده بود و حتی همون موقع هم اعلام شد که پدرو آلمادووار تهیه کننده هستن و احتمالا پنه لوپه کروز تو فیلم بازی کنه که امروز جدی تر شد و همچنین پیوستن باردم !
توی کنفرانس خبری فروشنده تو کن هم خود فرهادی وقتی ازش سوال میشه که مگه قرار نبود یه فیلم اسپانیایی ربان با تهیه کنندگی پدرو آلمادووار بسازی و چی شد؟ میگه که یه حس نوستالوژیک پیدا کردم درباره ی فیلم ساختن دوباره تو ایران و تصمیم گرفتم اول فروشنده رو بسازم و بعدش برم سراغ اون فیلم ، تو همون مصاحبه میگه که وقتی اینو به پدرو گفتم اولش خیلی ناراحت شد ولی وقتی ایده و طرح اصلی فیلم فروشنده رو گفته متقاعد شده که بعد ساخت فروشنده برگرده به ساخت اون فیلم.
الانم فیلمنامه ی اون فیلم تقریبا تکمیل شده و چند وقت دیگه داره میره اسپانیا برای بازدید لوکیشن فیلم

واسه سأختن Batman begins از جون مايه گذاشتن

6049ecf61317528feb714a6040d4660a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fruit Ninja Movie in the Works, Cue That Heavy Sigh
گند همه چیو دارن در میارن !:|
من خودم مخالف اینجور چیزا و چه میدونم سوپرهیرویی و .... نیستم، اما مسئله اینجاست بالانس از بین رفته دیگه. قدیما سینما پارادیزو، فانتین و بیگ فیش و فارست گامپ و صدها فیلم خفن داشتیم که هنوزم از دیدنشون لذت میبرید و به نوعی به خاطره ها پیوستن و تو تاریخ ثبت شدن، اما الان ماشالاه :دی

یه دورانی بود به زور هی سعی میکردن از از گیما فیلم بسازن، اونم از گیمای خفن کاراکتر و داستان داری مثل پرنس آف پرشیا، هیتمن یا حتی دیگه شاهکاری مثل مکس پین، نتیجش شد فیلمای نسبتا درپیت! حالا نمیدونم با چه امیدی سعی میکنن از این گیمای موبایلی که عملا چیزی جز گیم پلی ندارن فیلم بسازن! یعنی انگار مثلا اون زمان یکی میومد میگفت میخوام از کانتر فیلم بسازم! :))

در کل جدا از اینکه بی سوژگی شدید به هالیوود فشار آورده فقط سعی دارن به یه چیزی هرچقدر هم الکی ولی مشهوره بچسبن به جای ایده ریسک دار و اورجینال...

و در آخر اینکه در جشنواره کن، دو تا نخل طلا میدن : بهترین فیلم بلند داستانی و بهترین فیلم کوتاه ...
حالا ما چطوری دو تا نخل طلا گرفتیم، الله ُ اعلم ...
البته خدا که خبر داره بنده‌ی خدا هم با یه سرچ ساده میتونه بفهمه که تو بخش های زیر جایره داده میشه:

البته برا مخالفان فرهادی اینبار کار راحت تره چون فیلم قبلش تو جشنواره‌ی فجر پخش نشده بود. دفعه‌ی قبلی که خیلی راحت خودشون داخل ایران بهش جایزه دادن بعد تا از کشورهای دیگه جایزه گرفت شد سیاه‌نمایی.

دوستمون درست میگه. فقط بهترین فیلم و بهترین فیلم کوتاه اسم جایزه اش نخل طلا هست. جایزه ای که فرهادی و حسینی گرفتن اسمش نخل طلا نیست:D بیشتر دعوا سر اسم جایزه است
اتفاقا دیشب بعد اینکه پستم رو فرستادم حدس زدم منظور ایشون اسم نخل طلاست که خب نتم قطع شد، دیگه نشد ویرایش کنم.

آخرین ویرایش:
البته خدا که خبر داره بنده‌ی خدا هم با یه سرچ ساده میتونه بفهمه که تو بخش های زیر جایره داده میشه:

البته برا مخالفان فرهادی اینبار کار راحت تره چون فیلم قبلش تو جشنواره‌ی فجر پخش نشده بود. دفعه‌ی قبلی که خیلی راحت خودشون داخل ایران بهش جایزه دادن بعد تا از کشورهای دیگه جایزه گرفت شد سیاه‌نمایی.

دوستمون درست میگه. فقط بهترین فیلم و بهترین فیلم کوتاه اسم جایزه اش نخل طلا هست. جایزه ای که فرهادی و حسینی گرفتن اسمش نخل طلا نیست:D بیشتر دعوا سر اسم جایزه است

پریکس به معنای جایزست، بخوایم بگیم جایزه ی بهترین بازیگر مرد چیزی نیست که متمایز باشه با بقیه، خود کلمه پریکس هم سخته با لحجه و گویش فارسی گفتنش. شکل جایزه هم که شبیه نخله، طلایی هم هست. چه کلمه ای بهتر از نخل طلا؟:دی

اگه اینجوریه خب شهاب حسینی و فرهادی هم کنار کیارسمتی قرار میگرن.3ایرونی برنده نخل طلا
البته ایرونی های زیادی از کن جایزه گرفتن.اگه همشون رو نخل طلا حساب کنیم دیگه هیچی رکورد زدیم تو نخل بردن

فیلمبرداری Transformers:The Last Knight تو کوبا شروع شد
.
.
.
.
.
یونیورسال تصمیم داره برای تولد 15 سالگی Fast & Furious در تاریخ 22 ژوئن دوباره اکرانش کنه
.
.
.
.
.
و در اخر امروز تولد 45 سالگی Paul Bettany هست :D(همون ویژن خودمون که قبلا جارویس بود البته :D)

مثل اینکه فیلم وارکرفت همچینم بد نیست. توی 9گگ اینا اکثر فن ها کاملا پسندیدنش. حتی اونایی که میگن عالی نیس باز خیلیاشون میگن یه فیلم نسبتا متوسطه و ارزش دیدن رو داره. این وسط اختلاف امتیاز بین بیننده ها و منتقد ها هم نسبتا امیدوار کنندست:
8.2/10IMD | b29%Rotten Tomatoes | 37%Metacritic

فک کنم یه جورایی همون قضیه بتمن/سوپرمنه اما با شدت بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or