Donger
کاربر سایت
شهاب حسینی بهترین بازیگر مرد شد
اصغر فرهادی برنده جایزه بهترین سناریو شد
اصغر فرهادی برنده جایزه بهترین سناریو شد
آخرین ویرایش:
ویرایشمطمئنم روح پدرم الان نظاره گر من است از فرهادي و عليدوستي تشكر مي كنم اين جايزه را از مردم دارم پس به انها تقديم مي كنم
فرهادی پس از دریافت جایزه در خاطره ای گفت:
روزي به همراه فيلمبردارم براي تماشای نسخه نهايي فروشنده به سينمايي رفتيم مسئول سالن گفت بيست دقيقه براي اماده شدن فيلم لازم است و در اين فاصله فيلمي برايتان بگذارم؟ گفتم اگر خسته كننده نيست بگذار و آن فيلم مد مكس جورج ميلر بود همان موقع گفتم اين نشانه خوبي است.
فرهادی در ادامه صحبت های خود گفت:
فيلم هاي من فيلم هاي شادي نيستند اما خوشحالم كه با جوايزم مردم ايران يا لاقل بخشي از آنها را شاد مي كنم.
عالم و آدم از فیلم جیم جارموش تعریف کردن بعد گرند پریکس رو دادن به فیلم اینHe’s in tears on stage but there is zero sympathy in here ...
این انتخاب ژاویر دولان فکر کنم بدترین انتخاب داورای کن تو پنج شیش سال گذشته بود. توییتر هم منفجر شده.
عالم و آدم از فیلم جیم جارموش تعریف کردن بعد گرند پریکس رو دادن به فیلم ایندرحالی که فیلمش حتی Queer Palm award رو هم نتونست ببره با اینکه داستانش درمورد یه همجنسگرااست و فیلم خاص دیگه ای با این موضوع تو جشنواره نبود
Toni Erdmann هم هیچی نبرد![]()
فکر کنم فرانسوی بودنش خیلی بی تاثیر نبوده منتقد ها یه سری هاشون فیلم رو دوست داشتن . تقریبا مثل Neon Demon بود که تماشاگرا پاشدن رفتن ولی منتقدا نظرشون میکس بود. فیلم اصغر فرهادی هم نقداش میکس بود. ولی it's only the end of the world بعد از فیلم شان پن بدترین نقدهارو داشت.این پرسونال شاپر هم مگه هو نکردن؟ چرا بهترین کارگردانی رو دادن بهش؟
کلا مجموعه صدا سیما هیچ ارتباطی با فرهنگ و زبان این مرز و بوم نداره.کار دیگه از زیرنویسُ این حرفا گذشتهاصن چی داشت اخبار امروز چه خبر مهم تری داشت که اینو نگفتن، من نمیبینم اخبار ایران ـو اما کنجکاوم بدونم واقعا ، واسه اسکار چند سال پیش فرهادی هم چیزی نگفتن؟
جزیره گم شده صدا سیما و مسئولینش که طبق معمول اینجور مواقع ارتباطشون با کل دنیا قطعه باز دم پیمان یوسفی گرم که در حال گزارش بارسا سویا موفقیت فیلم فروشنده رو شادباش گفت.زمان ghajar در شکل نوینش هنوزم در جریانه
فکر کنم زیرنویس کردنداصن چی داشت اخبار امروز چه خبر مهم تری داشت که اینو نگفتن، من نمیبینم اخبار ایران ـو اما کنجکاوم بدونم واقعا ، واسه اسکار چند سال پیش فرهادی هم چیزی نگفتن؟