Movie Center

این فید سلام سینما می گه که هر فیلم فقط می تونه یک جایزه بگیره؟ در عین حال واقعاً باید به شهاب حسینی و فرهادی تبریک گفت :D مخصوصاً شهاب حسینی که یکی از بهترین بازیگراییه که من دیدم. قاطی کردناش رویاییه که بالاخره هم برای همون جایزه گرفت :D

shahabhosseiniceremonycannes4.jpg

shahabhosseiniceremonycannes2.jpg

مطمئنم روح پدرم الان نظاره گر من است از فرهادي و عليدوستي تشكر مي كنم اين جايزه را از مردم دارم پس به انها تقديم مي كنم
ویرایش
مثل اینکه منظورشون یه چیز دیگه بوده چون فرهادی الان بهترین فیلمنامه رو گرفت :D نخل طلا رو هم بدن تا ما تا دیدن فیلم فسیل شیم.
فرهادی پس از دریافت جایزه در خاطره ای گفت:

روزي به همراه فيلمبردارم براي تماشای نسخه نهايي فروشنده به سينمايي رفتيم مسئول سالن گفت بيست دقيقه براي اماده شدن فيلم لازم است و در اين فاصله فيلمي برايتان بگذارم؟ گفتم اگر خسته كننده نيست بگذار و آن فيلم مد مكس جورج ميلر بود همان موقع گفتم اين نشانه خوبي است.

فرهادی در ادامه صحبت های خود گفت:

فيلم هاي من فيلم هاي شادي نيستند اما خوشحالم كه با جوايزم مردم ايران يا لاقل بخشي از آنها را شاد مي كنم.

asgharfarhadiceremonycannes2.jpg

آخرین ویرایش:
این انتخاب ژاویر دولان فکر کنم بدترین انتخاب داورای کن تو پنج شیش سال گذشته بود. توییتر هم منفجر شده.
He’s in tears on stage but there is zero sympathy in here ...
عالم و آدم از فیلم جیم جارموش تعریف کردن بعد گرند پریکس رو دادن به فیلم این :| درحالی که فیلمش حتی Queer Palm award رو هم نتونست ببره با اینکه داستانش درمورد یه همجنسگرااست و فیلم خاص دیگه ای با این موضوع تو جشنواره نبود :|
Toni Erdmann هم هیچی نبرد :|

این انتخاب ژاویر دولان فکر کنم بدترین انتخاب داورای کن تو پنج شیش سال گذشته بود. توییتر هم منفجر شده.

عالم و آدم از فیلم جیم جارموش تعریف کردن بعد گرند پریکس رو دادن به فیلم این :| درحالی که فیلمش حتی Queer Palm award رو هم نتونست ببره با اینکه داستانش درمورد یه همجنسگرااست و فیلم خاص دیگه ای با این موضوع تو جشنواره نبود :|

Toni Erdmann هم هیچی نبرد :|

آره، من فکر می کردم نخل رو حداقل بدن به تونی اردمن :D اصلاً یه نقد یا یادداشت از دنیل بلیک نخوندم، فکر نمی کردم برنده شه :D
این پرسونال شاپر هم مگه هو نکردن؟ چرا بهترین کارگردانی رو دادن بهش؟

آخرین ویرایش:
خب درسته که این اولین بار نیست که یک فیلم ایرانی میره تو کن . ولی انصافا دم اصغر فرهادی گرم که مثل خیلی ها با ساختن فیلم هایی که فقط برای به دست آوردن دل هیئت داوران کن ساخته شده و به درد هیچ کس دیگه ای نمی خوره جایزه رو نبرده .

برای من سوال بود وسط فرش قرمز چرا داشتن دلشدگان استاد شجریان رو پخش میکردن، الان خوندم گویا خود اصغر فرهادی این آهنگ رو پخش کرده!:دی کلا این بشر خیلی خوبه. تو فیلم هاش هم بالاخره یه جوری به استاد اشاره میکنه:دی

این پرسونال شاپر هم مگه هو نکردن؟ چرا بهترین کارگردانی رو دادن بهش؟
فکر کنم فرانسوی بودنش خیلی بی تاثیر نبوده منتقد ها یه سری هاشون فیلم رو دوست داشتن . تقریبا مثل Neon Demon بود که تماشاگرا پاشدن رفتن ولی منتقدا نظرشون میکس بود. فیلم اصغر فرهادی هم نقداش میکس بود. ولی it's only the end of the world بعد از فیلم شان پن بدترین نقدهارو داشت.

جزیره گم شده صدا سیما و مسئولینش که طبق معمول اینجور مواقع ارتباطشون با کل دنیا قطعه باز دم پیمان یوسفی گرم که در حال گزارش بارسا سویا موفقیت فیلم فروشنده رو شادباش گفت.زمان ghajar در شکل نوینش هنوزم در جریانه
اصن چی داشت اخبار امروز چه خبر مهم تری داشت که اینو نگفتن، من نمیبینم اخبار ایران ـو اما کنجکاوم بدونم واقعا ، واسه اسکار چند سال پیش فرهادی هم چیزی نگفتن؟
کلا مجموعه صدا سیما هیچ ارتباطی با فرهنگ و زبان این مرز و بوم نداره.کار دیگه از زیرنویسُ این حرفا گذشته

آخرین ویرایش:
جزیره گم شده صدا سیما و مسئولینش که طبق معمول اینجور مواقع ارتباطشون با کل دنیا قطعه باز دم پیمان یوسفی گرم که در حال گزارش بارسا سویا موفقیت فیلم فروشنده رو شادباش گفت.زمان ghajar در شکل نوینش هنوزم در جریانه

اصن چی داشت اخبار امروز چه خبر مهم تری داشت که اینو نگفتن، من نمیبینم اخبار ایران ـو اما کنجکاوم بدونم واقعا ، واسه اسکار چند سال پیش فرهادی هم چیزی نگفتن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or